Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hımmmm anladım cnm bnmmm ınş. senı emmeye devam eder annesıı ben hıç mama vermıordum yanı çok az verıordum ama bktımkı doymuyor kuzum onu da annecım soledıde anladım şimdı gunde ıkı tane verıorum ama emdiği için mesela nrmalde mert kağan a 180cc verılmesı gerekıorsa ben 120 verıorum zaten 120ccyı anca emuo çnku gun içinde benı de emıo bugun hep benı emdı ama şimdı mama ypcam uyuyor

kuzum kıyamam Bahar ıma ben...Demek anne sütü istemiyor kuzucum...Olsun mama yesın yeterki can kan olsun kızımıza...

Canım benım neredeyse hiç çatladım olmadı çok şükür.Hatta doktorum masallah dedi demek ki cildin müsait dedi :)

amın canım benım...ay Aysem ya cidden masallah sana ne sogukkanlısın sen öyle...insallah ben de sen gibi olurum canım:)

üüüüfffff 6 sene çok kızzzzz :) bahar ana okuluna gidene kadar düşünmüyordum ben ama şimdi kararsız kaldımm özledim kızzzz hamileliği

bnm için 6sene ıdeal anca mert allahın ıznıyle okula bşlar o zaman da allah nasıp ederse 1 bebeğimiz mert ın de 1 kardeşi olarrr kısmet hayırlısı olsunnn

ayşecım sen de dr undan çok memnun kalmışlsın ne gusel allah razı olsun bole dr lardan yaa rahatlamışsın ne hoşş
:

slm canım :)

evet ya cok sukur :) senın olusta başlamıs capkınlıga uu beybıı :d

çok ilginç yaa :26: 3-4 cm nasıl yeterli olabiliyo ki, düşününce 7 bile az geliyo valla bana Bebeğin çapı kaç ki nasıl çıkyıo ordan :26: Esniyo mu ki noluyo çok merak ediyorum :44:

canım benım bebısım kucuktu ama ya sıon ayı değildi bide tabıı
kemıkleri kafaları yumusak oluyo :) esnıyo bebıste cıktıgı yerde eheueheu

oy oyyy yerim ben onu:))
herkesin sorunu bu çatlaklar kesin bi çözümü yokmu ya ??

yok galiba ya

bahara 180ml mama yapıyorum iki dakikada bitiriyo bittiğinde ağladığı zamanlar oluyo obur benim kızım yaaa obur vallaaaa

aynen mervecım dr um bana da bunu dedı yanı şaşırdım hıç çatlak yok dumduz karın iç karnın da genış bunun da etkısı var dedı bende çatlak da selulıt de olmadı ama 22 kılo aldımm 1.5haftada 1.5kılo verdım kızlarr

eee başlasın artıkınnn

aaa ne güzelllll maşallah merveee aman hiç olmasın yaaaa aynalara küstüm ben ((

bnm için 6sene ıdeal anca mert allahın ıznıyle okula bşlar o zaman da allah nasıp ederse 1 bebeğimiz mert ın de 1 kardeşi olarrr kısmet hayırlısı olsunnn

hayırlısı gökcemmmm ben bir 3 sene beklerim herhaldee

inşallah canım kolaycacık doğurursunnn :)

öyle valla kızzzz özledim o ilgiyi alakayııı ''ay sen gebesin oturrr'' ''ay sen gebesin al yeee şunu ye bunu ye '' süperdi o günler yaaaa.
önce sennn naneee hamile kalınnn sonra bakarızzz sırasıylaaaa

valla ya ohh ne güzel günler

eee başlasın artıkınnn

dımı 4 ay beklemış çok bilee

Çatlaklar tarih oldu!
Doğum sonrası çatlaklar veya kilo vermeden kaynaklanan çatlaklara bağlı çizgiler, siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek .
Güncelleme:12 Mayıs 2011 14:30
RENUEE®’nün etkisi klinik ortamlarda test edilmiş olup, güvenilir etkiye sahiptir.
Renuee® tüm cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. Güçlü bileşenleri sayesinde, vücudunuz çatlaksız ve yumuşak bir görünüme kısa sürede ulaşmasına yardımcı olur.
Kalıcı çizgiler sonsuza dek gözden kaybolacak. Doğum sonrası çatlaklar veya kilo vermeden kaynaklanan çatlaklara bağlı çizgiler , siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek . RENUEE®’nün etkisi klinik ortamlarda test edilmiş olup, güvenilir etkiye sahiptir.

Renuee® tüm cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. Güçlü bileşenleri sayesinde, vücudunuz çatlaksız ve yumuşak bir görünüme en kısa sürede ulaşmaktadır.

KULLANIMI : Uygulamadan önce Renuee kremin cilde derinlemesine nüfuz edebilmesi için cildinizin temiz olmasında fayda vardır.RENUEE Krem’i istenilen bölgelere günde bir veya iki defa uygulamanız yeterli olacaktır. Krem uygulamasından sonra uygulanan bölgedeki krem emilene kadar yumuşak bir şekilde ovalayarak sürünüz.
Uyarı
- Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz. Harici kullanım içindir.
- Eğer emzirme yapıyorsanız bu kremi göğüs bölgenize uygulamayınız.
- Renuee® kremini güneşlenmeye veya solaryuma girmeden önce kesinlikle kullanmayınız.
- Gözlerle temas ettirmeyiniz. Temas etmesi halinde, bol suyla yıkayınız ve bir sağlık kuruluşuna başvurunuz.

99TL gerçekten işe yarıyor mu acabaaaaaa bu tür şeylere hiç inancım kalmadı ya

aaa ne güzelllll maşallah merveee aman hiç olmasın yaaaa aynalara küstüm ben ((

hayırlısı gökcemmmm ben bir 3 sene beklerim herhaldee

inşallah canım kolaycacık doğurursunnn :)

valla ya ohh ne güzel günler

dımı 4 ay beklemış çok bilee

bu benm oğlum çok zort zortçu kızlar yaaa alttan pasoooo hahahhahahah

ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın....
yarın sabah tekrar kontrole gidicem... öğlen inş hepberaber duamızı yaparız inş

bu arada eşim test vermiş bugün spermleri dondurmuşlar spermlerimizde hazır oh ohh yandan yandan

sizleri çok seviyorummmmm ballarım benimm görüşürz yarın

valla az önce bi yerde okudum kopyalayıp yapıştırayım dedim canım...demekki sonuç alamamışlar hemde fiyatıda o kadar yüksek yuh diyorum insanları kandırıyolar resmen soyguncu bunlar

150cc mama yapayım dedım 120cc emdı o kadar

kendine iyi bak naneeee görüşürüzzzzzzzzzz
benim kızım da uyanmak üzereeeee

idilllllllllll canmm üzüldüğün kadar var canm yaaaa inşallah geçer gülümmm kafanı takma bunlar dış güzellik geçiçi şeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…