- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
evet karnımın neresinde ise orası sert oluyor hatta ağrı bile yapıyormerhaba kızlar nasılsınız ben girmeyeli çoook uzun zaman oldu günler çok zor geçiyo benim bebeğim çok aşağıda karnımda değilde rahmimde hareket ediyo sürekli yatıyorum karnımda sertleşmeler oluyor taş gibi oluyo dr.söylüyorum verdiği cevaplar beni tatmin etmiyor hamile arkadaşlar yada yeni doğum yapanlar kasılmalarınız karnınızda sertleşmeler oluyormu çok üzülüyorum ya erken doğurursam ben siirtdeyim napsam bilmiyorum
evet karnımın neresinde ise orası sert oluyor hatta ağrı bile yapıyor
canım senin gebelik haftan ilerlemiş Allahımın izniyle inşallah kucağınada alırsın ama benim daha erken değilmi yaa çok korkuyorum ben
canım o sertleşmeler normal ben de 5 ay önce doğum yaptım...kasılmalardan kaynaklanıyo...kasılmayla doğum sancısı aynı şey değil... korkma
Merhaba arkadaslar.tecrubesi olan arkadaslara bir kac sorun olucakti ? Nisan 22de regl oldum. mayis 9-10 gunlerinde pembe lekelenmeler oldu hafi akinti seklinde. Bu bir yerlesme kanamasi olabilir mi ? Eger hamile olma ihtimalim varsa ne zaman ogrenebilirim idrar testinde ? Simdidn tesekkur ederim cevaplariniz icin..
tinkerrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
deli seni..ama tadını çıkar canımcımmmAmin canım benim çok teşekkür ederimdarısı tez zamanda ayşeme inşallah
Diğer teyzoşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz teker teker
Kız nesli sen beni görsen ağzım kulaklarımdaydıiçimden kahkaha atmak geliyo ama çok gülünce göbeğim hopluyo ultrasonda görüntü bozuluyo diye kasıyom kendimi öyle komiktim ki
Hele babası nasıl şapşallaştı görmeniz lazımdı
şey kemkümmmmTİNKERRRR birilerininnn damarına bastın kızzzzzz
canım benimde sütüm az ama hala emiyo hiç bırakmadı ege tam meme aşıgı ama ben 20 gunlukten bu yana takviyeliyim..sekız aydır hala emıyo gunde bı kaç kez de olsa alıyo ya sıkma canını karnı doysun kuzunun ver mamyıbilmiyorum valla nanem yaaa canım çok sıkkın yaaa
sabah uyandığımızda dedim kiii sana biberon filan yok bugünnn yüzüme baktıı güldüüü ''anne sen bana dayanamazsın ki'' der gibigaliba sütüm de azalıyo emmedikce ya off neyse ne yapalım demekki bahar hanımmm mamayı tercih ediyooo annesinin sütüneee
Merveeeeeeeeeeeeeeeeee çatlakların ne alemde canım yaaaa...??? :84: :84:
benim çatlaklarımızı görseniz kızlar var yaaaaa bir daha hamile kalmak istemezsinizz çok kötü ya of geçmedi de 5 ay geçti ama hala aynı mosmorrrrr
benim bu çatlaklarıma kim ne yapabilir kızlar :84::84: :84:Eki Görüntüle 194049
smart için de kapsama alanı dışında yazıyo acaba bellı muddet gelmeyenlerı öle mi gösteriyorlar...elif de memleketinde tatilde...:82:kızlarrrr yavyum nerde yaaa haberi olan varmıkiii:26::26::26:
bide geçen çok önceki geçmişe bakarken hatun abla var ya o kapsama alanı dışında yazıyoduuu:26::26::26::26::26::26:
özür dielrim ya ...ooof affettirebıldım mi kendimi...valla meloşum sıkıyorum yatinkerrr fatoşa sorana kadar sıkmıyordum aslında yarama tuz bastı tinker
tinkerle fatoşta olmamışmı çatlak..benm ablamdada olmadı yaa.sanırım tenle alakalı herkesin farklı oluyor.ha birde spor yapmaya alışkın vücüt çatlamazmış ben hayatt spor yapmam yürümem napacaksamama şimdiden bebe yağı kullanıyorum.bide bizimkiler öyle çatlak kremi almadılar hep vazelin kullandılar bidahaki aya onuda kullanmaya başlıcm.o çatlak kremlerine bende inanmıyorum.
ne oldu kuzum ya
deli seni..ama tadını çıkar canımcımmmben çok ama çok özlüyorum hamileliği o çok başka bir boyut ya..insan göklerde hissediyor kendini...sen dur bırde tekmelere başlayınca gör babaları
şey kemkümmmmaslında niyetim o değildi ya
canım benimde sütüm az ama hala emiyo hiç bırakmadı ege tam meme aşıgı ama ben 20 gunlukten bu yana takviyeliyim..sekız aydır hala emıyo gunde bı kaç kez de olsa alıyo ya sıkma canını karnı doysun kuzunun ver mamyısen yoğurdada başla artıkın sut al mayala..acık sut al ama canım uht veya paket sut degıl de belkı orda gunluk sıse sut bulursun..kuzuna yogurtta ver..ek gıdaya basladın zaten
canım benim ya..senın hamıle halını hatırlıyom zaten..sen benımkını de gordun benım bu kadar yok.ama yıne takıyo ınsan...sallllllaaaa kızım her kadının harcı mı o böle çatlamak çatır çatır doğurdun bi kere kendinle gurur duy...anneliğin sonuna kadar hakkını verdin..sapasağlam bır kızın da oldu..bırak ya eşin de takmıyorsa problem yok..senin güzel gözlerin yüz hatların yeter vallahi türkan şoray gibi hatunsun. ..boşverrr o kadar kusur olsun yani bu güzellikte...idil bak bu kadar iltifat ettim sana..ama çok ciddiyim ben seni baya beğeniyorum kuşum...
smart için de kapsama alanı dışında yazıyo acaba bellı muddet gelmeyenlerı öle mi gösteriyorlar...elif de memleketinde tatilde...:82:
özür dielrim ya ...ooof affettirebıldım mi kendimi...
canım ben de var çatlak ama nasıl tarif edeyim göbek deliğimin altındaki bölgede iki şeritli yol gibi iki yer çatladı ama göbek deliğimin 2 cm aşağısında bır yerde..bikiniyle belli olmuyor..bende bebeyagı surdum ama benım göbegım cok kocamandı..annem de aynı idil gibi çatlamış benım yani genlerde de var ama o kadar olmadım allahtan..benım 8.aya kadar sıfır çatlaktı ..9.aya girdim.göbek tavan yaptı...malum çatladık yani..göğüslerimde yoktu ..doğurdum hatta yıne yoktu ama emzırmeye baslayınca alttlarından bı baktım çatlamıs ama 2 ayda falan kayboldu bellı olmuyo..pregnacare dıye bı krem var son aylarda kullandım harika hem de ucuz 30 tl ama çok ferahlatıyo
Merhaba arkadaslar.tecrubesi olan arkadaslara bir kac sorun olucakti ? Nisan 22de regl oldum. mayis 9-10 gunlerinde pembe lekelenmeler oldu hafi akinti seklinde. Bu bir yerlesme kanamasi olabilir mi ? Eger hamile olma ihtimalim varsa ne zaman ogrenebilirim idrar testinde ? Simdidn tesekkur ederim cevaplariniz icin..
:NE AĞDASI KIZDELİ DAHA DİKİŞLİSİN AĞDA NİYE ANLAMADIM VUR JİLETİ GEÇ DELİMİSİN..NASIL ACIR O... ILK 6 AY OTURUP KALKARKEN BILE DIKISLER ARADA AGRIR KI BEN KAŞINTI TUTUYO BAZEN DIKISLERI KASIYINCA BILE İÇLERDE BİRSEYLER HISSEDIYORUM..HEM ŞU AN MİKROP ALMAYA MEĞİLLİSİN NE AĞDASI KURCALAMA ORANI..BIRAK UZASIN YANİ
Fatoşşşş çatlaklar ne durumda ..doğum sonrası kıpkırmızı çıkar onlar ..oof benımkıler daha anca anca beyazladı daha da tam değil...
valla meloşum sıkıyorum yatinkerrr fatoşa sorana kadar sıkmıyordum aslında yarama tuz bastı tinker
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama kimse yokki yaaaaaaaaa:84::84:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama kimse yokki yaaaaaaaaa:84::84:
Günaydın şekercikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmbenim mide bulantılarım bu sabah yine hat safhada offfffffffffffffffff
ahanda ayşee geldiii cuma ya yogun heralde herkezzzevet yaa çok ilginç :26: Bu saate kadar çoktan gelmiş olurlardı :44:
günaydın mılleettt bugun öğlen nanenın duası vaarr unutmayınnn :d
günaydın yelizcimm :)
günaydın şerocummm :)
Günaydın mılleettt bugun öğlen nanenın duası vaarr unutmayınnn
günaydın yelizcimm :)
günaydın şerocummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?