canmmm ben 1.5yıllık evlıyımm temmuzda 2yıl olcak vee benm de bebeğim 9.ayım da oldu korunmadığımız halde. ve ıkımızde de hıçbır sorun yoktu yanı.ama drlar bunu soyluyor ılk 1sene sıkıntyı yapma şimdı 4.5aylık nur topu gbı bı oğlum varrallahım her ısteyene nsıp etsın
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ceren napıo nasıl alıştınız mı bırnırınızee
ceren iyi çok şükür canımm,alıştık birbirimize büyüdük bile teyzesi 1 aylık olduk biz :)
ama tabi biraz yoğun geçiyo günler sürekli onla ilgileniyorum
kalan vakitte de iş güç yapıyorum işte hemen akşam oluyo..
bide gece uykusuzluğu var ama onlar için herşeye değer
sen nasılsın mertişko nasıll
meert ı uyutmaya çalışıorum bnde
kolay gelsin canım benim kızım da uykuya geç dalıyo bi saati buluyo uyuması
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr tinkerbell nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:
hoşbulduk canımmm tinkeri bende merak ettim herlade okulu tadilatta ya oyüzden gelemiyor olabilir.
kızlar ben çıkıyorum malesef derse oturmam lazım.görüşürüzz
sağol canım benim...ay gökçe ama üni öğrenmcılerını gorecektın .hanı ınsan ılk yıllarda acayıp ıdealıst olur ya aynen oleler ısın pembe boyutundalar..işe gelınce baktılar canları cıktı o atıp tutan çocuklar bı anda sessızlestıler...ben tabı 4 yılda baya bı kıdem atlamısım onu anladım..bı ara baktım bı tanesı benım ıdare odamda koltuguma oturmus foto cekıyo..bendefazla ımrenme çok da guzel bırsey degıl mudrur yet.olmak dedım..yanılıyırsunuz hocam cok guzel dedı..ınsanlarla ugrasmak cok guzeldır dedı..ben de ınsanlar yerıne cocuklarla ugrasmayı tercıh ederım dedım...bu tabı işin zorlugunu kabul etmıyo ne var kı bırlestırılmıs sınıf cok kolay dıyo..deli etti beni..tamam dedım ınsallah tek oğretmenlı bır okula dusersınde bu sozlerımı hatırlarsın dedım...ukela dümbelegı havalarda uçuyırlar bırler de oleydıkm ama sımdı guluyorum onlara... cunku benım bu dort yıl omurumden omur gıttı vallahı yaşlandım ay su okulda
mer ben aranıza yeni katıldım benide aranıza alırmısınız
canım evet merak ettim hiçte aklıma gelmedi okuldaki tadilat işleriiiyelizcim yaa çok teşekkür ederim merak etmısın benı..ben bu aralar aayip yoğunum..anam ağlıyor vallahi..üniversite öğrencileri geldiler bır guzel boyandı temızlendı okulum ufak tefek eksıklerı gıderıldı..ama ben haftasonu dahıl okuldaydım bır gunde egeyle bırlıkte gıttım..tabı okul müdürüolarak orda bulunmak gereklıydı..muhtar koyluyu kım organıze edeek ..bahceye sofralar kuruldu,semaverler yakıldı ..yedık ıctık çalıştık sıraları zımparaladık bahceyı temızledık ..okul boyandı..gel gelelım pazar gunu bızım öğretmen adayları gıttı ama okul dandını..ne temızlık ne yerleşme..pazartesı bı haber salı gunu açılış var kaymakam ilçe milli eğitim müdürü gelecek diye..bız aksamlara kadar okul topladık anasınıfı öğretmenımle bırlıkte...ertesı gun de kucuk bır program hazırladık kaymakam bayıldı gosterılerımıze..gercı gerızekalı ukala bır adamdır kendısı ..bız o kadar hazırlanmısız adamını yolladı kısa keselım programı dıye...zaten 3-4 tane gosterı o kadar...çocuklar hazırlanmıs okadar terbıyesız ıste..neyse zaten benım amırım mıllı egıtım mudur tesekkur ustune tesekkur ettı o yeter bana...çocukların öğretmenlerı yanı unıversıtedekı öğretım görevlılerı de çok begendı..benı tebrık ettı koy gıbı bır yerde cocuklara tangoyu tanıttıgım ıcın...bırde guzel yapıyorlar çarıklarıyla keratalar
neyse kuzular kesıldısaçlar kuruldu ... acayip bır sofra hazırlattım ..vallahı guzel agırladık yanı..ama benım aksamına atesım cıktı üşütmüşüm...tam gunun sonunda kadınlar semaver kurdu çay içelim diye otlara oturmusuz derken ne goreyım yanımda yuruyen bır kene:18:ilk defa karsılaştım dibimde gezıyorlarmıs ya cocuklar derdıde ben gormezdım...ama cok korktum ..silkindim eve geldıgım gıbı allahtan yokmus bırsey..ege de aynı bıldıgınız gıbı ben de degısen bırsey yok ..ha okuldakı dandık modemım tamamıyle bozuldu hıc acmıyo artık yenı alıcam artıkın:44:
bu arada mervecim....bılge sultan gelmıs sefalar getırmıs ...allahım guzel bır hayat nasıp etsın ıkınıze de
günaydın kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çoık çok ama çok sinirliyim bugün
geldik mal gibi çalışıyoruz yaaaa bide ben yogun olsam içim yanmıycak
mal mal oturup gidicem
günaydın kuzularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çoık çok ama çok sinirliyim bugün
geldik mal gibi çalışıyoruz yaaaa bide ben yogun olsam içim yanmıycak
mal mal oturup gidicem
günaydınnn canmmm aynen benimde en kızdıgım şeydir ama işte napcannn eli işi böyleee illa mesaiyi doldurturlar allah tan iş güç hep var eğer olamsa insan patlarrr beee
gunaydin sekerlerrrr, nasilsiniz? kız boşverin siz de cityville oynarsınız
bu gece hep ayaktaydım sürekli kontrol ettim baharın ateşini....akşam ateşi tekrar çıktı... çok şükürrrr sabaha karşı düştü yine de ilaç verdim ne olur ne olmaz diye.......yarın doktora götürcem. bakalım...
ehuehueheueh idil iş var ama deidğin gibi boşverip cityville oynuyorum
canm benim çok geçmiş olsun bahar nazaramı geldi bilmem:26::26:
canım bende malesef işte yok öyle boş boş oturuyorum.zaten varya aklıma s.....yım ben salak gibi okumadım çok pişmanımmmmm şimdi burda o kadar bunaldımki ön muhasebe ve sekretermiyim yoksa başka bişimiyim belli degil her boku ben yapıyorum haliylede kafa kalmıyo insanda bide elimdeki iş bitmeden 10 tane şey söylüyo öküz heriffffffffff çok bunaldımmmmmmmmmmmmm.haftada 45 saati doldurdugum için cumartesi çalışmamam lazım ama onuda yapmıyogünaydınnn canmmm aynen benimde en kızdıgım şeydir ama işte napcannn eli işi böyleee illa mesaiyi doldurturlar allah tan iş güç hep var eğer olamsa insan patlarrr beee
valla ben biliyorum...geçen pazar görümcemlere gittik 2 yaşındaki oğlu baharı öpüp durdu...hastaydı üstelik çocukk.........yapma filan da diyemiyorsun anlamıyo çocuk...annesi de zaten uyuzzzz bir kadın oğluna dur diyemiyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?