Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın idilimm hoşgeldinnn...
hadi inşallahh hayırlısıyla taşınırsın evine ne güzel yeni ev yeni eşyalarr..

günaydınnn günaydınn günaydınnnnnn hayırlı cumalarr kıslarr

hoşgeldinizzz kuzularrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy idil çok heyecanlı cidden yaaaa ne güzel herşey pırıl pırıl yenileniyooo falan çok güselll

günaydın idilimm hoşgeldinnn...
hadi inşallahh hayırlısıyla taşınırsın evine ne güzel yeni ev yeni eşyalarr..

hoşgeldinizzz kuzularrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy idil çok heyecanlı cidden yaaaa ne güzel herşey pırıl pırıl yenileniyooo falan çok güselll

evet kızlar ya çok heyecanlııııııı sabırsızlanıyorummm çok bekledikk ... annemlere çok yakın olacamm ama görümcem de o taraflarda ev arıyor eski eşii bizim taşınmamızı bekliyor rahatsız edicek yineee o yüzden taşınmak istiyorrr offffff

günaydın canikommmm 11 haftayıı bitirmişsin kızzz maşallah sizeeee haftaya belki cinsiyetini bile öğrenirsinn ben 12. haftamda öğrenmiştim kız olduğunu

günaydınn canımcımmmmm evet cok şükür bu günlere kadar geldikya rabbime binlercekez şükür inş. bundan sonrasıda hep böyle giderçanakkaledeki dr,umuz 13. haftanın sonunda çağırdı ikili test için belki gösterirse bebiş dr. amcada inat etemeyipte söylerse inş. öğreniriz.

hoşgeldinizzz kuzularrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrl
sağol canımmmm

evet hayatım gercekten cok bekledin ve cok uğraştın ama cok şükür baharımızın şansına oldu.ayyy varya ben bu görümceleri ne yapim bilmiyom hele benimkisini elime verseler bir kaşık suda boğucam uyuz şeyi.

işallah canım herşey çok çok güzel olur ve içine sinerrr görümce olayınıda kafana takma çok sıkılmışsın biliyorum ama bide onun açısından bak baya psikolojisi bozulmuştur ve eşi rahatsız ediyosa eger tabiki abisine sıgınacak o yüzden takma mutlu mesut yaşa boşver

günaydınnn günaydınn günaydınnnnnn hayırlı cumalarr kıslarr

günaydınn canım

koskocaman olmuş bebişşş maşallaahhh

ben 16. haftada öğrenmıstım cinsiyetını belli olmaz ama belkı haftaay öğrenrısın canım

hayrlısı olsun tabii ;:)

hoşgeldın idilcimm ohh yesyenı olcak desene evinn

hayırlı uğurlu olsunn :)

çok şükür hatçem senin hamile kalmanı çok istiyordummm inşallahh bebişini de kucağına aldığın günleri görürüz inşallah

evet tamamen baharımın şansıııı eve geçtikten sonraa yeni bir araba almayı düşünüyoruz şöyle bir peugeot 307 gibi eşim tam bir peugeot'cu :))
allah sana yardım etsin hatice görümcelerle uğraşmak zorrr bacım çok zorrr

orası öyle yelizzz bi yandan istemiyorum ama bi yandan daa istiyorum eski eşi alkolik bir insan belli olmaz daha önce küçük kızının gözleri önünde görümceme bıçak çekmiş bir insann çocuk onu görmüş daha ufacıkmış o zamanlar...düşünsene çocukların psikolojisini?

sağol hayatım ... sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara??? bence zaman kaybetme şimdihamile kalsann kışın doğurursun.... çok heyecanlıyım ayşe yaaa inşallah ilk denemede hamile kalırsın

herkese merhaba nasılsınız
been pek ıyı degılım pazartesı ananemı kaybettık acımız büyük çok üzüntülüyüm ayakta zor duruyorum hele annemı gördükçe daha kötü oluyorum Allah ım sabır versın hepımıze lütfen dua edın ıhtıyacımız var daha anneler gününde konustum ananemle çok ıyıydı hıç bırseyı yoktu hastada degıldı ama ne olduysa o gece olmuş kalp krızı ve beyın kanaması malesefkı asmbulansta yolda vefat ettı

İdil bu sana
Alıntı:benim karnım bildiğin harita gibiydi çatlaklardan.gebeliğim boyunca karnımdan iğne olmak zorunda kalmıştım.iğnelerden dolayı çatlaklar daha kötü olmuştu.geçmez estetik gerekir demişlerdi bana.sonra bizim eczacı pregnacare diye bir krem önerdi.inanılmaz bir krem.sabah akşam masaj yapılarak sürülüyor.iki kutu falan kullandım hala devam ediyorum.inanılmaz düzeldi çatlaklar.bir kutu falan daha kullansam komple kaybolacak sanırım.birde mustela post -partum kullanıyorum.o da doğum sonrası vücudu toparlıyor.meme ucum olmadığından ve çalıştığım için hep sağmak zorunda kalmıştım.o yüzden göğüslerim felaketti.ama bayağı toparladı.birde soğuk kompres uyguladım hergün o da fayda etti.tavsiye ederim yani..

Son düzenleme:

yani tatlım işte allah korusun siz taşınınca gelse bişey yapsa çocuklarına karısına alkolik adamın ne yapacagı bilinmez hiç bişey hiddetmiyo o anda çünkü allahım korusun inşallah

Canım başınız sağolsun...çok üzüldüm...annen çok kötü durumdadır şimdi...
dedemi kaybettiğimizde annemi hiç teselli edememiştim...
insan tıkanıyo bu tür durumlarda...annene mi üzüleceksin anannene mi tekrar başın sağolsun canım...

sagol canım

günaydınn canım

koskocaman olmuş bebişşş maşallaahhh

ben 16. haftada öğrenmıstım cinsiyetını belli olmaz ama belkı haftaay öğrenrısın canım

hayrlısı olsun tabii ;:)
sağol ayşemm cok şükürr kocaman oldukayy bir görsen cinsiyet konusunda en cok ben heyacanlıyım eşime diyom ne olur sence diyoki önce sağlıklı olsun tabikide sağlıklı olsunda ne olsa hoşuna gider kız istiyo ama erkek olursada cok sevinirim diyo hayırlısı tabiki rabbim eli ayağı düz aza noksanlığı olmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin.

bu arada sende kendine iyi bir dr. bulmuşsun senin adına cok sevindim hiç olmassa seni dilemesi sana acıklayıcı şeyler söylemesi seni cok rahatlatmışş..
inşallah önmüzdeki ay hamileyim kızlarr diye yazını okumak nasip olur ve sonrasındada sağlıklı kucaklamak..

inşallahh idilimm hayırlısıyla hamiş kaldık büyüyoruzda inş. rabbim kucağımıza aldığımız günleri cennet kokusunu koklamayı nasip etsin bizlerede..

idilim inş. her istediğiniz yavaş yavaş olur zaten en cok istediğiniz evdi ve en zoruydu cok şükür aldınız araba en basiti evden sonra..allahım gönlünüze göre versin..

aminn canımm allahtan uzağızda sende 2-3 kez yıllık izinlerde görüşürüzz yoksa bir arada olsak eminim bizi birbirimize düşürür..yazın izne gittik diğer eltilerimde var eltirimi gercekten cok severim ve cok iyi anlaşırız belkide bunu cekemiyo uyuz..anamm benim dediğimi almış onlara götürmüş onun dediği bana getiriyo birbirimizi bilmesek oturup kavga edicez yani düşünn böyle birisi..

canım başınız sağolsunnn allahım geride kalanlara sabır versinnnn

hoşgeldin canım başınız sağolsun çok üzüldüm

sağol hayatım ... sen ne zaman başlıyorsun çalışmalara??? bence zaman kaybetme şimdihamile kalsann kışın doğurursun.... çok heyecanlıyım ayşe yaaa inşallah ilk denemede hamile kalırsın

idilcim 19 mayısta regl olcam bakalım reglım bitsin başliycaz çalışmalara
ya inşallah nasib olur hayırlısıyla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…