Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaa bılmıyom canım kı bende ole bırsey olmadı:26::26:

offf ya bide o çıkmasa başıma dr a sordum apse yapmıştır gel bakim dedi
ama agda sorun tabi şimdi nasıl yapıcam yada yaptırıcam bilmiyorum
acaba yapıştırma da sorun yaşarmıyım ki

Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk dün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))

maşAllahhh kuzuma benimmm

Teyzoşlar biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk dün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti , maşallah deyin kuzucuğuma :))

Ay salladı salladı bacağını bilem salladı maşallah kuzuma vücudu kıvrılıp duruyodu sanki yaa

Teşekkür ederiz teyzeleriiii
NE GÜZEL BEN AĞLAMIŞTIM İLK OYNADIĞINI GÖRÜNCE

NE AĞDASI KIZDELİ DAHA DİKİŞLİSİN AĞDA NİYE ANLAMADIM VUR JİLETİ GEÇ DELİMİSİN..NASIL ACIR O...ILK 6 AY OTURUP KALKARKEN BILE DIKISLER ARADA AGRIR KI BEN KAŞINTI TUTUYO BAZEN DIKISLERI KASIYINCA BILE İÇLERDE BİRSEYLER HISSEDIYORUM..HEM ŞU AN MİKROP ALMAYA MEĞİLLİSİN NE AĞDASI KURCALAMA ORANI..BIRAK UZASIN YANİ

Fatoşşşş çatlaklar ne durumda ..doğum sonrası kıpkırmızı çıkar onlar ..oof benımkıler daha anca anca beyazladı daha da tam değil...

Canlarım merhabalar!

Biz geldik yine kızımla :) az sonra evden çıkıcaz ama size bakmadan çıkmak istemedik...

Şerom canım çok sevındım ne güzel haberler getirdin dilerim hersey çok güzel olur bundan sonra bebişin ve senın için...

Haticem kıyamam bebişimiz bulandurıo demek seni...Ama az kaldı ınsallah az daha sabır canım.Allah güç kuvvet versın ınsallah...

Belle kuzum kac gundur yoksun çok merak etmıstım numaranda yok özelden atarsan merak ettıgımız zaman ulasalım sana kuzum.Çok geçmiş olsun sakın ayaklanma.Benımde çok canım yandı ama normal doguracaksak alısıcaz canım.Sağlıkla gelsın ınsallah kuzularımız

Kızlar nasılsınız iyisiniz ınsallah?

canım hoşgeldin :) ohh analı kzılı gezıonuz he son günlerde bile maşallahhh :)

canım benim inşallah sonuna kadar herşey iyi gidecek 1.5 yıldır burdayım en çok uğraşanlardan sen ve ayşeme allah bebeişlerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin

canım benim inşallah sonuna kadar herşey iyi gidecek 1.5 yıldır burdayım en çok uğraşanlardan sen ve ayşeme allah bebeişlerin sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Amin canım benim çok teşekkür ederim darısı tez zamanda ayşeme inşallah
Diğer teyzoşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz teker teker
Kız nesli sen beni görsen ağzım kulaklarımdaydı içimden kahkaha atmak geliyo ama çok gülünce göbeğim hopluyo ultrasonda görüntü bozuluyo diye kasıyom kendimi öyle komiktim ki
Hele babası nasıl şapşallaştı görmeniz lazımdı

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

canım hoşgeldin :) ohh analı kzılı gezıonuz he son günlerde bile maşallahhh :)

ayy sorma canım.doktor sabah aksam yürü dedi...ama kendını yorma dedi.arada sancılarım oluyor korkutuyor ama düzenli olursa direkt gidicem tabi...

bu babalar ayrı bir heyecanlı oluolar zaten:)
ben de her gun telde konusuorum sankı o dogurcak dio ki ayy çok heyecanlıyım kızımız gelio nasıl ses tonu değişio adamın :)

canım çok dikkatlisin maşallah benim hiç dikkatimi çekmemiş

:))
saol canım:)

yine biberon hazırlamak zorunda kaldım kızcağızımaaaaa ağladııı zırladıııı emmedii

neden istemiyorki seni çok ilginç biberondan içmek daha çokmu hoşuna gidiyor kuzuya bak sen meme seçiyor ya:))

hoşgeldin kuzummmm maşallahhh maşallahh aman nazar degmesin minnakına
bu arada kuzum kusura bakma msjına cvp veremedim telimin şarjı bitmişti bende bilgisayara usb kablosuyla bagladımki şarj olsun diye usb kablosunu baglayınca ne msj çekebiliyosun nede arama yapabiliyosun o yüzden kusura bakma olurmu bitanem

hmm anladım canım tamam:))
inşallah canım benim senin adına çok sevinirim valla

hoşgeldin canım ohh maşallah valla size gezin tabi bol bol temiz hava alın

aminnnnnnnnnnn aminnnnn inşallahhh
yerim kız ben senin o göbüşünü ve minnakını:))
maşallah size

Lafı mı olur bitanem yaa ne kusuru

neden istemiyorki seni çok ilginç biberondan içmek daha çokmu hoşuna gidiyor kuzuya bak sen meme seçiyor ya:))

bilmiyorum valla nanem yaaa canım çok sıkkın yaaa
sabah uyandığımızda dedim kiii sana biberon filan yok bugünnn yüzüme baktıı güldüüü ''anne sen bana dayanamazsın ki'' der gibi galiba sütüm de azalıyo emmedikce ya off neyse ne yapalım demekki bahar hanımmm mamayı tercih ediyooo annesinin sütüneee

Merveeeeeeeeeeeeeeeeee çatlakların ne alemde canım yaaaa...??? :84: :84:
benim çatlaklarımızı görseniz kızlar var yaaaaa bir daha hamile kalmak istemezsinizz çok kötü ya of geçmedi de 5 ay geçti ama hala aynı mosmorrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy sorma canım.doktor sabah aksam yürü dedi...ama kendını yorma dedi.arada sancılarım oluyor korkutuyor ama düzenli olursa direkt gidicem tabi...

anladım canım en iyisi yürümek :)

sancıların sıklaşınca git tabıı doktora :)

bende hastanedeyken sancı çekerken bi baktım 10 dk da bıre düştü bi baktım 5 dakıkada bıre
5 dakıkadan aşağı düşüncede kalktım yataktan doktorun odaya gittim ben doğuruyom dedim
doktor hıı tabı dedi böle güldü dedim valla doğruyom sancı düştü 2 dk da bıre alttan bı baktı
bebek gelıo hemen doğumhane fln ne kadar soğukkanlısın yaa diyo hemencık çıkıyo zaten dıaşrı
kadın vücüdu çok uyumlu doğuma
inşallah sancıların güzel gelri bir avazda kurtulursun canım :)

biberondan içmek daha kolay cunku canım çekmek zorunda kalmıyo o da akıllı valla :

inşallah hayırlsıı olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…