günaydınnn günaydınn günaydınnnnnn hayırlı cumalarr kıslarr
ben de geldimmmm kızlar yeni evimizin tamiratları tadılatlarıı bitmek üzereeeeeen geç bu ayın sonunda taşınıyoruzzz oh beeeeeeeee çok sabırsızlanıyorummm yeni perdelerrrrr halılarrr alıcammm yenilicem evi sizler nasılsınız??
ben de geldimmmm kızlar yeni evimizin tamiratları tadılatlarıı bitmek üzereeeeeen geç bu ayın sonunda taşınıyoruzzz oh beeeeeeeee çok sabırsızlanıyorummm yeni perdelerrrrr halılarrr alıcammm yenilicem evi sizler nasılsınız??
günaydın idilimm hoşgeldinnn...
hadi inşallahh hayırlısıyla taşınırsın evine ne güzel yeni ev yeni eşyalarr..
hoşgeldinizzz kuzularrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy idil çok heyecanlı cidden yaaaa ne güzel herşey pırıl pırıl yenileniyooo falan çok güselll
günaydın canikommmm 11 haftayıı bitirmişsin kızzz maşallah sizeeeehaftaya belki cinsiyetini bile öğrenirsinn ben 12. haftamda öğrenmiştim kız olduğunu
sağol canımmmmhoşgeldinizzz kuzularrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrl
evet kızlar ya çok heyecanlııııııı sabırsızlanıyorummm çok bekledikk ... annemlere çok yakın olacamm ama görümcem de o taraflarda ev arıyoreski eşii bizim taşınmamızı bekliyor rahatsız edicek yineee o yüzden taşınmak istiyorrr offffff
evet kızlar ya çok heyecanlııııııı sabırsızlanıyorummm çok bekledikk ... annemlere çok yakın olacamm ama görümcem de o taraflarda ev arıyoreski eşii bizim taşınmamızı bekliyor rahatsız edicek yineee o yüzden taşınmak istiyorrr offffff
günaydınn canımcımmmmm evet cok şükür bu günlere kadar geldikya rabbime binlercekez şükür inş. bundan sonrasıda hep böyle giderçanakkaledeki dr,umuz 13. haftanın sonunda çağırdı ikili test için belki gösterirse bebiş dr. amcada inat etemeyipte söylerse inş. öğreniriz.
sağol canımmmm
evet hayatım gercekten cok bekledin ve cok uğraştın ama cok şükür baharımızın şansına oldu.ayyy varya ben bu görümceleri ne yapim bilmiyom hele benimkisini elime verseler bir kaşık suda boğucam uyuz şeyi.
orası öyle yelizzz bi yandan istemiyorum ama bi yandan daa istiyorum eski eşi alkolik bir insan belli olmaz daha önce küçük kızının gözleri önünde görümceme bıçak çekmiş bir insann çocuk onu görmüş daha ufacıkmış o zamanlar...düşünsene çocukların psikolojisini?işallah canım herşey çok çok güzel olur ve içine sinerrrgörümce olayınıda kafana takma çok sıkılmışsın biliyorum ama bide onun açısından bak baya psikolojisi bozulmuştur ve eşi rahatsız ediyosa eger tabiki abisine sıgınacak o yüzden takma mutlu mesut yaşa boşver
günaydınn canım
koskocaman olmuş bebişşş maşallaahhh
ben 16. haftada öğrenmıstım cinsiyetını belli olmaz ama belkı haftaay öğrenrısın canım
hayrlısı olsun tabii ;:)
hoşgeldın idilcimm ohh yesyenı olcak desene evinn
hayırlı uğurlu olsunn :)
orası öyle yelizzz bi yandan istemiyorum ama bi yandan daa istiyorum eski eşi alkolik bir insan belli olmaz daha önce küçük kızının gözleri önünde görümceme bıçak çekmiş bir insann çocuk onu görmüş daha ufacıkmış o zamanlar...düşünsene çocukların psikolojisini?
sağol hayatım ... sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara??? bence zaman kaybetme şimdihamile kalsann kışın doğurursun.... çok heyecanlıyım ayşe yaaa inşallah ilk denemede hamile kalırsın
herkese merhaba nasılsınız
been pek ıyı degılım pazartesı ananemı kaybettık acımız büyük çok üzüntülüyüm ayakta zor duruyorum hele annemı gördükçe daha kötü oluyorum Allah ım sabır versın hepımıze lütfen dua edın ıhtıyacımız var daha anneler gününde konustum ananemle çok ıyıydı hıç bırseyı yoktu hastada degıldı ama ne olduysa o gece olmuş kalp krızı ve beyın kanaması malesefkı asmbulansta yolda vefat ettı
Canım başınız sağolsun...çok üzüldüm...annen çok kötü durumdadır şimdi...
dedemi kaybettiğimizde annemi hiç teselli edememiştim...
insan tıkanıyo bu tür durumlarda...annene mi üzüleceksin anannene mi tekrar başın sağolsun canım...
sağol ayşemm cok şükürr kocaman oldukgünaydınn canım
koskocaman olmuş bebişşş maşallaahhh
ben 16. haftada öğrenmıstım cinsiyetını belli olmaz ama belkı haftaay öğrenrısın canım
hayrlısı olsun tabii ;:)
çok şükür hatçem senin hamile kalmanı çok istiyordummm inşallahh bebişini de kucağına aldığın günleri görürüz inşallah
evet tamamen baharımın şansıııı eve geçtikten sonraa yeni bir araba almayı düşünüyoruz şöyle bir peugeot 307 gibi eşim tam bir peugeot'cu :))
allah sana yardım etsin hatice görümcelerle uğraşmak zorrr bacım çok zorrr
been pek ıyı degılım pazartesı ananemı kaybettık acımız büyük çok üzüntülüyüm ayakta zor duruyorum hele annemı gördükçe daha kötü oluyorum Allah ım sabır versın hepımıze lütfen dua edın ıhtıyacımız var daha anneler gününde konustum ananemle çok ıyıydı hıç bırseyı yoktu hastada degıldı ama ne olduysa o gece olmuş kalp krızı ve beyın kanaması malesefkı asmbulansta yolda vefat ettı
sağol hayatım ... sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara??? bence zaman kaybetme şimdihamile kalsann kışın doğurursun.... çok heyecanlıyım ayşe yaaa inşallah ilk denemede hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?