Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

doğru bo soz cnmm ben de genelde lcw benetton ve ıdıl bayb den aldım busuruuu gıyıyoruz ve gıyecek ınş. buyuk de çok aldım çnkuu doğru dıosun emzık bıberon çok onmlı ..zehsel ın nuby den sıpariş ettım bu 6.bıberonumuzz mert bey bıberon almıor da ahhhh ahhhhhhh avent nuk cıhıcco bebedor hepsı varrr avent ı uykusundayken verıorum o da ıkı gun de 1 bakalım nuby alacak mı ? chıcco nun sterıl aletını de aldımm cam rendemı de aldımm bı 4.ayımız tam bıtsın az az tttrmayla bşlsyacağımmm

elif dün akşam fıstık ezmesı kavanozuna saldırıydu

tutmaya çalışıo bi yandna ıkı elıylee bi yandan da kavanozun kenarına dilini sürüyodu

eheuehu çekincede bağırıyoo cadalozzz

bide çileği sivri tarafından veriyosun emıyo emzık gibi eritiyo çileği

Son düzenleme:
yaaaaaaaazılar nasıl acaba siz erkencisiniz maşallah

canıımm
bizim ilk dişimiz 8. ayın içindeyken patladı.ondan sonrası resmen patır patır çıktı arka arkaya.
şöyle söyleyim. biz ilk 8 dişi anlamadık nasıl çıktıgını. Maşallah o kadar rahat çıkardı ki kuzucuğum. azılar da biraz biraz huzursuz olduk hasta olduk. iyi kötü dört tanede azı dişimiz çıktı.
ama çocugum kış başından beri köpek dişleri yüzünden hep hasta. kaç şişe antibiyotik kullandık sayısını unuttum resmen.
şuanda kızım 19. ayın içinde ve toplamda 16 tane dişimiz var.
sanırım 4 tane daha kaldı Allah'ın izniyle onlarıda ağrısız sızısız çıkarır inşallah yavrucuğum.
tabi bütün bebeler kolaylıkla çıkarıversinler inşallah

maşallahh sübhnallahh barekallahh :)

bu kadar zahmet çekilerek çıkarılan dişlerede iyi bakmak lazım valla :)
evet bıraz buyusun diş fırçası alıcam kuru kuruya fırcalarız artık

kız tatlı seviyo demekki ama çilek bal tarzı şeyleri fazla vermeyin alerjik yanı çok ya erken daha ...allah korusun ..gerci tatırmadan bırsey olmaz bende dun egeye cılek tattırdım ama versem koca cılegı lüpleyecek..gecen bakıcıı yedırmıs bende verme dıye tembıhledım ...benım alerjım var cılege fazla yedımmı kabarıyorum bellı olmaz yani

şu an tatırıyo zaten meltem :) başlı başıan doyurmalık yedirmiyo zaten emiyo ha bire :)

ege çileği lüpletir kocaman oldu o :) elif meme gibi emıyo ehehehe

bide elleriyle ittriyo geri çekmesinler diye

selam kızlarr sabahtan beri ders çalışıyorum size bi bakmadanda rahat edemiyorum nasılsınız bakalım??
herkescikler yemekte sanırsam..

kızlar benim kızım çok hareketlenmeye başladı 1 haftadır acayip hissediyorum..böyle içimde bişeyler kayıyor içim bir tuhaf oluyorben ayhh uyhh ettikçe kociş koşup elini göbüşüme koyuyor ama o daha henüz dışarıdan hissedemiyor ve biranönce hissetmek istiyor..mesela pembedana benimle aynı haftadayken tekmeliyor diyordu ben öyle tekme şeklinde hissetmiyorum:26:sadece içimde bişeyler oynuyor aynı hava hareketi gibi acaba pembede o hareketleremi tekme diyordu biraz kafam karıştı dün gece...:26:

çok akıllılar çok..folik asitler balık yağları işe yaramış vallahi..bizlerden akıllılar

canım ege de tekmeledi daha çok kaymayı son aylarda hissediyordum..pıt pıt atmaya başladı içimde..ayyy nasıl istedim o duyguyu şu an şimdi yaşamayı..geçen yıl bu zamanlar sizlerle yazışırken ege tekmelerdi hep..merak etme canım bu işin bi kalıbı yok ya senin kız da öle hareket etmek istıyordur.bırde erkek bebek daha hareketlı olur anne karnında...daha serttir..belkıde ondandır dıstan hıssetmeye gelınce daha var ona..

Ya nesli senin şu nicki okudukça hep içimden şeyi söylüyorum.
Hani bi yılbaşı sarkısı vardı yaa cıngılbell cınglbell diye.
Bende tinkerbell tinkerbell tinler tinker bell diye hep onu tekrar ediyorum içimden

tinkercim gerçekten yaşadığımız duygu çok güzel Allah herkese yaşatsın.sen baya bi erkenden özledin hamilelğini :86:çalışmasaydın kesin doğururdun...
biz anneliğimizi hiisediyoruz o bebeği içimizde yaşıyoruz ama babalara biraz yazık oluyor şuan eşim hiç anlayamıyorum diyor karnım büyümedi,bebeğin hareketlerini anlayamıyor hiisedemiyor,sürekli nezaman tekme atacak deyip duruyor benimde canım sıkılıyor..mesela arkadaşım var 9 aylık bebeği varken kazayla bidaha hamile kaldı benden 3 hafta önce o baya baya tekmeler hissediyormuş..dr.onun hisleri daha kuvvetli olur senin ilk bebeğin dedi.pembede kaçzamandır tekmeliyor diyor oyüzden aklıma takıldı.belkide bnmkide tekme atıyordur ama çok minik hareketler olduğu için ben onu algılayamadım..şöyle tarif edeyim pıt diye bişey atıyor içimde ama ben onu tekme değilde hareket olarak algıladım sanki yer değiştiriyormuş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…