kızlar günaaydıınnn :)
ben dün akşam eve dönerken hastaneye uğrayıp kadın doğumcu ile görüştüm
tahlıllerımı inceledi beni dinledi....sorulasrımı cevapladı özet geçeyim
öncellikle bu genetik bi rahatsızlık tedavi edilmesini beklemek gibi bi durum yok
kanın pıhtılaşma bozuklugu gösteriyo ve bu pıhtılaşmanın gecıkmesı bile ufak damar
tıkanıklıklarına sebep olur ...bunun tek çözümü clexan kullanmak
iki tane kaybetmıssın zor tabii ki aynı şeyleri yaşamanı bizde istemeyız aynısı olur ama olmaz
kesin bişey söylemek zor.ama anne olmak senın hakkın ve sen denemelisin
başka türlü anlayamazsın tabii ki gebeliğin sıkı takip içinde olucak bir kere kesinlikle ama
kesinlikle doppler ultrasonu olan bir hekımın kontrolunde olmalısın devamlı kan akışına
bakılması lazım clexanını da düşük dozdan başlatıp zamanal duruma göre yükseltmek lazım
gene hematoloğunda faktör testlerini yapıcak böylece kontrol altında olucaksın
sana tavsiyem hamılelıgının son ayalrını mart nisan mayıs aylarına denk getirme
hamilelikte zaten ödem topluyo vücud birde kan hastalığın oldugu iin sıkıntı çekersin
ve preeklampsişnin en çok görüldüğü ayalr bu aylardır mesela bu ay hamıle kalsan güzel olur
dedi :) ......peki illa sezeryanmı olmalıyım dedimm hayır gebeliğin gidişatına göre belki erken alırız
sezeryanla belkide gününü beklersin ama son ayların kışa gelmesi önemli dedi
o zaman ebn bişeyi kafaya takmıyorum aylık hematoloji kontrollerimi yapiyorum hamıle kalıncada
sadece düzenli kontrol öyle mi başka bişey yok dedimm....evet aynen öyle sen rahat ol
umudunu kesme aşılmıycak bişey değil dediiii
çok şey konuştuk aklıma gelenleri yazdım vallahi :) bide clexan yazdı
al kenarda bulusnun hamıle oldugunu öğrendıgın an kullanmaya başla dedi
folik asit yazdı.....magnezyum yazdı ödem toplamışım gene
kzılar o kadar rahatladım ki orta yaşlı olsun görmüş geçirmiş bi doktor olsun diyordum
öyle bi doktordu çok da memnun kaldım ilgilendi benimle...Allah razı olsun :) işte böle kızlar
rahatladım vallahi kuş gibi oldum yaaa
canım biliyorum alttan bakma olayıbanada bakmsıtı doktor ilk baktı sancım yoktu o zman
acımadı hiç.. ama sunı sancı verılıpte kasılmalar başlaınca alttan baktıgında canım acımıstıı :)
inşallahh canım inşallahh :)
kız yapıyorum artık dr verme dedi savaşıyor resmen gögüsümü yara yaptı zilli
kucaga gelince inanmıcaksın ama ben almıyorum yanlız ken ananesi yada babası olursa alıyorlar ama susturunca hemen bıraktırıyorum daha alışmadı gibi inşallahda alışmaz
bide bişi sorcam sana benim sezeryan yerim sanırım apse yaptı hafiften sıvı geliyo yapışkan yerden
günaydıınnn kızlarrrrrrrrrrr bugün içimde tuhafff bi mutluluk varr yaaaaa böyle olduğu zamanlarda genelde kötü bişi oluo canım sıkılıo amaaaa hayırlısı bakalımmm :)))
Kızlar grafıker arayan biyere iş başvurusu yapmıştım onlarda
bi örnejk gönderip benzer tassarımları yapıp yapamadıgımı ölçmek için
2 adet çalışma istediler bende yaptım bi ekleyim bakın beğencekmsıınız
cetvel için kutu tasarımı
en alttaki mavi olan onalrın yolladıgı kahverngımsı olan ve lacivert benım yaptıgımm :)
Eki Görüntüle 193880 Eki Görüntüle 193879 Eki Görüntüle 193881
en alttaki mavi olan onalrın yolladıgı kahverngımsı olan ve lacivert benım yaptıgımm :)
bence çok güzel olmuş canım onlarınkinden daha güzel...ellerine sağlık valla...
sadece bişey dikkatimi çekti koyu mavi olandaki cetvelin üzerinde ruler marka yazıyor onlarında dikkatini çekermi acaba başka marka yazdıgı için???
Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkdün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))
bence çok güzel olmuş canım onlarınkinden daha güzel...ellerine sağlık valla...
Sadece bişey dikkatimi çekti koyu mavi olandaki cetvelin üzerinde ruler marka yazıyor onlarında dikkatini çekermi acaba başka marka yazdıgı için???
kızz bence sneinkiler daha güzel olmuşşş
canım çok güzel olmuş ben çok begendimmmmMaşallah sana
teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkDün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))
güzel olmuilar pek anlamam ama bu işler gözüme batmadı yani ben beğendim
Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkdün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?