Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnn canımm hoşgeldinnn...
senin yaramazlar uyuyo galiba buraya gelebilidğine göre..
nasılsınn nasıl gidyor hayatt kuzucuklar ne yapıyor...
yokmu yeni fotolarınız son hallerinizi görsek..

yok kız uyurlarmı hiç yataklarına yatırdım,naz ve tuna dönenceyle oynuyor,öyküde yanımda aguuuuuuuu diyor

işte son halimizz

Eklentiler

• $DSC01206.webp
    19 KB · Görüntüleme: 26
EVET BEN 1 TANE ALIYORDUM CANIM
günaydınnnnnnnn
işte geldim burdayımmmm ben bu işte ustayımmmm

HOŞGELDİN ÇOK TATLILAR YA MAŞALLAH

yok kız uyurlarmı hiç yataklarına yatırdım,naz ve tuna dönenceyle oynuyor,öyküde yanımda aguuuuuuuu diyor

işte son halimizz

oyyyy çiğdemim yaaaa kocamann olmuşşş bunlarrr maşallahhhh maşallahhhhhallahım nazarlardan korusun yavrularınıı cok tatlılar kuzucuklarım maşallahhhh.bu arada tek bakmana rağmen cok güzel bakmışsınn bebişlerinee valla brova sanaaabenim içinn koklayarak öp onlaarıı.

Dün evde kullanmadığım takı ne varsa oyuncak defter falan getırdım okula..adaletli olsun diye çekilişle dağıttım hepsine...içlerinde en mahsun dursundu...nasıl da mınık ellerıyle dua edıyordu buyuk hedıye olan muzık kutusu için.onu görünce tam çekiliş öncesi allahım inşallah dursuna çıkar dedım..dursun da yetim bir çocuk amcasıyla kalıyor...çok mahsun bır hali var..ve ınanır mısınız allahım çok buyuk onun adı çıktı nasıl da sevındı...hayattaki küçük mucizeler bu olsa gerek..bunun gıbı bır cekılışte daha benım ıcımden gecen cocuk kazandı..kızlar hayat küçük te olsa mucizelerle dolu ya....böle durumlarda allahım varlığına olan inancım kat be kat artıyor..

yelizz gerçekten 54 müsün kısımm aboww bide zayıflamam lazım diyo yaaaa biz napalımmm ben 60 kiloyummm:2::2::2::2::2:
efet şekerimmm 54 dümmm ama ööle deme yaa valla bak kilo hiç ii bişi degill yanii bide ben hep alıştım zayıflıga şimdi bana çok kilom varmış gibi gelio bide benim boyumda kısaaaa 159 cm
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:kızlar normal doğum ve sezeryan videoları izledim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yavru şimdiden izleme korkarsınnnn

işte son halimizz

anammmmmmmmmmmmmm yerim ben bunları kuzummmmm

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmm

tinkercimmm ne güsel yapmışsın yine yaaa

gamzelim senin sıpada uyuşuk çıkmışşş sana tekmeler savurabilmek için dinleniodurr sıpacıkk

EVET BEN 1 TANE ALIYORDUM CANIM

HOŞGELDİN ÇOK TATLILAR YA MAŞALLAH

büyüdüler valla..ha doğdu ha doğcak derken 3 aylık olduk bile..zaman su gibi akıp geçiyor..
hepsini kokladım şimdi yerinize

günaydın canımmm hoşgeldinn..
evet yaa artık yaz gelsinn burası 2 önce cok güzeldi ama dünden bu güne bulutlu ve rüzgarlı...
hadi ya düzelsin ama havalar içim sıkılıyo zaten hastayım daha çok hasta gibi hisediyorum kendimi böyle olunca

günaydınnnnnnnn
işte geldim burdayımmmm ben bu işte ustayımmmm

hoşgelmişsiniz nasılsınızzz

bu arada yelizcim tinkerbell09 günaydın kızlarrrrr

ben bile nasıl duygulandım canım yaaa allahım ne kadar büyükk sabinin yüzüne gülmüş..
Bu arada bende simit rejımıne başladım bakalım ne olacak hedefım 56-57 su anda 59 um

aslında kilon gayet normal canım ama demekki biraz daha incelmek niyetindesin..
hadi bakalım hayırlı olsun diyetin cabucak verirsin kiloları..
ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum şimdi 61 olmuşun galiba cok bulantıdan kilo verdim amann ne olsa sonlara doğru fazla fazla alıcam..

canım bence kafana takma gayet iyi kilşo almış bebısın :) hem baksana boyu ne kadar uzamış
dediğin gibi selvi boylu olucak :)

Bu arada bende simit rejımıne başladım bakalım ne olacak hedefım 56-57 su anda 59 um

simit rejımı mı nası yaniii :S :S

büyüdüler valla..ha doğdu ha doğcak derken 3 aylık olduk bile..zaman su gibi akıp geçiyor..

canım ya maşallahı var bebıslerınınnn Allah ım nazarlardan korusun hepsini
yumuk yumuklaar maşallahhh

günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmm

gamzelim senin sıpada uyuşuk çıkmışşş sana tekmeler savurabilmek için dinleniodurr sıpacıkk
günaydınn canımm hoşgeldinn..
ayy sorma canım yaa tam bir uykucu umarım doğumcada böyle uykucu olur.

evet yaa hatırlıyorumda iyi bir dr. araştırıyodum hamiş kalmak için sonrasında hamile kaldınn falan filan derken kuzucuklar doğduda 3 aylık bilem oldularr maşallahh onlaraa.
teyzoşlarıı yesinn onların minnak ellerini,ayaklarını

ayyy kızlar benim kanamam anca bitti biliyormusunuz..çıldırmak üzereydim artık..veeeeeee dün akşamdan itibaren sahalara geri döndümmm
özlemişim beeee

kızlar günnayydıınnn :) herkesler iyidir inşallahhh

ya ben ovulasyon testı alsammı acaba yaa :) yoksa bu nettekı hesaplayıcılar doğru oluyormu

gecen ay ben hesaplamıştım regl gunumu doğru göstertmıstı

ben son regl tarıhlerımı yazayım da bi bakın :)

24 Şubat
24 Mart
21 Nisan
19 Mayıs
16 Haziran beklenen

kıslarrr bugün cokk mutluyummmm ANNEMMMMMMM geliyor.artık eşim bakamaz oldu bana düzenli beslenemiyorum birde pazar günü cok kötüydüm oda nöbetteydi eve gelmesi sorun oldu ben berbat durumdaydım annecimde dayanamdı dün cıkmış yola allah izin verirse birazadn yanımda artık güzelce besler doyurur bizi.
ben cıkıyorum şimdilik öptümm hepinizi..

ayyy kızlar benim kanamam anca bitti biliyormusunuz..çıldırmak üzereydim artık..veeeeeee dün akşamdan itibaren sahalara geri döndümmm
özlemişim beeee
uuuuuu beybiiuzun aradan sonraaa cokk zevk veriyo değilmiamann dikkat sahalara korunmasız girmeyinn bu kudurukla üçüzlere üçüz kardeş gelmesin

ayşemm valla sen kendini biliyosundur muhakak ben internet hesaplayıcılarına güvenemiyorum hatta kendimede güvenmemiştim..
ben normalde 13-14 günler yumurtluyo diye bilirken 18. gün yumurtlamıştım ovulasyon testiyle öğrendim onuda..

Son düzenleme:
bugünkülerrrrrrrrrrr ve ben bu renge bittimmmm üzerine kıyamadıgım için şekil yapmadımm

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 15

evet sekerım annen daha ıyı bakar tabıı :)

güle güle canım :)

anladım canım ya ben en ıyıs alayım ovulasyon testımı oturayım ya dimi
en güzeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…