Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canim bu saaten sonra gelsede bir sey olmaz korkma acele ediyor baksan saglicak kurtul seni merak ettim degeldim umarim bir avazda kurtulursun canim Allahima emanetsin

bizimde hafta da bir defa olur şuan değil tabi son haftalrım üzülme inan kimsenin öyle sandığın gibi hafta da birkaç defa değil söylenenlere inanma öyle onlarda istediklerini yaşamış gibi anlatıyorlar inanma. aslında erkekler çok sekse düşkün gibi biliriz ama bence bizdaha çok istekliyiz sana bir sır ben bazen mastürbasyon yaparım aslında amaç sevilmek ama napalım bizim eşlerimiz böyleyse ve seviyorsak göz yumuyoruz bazıları böyle

canım aynen öyle kimsenin lafına bakmıyorum zaten ama beni tatmin edemiyo yani o hafta birle yetinecek bi tip degilim ben bende mecbur mast yapıyorummm napıyım

bu arada güzelde bi söz var bununla ilgili
yatakta ve batakta eşi iyi olmayanlar her zaman ellerine muhtaçdırlar

hiç duymamıştım süpermiş evet işte böyle inan azınlık değiliz bizden çok varrrrr

canım eviniz hayırlı olsun. Güle güle oturun...

ahh canım ne aglamıstır oglusun. Bende merti düşürmüştüm canım. Ama ben emdirdikten sonra uyuya kalmıstım. Ayy cok aglıyolar dimi. Gecmiş olsun canım. Düşe kalka büyüyecekler artık.

gecmiş olsun canım. Ben int okumustum.. Vücudu ılık suyla yıkayın diyo. Basından asagıya atesliyken su dökmek sakıncalıymıs.sanki kızgın yagın üstüne su dökmek gibi oluyomus....

müşterilerden anca fırsat buldum yazmak için yönetmenin kıllıüı devam ediyor iş yok oturuyoruz bakalım kaçda çıkıcaz çok sinir oluyorum çok
eşim tahlilerimi almış bakalım göstericek anlamaış kağıttan birşey bazıları yüksek gibi diyo merak ettim aklım eşimde kaldı
yelizcim çok zor bi durum seni anlıyorum desem yalan söylemiş olurum belki evlilik süremizin size göre daha kısa olması (1.5 yıldır evliyiz) şuan ilişkimizi canlı tutuyor herkes söylemiş ama konuşmak gerçekten çözümleyebilir ayrıca annesine bi daha söyle benim bu tarz sorunum olmadı ama kıskançlık sorunumuz var dı eşimle çözüme kavuşturamadık ailesi destek oldu düğünden 1 hafta önce vazgeçiyordum herşeyden o derece kıskançlık vardı yani .

kızlar bılgemız 2900 gr ve 51 cm olarak spınal aneztezı seklınde dogmussssssssss

Bilge'miz gelmişş hoşgelmişşşş
Mervecimm canım tebrik ederim,kuzuna hayırlısıyla kavuştun
Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler versin prensesimize

darısı diğer hamişlerimize inşallah

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

----------

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)
zonox 10.05.2011 (Arda bebek dünyaya gözlerini açtı)
ademerve 17.05.2011 (Bilge bebek dünyaya gözlerini açtı)

Arkadaşlar hepinize merhaba

uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum ve en sonunda bende bebek düşündüğümden dolayı sizlerden yardım ve bilgi almak istiyorum.

25 Nisan'da adet gördüm normalde benim adet günlerim 2 yada 3 gün öne atıor fakat bu ay 10 gün öncesinden ara ara sanki adet oluyormuşum gibi sancım oluor sağ yumurtalığıma bıçak saplanıor artı akıntım çoğaltı sizce hamile olma olasılığım var mıdır? Ben çok heyecanlı ve stresli bir yapıya sahibim devamlı aklımda ne olur bana yardımcı olun..

beni aranıza aldınığınız ve yardım ettiğiniz için hepinize şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba canım aramıza hoşgeldin
hamile olabilirsin ancak bu söylediklerin psikolojikte olabilir sürekli düşündüğün için..
stres yapmadan gününü bekle canım eğer gecikirse test yaparsın
Rabbim gönlüne göre versinn..

hoşgeldın arkadaşım aramızaaa
su yun dediği gbı pskolojık de olabılır ama dur bakalım bıraz daha zaman geçsın test yaparsın
aklından bunu atmaya çalış rahat ol (dıyene bak ) ben de senın gbıyımdır tez hemen her şey olsun vb gıbı

rabbım gonlune gore versın ınş. :80:

amin canıım aminnnnn... O kadar çok istiyorum ki size anlatamam Allah herkese nasip etsin

amin canım aklıma getirmek istemiorum ama takıldınmı da tam takılıorum senin bebişin oldu mu? Ve ilk ay hemen bekleme dedi doktor 1 sene zamanı var dedi Allah'ım inşallah hemen olur

amin canım aklıma getirmek istemiorum ama takıldınmı da tam takılıorum senin bebişin oldu mu? Ve ilk ay hemen bekleme dedi doktor 1 sene zamanı var dedi Allah'ım inşallah hemen olur

canmmm ben 1.5yıllık evlıyımm temmuzda 2yıl olcak vee benm de bebeğim 9.ayım da oldu korunmadığımız halde. ve ıkımızde de hıçbır sorun yoktu yanı.ama drlar bunu soyluyor ılk 1sene sıkıntyı yapma şimdı 4.5aylık nur topu gbı bı oğlum varr allahım her ısteyene nsıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…