maşşallah kızımıza
yaaaaaaaazılar nasıl acaba siz erkencisiniz maşallah
vallahi ben egeye kıyafetlerını lcw den alıyorum hem güzel hem ekonomık çünkü bebeğin yediği helal giydiği haram derler hakkettende öle..hele ek gıda donemınde kıyafetlerın resmen canına okunuyo..çok pahallı seyler almıyorum egeye kıyafet konusunda..çünkü 1 ay sonra gelmıyo çoğu..sadece ayakkabısını güzel aldım adıdastan ılk adım ayakkabısı ççoda ilk adım önemli diye okumuştum...diğer türlü zaten kıyafetleımızın çoğu lcw...ben kozmetiklerine bezine mamasına biberonuna dikkat ediyorum iyi olsun diye diğer türlü lcw sağolsun bizi giydiriyor..
bu kadar zahmet çekilerek çıkarılan dişlerede iyi bakmak lazım valla :)
yaaaaaaaazılar nasıl acaba siz erkencisiniz maşallah
meloşşşşşşşşşşşşşşşşmaşallah elif bebeğe yaaaa 8 kılo allah nazarlardan koeusun cnm
canıımm
bizim ilk dişimiz 8. ayın içindeyken patladı.ondan sonrası resmen patır patır çıktı arka arkaya.
şöyle söyleyim. biz ilk 8 dişi anlamadık nasıl çıktıgını. Maşallah o kadar rahat çıkardı ki kuzucuğum. azılar da biraz biraz huzursuz olduk hasta olduk. iyi kötü dört tanede azı dişimiz çıktı.
ama çocugum kış başından beri köpek dişleri yüzünden hep hasta. kaç şişe antibiyotik kullandık sayısını unuttum resmen.
şuanda kızım 19. ayın içinde ve toplamda 16 tane dişimiz var.
sanırım 4 tane daha kaldı Allah'ın izniyle onlarıda ağrısız sızısız çıkarır inşallah yavrucuğum.
tabi bütün bebeler kolaylıkla çıkarıversinler inşallah
maşallahh sübhnallahh barekallahh :)
seninde oğluşuna maşallah kocaman olmuşşşşş :)
evet bıraz buyusun diş fırçası alıcam kuru kuruya fırcalarız artıkbu kadar zahmet çekilerek çıkarılan dişlerede iyi bakmak lazım valla :)
elif dün akşam fıstık ezmesı kavanozuna saldırıydu
tutmaya çalışıo bi yandna ıkı elıylee bi yandan da kavanozun kenarına dilini sürüyodu
eheuehu çekincede bağırıyoo cadalozzz
bide çileği sivri tarafından veriyosun emıyo emzık gibi eritiyo çileği
evet bıraz buyusun diş fırçası alıcam kuru kuruya fırcalarız artık
kız tatlı seviyo demekki ama çilek bal tarzı şeyleri fazla vermeyin alerjik yanı çok ya erken daha ...allah korusun ..gerci tatırmadan bırsey olmaz bende dun egeye cılek tattırdım ama versem koca cılegı lüpleyecek..gecen bakıcıı yedırmıs bende verme dıye tembıhledım ...benım alerjım var cılege fazla yedımmı kabarıyorum bellı olmaz yani
şu an tatırıyo zaten meltem :) başlı başıan doyurmalık yedirmiyo zaten emiyo ha bire :)
ege çileği lüpletir kocaman oldu o :) elif meme gibi emıyo ehehehe
bide elleriyle ittriyo geri çekmesinler diye
selam kızlarrsabahtan beri ders çalışıyorum size bi bakmadanda rahat edemiyorum nasılsınız bakalım??
herkescikler yemekte sanırsam..
kızlar benim kızım çok hareketlenmeye başladı 1 haftadır acayip hissediyorum..böyle içimde bişeyler kayıyor içim bir tuhaf oluyorben ayhh uyhh ettikçe kociş koşup elini göbüşüme koyuyor ama o daha henüz dışarıdan hissedemiyor ve biranönce hissetmek istiyor..mesela pembedana benimle aynı haftadayken tekmeliyor diyordu ben öyle tekme şeklinde hissetmiyorum:26:sadece içimde bişeyler oynuyor aynı hava hareketi gibi acaba pembede o hareketleremi tekme diyordu biraz kafam karıştı dün gece...:26:
canım ege de tekmeledi daha çok kaymayı son aylarda hissediyordum..pıt pıt atmaya başladı içimde..ayyy nasıl istedim o duyguyu şu an şimdi yaşamayı..geçen yıl bu zamanlar sizlerle yazışırken ege tekmelerdi hep..merak etme canım bu işin bi kalıbı yok ya senin kız da öle hareket etmek istıyordur.bırde erkek bebek daha hareketlı olur anne karnında...daha serttir..belkıde ondandır dıstan hıssetmeye gelınce daha var ona..
Ya nesli senin şu nicki okudukça hep içimden şeyi söylüyorum.
Hani bi yılbaşı sarkısı vardı yaa cıngılbell cınglbell diye.
Bende tinkerbell tinkerbell tinler tinker bell diye hep onu tekrar ediyorum içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?