bugünkülerrrrrrrrrrr ve ben bu renge bittimmmm üzerine kıyamadıgım için şekil yapmadımm
kızlar günnayydıınnn :) herkesler iyidir inşallahhh
ya ben ovulasyon testı alsammı acaba yaa :) yoksa bu nettekı hesaplayıcılar doğru oluyormu
gecen ay ben hesaplamıştım regl gunumu doğru göstertmıstı
ben son regl tarıhlerımı yazayım da bi bakın :)
24 Şubat
24 Mart
21 Nisan
19 Mayıs
16 Haziran beklenen
yeliz kız nedense bu renk itti benı yaaa bilmem :s
evet vermek ıstıyom daha evlendıgım kıloya gelsem 54 superrrben bile nasıl duygulandım canım yaaa allahım ne kadar büyükk sabinin yüzüne gülmüş..
aslında kilon gayet normal canım ama demekki biraz daha incelmek niyetindesin..
Hadi bakalım hayırlı olsun diyetin cabucak verirsin kiloları..
Ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum şimdi 61 olmuşun galiba cok bulantıdan kilo verdim amann ne olsa sonlara doğru fazla fazla alıcam..
canım bence kafana takma gayet iyi kilşo almış bebısın :) hem baksana boyu ne kadar uzamış
dediğin gibi selvi boylu olucak :)
simit rejımı mı nası yaniii :s :s
canım ya maşallahı var bebıslerınınnn allah ım nazarlardan korusun hepsini
yumuk yumuklaar maşallahhh
ayşecimmm tam tamına son 3 aylık düzenin 28 günde bir adet olmuşun demekki 14.gün yumurtluyon..bende 29 günde bir oluyom bu ay ovulasyon testleri aldımyaa 8.gün başladım yapmaya 8.gün negatifti sonra 10.gün yaptım silik çıktı 11.12.13.gün koyulaştı ve 14 gün baya bi koyuydu bizde bu süre içinde 3 defa yaptık ve 17 günümde yaptım çizgi 10. günde ki gibi silikleşti yani demekki ben 14 gün yumurtladımm bence faydası var acaba ne gün demekkten kafayı yormuyorsun bence hemen al derim
bugünkülerrrrrrrrrrr ve ben bu renge bittimmmm üzerine kıyamadıgım için şekil yapmadımm
evet vermek ıstıyom daha evlendıgım kıloya gelsem 54 superrr
evet haftada 3-6 kılo hedeflıyo bak netten oku hem de tok kalıyon
haftada 3- 6 kg almayımı yoksa vermeyımı hedeflıyo :d :d
yanı sımıtle naısl verecen kı kıloyu dmeı ama :d
evet canım doğumdan sonra bşi kaç ay 30 gunde brı oldum son 3-4 aydır 28 gunde bır oluyorum
aslında akıntıdan hangı gun yumurtladıgımı a zçok kestırıyorum ama en ıyısı sanırırm ovulasyon testı
kullanmak sen nerden almsıtın bende alayım onlardan şekeriimmm bugun reglımın 6.gunu
3-4 gune kadar başlamam lazım değilmi testleri yapmaya
yeliz kız nedense bu renk itti benı yaaa bilmem :s
yelizzz neyalan söylimm beni de:26:
bunu günlük değil de havuz kenarında aynı renk bıkınıyle super olur.ama gunluk olarak bende sevmedım ciciş...
haftada 3- 6 kg almayımı yoksa vermeyımı hedeflıyo
yanı sımıtle naısl verecen kı kıloyu dmeı ama
ahahhahahah ilahi ayşeee tinker denesin bakalım olmazsa bende denerim duymuştum bu simidin zayıflatmasını tinker diyince girdim baktım netten yemek programına hergün simit ama işte aslındazayıflamanın formülü bence yiyeceksin ama az yiceksin bir öğünde karnın şişene kadar değil. artı bide spor yapmak yoksaa ye ye ye akşama kadar ben gibi oturr sonra bide kilo aldım ben de şekil A (ben)
evet canm 10.gün başlasan olur yapmaya ben erken davranıp 8 gün başlamıştımben gittigidiyordan aldım ama yanında preseed vardı 30 tane ovulasyon testi 85 e aldım bitanede hediye olarak gebelik testi var bide zayıflama hapı geldi. onu kullnmıyorum.. sen sadece ovulasyon testi alacaksan fiyat baya düşer gir bak istersen netten..
vallahi görücez bakalım ıyı sonuc alırsak haber verırırım..olumlu seyler okudum netten
ahahhahahah ilahi ayşeee tinker denesin bakalım olmazsa bende denerim duymuştum bu simidin zayıflatmasını tinker diyince girdim baktım netten yemek programına hergün simit ama işte aslındazayıflamanın formülü bence yiyeceksin ama az yiceksin bir öğünde karnın şişene kadar değil. artı bide spor yapmak yoksaa ye ye ye akşama kadar ben gibi oturr sonra bide kilo aldım ben de şekil A (ben)
hadı ya sımıt zyaıflatması dıe bısı ılk kes goruyom yaa
ya ben spor yaoiom ama bebişim yedıkıme dıkkat edemıorm ya
çok sevıyorum yemek yemeyıı
du bende dneeyım ya şu dıyetı yarın başlaım bakaım
anladım canım senınkılerın markası ne bende alayım ya kullanırım gördüm evt daha uyguna
var sadece ovulasyon testleri bol bol havuç alaım kocişe yedıreyım eheueheue
testleri sabah mı yapiosn bu arada
hım sen başladınmı madem iyi dıosnz bende başlıım ya zaten benımm 10 kg vermem lazım
haftada 3-6 diyo haftada en azını yanı 3 versem 3 haftada fitim vay anasını
inanamıyom yaa ama sağlıkksız değilmi haftada 3 kgb
hadı ya sımıt zyaıflatması dıe bısı ılk kes goruyom yaa
ya ben spor yaoiom ama bebişim yedıkıme dıkkat edemıorm ya
çok sevıyorum yemek yemeyıı
du bende dneeyım ya şu dıyetı yarın başlaım bakaım
anladım canım senınkılerın markası ne bende alayım ya kullanırım gördüm evt daha uyguna
var sadece ovulasyon testleri bol bol havuç alaım kocişe yedıreyım eheueheue
testleri sabah mı yapiosn bu arada
hım sen başladınmı madem iyi dıosnz bende başlıım ya zaten benımm 10 kg vermem lazım
haftada 3-6 diyo haftada en azını yanı 3 versem 3 haftada fitim vay anasını
inanamıyom yaa ama sağlıkksız değilmi haftada 3 kgb
tatlım zaten aslında zaten diyete falan hiç gerek yok günde 5 ögün ve azar azar yiyince hemen vücut topluyo kendini ve gerçekten insan inanılmaz hafifliyoo.spor olayına gelince aslında diyetle birlikte spora ihtiyaç duyan vücutlar ya çok kiloluysan yada belli bi sarkıklık varsa vücutta spor şart oluyo ama onun dışında sadece diyetlede süper bi görüntüye kavuşabilir insan
canım nieee bozuyosun moreliniiii artık büyüyoo ilk zamanlar gibi hızlı kilo alsaaa ne olurr düşüseneee artık böyle büyüycek hem ne varmış kilosundaaa gaayyett iyi 7 kg daha ne olsunnnn 63 cm de boyuu oohhh fiziğine önem verio oğluşuunn hiiç canını sıkmaaa canımmm
gökçecim kilo konusunu kafana takma canım ...300 gr biraz az ama öle korkulcak birsey yok..bence sen bır an evvel ek gıdaya başla derim..neden mi..bebeğin mamayı reddediyor ve sitün yetmıyorsa takvıye yapman lazım..onu bırak bebeğin iştahsız diyorsun ve sen 6. ayını beklersen ek gıdayı tamamiyle reddedebilir tabi sen bilirsin ama ben egede şükür olsun hiç sıkıntı yaşamadım ek gıda konusunda şimdi kendi yemeklerimizden bile yediriyorum...unutma dr lar kalıplaşmıs bılgılerı sunuyorlar bızlerın bebeklerını en cok bız ve bebeklerın kendı tanır..ege 4 aylıkken ben salatanın suyuna bıle batırıyordum nasıl yıyordu...dr a sormadım bile çünkü ege bız yerken ağzını şaplatırdı ..bende herhalde bebek yemek ıstıyor dedım ve ne verdıysem hemen aldı..sımdı hıc yemek ayırt etmıyor sebze et yumurta yogurt hepsını severk yıyor..bence acil plan başla derim muhallebi al aptamıl sütlü pirinçli 5 aydan sonra ya da ıyıce katı gıdaya alışınca ver..belkı sever...ne bıleyım ılk elma puresıyle basla tatlı olsun elma ...az az bır dılım le basla gunde..alıştıktan sonra hipp bisküvisi al..organik tamamiyle..yogurta basla yogurdu da açık sütle yap daha tatlımsı oluyor...sonra sebze pürelerine geç...ben sütü sebzelerine de koyuyorum ..hem sut hem sebze alıyor çorbayla..yani acele et derim hemsırelere ve drlarada takılma senın bebegın ek gıda ıstıyor bence...ve de kaşık kullan kesınlıkle wee nin silikon kaşıkları var bebek çok rahat alıyor yada başka marka ...ama metal kaşık ilk etapta reddedebılır sert dıye cicim
yok kız uyurlarmı hiçyataklarına yatırdım,naz ve tuna dönenceyle oynuyor,öyküde yanımda aguuuuuuuu diyor
işte son halimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?