anladım canım en iyisi yürümek :)
sancıların sıklaşınca git tabıı doktora :)
bende hastanedeyken sancı çekerken bi baktım 10 dk da bıre düştü bi baktım 5 dakıkada bıre
5 dakıkadan aşağı düşüncede kalktım yataktan doktorun odaya gittim ben doğuruyom dedim
doktor hıı tabı dedi böle güldü dedim valla doğruyom sancı düştü 2 dk da bıre alttan bı baktı
bebek gelıo hemen doğumhane fln ne kadar soğukkanlısın yaa diyo hemencık çıkıyo zaten dıaşrı
kadın vücüdu çok uyumlu doğuma
inşallah sancıların güzel gelri bir avazda kurtulursun canım :)
anladım canım en iyisi yürümek :)
sancıların sıklaşınca git tabıı doktora :)
bende hastanedeyken sancı çekerken bi baktım 10 dk da bıre düştü bi baktım 5 dakıkada bıre
5 dakıkadan aşağı düşüncede kalktım yataktan doktorun odaya gittim ben doğuruyom dedim
doktor hıı tabı dedi böle güldü dedim valla doğruyom sancı düştü 2 dk da bıre alttan bı baktı
bebek gelıo hemen doğumhane fln ne kadar soğukkanlısın yaa diyo hemencık çıkıyo zaten dıaşrı
kadın vücüdu çok uyumlu doğuma
inşallah sancıların güzel gelri bir avazda kurtulursun canım :)
biberondan içmek daha kolay cunku canım çekmek zorunda kalmıyo o da akıllı valla :
inşallah hayırlsıı olsun canım :)
valla ayşe bana sancı verdiler dakikada bir geliyodu ama açılma filan olmamıştııı ay ne kötü yaaaaa o sancılar anammmmmmm:18::18::18:
Lafı mı olur bitanem yaa ne kusuru
bilmiyorum valla nanem yaaa canım çok sıkkın yaaa
sabah uyandığımızda dedim kiii sana biberon filan yok bugünnn yüzüme baktıı güldüüü ''anne sen bana dayanamazsın ki'' der gibigaliba sütüm de azalıyo emmedikce ya off neyse ne yapalım demekki bahar hanımmm mamayı tercih ediyooo annesinin sütüneee
Merveeeeeeeeeeeeeeeeee çatlakların ne alemde canım yaaaa...??? :84: :84:
benim çatlaklarımızı görseniz kızlar var yaaaaa bir daha hamile kalmak istemezsinizz çok kötü ya of geçmedi de 5 ay geçti ama hala aynı mosmorrrrr
biberondan içmek daha kolay cunku canım çekmek zorunda kalmıyo o da akıllı valla :
Bu kötü yorumları duymuyorum bengüzelliklerinden bahsediniz istirham ederim
slm gusellerımmmmmmm
bugun gç geldım bırazz
mert kağan 10dan berı uyuyorr emmeye kalkıor snra tekrar uyuyor hem bu arada kakasını da yaptı hem d ene yapmaasanırım oğlum benden tam doyamıor ıkı gundr emzırıyorum daha sonra az az mama yapıp verıorum valla emıo normalde emmezdı demek doymuyor kuzummm şimdı uyuyor yıne mama yapıp vercem ılk mamamız olcak bugunn ..
dun aldık mertişkomu akşam kaceye gıttık bbabasıylaa. allahım unı lı gençler kafede (en gusel ve tek kafesı zatı) mert ı aldılar sevdıler masadan masaya kızlara ılgımız fazlaydı hatta bana getrdıler mert ı ağlamaya başladı yan masadakı hoş kızımız tekrar aldı beyımız gulmeye başladı anlayacağınız oğlumun ılk çapkınlığı 4.ayında gerçekleştı
NANECIM ınş. gusel haberlerle gelırsın umarım allah gnşlune gore verır
NAGİŞCİM mınığinı gormuşsun aman maşallahrabbım kucağına aldığın gunlerı de gostersın ınş.
AYŞECIM sen de dr undan çok memnun kalmışlsın ne gusel allah razı olsun bole dr lardan yaa rahatlamışsın ne hoşş
SELİZCIM sana da tavsıyem al annesın bol bol dursun kusuyo tukuruyo sıçıo vs ama çok ayaklı tulum alma yanı altlı ustlu takımlardan al ve rahat olanları seç en azından 4ayı bıtene kadar ole dene derım ben sana ... ben de mert kağan a hep aldım busuru hatta kuçulenleri verıorum ıhtıyacı olanlara aama ınan lazım oluyo hem değişik değişik gıydırırsın bebeğinı ben hem pıjama takımı bol aldım hem de dışarıda gıymek için kıyafet de bol bol aldım hedıyeler de cabası tabıkııpıjamaları cıvılden al derım ne kalıtelı ne kalıtesız bence gayet de uygun ılk aylarda çok ıyı orası daha snrakılerı nere kesne uygunsa ordan al hayatımmm ama onerırım ıdıl baby,benetton,lcw hepsi hoş haa azız bebe de gusel bakk
Kız ayşe sen böyle konuştukça benim bile çatır çatır doğurasım geliyo valla
İnşallah o günleri de görürsek, fiziki bi engelim olmadıktan sonra normal yapacam inşallah çok istiyorum yaa
valla ayşe bana sancı verdiler dakikada bir geliyodu ama açılma filan olmamıştııı ay ne kötü yaaaaa o sancılar anammmmmmm:18::18::18:
yok canım en iyisi normal doğum :))) bir kaç saat acı çekiyorsun o kadar doğurduktan sonra derin bir ohhhhhhhhh çekiyorsunnnn bebeğini kucağına alıyorsun...kızlar ben bir tane daha doğurmak istiyommmmmmmmmm :84::84::84::84:
slm gusellerımmmmmmm
bugun gç geldım bırazz
mert kağan 10dan berı uyuyorr emmeye kalkıor snra tekrar uyuyor hem bu arada kakasını da yaptı hem d ene yapmaasanırım oğlum benden tam doyamıor ıkı gundr emzırıyorum daha sonra az az mama yapıp verıorum valla emıo normalde emmezdı demek doymuyor kuzummm şimdı uyuyor yıne mama yapıp vercem ılk mamamız olcak bugunn ..
dun aldık mertişkomu akşam kaceye gıttık bbabasıylaa. allahım unı lı gençler kafede (en gusel ve tek kafesı zatı) mert ı aldılar sevdıler masadan masaya kızlara ılgımız fazlaydı hatta bana getrdıler mert ı ağlamaya başladı yan masadakı hoş kızımız tekrar aldı beyımız gulmeye başladı anlayacağınız oğlumun ılk çapkınlığı 4.ayında gerçekleştı
NANECIM ınş. gusel haberlerle gelırsın umarım allah gnşlune gore verır
NAGİŞCİM mınığinı gormuşsun aman maşallahrabbım kucağına aldığın gunlerı de gostersın ınş.
AYŞECIM sen de dr undan çok memnun kalmışlsın ne gusel allah razı olsun bole dr lardan yaa rahatlamışsın ne hoşş
SELİZCIM sana da tavsıyem al annesın bol bol dursun kusuyo tukuruyo sıçıo vs ama çok ayaklı tulum alma yanı altlı ustlu takımlardan al ve rahat olanları seç en azından 4ayı bıtene kadar ole dene derım ben sana ... ben de mert kağan a hep aldım busuru hatta kuçulenleri verıorum ıhtıyacı olanlara aama ınan lazım oluyo hem değişik değişik gıydırırsın bebeğinı ben hem pıjama takımı bol aldım hem de dışarıda gıymek için kıyafet de bol bol aldım hedıyeler de cabası tabıkııpıjamaları cıvılden al derım ne kalıtelı ne kalıtesız bence gayet de uygun ılk aylarda çok ıyı orası daha snrakılerı nere kesne uygunsa ordan al hayatımmm ama onerırım ıdıl baby,benetton,lcw hepsi hoş haa azız bebe de gusel bakk
canımsınnnn
sıkma canım canını bu kadar kıyamam sana...
inşallah tekrar emmeye başlar seni canım...
çatlakların için bişey kullanıyormusun canım?
türk kahvesinin işe yaradıgını sölemişti biri ama şuan hatırlamıyorum çatlakların üzerine sürüyormuşsun geçiriyormuş.. :44:
valla ya
valla anlatınca kendımı bile gaza getiriyorummbende ınsallah nasib olurda son gunlerime
gelrisem normal doğum isterim ama sezeray olursada ksımet :)
ama o çıkış anını görmek sesini duymak çok isterim Allah ımm nasib etsin cümlemzie :)
bandaa sancı verdiler canım ılk basşlar saate bı kere bıle ancak gelıodu
sonra sıklaştı ıste sabah 9 dan akşam 9 a kadar sancı çektim
ama açılmam iyiydi benım maşallahım vardı kız 3-4 cm açılma osla yeter demıslerdi
7 cm fln açılmsıtı sanırım benım maşallah banaaa nazar degmesın kız
Doğur kız valla, beraber büyürler ne güzelben de çok istiyom peşpeşe iki tane olsun
yok canım en iyisi normal doğum :))) bir kaç saat acı çekiyorsun o kadar doğurduktan sonra derin bir ohhhhhhhhh çekiyorsunnnn bebeğini kucağına alıyorsun...kızlar ben bir tane daha doğurmak istiyommmmmmmmmm :84::84::84::84:
valla anlatınca kendımı bile gaza getiriyorummbende ınsallah nasib olurda son gunlerime
gelrisem normal doğum isterim ama sezeray olursada ksımet :)
ama o çıkış anını görmek sesini duymak çok isterim Allah ımm nasib etsin cümlemzie :)
bandaa sancı verdiler canım ılk basşlar saate bı kere bıle ancak gelıodu
sonra sıklaştı ıste sabah 9 dan akşam 9 a kadar sancı çektim
ama açılmam iyiydi benım maşallahım vardı kız 3-4 cm açılma osla yeter demıslerdi
7 cm fln açılmsıtı sanırım benım maşallah banaaa nazar degmesın kız
Anuuuuuuuummmm yerim kız ben senin çapkın sıpanıbiz de görürüz inşallah o günleri teyzesi
hoşgeldin canımmmm
vay vay vay mert kağana bakın hele şimdiden başlamış çapkınlık yapmaya wouwww
maşallah mert kağana canım
kız emmiyo yakafasını çeviriyoooo istemiyo sevmiyo beni artık :84: olsunnnn 4,5 ay emzirdim o da güzelllll :)
kız kahveyi denedim ama bir faydasını göremedim hamileyken kullanmadığım krem kalmadı amaaaa işe yaramadıııı kızlar gerçekten kötü yani öyle böyle değil çok kötüüüü
kız işte ben onun için ikiz fln olmasın tek tek olsun dıom ınsan hamıle kalmayı fln özlüo kızzz
Çok ilginç yaa :26: 3-4 cm nasıl yeterli olabiliyo ki, düşününce 7 bile az geliyo valla banabebeğin çapı kaç ki nasıl çıkyıo ordan :26: esniyo mu ki noluyo çok merak ediyorum :44:
amın ınş. gorursunuz canm benımm
hoşbulduk şekerım nanemmmm maşallah oğluma yapıor çapkınlık yahuuuuuuuu
ay7yyy aynı dert bende de var ıdılışkomm hoş benm sutum sut yapan çaylar sayesınde oluyorr normalde yokta o ecz aldığım bıtkısel ıçeceklerle bole ıyıydı yanı ama bu ara o da yetmıor kı durmadan acıkıyor ara ara mama verıorum artık az az ılk once emzırıyorum snra mama verıorum bazen yıyor mamayı bazen yemıorrr ... ama o emme olayında kafasını çevrme bazen bende de oluyor mesela dun akşam uyuz ettı benıııı oğlum al dıorum şebeklık yapıorum ama mamayı da almadı sanırım toktu 1saat once 5-10dk emmıştı snra yıne emzıreyım dedım emmedı çapkın mert
mert kağan 6yaşındayken bı bebek daha belkı duşunebılırım kısmetse tabı
kız emmiyo yakafasını çeviriyoooo istemiyo sevmiyo beni artık :84: olsunnnn 4,5 ay emzirdim o da güzelllll :)
kız kahveyi denedim ama bir faydasını göremedim hamileyken kullanmadığım krem kalmadı amaaaa işe yaramadıııı kızlar gerçekten kötü yani öyle böyle değil çok kötüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?