Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ooof ben sıramı saldım topiğin en beceriksiz hatunu ilan ediyom kendimi

Son düzenleme:

kızımmm tabiki azcık kilo şart zaten ben 48 e bi düşüyümde sen o zaman gör beni anacımmmmm manken gibim havamdan geçilmez

vallahi yukarıdaki listeyi gördün mü liste demeye bin şahit ister dur az daha uğraşayım ama gülmek yok

| Nick | Baş. Kg | Hedef Kg | 1 Haf. Verilen ||
1|Tinker|59|56|||
2|Ay_she|75|65|||
3|Yelizcem|54|48|||

Son düzenleme:
anuuuummm kıslaaarrr bnde geldiiimmmmm amaaa ben 1 haziranı bekliorum 6. ayına girsin elif en azındannn ama bi yandanda kıyamıormm sütüm çok şükür iyi hapur hupur emio ama nasılsa yanında ek yiicekler veriormm die ek gıdaya geçiş yapıyımm olduğu kdr da emzirirm ddiormmm yaniiii neeyse size uyarımm ne zmn başlıosanızz başlarıımmm hhheehuuu süperrr olur ama bn şuan kilomu bilmiorumm kesin 80 olmuşumdurrr pöööfff

bu arada günaydıınnn

simit diyeti hatunları

tinkerbell09 şu an 59 Hedef 56

ayshe şu an 75 Hedef 65

yelizz şu an 54 Hedef 48:87:

gümaydın şeker,mmmmmm:80::80:

bende bu zamana kadar bekledim canım bence de bekle 6. Ayını yazık kız onun rıskını almış olursun..benım sutler baktım ıyıce azaldı ondan basladım artık gecelerıde bı kerede olsa mama alıyoz..acından nasıl ağlıyo ege gorsenız obur şişko

| Nick | Baş. Kg | Hedef Kg | 1 Haf. Verilen ||
1|Tinker|59|56|||
2|Ay_she|75|65|||
3|Yelizcem|54|48|||

böle bişi yaptım

hoşgeldın meloşşş yarın başlıoss :)

olmuş olmuşşş

iyi bari ben ıkıncı gunumdeyım ıkı hafta da anca ulaşırım dıye tahmın edıyorum bakalım 1 haftadan fazla uygulamayın dıyor ama bu arada ayrıyetten bu lıstenın dısında sabah ve aksam yatmadan once ılık elma sırkelı suya basladım okuldada yesıl cay ılk defa bole heveslıyım kızlar ya...daha oncesınde bende blumik vakalardandım..unıversıtede yer yer sonra gıder çıkarırdım hamılelık oncesıne kadar ara ara yıne yapardım ama hamlelıkle tamamıyle bıraktım ve yapmamaya kararlıyım ...en onemlısı dıyet..ve 52 kıloya dusmustum unıversıtede bu sayede ama acayıp psıkolojım bozuktu karabasanlar kabuslar bırakmıyordu ne ara kılo aldım rahatladım benım alt sınırım 55 daha da vermek ıstemem

Ya kızlar ben egeyı severken ısırıyordum..dun farkettım ki çocuk bizi severken ısırmalara basladı hem de ne ısırma ust dıs de var artık ..dun nasıl ısırdı bırde ısırdıktan sonra guluyo..bende onu ısırdım hafıften ama o guluyo aglamnası gerekırkn ya..oğlan çocukları ne biçim şiddeti seviyorlar..birde geçende eşimle salonda kovalaşıyorduk..ege de böm böm bakıyor bize...ama eşim yatırdı benı koltuga kollarımı kılıtledı bende bagırıyom bırak dıye ...sonra egeye döndüm ağlar gibi yaptım...sen örümceğiyle bir gelişi var ama nasıl ağlıyo babasına bakarak annemı bırak napıyon der gıbı eşimde mecbur bıraktı tabi yok bişey oğlum dıye dıye ama ege nasıl sarılıyo bana....anladım ki benim oğlum erkek olmuş ve annesini ali kaptana karşı koruyooooküçük metem benim diyorum ona artık...

|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56||||
2|Yeliz|54|46||||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|??||||

ay çok güldüm yaa

Son düzenleme:

yerimmm yer,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56||||
2|Yeliz|54|46||||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|??||||

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…