maşallahhhhhhhhhh şerooo maşallahh kuzumuzaaaaaaa el salladı mı anneyeee
maşallah bebişine canımm :)
Teşekkür ederiz teyzeleriiiicanımmmm maşallahhh kuzucuğunaaa sağlıkla ilerlesin inşallah
yaa bılmıyom canım kı bende ole bırsey olmadı:26::26:
Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkdün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))
Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkdün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))
Ay salladı salladı bacağını bilem salladı maşallah kuzumavücudu kıvrılıp duruyodu sanki yaa
Teşekkür ederiz teyzeleriiii
offf ya bide o çıkmasa başıma dr a sordum apse yapmıştır gel bakim dedi
ama agda sorun tabi şimdi nasıl yapıcam yada yaptırıcam bilmiyorum
acaba yapıştırma da sorun yaşarmıyım ki
maşAllahhh kuzuma benimmm
ay salladı salladı bacağını bilem salladı maşallah kuzumaVücudu kıvrılıp duruyodu sanki yaa
teşekkür ederiz teyzeleriiii
Fatoşşşş çatlaklar ne durumda ..doğum sonrası kıpkırmızı çıkar onlar ..oof benımkıler daha anca anca beyazladı daha da tam değil...
Canlarım merhabalar!
Biz geldik yine kızımla :) az sonra evden çıkıcaz ama size bakmadan çıkmak istemedik...
Şerom canım çok sevındım ne güzel haberler getirdin dilerim hersey çok güzel olur bundan sonra bebişin ve senın için...
Haticem kıyamam bebişimiz bulandurıo demek seni...Ama az kaldı ınsallah az daha sabır canım.Allah güç kuvvet versın ınsallah...
Belle kuzum kac gundur yoksun çok merak etmıstım numaranda yok özelden atarsan merak ettıgımız zaman ulasalım sana kuzum.Çok geçmiş olsun sakın ayaklanma.Benımde çok canım yandı ama normal doguracaksak alısıcaz canım.Sağlıkla gelsın ınsallah kuzularımız
Kızlar nasılsınız iyisiniz ınsallah?
canım benim inşallah sonuna kadar herşey iyi gidecek 1.5 yıldır burdayım en çok uğraşanlardan sen ve ayşeme allah bebeişlerin sağ salim kucağına almayı nasip etsinTeyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkdün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))
canım benim inşallah sonuna kadar herşey iyi gidecek 1.5 yıldır burdayım en çok uğraşanlardan sen ve ayşeme allah bebeişlerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim çok teşekkür ederimdarısı tez zamanda ayşeme inşallah
Diğer teyzoşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz teker teker
Kız nesli sen beni görsen ağzım kulaklarımdaydıiçimden kahkaha atmak geliyo ama çok gülünce göbeğim hopluyo ultrasonda görüntü bozuluyo diye kasıyom kendimi öyle komiktim ki
Hele babası nasıl şapşallaştı görmeniz lazımdı
canım hoşgeldin :) ohh analı kzılı gezıonuz heson günlerde bile maşallahhh :)
Kız nesli sen beni görsen ağzım kulaklarımdaydıiçimden kahkaha atmak geliyo ama çok gülünce göbeğim hopluyo ultrasonda görüntü bozuluyo diye kasıyom kendimi öyle komiktim ki
canım çok dikkatlisin maşallah benim hiç dikkatimi çekmemiş
yine biberon hazırlamak zorunda kaldım kızcağızımaaaaaağladııı zırladıııı emmedii
canım ben sadece örnek yaptım tabıı kı gercekte tasaraldıgım zaman
kendı markasını kullanmam icap edicek benımkı sadece örnek tasarımm
çok tesekkurler canım ya sevıdnımm :) belki freelance olrk da çalışabılrıım
tinkerrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Canlarım merhabalar!
Biz geldik yine kızımla :) az sonra evden çıkıcaz ama size bakmadan çıkmak istemedik...
Şerom canım çok sevındım ne güzel haberler getirdin dilerim hersey çok güzel olur bundan sonra bebişin ve senın için...
Haticem kıyamam bebişimiz bulandurıo demek seni...Ama az kaldı ınsallah az daha sabır canım.Allah güç kuvvet versın ınsallah...
Belle kuzum kac gundur yoksun çok merak etmıstım numaranda yok özelden atarsan merak ettıgımız zaman ulasalım sana kuzum.Çok geçmiş olsun sakın ayaklanma.Benımde çok canım yandı ama normal doguracaksak alısıcaz canım.Sağlıkla gelsın ınsallah kuzularımız
Kızlar nasılsınız iyisiniz ınsallah?
:))
hoşgeldin kuzummmm maşallahhh maşallahhaman nazar degmesin minnakına
bu arada kuzum kusura bakma msjına cvp veremedim telimin şarjı bitmişti bende bilgisayara usb kablosuyla bagladımki şarj olsun diye usb kablosunu baglayınca ne msj çekebiliyosun nede arama yapabiliyosun o yüzden kusura bakma olurmu bitanem
neden istemiyorki seni çok ilginç biberondan içmek daha çokmu hoşuna gidiyor kuzuya bak sen meme seçiyor ya:))
ayy sorma canım.doktor sabah aksam yürü dedi...ama kendını yorma dedi.arada sancılarım oluyor korkutuyor ama düzenli olursa direkt gidicem tabi...
:))
saol canım:)
neden istemiyorki seni çok ilginç biberondan içmek daha çokmu hoşuna gidiyor kuzuya bak sen meme seçiyor ya:))
hmm anladım canım tamam:))
inşallah canım benim senin adına çok sevinirim valla
TİNKERRRR birilerininnn damarına bastın kızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?