günaydınnn canımm hoşgeldinnn...
senin yaramazlar uyuyo galiba buraya gelebilidğine göre..
nasılsınn nasıl gidyor hayatt kuzucuklar ne yapıyor...
yokmu yeni fotolarınız son hallerinizi görsek..
EVET BEN 1 TANE ALIYORDUM CANIMoyy yavrum büyümüşte artık oyunlarda oynarmışş yerim ben onu maşallahhh allahım nazarlardan korusunn onu..
ee artık birazda baba ilgilensin şimdiye kadar sendeydi zatenn
sağol canımm teşekkürler eczanedede iki tane vardı aynen bunlardan hangisi olduğunu anlamayınca almadım sana bir sorayım dedim..
birde günde 1 adet kullanıcaz değilmi..
günaydınnnnnnnn
işte geldim burdayımmmm ben bu işte ustayımmmm
yok kız uyurlarmı hiçyataklarına yatırdım,naz ve tuna dönenceyle oynuyor,öyküde yanımda aguuuuuuuu diyor
işte son halimizz
EVET BEN 1 TANE ALIYORDUM CANIM
efet şekerimmm 54 dümmm ama ööle deme yaa valla bak kilo hiç ii bişi degill yanii bide ben hep alıştım zayıflıga şimdi bana çok kilom varmış gibi gelio bide benim boyumda kısaaaa 159 cmyelizz gerçekten 54 müsün kısımm aboww bide zayıflamam lazım diyo yaaaa biz napalımmm ben 60 kiloyummm:2::2::2::2::2:
yavru şimdiden izleme korkarsınnnn:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:kızlar normal doğum ve sezeryan videoları izledim:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yok kız uyurlarmı hiçyataklarına yatırdım,naz ve tuna dönenceyle oynuyor,öyküde yanımda aguuuuuuuu diyor
işte son halimizz
EVET BEN 1 TANE ALIYORDUM CANIM
HOŞGELDİN ÇOK TATLILAR YA MAŞALLAH
oyyyy çiğdemim yaaaa kocamann olmuşşş bunlarrr maşallahhhh maşallahhhhhallahım nazarlardan korusun yavrularınıı cok tatlılar kuzucuklarım maşallahhhh. bu arada tek bakmana rağmen cok güzel bakmışsınn bebişlerinee valla brova sanaaa benim içinn koklayarak öp onlaarıı .
hadi ya düzelsin ama havalar içim sıkılıyo zaten hastayım daha çok hasta gibi hisediyorum kendimi böyle oluncagünaydın canımmm hoşgeldinn..
evet yaa artık yaz gelsinn burası 2 önce cok güzeldi ama dünden bu güne bulutlu ve rüzgarlı...
günaydınnnnnnnn
işte geldim burdayımmmm ben bu işte ustayımmmm
ben bile nasıl duygulandım canım yaaa allahım ne kadar büyükk sabinin yüzüne gülmüş..Dün evde kullanmadığım takı ne varsa oyuncak defter falan getırdım okula..adaletli olsun diye çekilişle dağıttım hepsine...içlerinde en mahsun dursundu...nasıl da mınık ellerıyle dua edıyordu buyuk hedıye olan muzık kutusu için.onu görünce tam çekiliş öncesi allahım inşallah dursuna çıkar dedım..dursun da yetim bir çocuk amcasıyla kalıyor...çok mahsun bır hali var..ve ınanır mısınız allahım çok buyuk onun adı çıktı nasıl da sevındı...hayattaki küçük mucizeler bu olsa gerek..bunun gıbı bır cekılışte daha benım ıcımden gecen cocuk kazandı..kızlar hayat küçük te olsa mucizelerle dolu ya....böle durumlarda allahım varlığına olan inancım kat be kat artıyor..
Bu arada bende simit rejımıne başladım bakalım ne olacak hedefım 56-57 su anda 59 um
Selam kızlar biz geldikkkk :)
bugun aylık kontrolümüz ve aşımız vardı biraz kafam karışık açıkcası :)
asya hanım 3090gram 51 cm dogmuştu hastaneden çıkarkende 2800 gramdı.
bugun ise 3770gram çıktı ( ama kıyafetle 170gram düş dediler 3600gram diyelim) yani asya ayda 500 gram almış oluyo dogum kilosuna göreboyu ise 54cm olmuş...
Saglık ocagında yaptırdım aşısını dr gayet iyi çünkü 300gram zayıflamış bu bebe onu geri alması zaman alır dedi.
ee benim sütümde var çlok şükür ama kafam karıştı
zayıflamış haline bakılırsa 800gram almış ama dogum kilosuna göre 500gram
tek tesellim boyu 3 cm uzamış selvi boylum olacak :)
Bu arada bende simit rejımıne başladım bakalım ne olacak hedefım 56-57 su anda 59 um
büyüdüler valla..ha doğdu ha doğcak derken 3 aylık olduk bile..zaman su gibi akıp geçiyor..
hepsini kokladım şimdi yerinize
hadi ya düzelsin ama havalar içim sıkılıyo zaten hastayım daha çok hasta gibi hisediyorum kendimi böyle olunca
hoşgelmişsiniz nasılsınızzz
bu arada yelizcim tinkerbell09 günaydın kızlarrrrr
günaydınn canımm hoşgeldinn..günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmm
gamzelim senin sıpada uyuşuk çıkmışşş sana tekmeler savurabilmek için dinleniodurr sıpacıkk
büyüdüler valla..ha doğdu ha doğcak derken 3 aylık olduk bile..zaman su gibi akıp geçiyor..
hepsini kokladım şimdi yerinize
uuuuuu beybiiayyy kızlar benim kanamam anca bitti biliyormusunuz..çıldırmak üzereydim artık..veeeeeee dün akşamdan itibaren sahalara geri döndümmm
özlemişim beeee
kızlar günnayydıınnn :) herkesler iyidir inşallahhh
ya ben ovulasyon testı alsammı acaba yaa :) yoksa bu nettekı hesaplayıcılar doğru oluyormu
gecen ay ben hesaplamıştım regl gunumu doğru göstertmıstı
ben son regl tarıhlerımı yazayım da bi bakın :)
24 Şubat
24 Mart
21 Nisan
19 Mayıs
16 Haziran beklenen
kıslarrr bugün cokk mutluyummmm ANNEMMMMMMM geliyor.artık eşim bakamaz oldu bana düzenli beslenemiyorum birde pazar günü cok kötüydüm oda nöbetteydi eve gelmesi sorun oldu ben berbat durumdaydım annecimde dayanamdı dün cıkmış yola allah izin verirse birazadn yanımda artık güzelce besler doyurur bizi.
ben cıkıyorum şimdilik öptümm hepinizi..
ayşemm valla sen kendini biliyosundur muhakak ben internet hesaplayıcılarına güvenemiyorum hatta kendimede güvenmemiştim..
ben normalde 13-14 günler yumurtluyo diye bilirken 18. gün yumurtlamıştım ovulasyon testiyle öğrendim onuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?