bu seninmi idil benimide böyle ama aradan zaman geçince kızarıklık geçiyor pekde takmıyorsun açıkcası napalım anne olmak kolay değil üzülme benim bunda da ek yırtıklar oldu
idilllllllllll canmm üzüldüğün kadar var canm yaaaa inşallah geçer gülümmm kafanı takma bunlar dış güzellik geçiçi şeylerr
ayyy bizde anne olunca bölemi olcaz yaaaamaşallah mert ın 3.kakasımamasınaa 1damla zeytınyağı koyuyorum işe yaradıı
geçici ama önemli canım yaaaa diyorum ya aynalara küstüm yine de renuee kremini alıp deniycem
idillll akıllı ollll hiç bir şey işe yaramıyor para tuzağıı sadecegeçici ama önemli canım yaaaa diyorum ya aynalara küstüm yine de renuee kremini alıp deniycem
kızlarrrr yavyum nerde yaaa haberi olan varmıkiii:26::26::26:
bide geçen çok önceki geçmişe bakarken hatun abla var ya o kapsama alanı dışında yazıyoduuu:26::26::26::26::26::26:
benim bu çatlaklarıma kim ne yapabilir kızlar :84::84: :84:Eki Görüntüle 194049
tamam canım sagolasın merak ettim bendeElif izinli bu hafta, zonguldakta canım
Kız harbiden dünya haritasına dönmüş göbüşün haaama üzülme bitanem yaa, güzel yanından bak, meleğini sağlıkla güzelce dünyaya getirdin, önemli olan da bu değil miydi çatlaklar, kilolar vs. elbet geçecek, hep böyle kalacak değil ya
Kız var ya hazır göbek de bu haldeyken hemen bi çocuk daha doğuruversen yaşimdi bunlar tam sıkılaşır, toparlanır, ikinciye hamile kalırsın hoooop bidaha göbüş yazık olur kremlere verdiğin paralara
maşallah maşallahkızlar doktordan geliyorum.sonuçlarım normal çıktı Allaha şükürherşey yolunda ama ultrasona girmedim kuzucuğumu ikide bir ultrasona sokuyoruz diye istemedim..
haziranın sonuna kdr başka tahlil yok
canım tavsiyelerin için tşk ederim...valla ben 0-3 çok aldım diye üzülüyordum daha teyzesi ve babaneside almışlar.bundan sonrada inş 3-6 ve 6-9 alıcam..doğru diyosun sürekli kusuyorlarmış üst baş değiştiricez tinkerin dediği gibi hergünde yıkanacak tabiii...neyse öyle böyle öğrenicez işte neler yapılır neler yapılmaz..buarada ben hep idilbaby ve chicco aldım..ben bebek ürünlerinde chiccoyu çok beğeniyorum ablamda hep chicco giydirdi onun yeri bir başka yumuşacık bir dokusu var..vede yeni doğan 0-3 tulumları hepsi kadife chicconun ondan çok hoşuma gitti bebeğim kış bebeği olck inş..ama civilden bi tulum getirttim internetten..benetton ve lcw'de hiçbişey bulamadım daha çok 6 ay sonrası hoşuma gitti..neyse daha alırım bol daha puseti,odası,anakucağı,koltuğu battaniyeleri, bebefonu, strelizatörü,bakım ürünleri,beşiği dolu alınacak var.Allahın izniyle hepsini sizlere sora sora alıcam:86:SELİZCIM sana da tavsıyem al annesın bol bol dursun kusuyo tukuruyo sıçıo vs ama çok ayaklı tulum alma yanı altlı ustlu takımlardan al ve rahat olanları seç en azından 4ayı bıtene kadar ole dene derım ben sana ... ben de mert kağan a hep aldım busuru hatta kuçulenleri verıorum ıhtıyacı olanlara aama ınan lazım oluyo hem değişik değişik gıydırırsın bebeğinı ben hem pıjama takımı bol aldım hem de dışarıda gıymek için kıyafet de bol bol aldım hedıyeler de cabası tabıkııpıjamaları cıvılden al derım ne kalıtelı ne kalıtesız bence gayet de uygun ılk aylarda çok ıyı orası daha snrakılerı nere kesne uygunsa ordan al hayatımmm ama onerırım ıdıl baby,benetton,lcw hepsi hoş haa azız bebe de gusel bakk
benim bu çatlaklarıma kim ne yapabilir kızlar :84::84: :84:Eki Görüntüle 194049
Kız harbiden dünya haritasına dönmüş göbüşün haaama üzülme bitanem yaa, güzel yanından bak, meleğini sağlıkla güzelce dünyaya getirdin, önemli olan da bu değil miydi çatlaklar, kilolar vs. elbet geçecek, hep böyle kalacak değil ya
Kız var ya hazır göbek de bu haldeyken hemen bi çocuk daha doğuruversen yaşimdi bunlar tam sıkılaşır, toparlanır, ikinciye hamile kalırsın hoooop bidaha göbüş yazık olur kremlere verdiğin paralara
ben de kullandım krem yağ herşey kullandım ama işe yaramadı inşallah çatlamazsın selizaboooooooooooooooooooooo
kızzz benim en yakınım ablam hamile kaldı,kuzenlerim hamile kaldı.ablam 2 kere doğurdu onlarda hiç böyle çatlaklar olmadı..ablamın şuan bebek gibi pürüzsüz,üstelik hiç krem kullanmadıdainş bnmde ablama benzer..kuzenlerimdede olmadı böyle çatlakalr gayet güzel bikini giyniyolar..bende kesin olur ama şimdiden bebe yağı kullanıyorum her banyo çıkışı
kızlar doktordan geliyorum.sonuçlarım normal çıktı Allaha şükürherşey yolunda ama ultrasona girmedim kuzucuğumu ikide bir ultrasona sokuyoruz diye istemedim..
haziranın sonuna kdr başka tahlil yok
ben de kullandım krem yağ herşey kullandım ama işe yaramadı inşallah çatlamazsın seliz
yağ la kremle alakası yokkjkk ciltle alakalııııı benimde çatladı ama öle çok deil yauu geçer ama heralde sıkma canınııııı bebişine bakkkk sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?