Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Kız ayşe sen böyle konuştukça benim bile çatır çatır doğurasım geliyo valla
İnşallah o günleri de görürsek, fiziki bi engelim olmadıktan sonra normal yapacam inşallah çok istiyorum yaa

valla ayşe bana sancı verdiler dakikada bir geliyodu ama açılma filan olmamıştııı ay ne kötü yaaaaa o sancılar anammmmmmm:18::18::18:

slm gusellerımmmmmmm
bugun gç geldım bırazz
mert kağan 10dan berı uyuyorr emmeye kalkıor snra tekrar uyuyor hem bu arada kakasını da yaptı hem d ene yapmaa sanırım oğlum benden tam doyamıor ıkı gundr emzırıyorum daha sonra az az mama yapıp verıorum valla emıo normalde emmezdı demek doymuyor kuzummm şimdı uyuyor yıne mama yapıp vercem ılk mamamız olcak bugunn ..

dun aldık mertişkomu akşam kaceye gıttık bbabasıylaa. allahım unı lı gençler kafede (en gusel ve tek kafesı zatı ) mert ı aldılar sevdıler masadan masaya kızlara ılgımız fazlaydı hatta bana getrdıler mert ı ağlamaya başladı yan masadakı hoş kızımız tekrar aldı beyımız gulmeye başladı anlayacağınız oğlumun ılk çapkınlığı 4.ayında gerçekleştı

NANECIM ınş. gusel haberlerle gelırsın umarım allah gnşlune gore verır
NAGİŞCİM mınığinı gormuşsun aman maşallah rabbım kucağına aldığın gunlerı de gostersın ınş.
AYŞECIM sen de dr undan çok memnun kalmışlsın ne gusel allah razı olsun bole dr lardan yaa rahatlamışsın ne hoşş
SELİZCIM sana da tavsıyem al annesın bol bol dursun kusuyo tukuruyo sıçıo vs ama çok ayaklı tulum alma yanı altlı ustlu takımlardan al ve rahat olanları seç en azından 4ayı bıtene kadar ole dene derım ben sana ... ben de mert kağan a hep aldım busuru hatta kuçulenleri verıorum ıhtıyacı olanlara aama ınan lazım oluyo hem değişik değişik gıydırırsın bebeğinı ben hem pıjama takımı bol aldım hem de dışarıda gıymek için kıyafet de bol bol aldım hedıyeler de cabası tabıkıı pıjamaları cıvılden al derım ne kalıtelı ne kalıtesız bence gayet de uygun ılk aylarda çok ıyı orası daha snrakılerı nere kesne uygunsa ordan al hayatımmm ama onerırım ıdıl baby,benetton,lcw hepsi hoş haa azız bebe de gusel bakk

Lafı mı olur bitanem yaa ne kusuru

canımsınnnn

sıkma canım canını bu kadar kıyamam sana...
inşallah tekrar emmeye başlar seni canım...

çatlakların için bişey kullanıyormusun canım?
türk kahvesinin işe yaradıgını sölemişti biri ama şuan hatırlamıyorum çatlakların üzerine sürüyormuşsun geçiriyormuş.. :44:

biberondan içmek daha kolay cunku canım çekmek zorunda kalmıyo o da akıllı valla :

valla ya

Bu kötü yorumları duymuyorum ben güzelliklerinden bahsediniz istirham ederim

yok canım en iyisi normal doğum :))) bir kaç saat acı çekiyorsun o kadar doğurduktan sonra derin bir ohhhhhhhhh çekiyorsunnnn bebeğini kucağına alıyorsun...kızlar ben bir tane daha doğurmak istiyommmmmmmmmm :84::84::84::84:

Anuuuuuuuummmm yerim kız ben senin çapkın sıpanı biz de görürüz inşallah o günleri teyzesi

Kız ayşe sen böyle konuştukça benim bile çatır çatır doğurasım geliyo valla
İnşallah o günleri de görürsek, fiziki bi engelim olmadıktan sonra normal yapacam inşallah çok istiyorum yaa

valla anlatınca kendımı bile gaza getiriyorumm bende ınsallah nasib olurda son gunlerime
gelrisem normal doğum isterim ama sezeray olursada ksımet :)
ama o çıkış anını görmek sesini duymak çok isterim Allah ımm nasib etsin cümlemzie :)

valla ayşe bana sancı verdiler dakikada bir geliyodu ama açılma filan olmamıştııı ay ne kötü yaaaaa o sancılar anammmmmmm:18::18::18:

bandaa sancı verdiler canım ılk basşlar saate bı kere bıle ancak gelıodu
sonra sıklaştı ıste sabah 9 dan akşam 9 a kadar sancı çektim
ama açılmam iyiydi benım maşallahım vardı kız 3-4 cm açılma osla yeter demıslerdi
7 cm fln açılmsıtı sanırım benım maşallah banaaa nazar degmesın kız

Doğur kız valla, beraber büyürler ne güzel ben de çok istiyom peşpeşe iki tane olsun

hoşgeldin canımmmm
vay vay vay mert kağana bakın hele şimdiden başlamış çapkınlık yapmaya wouwww
maşallah mert kağana canım

kız emmiyo ya kafasını çeviriyoooo istemiyo sevmiyo beni artık :84: olsunnnn 4,5 ay emzirdim o da güzelllll :)
kız kahveyi denedim ama bir faydasını göremedim hamileyken kullanmadığım krem kalmadı amaaaa işe yaramadıııı kızlar gerçekten kötü yani öyle böyle değil çok kötüüüü

maşallah maşallahhh benim suyumu iyice patlattıktan sonraaa açılma oldu bir kaç dakkada

Doğur kız valla, beraber büyürler ne güzel ben de çok istiyom peşpeşe iki tane olsun

demi kızz hürremle yarışacammmmmmmmmmmm ha bire doğuruyo kadınnnn bende doğuracammm ama herif istemiyo yaaa napcazz

gökceee hoşgeldin balımmmm merte bak sennn çapkınnnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

kız işte ben onun için ikiz fln olmasın tek tek olsun dıom ınsan hamıle kalmayı fln özlüo kızzz

Çok ilginç yaa :26: 3-4 cm nasıl yeterli olabiliyo ki, düşününce 7 bile az geliyo valla bana bebeğin çapı kaç ki nasıl çıkyıo ordan :26: esniyo mu ki noluyo çok merak ediyorum :44:

Anuuuuuuuummmm yerim kız ben senin çapkın sıpanı biz de görürüz inşallah o günleri teyzesi

amın ınş. gorursunuz canm benımm

hoşgeldin canımmmm
vay vay vay mert kağana bakın hele şimdiden başlamış çapkınlık yapmaya wouwww
maşallah mert kağana canım

hoşbulduk şekerım nanemmmm maşallah oğluma yapıor çapkınlık yahuuuuuuuu

ay7yyy aynı dert bende de var ıdılışkomm hoş benm sutum sut yapan çaylar sayesınde oluyorr normalde yokta o ecz aldığım bıtkısel ıçeceklerle bole ıyıydı yanı ama bu ara o da yetmıor kı durmadan acıkıyor ara ara mama verıorum artık az az ılk once emzırıyorum snra mama verıorum bazen yıyor mamayı bazen yemıorrr ... ama o emme olayında kafasını çevrme bazen bende de oluyor mesela dun akşam uyuz ettı benıııı oğlum al dıorum şebeklık yapıorum ama mamayı da almadı sanırım toktu 1saat once 5-10dk emmıştı snra yıne emzıreyım dedım emmedı çapkın mert

kız işte ben onun için ikiz fln olmasın tek tek olsun dıom ınsan hamıle kalmayı fln özlüo kızzz

öyle valla kızzzz özledim o ilgiyi alakayııı ''ay sen gebesin oturrr'' ''ay sen gebesin al yeee şunu ye bunu ye '' süperdi o günler yaaaa.
önce sennn naneee hamile kalınnn sonra bakarızzz sırasıylaaaa

Çok ilginç yaa :26: 3-4 cm nasıl yeterli olabiliyo ki, düşününce 7 bile az geliyo valla bana bebeğin çapı kaç ki nasıl çıkyıo ordan :26: esniyo mu ki noluyo çok merak ediyorum :44:

normal bir doğum olsaydı 8 cm filan açılması gerekiyo benimki öyleydi ama ayşe bebeğini 26 haftalıkken doğurmuştu galiba dimi? o yüzden 3-4cm yeter demişlerdir

kız benimki aç olsa daa olmasa da istemiyo....mamayı iki dakkada götürüyo ama emmeye gelince ağlıyooo kafasını çeviriyooo son nefesine kadarr bağırıyo...ben de dayanamıyorum tabi hemen mama yapıyorum napıyım ki...dünden beri böyleeee önceden 1-2 biberon veriyordum dün 4 tane verdim bir kere emzirdim sadecee
bugün de 3-4 kere emzirdim bir biberon verdim uyudu daha uyanmadı offffffff

oy oyyy yerim ben onu:))
herkesin sorunu bu çatlaklar kesin bi çözümü yokmu ya ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…