Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tinkerle fatoşta olmamışmı çatlak..benm ablamdada olmadı yaa.sanırım tenle alakalı herkesin farklı oluyor.ha birde spor yapmaya alışkın vücüt çatlamazmış ben hayatt spor yapmam yürümem napacaksamama şimdiden bebe yağı kullanıyorum.bide bizimkiler öyle çatlak kremi almadılar hep vazelin kullandılar bidahaki aya onuda kullanmaya başlıcm.o çatlak kremlerine bende inanmıyorum.

idilcim çatlak olayı tenle ve birazda ırsi sanırım ama takma kafana daha çok çok yeni zamanla düzelecektir mutlaka ama biraz zaman ve sabır lazım bol bolda spor yapmalısın bence mekik özellikle derinin sıkılaşması lazım zamanla geçer takmaaaaaa

kuzular ben kaçar öpttüm hepiniziiiiiiiiii

yelizim görüşürüz idil görüşürüz
bende kaçıyorum mutfağa geçmem lazım canım acayip kızartma çektii gidip patates,patlıcan,kabak ve biber kızatrıcam domates sosu eşliğinde ama yanına köftemi galeta unlu tavumku yapsam karar veremedim:26:

evet karnımın neresinde ise orası sert oluyor hatta ağrı bile yapıyor

canım senin gebelik haftan ilerlemiş Allahımın izniyle inşallah kucağınada alırsın ama benim daha erken değilmi yaa çok korkuyorum ben

canım o sertleşmeler normal ben de 5 ay önce doğum yaptım...kasılmalardan kaynaklanıyo...kasılmayla doğum sancısı aynı şey değil... korkma

canım o sertleşmeler normal ben de 5 ay önce doğum yaptım...kasılmalardan kaynaklanıyo...kasılmayla doğum sancısı aynı şey değil... korkma

inşallah canım ya sizin dediğiniz gibidir çok endişeleniyorum ama yapcak bişey yok magnezyum kullanıyorum kasılmalar için inşallah bebeğim zamanında gelir Allahım senin bebeğinede sağlık versin

Merhaba arkadaslar.tecrubesi olan arkadaslara bir kac sorun olucakti ? Nisan 22de regl oldum. mayis 9-10 gunlerinde pembe lekelenmeler oldu hafi akinti seklinde. Bu bir yerlesme kanamasi olabilir mi ? Eger hamile olma ihtimalim varsa ne zaman ogrenebilirim idrar testinde ? Simdidn tesekkur ederim cevaplariniz icin..

o akıntı yerleşme akıntısımıdır bilemiycem ama eğer hamileyse adet günün geçince test yaparsan çıkar canım öncesinde yaparsan çıkmayabilirr
İnş. Allah gönlüne göre verir

tinkerrrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ne oldu kuzum ya
deli seni..ama tadını çıkar canımcımmmben çok ama çok özlüyorum hamileliği o çok başka bir boyut ya..insan göklerde hissediyor kendini...sen dur bırde tekmelere başlayınca gör babaları
TİNKERRRR birilerininnn damarına bastın kızzzzzz
şey kemkümmmmaslında niyetim o değildi ya
canım benimde sütüm az ama hala emiyo hiç bırakmadı ege tam meme aşıgı ama ben 20 gunlukten bu yana takviyeliyim..sekız aydır hala emıyo gunde bı kaç kez de olsa alıyo ya sıkma canını karnı doysun kuzunun ver mamyı sen yoğurdada başla artıkın sut al mayala..acık sut al ama canım uht veya paket sut degıl de belkı orda gunluk sıse sut bulursun..kuzuna yogurtta ver..ek gıdaya basladın zaten
benim bu çatlaklarıma kim ne yapabilir kızlar :84::84: :84:Eki Görüntüle 194049
canım benim ya..senın hamıle halını hatırlıyom zaten..sen benımkını de gordun benım bu kadar yok.ama yıne takıyo ınsan...sallllllaaaa kızım her kadının harcı mı o böle çatlamak çatır çatır doğurdun bi kere kendinle gurur duy...anneliğin sonuna kadar hakkını verdin..sapasağlam bır kızın da oldu..bırak ya eşin de takmıyorsa problem yok..senin güzel gözlerin yüz hatların yeter vallahi türkan şoray gibi hatunsun...boşverrr o kadar kusur olsun yani bu güzellikte...idil bak bu kadar iltifat ettim sana..ama çok ciddiyim ben seni baya beğeniyorum kuşum...
kızlarrrr yavyum nerde yaaa haberi olan varmıkiii:26::26::26:
bide geçen çok önceki geçmişe bakarken hatun abla var ya o kapsama alanı dışında yazıyoduuu:26::26::26::26::26::26:
smart için de kapsama alanı dışında yazıyo acaba bellı muddet gelmeyenlerı öle mi gösteriyorlar...elif de memleketinde tatilde...:82:
valla meloşum sıkıyorum ya tinkerrr fatoşa sorana kadar sıkmıyordum aslında yarama tuz bastı tinker
özür dielrim ya ...ooof affettirebıldım mi kendimi...

canım ben de var çatlak ama nasıl tarif edeyim göbek deliğimin altındaki bölgede iki şeritli yol gibi iki yer çatladı ama göbek deliğimin 2 cm aşağısında bır yerde..bikiniyle belli olmuyor..bende bebeyagı surdum ama benım göbegım cok kocamandı..annem de aynı idil gibi çatlamış benım yani genlerde de var ama o kadar olmadım allahtan..benım 8.aya kadar sıfır çatlaktı ..9.aya girdim.göbek tavan yaptı...malum çatladık yani..göğüslerimde yoktu ..doğurdum hatta yıne yoktu ama emzırmeye baslayınca alttlarından bı baktım çatlamıs ama 2 ayda falan kayboldu bellı olmuyo..pregnacare dıye bı krem var son aylarda kullandım harika hem de ucuz 30 tl ama çok ferahlatıyo

tinker canımmmm bunları okuyunca çok mutlu oldum gerçektennn çok mutlu ettin beni....çok teşekkür ederim canımmm o senin güzelliğin 70:
evet çatlağım var çok takıyorum ama ne yapalımm bahar için değer.... canım feda olsun kızıma...
biraz daha emzirmek istiyordum ama bahar istemiyorsa yapıcak bişey yokk mama veririm bende yoğurt hiç vermedim ama deniycem...

Son düzenleyen: Moderatör:

canı öncelıkle hoşgeldın

yerleşme kanamsı regle en az 3 gun en fazla 7 gun varken gelır bunun dısındakıler
yerleşme kanamsı sayılmaz siklusun kaç gun bılmıyorum benım 28 gun mesela ve benımde
son adet tarıhım 21 nisan 19 mayısda regl olmam lazım reglıme 6 gün kaldı yani

reglın gecmeden test yapamazsın yapsanda cıkmaz belkı kan testınde cıkabılır ama çıkmama ıhtımalıde var
onun ıcın en ıyı test yaoma zamanı reglının gectıgı zamandır reglın gecerse test yaparsın
ayrıca yerleşme kanamaıs bır kere olur bır daha gelmez ve kahverengı olur canım
belkide ilişki sonrası tahrı olmsutur ıcerisi pempe kanamalar da ondan olmustur
jhayırlısıyal kısa zmanada nasib olur ınsllah bebıs :)

ayyy olmaz kontrole gitcem jilette yapamam ben olmazsa altları agda yapıcam üstleri jilet yapim diyorum

Fatoşşşş çatlaklar ne durumda ..doğum sonrası kıpkırmızı çıkar onlar ..oof benımkıler daha anca anca beyazladı daha da tam değil...

anammm olmazmııı banyodan çıkınca aynalara küsüyorum
şimdi kocaman ve kıpkırmızı duruyor Allahtan karnım çok kalmadı o sarmadı şükür
gerçi benim ameliyatta kanamam çok olmuş o yuzden 2 saat kum torbası vardı karnımda onun çok faydası var diyorlar

valla meloşum sıkıyorum ya tinkerrr fatoşa sorana kadar sıkmıyordum aslında yarama tuz bastı tinker

idilim çok güldürdün beni yaaa
üzülme kuzucuk benimde var tamam seninkinden daha az ama kocaman çizgilerim var yani
bende tinker gibi bikini giyince belli olmaz diyemicem gayet belli yani
hee bide benim bacaklarımın üst kısmıda çatlak

Günaydın şekercikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm benim mide bulantılarım bu sabah yine hat safhada offfffffffffffffffff

ben de geldimmmm kızlar yeni evimizin tamiratları tadılatlarıı bitmek üzereeeee en geç bu ayın sonunda taşınıyoruzzz oh beeeeeeeee çok sabırsızlanıyorummm yeni perdelerrrrr halılarrr alıcammm yenilicem evi sizler nasılsınız??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…