canım yaa işallah gelmez kırmızılarrrrrrrr :Saruboceq: adet gelmezse yarın mı yaptırıcan test beklicen mi:)
ebruli canım test yapdın mı yaa merak ettim ne zaman yapıcan.
Sağolun kızlar rahatlattınız beni :)) sizin durumlar nasıl? suozdek, cngemn, zehsel? ne zamandır uğraşıyorsunuz? geçen ay bizim ilk denememizdi olmadı..
Kızlar bir şey sorucam size...ejakülasyon sonrası eşimin spermi dışarı akıyor...önceden kafaya takmıyordum, ama şimdi kafam karıştı geçen ay, belki bu yüzden hamile kalamadığımı düşünüyorum
sizce bir sorun olur mu?
inşallah gelmezle canım yarın yapmayı düşünmüyorum çünkü geçen ay 3 gün gecikmişti çarşamba sabahı yapıcam tabi gelmezse kırmızılar canım bu arada başın sağolsun az önce okudum Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin mekanı zennet olsun:Saruboceq:
Selamlar cümleten :lepi:
adet oldum biliyosunuz dimi..benim için üzülmeyin kızlar gerçekten ben o aşamaları çookktan geçtim
artık her ayın yeni bi umut olduğunu sonradan öğrendim o yüzden gayet iyiyim ben
ve bugnü yine bişi öğrendim.. eskiden adetlerim kahve siyah vbaşlayıp öyle biterdi
bu endometriumda veya yumurtalıklarda problem olduğu anlamına geliyomuş ki zaten dr. yumurtalarda kalitesizlik olduğunu söylemişti bana. düşükten sonra 3aydır direk pembeyle başlayıp tertemiz kanla 4gün süren adetim direk pembeyle azalarak son buluyor ve bu süper bişymiş sağlıklı kaliteli yumurtlama ve endometrium tabakasının sağlıklı çalıştığına işaretmiş. arkdaşta da aynısı olmuş ve o düşükten 1yıl sonra hamile kalmış. içerde herşey yolundaymış yani:)
cngemn saol bi tanem valla bende çok sevindim şaşırıyodum zaten hani neden deişti adetlerim diye
acaba bi sorunmu var diye. meğer sorun eski adetlerimmiş:)) dr. bana kalitesi yumurta diye söylüyordu evet ama adetin böyle olmasının sebebinin kalitesiz yumurta olduğunu söyleyen olmamıştı. geçenlerde bi arkdş söylemişti ama inanmamıştım açıkçası. bugün konuştuğum ardkşım aynı şeyi yaşayınca
çok sevindim valla.
sen nasılsın canım
canım çok teşekkür ederim amin işallah Allah razı olsun sağol..
tamam canım bekleyelim o zaman zaten varsa eninde sonunda öğrenicez:) ama ben senden sabırsızım valla :))
Sağolun kızlar rahatlattınız beni :)) sizin durumlar nasıl? suozdek, cngemn, zehsel? ne zamandır uğraşıyorsunuz? geçen ay bizim ilk denememizdi olmadı..
kızlar bu ara ben bi rüya gördüm siiznlede paylaşmak isterim ya tam hatırlayamıyorum ama biraz büyük bi bebek var ama sakat ayakları yokdu ben ona yardım ediyordum bir yere gitmesi gerekmiş uyanınca çok korkmuşdum hani biz hep bebek istiyoruz ya hep tez vakşitte canlarım anladım ki hata yapıyorum sağlıklı hayırlı bir evlat veriri RABBİM hepimize biz ne zaman neyin hayırlı oldugunu biilemiyoruz inş hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz ve sağlık lı.yani belki bu rüya bana bi işaret gibi geldi bu ara çok takmışdım neden olmuyo bebişimiz diye.
kızlar bu ara ben bi rüya gördüm siiznlede paylaşmak isterim ya tam hatırlayamıyorum ama biraz büyük bi bebek var ama sakat ayakları yokdu ben ona yardım ediyordum bir yere gitmesi gerekmiş uyanınca çok korkmuşdum hani biz hep bebek istiyoruz ya hep tez vakşitte canlarım anladım ki hata yapıyorum sağlıklı hayırlı bir evlat veriri RABBİM hepimize biz ne zaman neyin hayırlı oldugunu biilemiyoruz inş hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz ve sağlık lı.yani belki bu rüya bana bi işaret gibi geldi bu ara çok takmışdım neden olmuyo bebişimiz diye.
benim eniştem canım:sinifsinif:kim vefat etti
mahinur46.............8 ocak
canım benım 7. ayım daha gelmeye nıyetı yok benım bebişimin bekletıyo tahlıllerımızde normal çıktı aslında ama zamanı gelmemiş demekkı sen daha çok basındasın canım ama ınsallah fazla beklemezsın
Tatlım ilk zamanlar ben de bundan olmadığını düşünüyodum, bizim de aynı şekilde, ama onun olması normalmiş doktora sordum ben, dışarı akan sıvı zaten sperm dağil, spermi koruyan sıvıymış, eşin boşaldığında spermler sıvıdan ayrılıp hücuma geçiyolarve koruşucu sıvı da dışarı atılıyo yerimseniben
benim eniştem canım(
sanada merhaba arkadaşım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?