Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayşecimmm tam tamına son 3 aylık düzenin 28 günde bir adet olmuşun demekki 14.gün yumurtluyon..bende 29 günde bir oluyom bu ay ovulasyon testleri aldımyaa 8.gün başladım yapmaya 8.gün negatifti sonra 10.gün yaptım silik çıktı 11.12.13.gün koyulaştı ve 14 gün baya bi koyuydu bizde bu süre içinde 3 defa yaptık ve 17 günümde yaptım çizgi 10. günde ki gibi silikleşti yani demekki ben 14 gün yumurtladımm bence faydası var acaba ne gün demekkten kafayı yormuyorsun bence hemen al derim

evet vermek ıstıyom daha evlendıgım kıloya gelsem 54 superrr

evet haftada 3-6 kılo hedeflıyo bak netten oku hem de tok kalıyon

evet canım doğumdan sonra bşi kaç ay 30 gunde brı oldum son 3-4 aydır 28 gunde bır oluyorum
aslında akıntıdan hangı gun yumurtladıgımı a zçok kestırıyorum ama en ıyısı sanırırm ovulasyon testı
kullanmak sen nerden almsıtın bende alayım onlardan şekeriimmm bugun reglımın 6.gunu
3-4 gune kadar başlamam lazım değilmi testleri yapmaya

evet canm 10.gün başlasan olur yapmaya ben erken davranıp 8 gün başlamıştım ben gittigidiyordan aldım ama yanında preseed vardı 30 tane ovulasyon testi 85 e aldım bitanede hediye olarak gebelik testi var bide zayıflama hapı geldi. onu kullnmıyorum.. sen sadece ovulasyon testi alacaksan fiyat baya düşer gir bak istersen netten..

yeliz kız nedense bu renk itti benı yaaa bilmem :s

yelizzz neyalan söylimm beni de:26:

bunu günlük değil de havuz kenarında aynı renk bıkınıyle super olur.ama gunluk olarak bende sevmedım ciciş...

ben bayıldımm yaaa ki sarı rengi hiç sevmem bennn hiç sarı renk bi aksesuar olsun kıyafet olsun yokturrr.ama ocede bayıldımm kocişte çok sevdiiii
bu arada beyaz bady ve kot etekle süper duruyoooooooooooo

haftada 3- 6 kg almayımı yoksa vermeyımı hedeflıyo

yanı sımıtle naısl verecen kı kıloyu dmeı ama

ahahhahahah ilahi ayşeee tinker denesin bakalım olmazsa bende denerim duymuştum bu simidin zayıflatmasını tinker diyince girdim baktım netten yemek programına hergün simit ama işte aslındazayıflamanın formülü bence yiyeceksin ama az yiceksin bir öğünde karnın şişene kadar değil. artı bide spor yapmak yoksaa ye ye ye akşama kadar ben gibi oturr sonra bide kilo aldım ben de şekil A (ben)

hadı ya sımıt zyaıflatması dıe bısı ılk kes goruyom yaa
ya ben spor yaoiom ama bebişim yedıkıme dıkkat edemıorm ya
çok sevıyorum yemek yemeyıı
du bende dneeyım ya şu dıyetı yarın başlaım bakaım

anladım canım senınkılerın markası ne bende alayım ya kullanırım gördüm evt daha uyguna
var sadece ovulasyon testleri bol bol havuç alaım kocişe yedıreyım eheueheue
testleri sabah mı yapiosn bu arada

vallahi görücez bakalım ıyı sonuc alırsak haber verırırım..olumlu seyler okudum netten

hım sen başladınmı madem iyi dıosnz bende başlıım ya zaten benımm 10 kg vermem lazım
haftada 3-6 diyo haftada en azını yanı 3 versem 3 haftada fitim vay anasını
inanamıyom yaa ama sağlıkksız değilmi haftada 3 kgb

tatlım zaten aslında zaten diyete falan hiç gerek yok günde 5 ögün ve azar azar yiyince hemen vücut topluyo kendini ve gerçekten insan inanılmaz hafifliyoo.spor olayına gelince aslında diyetle birlikte spora ihtiyaç duyan vücutlar ya çok kiloluysan yada belli bi sarkıklık varsa vücutta spor şart oluyo ama onun dışında sadece diyetlede süper bi görüntüye kavuşabilir insan

canım markası one step ama bildiğim kadarıyla ellerinde hangi marka varsa onu gönderiyolarmış sabah idrarınla yapma amaikinci idrarınla yapabilirsin çok fazla sıvı tüketmiceksin ben iş çıkış saatime göre denk getirdim hergün aynı saatlerde yaptım işyerinde uğraşmak istemedim..evde daha rahat olur diye.. yani gün içinde yapabilrisin ama çok sıvı tüketmemeye özen göster çıkmyaabiliyomuş..

kısımmm deliii fazla kilon oldugunu düşünüyosan eger asla spor yapma diyet yapmıyokennn çünkü yanlış yapılan hareketler yagı yakmaz sadece kasa çevirirki kası diyette yapsan yakmak daha zorrrrr önce diyet sonra sporr

evet canm ben kendimi çin konuşayım benim bacaklar kalınlaştı biraz aslında boyuma göre kilom aşırı değil biraz selülit im var bunada sanırım spor yapmak gerekiyoo

inş. oyledır dunden berı canım bıraz sıkkınnn napalım devam sutune devam edıorum ama dediğim gbı bıberonu da almıo haylaz oğluşum kaşığı da almıo tınker ın dediği sılıkon kaşıktan almıştım zaten ama tık yokk anca benm mememı ıstıo eee sut de yokkı fazla vereyımmm baalım hayırlısı olsun ınş.

çok haklısın ama cesater edemıorum yaa
offff ben nasıl yapıcam nerden başlayacağım bılmıorumm
elma rendeleyıp başlayayım mı
başka ne vereyım bılemedım kııı

yok kız uyurlarmı hiç yataklarına yatırdım,naz ve tuna dönenceyle oynuyor,öyküde yanımda aguuuuuuuu diyor

işte son halimizz

canımm çiğdemcım allahım nazarlardan korusun maşallah çok tatlılar yaaa buyumuşler kocaman olmuşlarrr

BU ARADA GUNAYDIN KIZLARRRR
GECE MERT KAĞAN HIÇ UYUMADI DUNKU AŞI BAYA CANINI ACITTI SANIRIMMM
HEP SALLADIK SALLADIK SALLADIKK ŞİMDIDE MIZIRDANIOO AMA BAKALIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…