normal bir doğum olsaydı 8 cm filan açılması gerekiyo benimki öyleydi ama ayşe bebeğini 26 haftalıkken doğurmuştu galiba dimi? o yüzden 3-4cm yeter demişlerdir
kız benimki aç olsa daa olmasa da istemiyo....mamayı iki dakkada götürüyo ama emmeye gelince ağlıyooo kafasını çeviriyooo son nefesine kadarr bağırıyo...ben de dayanamıyorum tabi hemen mama yapıyorum napıyım ki...dünden beri böyleeeeönceden 1-2 biberon veriyordum dün 4 tane verdim bir kere emzirdim sadecee
bugün de 3-4 kere emzirdim bir biberon verdim uyudu daha uyanmadı offffffff
bilmiyorum valla nanem yaaa canım çok sıkkın yaaa
sabah uyandığımızda dedim kiii sana biberon filan yok bugünnn yüzüme baktıı güldüüü ''anne sen bana dayanamazsın ki'' der gibigaliba sütüm de azalıyo emmedikce ya off neyse ne yapalım demekki bahar hanımmm mamayı tercih ediyooo annesinin sütüneee
Merveeeeeeeeeeeeeeeeee çatlakların ne alemde canım yaaaa...??? :84: :84:
benim çatlaklarımızı görseniz kızlar var yaaaaa bir daha hamile kalmak istemezsinizz çok kötü ya of geçmedi de 5 ay geçti ama hala aynı mosmorrrrr
anladım canım en iyisi yürümek :)
sancıların sıklaşınca git tabıı doktora :)
bende hastanedeyken sancı çekerken bi baktım 10 dk da bıre düştü bi baktım 5 dakıkada bıre
5 dakıkadan aşağı düşüncede kalktım yataktan doktorun odaya gittim ben doğuruyom dedim
doktor hıı tabı dedi böle güldü dedim valla doğruyom sancı düştü 2 dk da bıre alttan bı baktı
bebek gelıo hemen doğumhane fln ne kadar soğukkanlısın yaa diyo hemencık çıkıyo zaten dıaşrı
kadın vücüdu çok uyumlu doğuma
inşallah sancıların güzel gelri bir avazda kurtulursun canım :)
biberondan içmek daha kolay cunku canım çekmek zorunda kalmıyo o da akıllı valla :
inşallah hayırlsıı olsun canım :)
üüüüfffff 6 sene çok kızzzzz :) bahar ana okuluna gidene kadar düşünmüyordum ben ama şimdi kararsız kaldımm özledim kızzzz hamileliği
ayşecım sen de dr undan çok memnun kalmışlsın ne gusel allah razı olsun bole dr lardan yaa rahatlamışsın ne hoşş
:
maşallah maşallahhh benim suyumu iyice patlattıktan sonraaa açılma oldu bir kaç dakkada
demi kızz hürremle yarışacammmmmmmmmmmm ha bire doğuruyo kadınnnn bende doğuracammm ama herif istemiyo yaaa napcazz
gökceee hoşgeldin balımmmm merte bak sennn çapkınnnnnnnnnn
çok ilginç yaa :26: 3-4 cm nasıl yeterli olabiliyo ki, düşününce 7 bile az geliyo valla banaBebeğin çapı kaç ki nasıl çıkyıo ordan :26: Esniyo mu ki noluyo çok merak ediyorum :44:
oy oyyy yerim ben onu:))
herkesin sorunu bu çatlaklar kesin bi çözümü yokmu ya ??
hımmmm anladım cnm bnmmm ınş. senı emmeye devam eder annesııben hıç mama vermıordum yanı çok az verıordum ama bktımkı doymuyor kuzum onu da annecım soledıde anladım şimdı gunde ıkı tane verıorum ama emdiği için mesela nrmalde mert kağan a 180cc verılmesı gerekıorsa ben 120 verıorum zaten 120ccyı anca emuo çnku gun içinde benı de emıo bugun hep benı emdı ama şimdı mama ypcam uyuyor
kuzum kıyamam Bahar ıma ben...Demek anne sütü istemiyor kuzucum...Olsun mama yesın yeterki can kan olsun kızımıza...
Canım benım neredeyse hiç çatladım olmadı çok şükür.Hatta doktorum masallah dedi demek ki cildin müsait dedi :)
amın canım benım...ay Aysem ya cidden masallah sana ne sogukkanlısın sen öyle...insallah ben de sen gibi olurum canım:)
slm canım :)
evet ya cok sukur :) senın olusta başlamıs capkınlıga uu beybıı :d
canım benım bebısım kucuktu ama ya sıon ayı değildi bide tabıı
kemıkleri kafaları yumusak oluyo :) esnıyo bebıste cıktıgı yerde eheueheu
kuzum kıyamam Bahar ıma ben...Demek anne sütü istemiyor kuzucum...Olsun mama yesın yeterki can kan olsun kızımıza...
Canım benım neredeyse hiç çatladım olmadı çok şükür.Hatta doktorum masallah dedi demek ki cildin müsait dedi :)
amın canım benım...ay Aysem ya cidden masallah sana ne sogukkanlısın sen öyle...insallah ben de sen gibi olurum canım:)
bnm için 6sene ıdeal anca mert allahın ıznıyle okula bşlar o zaman da allah nasıp ederse 1 bebeğimiz mert ın de 1 kardeşi olarrrkısmet hayırlısı olsunnn
öyle valla kızzzz özledim o ilgiyi alakayııı ''ay sen gebesin oturrr'' ''ay sen gebesin al yeee şunu ye bunu ye '' süperdi o günler yaaaa.
önce sennn naneee hamile kalınnn sonra bakarızzz sırasıylaaaa
eee başlasın artıkınnn
Çatlaklar tarih oldu!
Doğum sonrası çatlaklar veya kilo vermeden kaynaklanan çatlaklara bağlı çizgiler, siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek .
Güncelleme:12 Mayıs 2011 14:30
RENUEE®�nün etkisi klinik ortamlarda test edilmiş olup, güvenilir etkiye sahiptir.
Renuee® tüm cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. Güçlü bileşenleri sayesinde, vücudunuz çatlaksız ve yumuşak bir görünüme kısa sürede ulaşmasına yardımcı olur.
Kalıcı çizgiler sonsuza dek gözden kaybolacak. Doğum sonrası çatlaklar veya kilo vermeden kaynaklanan çatlaklara bağlı çizgiler , siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek . RENUEE®�nün etkisi klinik ortamlarda test edilmiş olup, güvenilir etkiye sahiptir.
Renuee® tüm cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. Güçlü bileşenleri sayesinde, vücudunuz çatlaksız ve yumuşak bir görünüme en kısa sürede ulaşmaktadır.
KULLANIMI : Uygulamadan önce Renuee kremin cilde derinlemesine nüfuz edebilmesi için cildinizin temiz olmasında fayda vardır.RENUEE Krem�i istenilen bölgelere günde bir veya iki defa uygulamanız yeterli olacaktır. Krem uygulamasından sonra uygulanan bölgedeki krem emilene kadar yumuşak bir şekilde ovalayarak sürünüz.
Uyarı
- Çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz. Harici kullanım içindir.
- Eğer emzirme yapıyorsanız bu kremi göğüs bölgenize uygulamayınız.
- Renuee® kremini güneşlenmeye veya solaryuma girmeden önce kesinlikle kullanmayınız.
- Gözlerle temas ettirmeyiniz. Temas etmesi halinde, bol suyla yıkayınız ve bir sağlık kuruluşuna başvurunuz.
aaa ne güzelllll maşallah merveee aman hiç olmasın yaaaa aynalara küstüm ben((
hayırlısı gökcemmmm ben bir 3 sene beklerim herhaldee
inşallah canım kolaycacık doğurursunnn :)
valla ya ohh ne güzel günler
dımı 4 ay beklemış çok bilee
99TL gerçekten işe yarıyor mu acabaaaaaa bu tür şeylere hiç inancım kalmadı ya
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...endirilmis-dogum-sonrasi-catlak-giderici.html
kimse pek bir sonuç alamamış
valla az önce bi yerde okudum kopyalayıp yapıştırayım dedim canım...demekki sonuç alamamışlar hemde fiyatıda o kadar yüksek yuh diyorum insanları kandırıyolar resmen soyguncu bunlar
150cc mama yapayım dedım 120cc emdı o kadar
ben cıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın....
yarın sabah tekrar kontrole gidicem... öğlen inş hepberaber duamızı yaparız inş
bu arada eşim test vermiş bugün spermleri dondurmuşlar spermlerimizde hazır oh ohh yandan yandan
sizleri çok seviyorummmmm ballarım benimm görüşürz yarın
bu seninmi idil benimide böyle ama aradan zaman geçince kızarıklık geçiyor pekde takmıyorsun açıkcası napalım anne olmak kolay değil üzülme benim bunda da ek yırtıklar oldubenim bu çatlaklarıma kim ne yapabilir kızlar :84::84: :84:Eki Görüntüle 194049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?