bende başlamak istiom sizinlkeeeeeeeeeehmmm gusel bısı zaman yaa
:)
ok bebısım baslayalım yarından ıtıbaren varımalırım anahtarlarını eheueheu
bu arad a gökçe neye cesaret edemıosn sen bebısım yaa zate onalşr istiyolarkı
bazen ben yemek yerken elif kucagımda oluyo ağzıma kaşıgı götürürken nası bakıyo
kaşıgın peşi sıra maşallah ne versek yiyo bazı şeyleri daha çok sevıo sanırırm vermeyınce bagırınıo
eeueuuu diyedoyuncada yememeye başlıyo onalr ayarlıyolar ki yanı :) küçük görmemek lazım bebişlerii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr diyet grubu yapalımm bende başlamak istiommmmmmmmmmmmmmmmmm
NOTD : Pastel 86,Turuncu Severler Buraya !!!! | Makyaj Örnekleri
benimmmm oolmalııııııııııı:84::84::84::84::84::84:
tınker bu mılupanın sıtesıne baktım da şimdık
muhallebı olsun meyve purelerı olsunn onlardan alsamm olur mu sankı daha gusel gıbıme geldı de
bende başlamak istiom sizinlkeeeeeeeeee
kıslar bırakın diyeti sarma yaptım gelin yiyelim
evet evet yapalım hatta başlangıç kilolarımıı yapalım hergun ne yedık ıctık anlatalım...ayseeee hadı bı lıste yap kııııı..ben 59 la başladım hedef 56-57..bu ilk hedefim sonraki de o kiloyu korumak...ben simit diyetine devam ediyorum ama orda meyve falan yazmamıs ben ara ögün meyve yıyorum yoksa dayanamam yani...kızlarrrrrrrrrrrrrrrr diyet grubu yapalımm bende başlamak istiommmmmmmmmmmmmmmmmm
tınker bu mılupanın sıtesıne baktım da şimdık
muhallebı olsun meyve purelerı olsunn onlardan alsamm olur mu sankı daha gusel gıbıme geldı de
yapaallıımm meltemde başlıcak hem bu ayy :)
süpper bi renkmışşş
aslında tinkere sormussun ama yazmadan gecemıycem
alma canım püre müre kendın yap yanı tabıı onların sakıncası yok ama
yanı evındeyken bence taze kendın yaptıgın şeyleri yedır bebeğine
güzel güzel tazesındne olgunundan sec al pazardan marketten evine gel
kendın yap yaa accuk mutfaga gir hep hazır şeylerle mı beslencek oğluşun
gıcık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım çektiiiiiiiiiiiiiii
evet evet yapalım hatta başlangıç kilolarımıı yapalım hergun ne yedık ıctık anlatalım...ayseeee hadı bı lıste yap kııııı..ben 59 la başladım hedef 56-57..bu ilk hedefim sonraki de o kiloyu korumak...ben simit diyetine devam ediyorum ama orda meyve falan yazmamıs ben ara ögün meyve yıyorum yoksa dayanamam yani...
bence de ayse haklı onlar konserve hem ne kadar saglıklı olbılır taze varken hem su an her meyve var..ben egeye dunyanın meyvesını yedırıyom ananas bılem yıyo karpuz verıyom herseyı sevıyo tabı elıne bır dılım ver yalasın kerata ama alıstıktan sonra sen 4 ay dolmus tam zamanı...gecıktırme ved e cam rende aldın bır dılımı rendelıcen ıkı kasık vercen bu kadar yanı o kavanozları epey alıstıktan sonra ver..ben mesela o gun dısarda oluyorum ya da seyahatte anca o zaman verıyorum ama o da içim rahat etmeyerek verıyom...mecburıyetten yoksa ona bakarsan hazır etlı corbalar bıle var..yanı ama anne yemegı gıbı olur mu hem senın damak tadına alışsın senın yemeklerıne alışsın tembellık etme annesı...hadı sımdı rendele dedım yaptın mıbır yada ıkı kaşık olcak zaten bakalım ne etcek mert bey ılk etap ırkılebılır normal cunku ılk defa tadıyo zorlama fazla ama aynı seyı bı kaç gun aynı vakıtlerde ver bak bu sayede beslenme programı da olusuyo cocugun..bızım bellı hergun sabah 9 bucuk gıbı kahvaltı 10 bucuk gıbı meyve öğlen çorba ıkındı yogurt aksam yatmadan once sutlu pırınçlı muhallebı aralardada hep sut....
benımde kuru sımıt bogazımdan gecmıyo
dımı sende haklısın bebişimm :d
anladım bebişimm teşekkürler
yaa ciden işe yarıyomu :d ya bende selülit yok bılıomusun
sadece kılodan dolayı accuk böle yağ öbekı gibi ıyy bellı luo ama az bucuk :d
genede sıklaştırırmı bu kızz
aynen bebısım bende 1,67 boy 75 kg kğilo napces bılmıom :d
ayşeeeeeeeeeeee evet hadi liste yapppppppppppp ben 54 loe başladım hedef 48
kıslar bırakın diyeti sarma yaptım gelin yiyelim
evet evet yapalım hatta başlangıç kilolarımıı yapalım hergun ne yedık ıctık anlatalım...ayseeee hadı bı lıste yap kııııı..ben 59 la başladım hedef 56-57..bu ilk hedefim sonraki de o kiloyu korumak...ben simit diyetine devam ediyorum ama orda meyve falan yazmamıs ben ara ögün meyve yıyorum yoksa dayanamam yani...
.
ayyy kuzuma bakın yaaaaaaaaa ilk aldıgım günnnn onuuu
canım boyum 189 normal yani 48 falan hem kız ben hiç unutmam ilkokul 5. sınıftayım kilom 24 tüüükız senın boyun kaçççç 48 mı ben ılkokulda o kılolardaydım
AYNI BABANSIN KIZZZ
canım boyum 189 normal yani 48 falan hem kız ben hiç unutmam ilkokul 5. Sınıftayım kilom 24 tüüüLisede 40 oldum nişanlanana kadar hep 40 tım sonra 49 oldum evlendigimde evlendikten sonra 54 oldum ::))))))))))))
evet canım babamada benziom ama annemin gençligine acaip benziorummm zaten anne baba hala dayı çocukları
189 muuuuu 159 mu anlamadım 189 tarık akan ama
başlangıç kilosu hedef
tinkerbell09 59 56
ayse boyumuz aynıymıs kızzzzz....
ayşeeeeeeeeeeee evet hadi liste yapppppppppppp ben 54 loe başladım hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?