Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet canm çocuklara söz geçmiyo orda annesi sözünü geçirmeli yapma etme demeli amann millette mi var yoksa bizdemi var benim yengemde acayip rahattır dur sus demekten bunalırım artık kızdıgımı anlar öyle kalkar susturur çocukları ya diyorum ben mi kafaya takıyorum bukadar çocugum olmadıgı için ama neiblim bazı şeyler ters geliyo ... galesiz olamıyorum galiba ondan...canm inşallah çabuk atlatır baharımız...

ya bazı işyerleri böyle benide çok sıkıntı çektim ilk başta ama sonradan herşy oturdu rahatladım benim işim belli onu yaparım bizimkilerde çok ters insanlardır ama huylarını öğrendim artık ona göre davranıyorum.. kız fazla mesaiyi herkes ödemez ama böyle resmi tatillerde çalıştınmı ödemek zorunda yada izin evrmek zorunda bizimki ödüyo o konuda kızamıyorum

valla ben de anlamış değilim ama o çocuk felaket yaa...dur diyorsun anlamıyo hayır diyorsun yaramazlık yapmaya devam ediyoo.... allahım inşallah bahar böyle olmaz yaaa.........şımarık olmasınnn yaramaz olmasın yaa offf

gecmıs oldun idilciimmm

selam kızlar biz geldikk bi bakıp çıkıcaz...merve bugün taburcu olacaktıı minnacıkmış yerim ben onuudün akşam mervenin eşi gelmek üzereydii heyecanla eşini beliyordu.bilgede babasınıbilge önceden geldiği için babası yetişememiş tabi..

merhaba kızlar tatildeyiz bugun ama ev dandını ve pis ege bılgısayarı kullanmama ızın vermıyo..özledim sizleri çok ya bu oğlan çok fena çoook...sizler nasılsınız...idilcim bahar ateslenmıs gecmıs olsun ay okadar alıştım kı su ates durumuna ılk zamanlar cok uzulurdum sımdı daha olgunlaştım cunku ek gıdaya basladıgın gıbı hastalıklar baslıyo hele de dıs donemınde...bol bol banyo yaptır ve bADİSİYLE KALSIN EVDE BOLE DURUMLARDA GIYDIRME USUMEZ ...CIPLAK KALINCA VE BANYO YAPTIRINCA RAHATLIYORLAR VE DE FITIL IYI GELIYO EGEYE

canım hoşgeldin bizde seni merak etmiştik..ellerinize sağlık okulun tadilatı bitmiş:86:canım hep düşünmüşümdür çalışan bir bayan olmak evliyken nekadar zor hem çalışmak,hem eve yetişmek,evin işi gücü yemeği,bide ebbeğin küçük.annen yokki baksın yardım etsin birde orda tek başınasın..nasıl yetişiyosun bunca şeye.normal öğretmen gibide değilsinki köyde olduğun için her işe sen koşturuyosun bütün okulun yüküde senin üstünde.vallahi sana maşallahhhhneslicim....

ben de neslıye bravo dıyenlerdenım
şu an da k.....mdan ter çıktı valla
sabahtan berı temızlık , utu,çamaşır as,yemek yap,1saatte mert ı emzır ,altını değiştr uyutmaya çalışş bır de çalışırken kı halımı düşünemıorummmm allahım ben bır de çok tıtızım yapmasam yatamıyorum malesef yaaaaaa hala çamaşırları çorapları bıle utuluyorum offfffffffffffffff ne zaman kurtulcam bu huyumdan bılmıorum eşim de çok ama çok kzıyor çnku gecelerı artık belım ağrıyor kızlarr neysee sağlık olsun yaparım ben bole alışmışım ne yapalımmm

sızler nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben yarın trbzon a gıdıyorum hem mert e orda devamlı gıdeceğimız bır dr buldum hem de kendı m dıyetısyene başlayacağım 17 kılo vermem lazım şuan 77kıloyum şekerlerrrrrrrr 60 olmam lazımm normal kılom bu çnku olacak olacakkkk allahım yeter kı sağlık sıhhat versınn

delam şekerimmmm hadi bakalımmmmmm hedef 60 işallahhh

kızlar bız evımıze geldık çok şükür..çok duramıcam biraz ağrım var...

size çirkin kızımı gösterip gideyim

Eklentiler

• $DSC06963.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 28
sağol canım ite kaka gidiyor işte napalım

kıııız neyi çirkin bu kızın beeee...maşallah vallahi...babaya mı benziyor ne:81::81::81::81:

ayyyy merveeeeeeeeee bu kızzz çok küçüüüüükkkkkkkyerim ben onuuu...ne yalan söyleyim bende ilk görüşte babaya benzettim ama çok küçük ve tatlı bir kız buuuu

ayyyy merveeeeeeeeee bu kızzz çok küçüüüüükkkkkkkyerim ben onuuu...ne yalan söyleyim bende ilk görüşte babaya benzettim ama çok küçük ve tatlı bir kız buuuu

ayyyyy meervvecımmmmmm maşallah kızçeneeeee dunya guseli o melek

sağol canım ite kaka gidiyor işte napalım

kıııız neyi çirkin bu kızın beeee...maşallah vallahi...babaya mı benziyor ne:81::81::81::81:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum yaaaaaaaaaaaaa çirkin kız maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canlarım hepinize çok teşekkür ederim...Rabbim hepimizin meleklerını bizlere bagıslasın.Salı gününden itibaren bambaska bir dunyadayım...

ben özlem daha bugün kaydoldum sırf merakımdam...çünkü bende cocuk istiyorum yaşım 27 iki senelik evliyim ama bu sene çalışmalar başladı cocuk için.. en son şubat ayında doktora başvurdum kis çıktı allahtan adetimde vücut attı..sonra doktor herşey normal 2-3 ay deneyin dedi... 7 mart sonra 8 nisan ve bu ay daha adet görmedim...ama test yaptım negatif çıktı...göğüslerimde şişlik...var sanki yine adet olucam gibi ama 11 gün geçti..acaba geç döllenme olabirmi sizce? teşekkürler...

merhaba özlem ılk once hoşgeldın ve allah hayırlı evlatlaer nasıp etsın ınş. tez zamanda...

canm anlattıklarından benım başıma gelenler çıkıyor.. bende de geç dollenme olmuştu ve adetım 12 gun geçmişti ..adet olmamıştım ve 3gun snra test yapmıştık kanda negatıf çııkmıştı umıdım yoktu ama 12gun olmuştu hala yok tekrar dr a gıttık ve hamıleydımmm göğ,slermde sızı vardı ama ınan hamılelık belırtılerı tamamen pskolojık yaa...kımıısınde hıçbır şey olmuyor kımısınde oluyr bu belırtılere takılma ama bıoraz daha bekle bakalım kıst falan yoksa hamılesındr ..hakkından hayırlsı canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…