Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet hergün aynı saatte yapılması gerekıyomuş onu duymsutum da
neden sabah ıdrarıyla yapmıyos kııı

doğru söyluyon kızzz valla ama iştee düzenli şaapmak meseleee

evet canm ben kendimi çin konuşayım benim bacaklar kalınlaştı biraz aslında boyuma göre kilom aşırı değil biraz selülit im var bunada sanırım spor yapmak gerekiyoo

canım evet eger boyuna göre fazla kilon yoksa eger bacak hareketlerine yogunlaş bu şekilde bacaklarını inceltebilirsin daha dogrusu aslında incelmiyolar ama sporla sadece daha sıkı bi hale geldikleri için güzel görünüyolar selülit için sana bi kren önericem hem uygun hemde bende mucizeler yarattııı

AHHH ahhhh kılodan açmışsınız konuyu ben de dıyım barı
1.69 boyum 78 kılommmmm dıyet de yapıorum ama yavaş yavaş gıdıorrr
haftaya çarşmaba dıyetısyene başlayacağım nasıpseee bakalımmm benım de hedefım 60 gusellerımm

evet hergün aynı saatte yapılması gerekıyomuş onu duymsutum da
neden sabah ıdrarıyla yapmıyos kııı

doğru söyluyon kızzz valla ama iştee düzenli şaapmak meseleee

Lh hormonu daha fazla salgılanıyomuş ilk idrarında testi yanıltabiliyomuş yani

hadi yaaaaaa denemek lazımmm X-tra gel mi yoksa

canımmmmm yavaş yavaş gitmesi en iyisi aslında hafta bir kilo falan ideall benceeee yanlız sana diyetisyen konusunda bi kaç öneriiii gittigin zaman senden kan aldıklarında hangi degerlere baktıklarını internetten araştır mutlaka çünkü diyetisyen konusunda bilinmedik bişi varki mesela senin vücudun hangi besini ne olarak alıyo yag yakıcı özellige çevirebiliomu falan filan işte tabirleri var bunların ama bilmiorum ben bunlar ççok önemli eger bunlara bakmayıp sadece tiroid fln bakarsa ki çogu böyle yapıyo temsili bi kan alınıyo sadece ona göre diyet yazıyolarmış gibi görünüyo ama degil aslında benim görümcem gitti 15 günde 80 tl verdi tamam 3-5 kilo verdi ama birsürüde parası gitti evde kendininde çok basit yapabilecegi bişiydiki net denen bişi var diyetten bol ne var orda.o yüzden iyice araştır soruşturr şekerim senin yag oranını ne biliyim vücudunun hangi besinleri daha iyi ögüttügünü sonracıma alerji durumu varmı falan hepsine baksınnn

canım eşim dr olduğu ıçın tanıdık bırıne gıdıcem trabzon da .kaldıkı eşim hepsiını bıldığı için drla konuştu zaten telde .aletlerı falan var çıkıorsun yağ oranını kkas oranı vs vs vs hepsinı gosterıo kanda da bakıorlar her şeye ben hamle kalmadan oncede 3kılo fazlamı vermek ıçın gıttım gayet gusel verdırıyorlar yanı..benm dıyetısyenle yapmamın amacı sağlıklı ve duzenlı bır şekılde zayıflama.kan şekerım düşün tansıyonum düşük ona gore yazıorlar evde kendım yapsam hıçbır ey yenmek gelmıo içimden adı dıyet yaa bakalım okullar açılana kadar eskı formuma donerım ınş.

o kadar gunayıdn dedık kımsenın benı tıkladığı yokkk hıhhhhhhhh kustum işteee

canım evet işte yani illa netten de degil ama seninki iyiymiş benim görümcem gitti hiç bişeyine bakmıyodu kilosuna bakıyo diyet yazıp yolluyoduuu

kız bizim kızlarda var bugünlerde bişi vir vir vir vir vir konuşuoalr sonra hopp bi anda susuyolarrr
gecikmişte olsa günaydınnn:80::80::80:

dımı sende haklısın bebişimm

Lh hormonu daha fazla salgılanıyomuş ilk idrarında testi yanıltabiliyomuş yani

anladım bebişimm teşekkürler

L'Oréal Paris'ten Vücut Bakimi dan Perfect Slim Mükemmel Inceltici Pro

kızlar bacakların görünümünü düzgünleştirmek ve selülitten kurtulmak istiyosanız bu ürün mükemmellllllllllllll

yaa ciden işe yarıyomu ya bende selülit yok bılıomusun
sadece kılodan dolayı accuk böle yağ öbekı gibi ıyy bellı luo ama az bucuk
genede sıklaştırırmı bu kızz

aynen bebısım bende 1,67 boy 75 kg kğilo napces bılmıom

merciiiiiiiii

sana da gunaydınnnnn ayşe

ayyy valla hamıleyken aldım anasını satayım gıtmıo yanı 10kılo doğumdan snra gıttı de gerısı kaldıı aaaaaaaaaaaaaa dıyetısyene gıt bence bak hamıle de kalacaksın nolcak snra kızzz ben 62mi 63 mü neydı ole kalmıştımmm

ben bayıldımm yaaa ki sarı rengi hiç sevmem bennn hiç sarı renk bi aksesuar olsun kıyafet olsun yokturrr.ama ocede bayıldımm kocişte çok sevdiiii
Bu arada beyaz bady ve kot etekle süper duruyoooooooooooo
eveet öle olabilerrr
bakalım kim verecek var mısın yarışa....

kız anlattım ya ılk elma puresı hergun ver bı kaç kez alışsın sonra baska meyvelere gec kayısı cıktı ver ...ne bıleyım yogurt yap 1-2 haftaya...sonra corbaya gec sen cok gec kaldın bence senın cesaretıne kalırsa oğlan zor alısır ek gıdaya bence bıraz da problemlı sonra cok pişman olursun bugun ver sımdı bu saatlerde elma rendele bır dılım

canım dedigin gibi bendede dışardan görünen bi selülit yokk yani yürürken yada ayakta dururken herhangi kötü bi görüntü yok ama elle sıkınca portakal kabugu denen görüntüden oluşuyo azcık ben kullandım sıkılaştırması dışında görüntüyü bile düzeltioo

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr diyet grubu yapalımm bende başlamak istiommmmmmmmmmmmmmmmmm

hmmm gusel bısı zaman yaa

trıpcan benım adım
sız de guselce gunydın deyın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:)

ok bebısım baslayalım yarından ıtıbaren varım alırım anahtarlarını eheueheu

bu arad a gökçe neye cesaret edemıosn sen bebısım yaa zate onalşr istiyolarkı
bazen ben yemek yerken elif kucagımda oluyo ağzıma kaşıgı götürürken nası bakıyo
kaşıgın peşi sıra maşallah ne versek yiyo bazı şeyleri daha çok sevıo sanırırm vermeyınce bagırınıo
eeueuuu diye doyuncada yememeye başlıyo onalr ayarlıyolar ki yanı :) küçük görmemek lazım bebişlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…