meloşşşşşşşşşşşş
benım oğlum bu ay 300gr almış sadeceeeeeeeeeee moralım bozukk yaaaaaaaaaaaa
Minnakımın teyzoşlarııııııııııııııııııısize göbük şov yapalım mıııııııııııııııı
Eki Görüntüle 198278
ohh hatuna bak maşallahh :)
ama canım gaz göbüşüdür o ya bu haftada göbük olmaz ki bebıs daha çilek kadar
rahim bile mınnak yanı göbüş değil ama genede görmekten memnun olduk tabisi :)
tocaman oldugu zamanalrıda görelim inşallahh :)
olmasınn bebişimmm
Minnakımın teyzoşlarııııııııııııııııııısize göbük şov yapalım mıııııııııııııııı
Eki Görüntüle 198278
yok kız hıc dogurasım yok daha
selam kızlarrrrr ben hala dogurmadım bugun kontrolum vardı yıne nst ultrason kontrollerım oldu normal gorunuyo suyu fazla dıyo doktorum bı tekbıde alttan muayene ettı benı ılk defa doktorum erkek bıde off cok utandım :78: sonuc yıne bellı degıl beklıyos bakalım dogmassa persembe yıne nst ıcın gıdıcem bızım kız cok nazlı cıktı cokk goren sen daha dogurmadınmı ne zaman dogurucan dıyıp duruyo
maşallah asya bebeğeSelam kızlar biz geldikkkk :)
bugun aylık kontrolümüz ve aşımız vardı biraz kafam karışık açıkcası :)
asya hanım 3090gram 51 cm dogmuştu hastaneden çıkarkende 2800 gramdı.
bugun ise 3770gram çıktı ( ama kıyafetle 170gram düş dediler 3600gram diyelim) yani asya ayda 500 gram almış oluyo dogum kilosuna göreboyu ise 54cm olmuş...
Saglık ocagında yaptırdım aşısını dr gayet iyi çünkü 300gram zayıflamış bu bebe onu geri alması zaman alır dedi.
ee benim sütümde var çlok şükür ama kafam karıştı
zayıflamış haline bakılırsa 800gram almış ama dogum kilosuna göre 500gram
tek tesellim boyu 3 cm uzamış selvi boylum olacak :)
maşallah asya bebeğedoktor ne dedi peki canım ona göre herşey normalmiymiş peki
bu arad ben halen dha çalışıyorum malesef boğazlarım iyice ağrımaya başladı hasta olduğumu bile ible çalıştırıyorlar ya ben onları düşünüğüm için rapor bile almadım
Selam kızlar biz geldikkkk :)
bugun aylık kontrolümüz ve aşımız vardı biraz kafam karışık açıkcası :)
asya hanım 3090gram 51 cm dogmuştu hastaneden çıkarkende 2800 gramdı.
bugun ise 3770gram çıktı ( ama kıyafetle 170gram düş dediler 3600gram diyelim) yani asya ayda 500 gram almış oluyo dogum kilosuna göreboyu ise 54cm olmuş...
Saglık ocagında yaptırdım aşısını dr gayet iyi çünkü 300gram zayıflamış bu bebe onu geri alması zaman alır dedi.
ee benim sütümde var çlok şükür ama kafam karıştı
zayıflamış haline bakılırsa 800gram almış ama dogum kilosuna göre 500gram
tek tesellim boyu 3 cm uzamış selvi boylum olacak :)
canım verdıgı kılo halınden hesaplayacaksın yanı bebegın dedıgın gıbı 800 gr almıs ve gayet cok cok normal...kız obez mı istiyon da maşallah bak sütün de iyiymiş..maşallah maşallah
günaydınn hayırlı sabahlarr kıslarrrr...
Biz dün dr,daydık rutin gebelik tahlillerimiz yapıldı..idrarda sistit var biraz dedi ama idrara cıkıyosan sorun yok dedi evet sorunsuz idrarımı yapıyorum bol sıvı tüket dedi zaten normalde gebelikte bu
nu tetiklediği için her gebelikte oluyomuşş..
Kanımı cok düşük dedi normalde 11 ve üstü olması lazım benim 9 cıktı..ve pazar günü fenalaştım sürekli kalbim carptı onun sebebide kansızlıkmış neyse kan ilaçı kullanmaya başladım cekirdekli siyah üzüm ve pekmez içiyorum işte böyle sonra bebişimizide gördük ne uyuşuk bir bebişim var benim yaa şu son 2 ultrasonda boyna uyuyo sıpa dün bardaş kurmuş elinide başına koymuş uyuyo ne kadar uyandırmaya çalıştıysakta hiç kalmaya niyeti yoktu sıpanın işte böyle kıslarrr...
fatoşumm canım dr. Bir sorun yok diyosa stres yapma biraz daha üstüne olursan herşey yoluna girer maşallahh asyamıza uzun boylu bir kısce olacak..
tinkerrr hayatım yeni modemin hayırlı olsun artıkın onlinesin desene sevindim adına..
Seni bulmuşken şu balık yağını sorucam bende cok fazla bulantılardan balık tüketemiyorum o yüzden balık yağı kullanmayı düşünüyorum dün eczanede vardı ama senin kullandığımıydı emin olamadım vede almadım ismini veya görüntüsünü tekrardan verirsen sevinirim canım..
Bu arada bebişimiz cinsiyeti erkekse bizde ege koymayı düşünüyoruz bakalım kısmet artık allahım sağlıklı nasip etsin..
oyy yavrum büyümüşte artık oyunlarda oynarmışş yerim ben onu maşallahhh allahım nazarlardan korusunn onu..Kızlar dünden bu yana oğlumla resmen saklanbaç oynamaya başladık...sonra artık halkalarını çubuğa geçirebiliyo...gözle görülür bir değişiklik var ege de büyümüş akıllanmıs oğlum ...artık eskısı gıbı sutum yok ...esım dun gece 12 ye kadar saklanbaç yakalamacaegeyle bende horul horul uyudum..o da bana kızıyo yatıyom diye bende artık ege benden çıktı oyun çağı devir değişti sıra sende dedim döndüm bi güzel uyudum..oooh be ne rahatmış
Eki Görüntüle 198714 Eki Görüntüle 198715
canım kırmızı sarı çizgili olanı değil diğeri ..bence de kullan mutlaka..evet artık sizinleyim:81:
günaydın kızlar nasılsınız bugün hava çok güzel umarım böyle devam eder yaaa yaz gelsin artık
sabah o kadar zor kalktım ki
günaydınnnnnnnn
işte geldim burdayımmmm ben bu işte ustayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?