Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar naporsunuz. gökçem gördüm boncukunu maşallah allah nazarlardan saklasın. yiyonmu kız pipisini.

kızlar baharın ateşi çıktı ya uyuyordu uyandı baktım yanıyo çocuk...ateşine baktım 39 olmuş...ateş düşürücü verdim banyo yaptırdım... off çok korkuyorum yaaa sürekli kontrol ediyorum kızlarrr kendinize iyi bakın bende bu kadar bugünlük

Kızlar naporsunuz. gökçem gördüm boncukunu maşallah allah nazarlardan saklasın. yiyonmu kız pipisini.

yemez mıyım teyzesı hem de nasıl yıyorummmm ayy uyansa da yıne yesemm hahahhahah saol bıtanemm hanı senınkı nerde ama ?

canm benm çok geçmiş olsunnn dıkkat et yarım saatte 1 ateşinı kntrol et düşmezse hemen doktoraa

geçmiş olsun idilllll yazık baharcığaaaa çabucak iileşir inş...

kontrol ettim şimdi 38 oldu

lcim çok geçmiş olsunnnn canımmm umarım düşer biranönce kıyamam

canım akıl vermek gibi olmasında aile büyükleriniz yokmu bir konuşsan

canım olurmu akıl vermek annesi biliyo zaten durumu benim annemde biliyo ama işte tipik aile muhabbeti yani bide açıkçası konunun en önemli kısmı yatak oldugu için çokta öyle herkeze duyurmak istemiyorum ama annemde onun anneside biliyo yani

birşeyler yapamıyorlarmı inan tuhaf ama bizimde evliliğimizin başında da eşim tembellik yapardı aynı seninki gibi sadece banyo ihtiyacı olunca isterdi onda da pantolonu nu bile çıakrmazdı inan bana kullanacağı kadar yer açıktı sadece inan annesine aynen söyledim kadın ne dediyse oğluna bir daha öyle yapmadı düzene girdik ve kaynanam çok memnıun oldu ona dert yandığım başkasına anlatmadığım için hala en ufak bir sorunum olsun onun ailesine dert yanarım onlar hep benden taraf olur bayağı etkili olur onların konuşmaları epey uzun süre düzelir

seninkide çok kötüymüş canım ama inan ben o yoluda denedim annesine dedim böyle böyle ben yanaşsam bile geri çeviriyo beni dedim haftada bi kere anca oluyo dedim oda benim zorumla ama kadın hiç bişi demedi baban kaç yaşında hergün versem hergün alır dedi sadece gülerek
bahatın ateşi düştü çok şükür uyuyo şimdi...çok korktum kızlar ilk defa 39'u gördüm

canım çok şükürki düşmüş nazar degiyooo fındıga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…