Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

ParadiesAngel.....................5 HAZİRAN
ay_she.............................16 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
KotuKediSero

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)
su06 14.04.2011 (Ceren bebek dünyaya gözlerini açtı)
SariLale 21.04.2011 (Asya bebek dünyaya gözlerini açtı)
zonox 10.05.2011 (Arda bebek dünyaya gözlerini açtı)
ademerve 17.05.2011 (Bilge bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
meloşşşşşşşşşşşş
benım oğlum bu ay 300gr almış sadeceeeeeeeeeee moralım bozukk yaaaaaaaaaaaa

canım nieee bozuyosun moreliniiii artık büyüyoo ilk zamanlar gibi hızlı kilo alsaaa ne olurr düşüseneee artık böyle büyüycek hem ne varmış kilosundaaa gaayyett iyi 7 kg daha ne olsunnnn 63 cm de boyuu oohhh fiziğine önem verio oğluşuunn hiiç canını sıkmaaa canımmm

Minnakımın teyzoşlarııııııııııııııııııı size göbük şov yapalım mıııııııııııııııı
Eki Görüntüle 198278

gökçecim kilo konusunu kafana takma canım ...300 gr biraz az ama öle korkulcak birsey yok..bence sen bır an evvel ek gıdaya başla derim..neden mi..bebeğin mamayı reddediyor ve sitün yetmıyorsa takvıye yapman lazım..onu bırak bebeğin iştahsız diyorsun ve sen 6. ayını beklersen ek gıdayı tamamiyle reddedebilir tabi sen bilirsin ama ben egede şükür olsun hiç sıkıntı yaşamadım ek gıda konusunda şimdi kendi yemeklerimizden bile yediriyorum...unutma dr lar kalıplaşmıs bılgılerı sunuyorlar bızlerın bebeklerını en cok bız ve bebeklerın kendı tanır..ege 4 aylıkken ben salatanın suyuna bıle batırıyordum nasıl yıyordu...dr a sormadım bile çünkü ege bız yerken ağzını şaplatırdı ..bende herhalde bebek yemek ıstıyor dedım ve ne verdıysem hemen aldı..sımdı hıc yemek ayırt etmıyor sebze et yumurta yogurt hepsını severk yıyor..bence acil plan başla derimmuhallebi al aptamıl sütlü pirinçli 5 aydan sonra ya da ıyıce katı gıdaya alışınca ver..belkı sever...ne bıleyım ılk elma puresıyle basla tatlı olsun elma ...az az bır dılım le basla gunde..alıştıktan sonra hipp bisküvisi al..organik tamamiyle..yogurta basla yogurdu da açık sütle yap daha tatlımsı oluyor...sonra sebze pürelerine geç...ben sütü sebzelerine de koyuyorum ..hem sut hem sebze alıyor çorbayla..yani acele et derim hemsırelere ve drlarada takılma senın bebegın ek gıda ıstıyor bence...ve de kaşık kullan kesınlıkle wee nin silikon kaşıkları var bebek çok rahat alıyor yada başka marka ...ama metal kaşık ilk etapta reddedebılır sert dıye cicim

Minnakımın teyzoşlarııııııııııııııııııı size göbük şov yapalım mıııııııııııııııı
Eki Görüntüle 198278

tocaman oldugu zamanalrıda görelim inşallahh :)

kııııızzzz vallahi çıkmış benim de öle çıkmıştı sonradan da hiç inmemişti yaaa....evet kiminin iç karnı olmuyormus ondan rahım şişiyor ya hemen pörtlüyo...bak pembedananında öleydi...ay ay maşallah kocaman göbüşün olur inşallah

canımcım bence kendine hiç dert etme çünkğ daha vaktin var sana dedim ya ben sezeryanla 38+5 te dogurdum.
idil de yanılmıyorsam 40 haftada dogurdu
benim alt komşum 41+ larda dogurdu zaten normal dogumun 40+ lar oldugu için senin daha günün var
bence kalan günlerini güzel güzel geçir zaten stresli günler seni beklyo

Selam kızlar biz geldikkkk :)

bugun aylık kontrolümüz ve aşımız vardı biraz kafam karışık açıkcası :)
asya hanım 3090gram 51 cm dogmuştu hastaneden çıkarkende 2800 gramdı.
bugun ise 3770gram çıktı ( ama kıyafetle 170gram düş dediler 3600gram diyelim) yani asya ayda 500 gram almış oluyo dogum kilosuna göre boyu ise 54cm olmuş...

Saglık ocagında yaptırdım aşısını dr gayet iyi çünkü 300gram zayıflamış bu bebe onu geri alması zaman alır dedi.
ee benim sütümde var çlok şükür ama kafam karıştı
zayıflamış haline bakılırsa 800gram almış ama dogum kilosuna göre 500gram

tek tesellim boyu 3 cm uzamış selvi boylum olacak :)

maşallah asya bebeğe doktor ne dedi peki canım ona göre herşey normalmiymiş peki
bu arad ben halen dha çalışıyorum malesef boğazlarım iyice ağrımaya başladı hasta olduğumu bile ible çalıştırıyorlar ya ben onları düşünüğüm için rapor bile almadım

herşey normal dedi ama ne bilim kg alır die bekliyordum

canım verdıgı kılo halınden hesaplayacaksın yanı bebegın dedıgın gıbı 800 gr almıs ve gayet cok cok normal...kız obez mı istiyon da maşallah bak sütün de iyiymiş..maşallah maşallah

canım verdıgı kılo halınden hesaplayacaksın yanı bebegın dedıgın gıbı 800 gr almıs ve gayet cok cok normal...kız obez mı istiyon da maşallah bak sütün de iyiymiş..maşallah maşallah

öleyse iyi canımcım o zmn bende dert etmem ama dogum kilosundansa düşük die düşündüm
ana olmak zormuş beaaa

günaydınn hayırlı sabahlarr kıslarrrr...
biz dün dr,daydık rutin gebelik tahlillerimiz yapıldı..idrarda sistit var biraz dedi ama idrara cıkıyosan sorun yok dedi evet sorunsuz idrarımı yapıyorum bol sıvı tüket dedi zaten normalde gebelikte bu
nu tetiklediği için her gebelikte oluyomuşş..
kanımı cok düşük dedi normalde 11 ve üstü olması lazım benim 9 cıktı..ve pazar günü fenalaştım sürekli kalbim carptı onun sebebide kansızlıkmış neyse kan ilaçı kullanmaya başladım cekirdekli siyah üzüm ve pekmez içiyorum işte böyle sonra bebişimizide gördük ne uyuşuk bir bebişim var benim yaa şu son 2 ultrasonda boyna uyuyo sıpa dün bardaş kurmuş elinide başına koymuş uyuyo ne kadar uyandırmaya çalıştıysakta hiç kalmaya niyeti yoktu sıpanın işte böyle kıslarrr...

fatoşumm canım dr. bir sorun yok diyosa stres yapma biraz daha üstüne olursan herşey yoluna girer maşallahh asyamıza uzun boylu bir kısce olacak..

tinkerrr hayatım yeni modemin hayırlı olsun artıkın onlinesin desene sevindim adına..
seni bulmuşken şu balık yağını sorucam bende cok fazla bulantılardan balık tüketemiyorum o yüzden balık yağı kullanmayı düşünüyorum dün eczanede vardı ama senin kullandığımıydı emin olamadım vede almadım ismini veya görüntüsünü tekrardan verirsen sevinirim canım..
bu arada bebişimiz cinsiyeti erkekse bizde ege koymayı düşünüyoruz bakalım kısmet artık allahım sağlıklı nasip etsin..

Kızlar dünden bu yana oğlumla resmen saklanbaç oynamaya başladık...sonra artık halkalarını çubuğa geçirebiliyo...gözle görülür bir değişiklik var ege de büyümüş akıllanmıs oğlum ...artık eskısı gıbı sutum yok ...esım dun gece 12 ye kadar saklanbaç yakalamacaegeyle bende horul horul uyudum..o da bana kızıyo yatıyom diyebende artık ege benden çıktı oyun çağı devir değişti sıra sende dedim döndüm bi güzel uyudum..oooh be ne rahatmış

canım kırmızı sarı çizgili olanı değil diğeri ..bence de kullan mutlaka..evet artık sizinleyim:81:

geçmiş olsun canım bol bol sıvı iç ihmal etme

oyy yavrum büyümüşte artık oyunlarda oynarmışş yerim ben onu maşallahhh allahım nazarlardan korusunn onu..
ee artık birazda baba ilgilensin şimdiye kadar sendeydi zatenn

Eki Görüntüle 198714 Eki Görüntüle 198715
canım kırmızı sarı çizgili olanı değil diğeri ..bence de kullan mutlaka..evet artık sizinleyim:81:

sağol canımm teşekkürler eczanedede iki tane vardı aynen bunlardan hangisi olduğunu anlamayınca almadım sana bir sorayım dedim..
birde günde 1 adet kullanıcaz değilmi..

günaydın kızlar nasılsınız bugün hava çok güzel umarım böyle devam eder yaaa yaz gelsin artık
sabah o kadar zor kalktım ki

günaydın kızlar nasılsınız bugün hava çok güzel umarım böyle devam eder yaaa yaz gelsin artık
sabah o kadar zor kalktım ki

günaydın canımmm hoşgeldinn..
evet yaa artık yaz gelsinn burası 2 önce cok güzeldi ama dünden bu güne bulutlu ve rüzgarlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…