meloş gel dıyet yapios kızz
:) evet ama kilo farklı desneee
simit diyetı uzmanı olrk diyet listemızı senden alalım tinker :)
ya sen 48 dedikçe sinirlerim zıplıyo ya vallahı
benım en az kılom 58 di onda da böle iskeletor gibi oluyom zayıflıktan
valla çirkin buluyorum kendımı o zaman
ama kılo alıncada bu sefer kalçamı çirkin buluyom
hoş kociş çok memnun kalça olayından ama ben az ıncelteım dıom ya
üst tarafım ince benım zaten 75 kıloyum ama kaburgalarımı sayabılırsın yanı
kalça basen problem
60-65 olsam olarr bence :)
meloş gel dıyet yapios kızz
:) evet ama kilo farklı desneee
Simit diyetı uzmanı olrk diyet listemızı senden alalım tinker :)
ya sen 48 dedikçe sinirlerim zıplıyo ya vallahı
Benım en az kılom 58 di onda da böle iskeletor gibi oluyom zayıflıktan
valla çirkin buluyorum kendımı o zaman
ama kılo alıncada bu sefer kalçamı çirkin buluyom
Hoş kociş çok memnun kalça olayından ama ben az ıncelteım dıom ya
üst tarafım ince benım zaten 75 kıloyum ama kaburgalarımı sayabılırsın yanı :d
kalça basen problem
60-65 olsam olarr bence :)
anuuuummm kıslaaarrr bnde geldiiimmmmm amaaa ben 1 haziranı bekliorum 6. ayına girsin elif en azındannn ama bi yandanda kıyamıormm sütüm çok şükür iyi hapur hupur emio ama nasılsa yanında ek yiicekler veriormm die ek gıdaya geçiş yapıyımm olduğu kdr da emzirirm ddiormmm yaniiii neeyse size uyarımm ne zmn başlıosanızz başlarıımmm hhheehuuu süperrr olur ama bn şuan kilomu bilmiorumm kesin 80 olmuşumdurrr pöööfff
bu arada günaydıınnn
simit diyeti hatunları
tinkerbell09 şu an 59Hedef 56
ayshe şu an 75Hedef 65
yelizz şu an 54Hedef 48:87:
anuuuummm kıslaaarrr bnde geldiiimmmmm amaaa ben 1 haziranı bekliorum 6. Ayına girsin elif en azındannn ama bi yandanda kıyamıormm sütüm çok şükür iyi hapur hupur emio ama nasılsa yanında ek yiicekler veriormm die ek gıdaya geçiş yapıyımm olduğu kdr da emzirirm ddiormmm yaniiii neeyse size uyarımm ne zmn başlıosanızz başlarıımmm hhheehuuu süperrr olur ama bn şuan kilomu bilmiorumm kesin 80 olmuşumdurrr pöööfff
bu arada günaydıınnn
| Nick | Baş. Kg | Hedef Kg | 1 Haf. Verilen ||
1|Tinker|59|56|||
2|Ay_she|75|65|||
3|Yelizcem|54|48|||
anuuuummm kıslaaarrr bnde geldiiimmmmm amaaa ben 1 haziranı bekliorum 6. ayına girsin elif en azındannn ama bi yandanda kıyamıormm sütüm çok şükür iyi hapur hupur emio ama nasılsa yanında ek yiicekler veriormm die ek gıdaya geçiş yapıyımm olduğu kdr da emzirirm ddiormmm yaniiii neeyse size uyarımm ne zmn başlıosanızz başlarıımmm hhheehuuu süperrr olur ama bn şuan kilomu bilmiorumm kesin 80 olmuşumdurrr pöööfff
bu arada günaydıınnn
olmuş olmuşşş
böle bişi yaptım :d
hoşgeldın meloşşş yarın başlıoss :)
böle bişi yaptım
hoşgeldın meloşşş yarın başlıoss :)
Ya kızlar ben egeyı severken ısırıyordum..dun farkettım ki çocuk bizi severken ısırmalara basladı hem de ne ısırma ust dıs de var artık ..dun nasıl ısırdı bırde ısırdıktan sonra guluyo..bende onu ısırdım hafıften ama o guluyo aglamnası gerekırkn ya..oğlan çocukları ne biçim şiddeti seviyorlar..birde geçende eşimle salonda kovalaşıyorduk..ege de böm böm bakıyor bize...ama eşim yatırdı benı koltuga kollarımı kılıtledı bende bagırıyom bırak dıye ...sonra egeye döndüm ağlar gibi yaptım...sen örümceğiyle bir gelişi var ama nasıl ağlıyo babasına bakarak annemı bırak napıyon der gıbı eşimde mecbur bıraktı tabi yok bişey oğlum dıye dıye ama ege nasıl sarılıyo bana....anladım ki benim oğlum erkek olmuş ve annesini ali kaptana karşı koruyooooküçük metem benim diyorum ona artık...
Ya kızlar ben egeyı severken ısırıyordum..dun farkettım ki çocuk bizi severken ısırmalara basladı hem de ne ısırma ust dıs de var artık ..dun nasıl ısırdı bırde ısırdıktan sonra guluyo..bende onu ısırdım hafıften ama o guluyo aglamnası gerekırkn ya..oğlan çocukları ne biçim şiddeti seviyorlar..birde geçende eşimle salonda kovalaşıyorduk..ege de böm böm bakıyor bize...ama eşim yatırdı benı koltuga kollarımı kılıtledı bende bagırıyom bırak dıye ...sonra egeye döndüm ağlar gibi yaptım...sen örümceğiyle bir gelişi var ama nasıl ağlıyo babasına bakarak annemı bırak napıyon der gıbı eşimde mecbur bıraktı tabi yok bişey oğlum dıye dıye ama ege nasıl sarılıyo bana....anladım ki benim oğlum erkek olmuş ve annesini ali kaptana karşı koruyooooküçük metem benim diyorum ona artık...
|Nick|B.Kg|H.Kg|1.H.Kg||Sonuç|
1|Tinker|59|56||||
2|Yeliz|54|46||||
3|Ay_she|75|65|||:87:|
4|Meloşş|??|??||||
ay çok güldüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?