Ayyy nuye sustunuz yıneee hu huuuuuuuuuu
burdayım komşuuu lendimi eglendiriodumm
ayyyyy yoruldum yaaaa utu çamaşır utu çamaşırr kollarım kopuyo yelız yaaaa
biri ütümü dediütüyü sevomda amaşırr ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Kızlar naporsunuz. gökçem gördüm boncukunu maşallah allah nazarlardan saklasın. yiyonmu kız pipisini.
kızlar baharın ateşi çıktı ya uyuyordu uyandı baktım yanıyo çocuk...ateşine baktım 39 olmuş...ateş düşürücü verdim banyo yaptırdım... off çok korkuyorum yaaa sürekli kontrol ediyorum kızlarrr kendinize iyi bakın bende bu kadar bugünlük
canım akıl vermek gibi olmasında aile büyükleriniz yokmu bir konuşsancanım ah bi karar verebilsem ne yapıcagıma ya ben hayatımı buşekilde sürdürmek istemiyorum buna eminim ama cemide seviyorum ayrılmakta stemiyorum
kontrol ettim şimdi 38 oldu
kızlar baharın ateşi çıktı ya uyuyordu uyandı baktım yanıyo çocuk...ateşine baktım 39 olmuş...ateş düşürücü verdim banyo yaptırdım... off çok korkuyorum yaaa sürekli kontrol ediyorum kızlarrr kendinize iyi bakın bende bu kadar bugünlük
kontrol ettim şimdi 38 oldu
canım akıl vermek gibi olmasında aile büyükleriniz yokmu bir konuşsan
birşeyler yapamıyorlarmı inan tuhaf ama bizimde evliliğimizin başında da eşim tembellik yapardı aynı seninki gibi sadece banyo ihtiyacı olunca isterdi onda da pantolonu nu bile çıakrmazdı inan bana kullanacağı kadar yer açıktı sadece inan annesine aynen söyledim kadın ne dediyse oğluna bir daha öyle yapmadı düzene girdik ve kaynanam çok memnıun oldu ona dert yandığım başkasına anlatmadığım için hala en ufak bir sorunum olsun onun ailesine dert yanarım onlar hep benden taraf olur bayağı etkili olur onların konuşmaları epey uzun süre düzelircanım olurmu akıl vermek annesi biliyo zaten durumu benim annemde biliyo ama işte tipik aile muhabbeti yani bide açıkçası konunun en önemli kısmı yatak oldugu için çokta öyle herkeze duyurmak istemiyorum ama annemde onun anneside biliyo yani
şükür düşmüş yinede dikkat et uykusunda geçmiş olsunbahatın ateşi düştü çok şükür uyuyo şimdi...çok korktum kızlar ilk defa 39'u gördüm
seninkide çok kötüymüş canım ama inan ben o yoluda denedim annesine dedim böyle böyle ben yanaşsam bile geri çeviriyo beni dedim haftada bi kere anca oluyo dedim oda benim zorumla ama kadın hiç bişi demedi baban kaç yaşında hergün versem hergün alır dedi sadece gülerekbirşeyler yapamıyorlarmı inan tuhaf ama bizimde evliliğimizin başında da eşim tembellik yapardı aynı seninki gibi sadece banyo ihtiyacı olunca isterdi onda da pantolonu nu bile çıakrmazdı inan bana kullanacağı kadar yer açıktı sadece inan annesine aynen söyledim kadın ne dediyse oğluna bir daha öyle yapmadı düzene girdik ve kaynanam çok memnıun oldu ona dert yandığım başkasına anlatmadığım için hala en ufak bir sorunum olsun onun ailesine dert yanarım onlar hep benden taraf olur bayağı etkili olur onların konuşmaları epey uzun süre düzelir
bahatın ateşi düştü çok şükür uyuyo şimdi...çok korktum kızlar ilk defa 39'u gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?