Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sağolun kızlar rahatlattınız beni :)) sizin durumlar nasıl? suozdek, cngemn, zehsel? ne zamandır uğraşıyorsunuz? geçen ay bizim ilk denememizdi olmadı..

canım yaa işallah gelmez kırmızılarrrrrrrr :Saruboceq: adet gelmezse yarın mı yaptırıcan test beklicen mi:)

inşallah gelmezle canım yarın yapmayı düşünmüyorum çünkü geçen ay 3 gün gecikmişti çarşamba sabahı yapıcam tabi gelmezse kırmızılar canım bu arada başın sağolsun az önce okudum Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin mekanı zennet olsun:Saruboceq:

ebruli canım test yapdın mı yaa merak ettim ne zaman yapıcan.

canım çarşambaya kadar beklemek istiyorum hayırlısı:Saruboceq:

cngemn saol bi tanem valla bende çok sevindim şaşırıyodum zaten hani neden deişti adetlerim diye
acaba bi sorunmu var diye. meğer sorun eski adetlerimmiş:)) dr. bana kalitesi yumurta diye söylüyordu evet ama adetin böyle olmasının sebebinin kalitesiz yumurta olduğunu söyleyen olmamıştı. geçenlerde bi arkdş söylemişti ama inanmamıştım açıkçası. bugün konuştuğum ardkşım aynı şeyi yaşayınca
çok sevindim valla.
sen nasılsın canım

Sağolun kızlar rahatlattınız beni :)) sizin durumlar nasıl? suozdek, cngemn, zehsel? ne zamandır uğraşıyorsunuz? geçen ay bizim ilk denememizdi olmadı..

canım benım 7. ayım daha gelmeye nıyetı yok benım bebişimin bekletıyo tahlıllerımızde normal çıktı aslında ama zamanı gelmemiş demekkı sen daha çok basındasın canım ama ınsallah fazla beklemezsın

Tatlım ilk zamanlar ben de bundan olmadığını düşünüyodum, bizim de aynı şekilde, ama onun olması normalmiş doktora sordum ben, dışarı akan sıvı zaten sperm dağil, spermi koruyan sıvıymış, eşin boşaldığında spermler sıvıdan ayrılıp hücuma geçiyolar ve koruşucu sıvı da dışarı atılıyo yerimseniben

canım çok teşekkür ederim amin işallah Allah razı olsun sağol..

tamam canım bekleyelim o zaman zaten varsa eninde sonunda öğrenicez:) ama ben senden sabırsızım valla :))

hoşgeldin.Valla hem merak ettim hem üzüldüm.Ama nasip meselesi vakit saat olayı sanırım. Senin sayende ben de ben de öğrenmiş oldum. Benim de siyah biter de bunun doğal olduğunu sanmışımdır hep nedense

kızlar bu ara ben bi rüya gördüm siiznlede paylaşmak isterim ya tam hatırlayamıyorum ama biraz büyük bi bebek var ama sakat ayakları yokdu ben ona yardım ediyordum bir yere gitmesi gerekmiş uyanınca çok korkmuşdum hani biz hep bebek istiyoruz ya hep tez vakşitte canlarım anladım ki hata yapıyorum sağlıklı hayırlı bir evlat veriri RABBıM hepimize biz ne zaman neyin hayırlı oldugunu biilemiyoruz inş hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz ve sağlık lı.yani belki bu rüya bana bi işaret gibi geldi bu ara çok takmışdım neden olmuyo bebişimiz diye.

canım yaa dün okudum adet olduğunu üzüldüm ( ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş bu ay olmazsa diğer ay olur dimi çalışmalara devam :))
benim adetimde kırmızı başlar sonra kahverengi olup kesilir şimdi bu nasıl sağlıklımı sağlıksız mı :))

canım çok teşekkür ederim amin işallah Allah razı olsun sağol..

tamam canım bekleyelim o zaman zaten varsa eninde sonunda öğrenicez:) ama ben senden sabırsızım valla :))

valla bende cumaya kadar çok sabırsızdım hatta çok umutluydum canım ama ne olduysa 3 gündür hiç umudum yok herhalde günüm geldiği için endişeliyim ama kırmızıları bekliyorum şuan gelmezse çok büyük sürpriz olucak çünkü geçen hafta hissettiklerimi 3 gündür hissetmedim evet galiba psikolojik herşeynaniknanik

canım benimde bu ayda olmazsa 7 bitiyo 8 aya giriez sen daha çok başlardasın hayırlı canım hakkımız da inş çok kafaya takmamak lazımmış canım cım o yüzden sitres yapman için daha çok erken

okuyunca ben de senin anladığını anladım.Kesinlikle hayırlı zamanda gelecek emin ol.Allah kullarına zulum etme biliyosun.

canım doğru söylüyorsun Allah'tan hep hayırlısını dilemek lazım..sağlıklı hayırlı olsun da geç olsun ne yapalım öyle değilmi...

günaydınnnn kızlarrrr!!!nasılsınız bugün? biz yokken amma kaynatıyosunuz yahuu :)) berencim kırmızıları görmene üzülmüştüm ama olumlu düşünmene çok sevindim canım...az önce yazdıgın yazı dikkatimi çekti ...adet kahverengi akıntıyla başlayıp öle biterse kalitesiz yumurtlama oluyomuş...ben evlendiğimden beri akıntılarım değişmiş hep kahverengi başlıyordu ve öle bitiyordu..demek o yüzden hamile kalamıyordum...sadece geçen ay kahverengi akıntı olmadan başladı ve bittii...ayy valla ben umutlandım şimdi inşallah bu ay hamiş olurum bendee :lepi:

zehsel ve diğer kızlar siz daha önce nasıl korunuyordunuz?
doğum kontrol hapı kullananlar sanki daha geç hamile kalıyorlar yanılıyor muyum? biz bu yüzden hapı tercih etmedik korkudan...

iyiki varsınız yaaaa, nasıl rahatladım anlatamam.........ne güzel bir topik bu, kafamıza takılan herşeyi soruyoruz ve anında cevap alıyoruz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…