- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
canim bu saaten sonra gelsede bir sey olmaz korkma acele ediyor baksan saglicak kurtul seni merak ettim degeldim umarim bir avazda kurtulursun canim Allahima emanetsinGünaydın canlar...
Biz bu sabaha şiddetli ağrı ile uyandık.Belimde ve kasıklarımda tıpkı regl agrısı gibi...saatlerdir geçmedi ama düzenli de değil sürekli ağrıyor...korkuyorum ama Bilge nin zamanı gelmiş olabilir.Sansa doktorumda 4e kadar yerınde değilmiş.Şimdi dua ediyorum kızım gelmesın.Aslında randevumuz yarındı ama bugune çektik.Annemle babamın eli ayagı su an birbirine dolanmıs durumda.Babam bu kız 19mayısı dısarıda geçirmek istiyor belli ki diyor ::)
ama agrımda fena bir agrı kızlar yaçok fenayım dayanmaya gayret ediyorm.dualarınızı eksik etmeyın...
canim bu saaten sonra gelsede bir sey olmaz korkma acele ediyor baksan saglicak kurtul seni merak ettim degeldim umarim bir avazda kurtulursun canim Allahima emanetsin
bahatın ateşi düştü çok şükür uyuyo şimdi...çok korktum kızlar ilk defa 39'u gördüm
seninkide çok kötüymüş canım ama inan ben o yoluda denedim annesine dedim böyle böyle ben yanaşsam bile geri çeviriyo beni dedim haftada bi kere anca oluyo dedim oda benim zorumla ama kadın hiç bişi demedi baban kaç yaşında hergün versem hergün alır dedi sadece gülerek
canım çok şükürki düşmüş nazar degiyooo fındıga
bizimde hafta da bir defa olur şuan değil tabi son haftalrım üzülme inan kimsenin öyle sandığın gibi hafta da birkaç defa değil söylenenlere inanma öyle onlarda istediklerini yaşamış gibi anlatıyorlar inanma. aslında erkekler çok sekse düşkün gibi biliriz ama bence bizdaha çok istekliyiz sana bir sır ben bazen mastürbasyon yaparım aslında amaç sevilmek ama napalım bizim eşlerimiz böyleyse ve seviyorsak göz yumuyoruz bazıları böyle
hiç duymamıştım süpermişcanım aynen öyle kimsenin lafına bakmıyorum zaten ama beni tatmin edemiyo yani o hafta birle yetinecek bi tip degilim ben bende mecbur mast yapıyorummm napıyım
bu arada güzelde bi söz var bununla ilgili
yatakta ve batakta eşi iyi olmayanlar her zaman ellerine muhtaçdırlar
anammmmm merveeee dogurmus kizlarrr bilgemizzz dunyaya geldiiii cok mutluyum yaaa :)
nasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???
Bugun esimin dogum gunu,gece 12'de uyandirdim dogum gununu kutladim ve hediyelerini verdim biraz sersemledi ama cok mutlu oldu askim benim bugun deeee bi restorana goturecemmmm askimiiiii
veeeeee pazartesiii evimizin anahtarlarini aliyoruz nihayetttttttttttttttttttt sonunda tasinicazz insallahhhhhh
günaydın kızlar nasılsınız
ben hiç ıyı degılım çünkü dün oglum yataktan düştüYatagın ortasına bıraktım yatak odasında lavaboya gıttım sonra rüzgar döne döne yatagın ayak ucuna gelmiş sanırım ordan pat yüzüstü yere bır ses bır bagırıs bır geldımkı yavrum yerde yüzüstü yatıyor nasıl aglıyor Hemen aldım kucagıma baktım kanama varmı dıye çok sükür yoktu burnu kızarmıs düşme darbesı ıle bırde alnı hemen acıle gıttık kulak burun bogaz doktoru ve beyın cerrahı baktı çok sükür bırseyı yokmus yavrmun çok sevındım öle işte dıkkat edın takıp edın dedı doktor uykusuna kusmasına falan hanı o agladı ben agladım Dün çok zordu içim parçalandı resmen nasıl oldu da düştü hala ınanamıyorum :44: Gözümün önüne geldıkçe içim gıdıyor çok üzülüyorum kendımı suçluyorum hep ınsallah bır daha böyle bırsey yasamam allah ım korudu oglum yarabbım
kızlar baharın ateşi çıktı ya uyuyordu uyandı baktım yanıyo çocuk...ateşine baktım 39 olmuş...ateş düşürücü verdim banyo yaptırdım... Off çok korkuyorum yaaa sürekli kontrol ediyorum kızlarrr kendinize iyi bakın bende bu kadar bugünlük
Kızlar merveyle konuştum şimdi, 2 hafta erken gelmiş sıpasıdün çok sancısı olmuş, normal doğum için 12 saat sancı çekmiş ama çocuk pozisyon değiştirdiği için mecburen sezaryene almışlar son anda :26: ama ikisi de iyiymiş şu an, ailesinin yanında rahatmış, topiğe girip haber veremediği için kusura bakmasınlar dedi, hepinize selamı var
kızlar bılgemız 2900 gr ve 51 cm olarak spınal aneztezı seklınde dogmussssssssss
bahatın ateşi düştü çok şükür uyuyo şimdi...çok korktum kızlar ilk defa 39'u gördüm
Arkadaşlar hepinize merhaba
uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum ve en sonunda bende bebek düşündüğümden dolayı sizlerden yardım ve bilgi almak istiyorum.
25 Nisan'da adet gördüm normalde benim adet günlerim 2 yada 3 gün öne atıor fakat bu ay 10 gün öncesinden ara ara sanki adet oluyormuşum gibi sancım oluor sağ yumurtalığıma bıçak saplanıor artı akıntım çoğaltı sizce hamile olma olasılığım var mıdır? Ben çok heyecanlı ve stresli bir yapıya sahibim devamlı aklımda ne olur bana yardımcı olun..
beni aranıza aldınığınız ve yardım ettiğiniz için hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
Arkadaşlar hepinize merhaba
uzun süredir burada yazılanları takip ediyorum ve en sonunda bende bebek düşündüğümden dolayı sizlerden yardım ve bilgi almak istiyorum.
25 Nisan'da adet gördüm normalde benim adet günlerim 2 yada 3 gün öne atıor fakat bu ay 10 gün öncesinden ara ara sanki adet oluyormuşum gibi sancım oluor sağ yumurtalığıma bıçak saplanıor artı akıntım çoğaltı sizce hamile olma olasılığım var mıdır? Ben çok heyecanlı ve stresli bir yapıya sahibim devamlı aklımda ne olur bana yardımcı olun..
beni aranıza aldınığınız ve yardım ettiğiniz için hepinize şimdiden çok teşekkür ederim
merhaba canım aramıza hoşgeldin
hamile olabilirsin ancak bu söylediklerin psikolojikte olabilir sürekli düşündüğün için..
stres yapmadan gününü bekle canım eğer gecikirse test yaparsın
Rabbim gönlüne göre versinn..
hoşgeldın arkadaşım aramızaaa
su yun dediği gbı pskolojık de olabılır ama dur bakalım bıraz daha zaman geçsın test yaparsın
aklından bunu atmaya çalış rahat ol (dıyene bak ) ben de senın gbıyımdır tez hemen her şey olsun vb gıbı
rabbım gonlune gore versın ınş.:80:
amin canım aklıma getirmek istemiorum ama takıldınmı da tam takılıorum senin bebişin oldu mu? Ve ilk ay hemen bekleme dedi doktor 1 sene zamanı var dedi Allah'ım inşallah hemen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?