Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hehehehe kilomu bilmiom ama hedefimi söleyiimm önceliklee 65 sonrası allah kerim :)))

ablaaaaa bide benim 1. hafta diyet programım sendeydii yauuu onu kullanmıcaksan alabilermiyim yada fotokopi çektirelmmmm ok

kız ayşe ve tinkerrrr bişi dicem ben köfte yemiorumki onun yerine sebze falan yesem olur dimiiiiiiiiiiiii

kız ayşe ve tinkerrrr bişi dicem ben köfte yemiorumki onun yerine sebze falan yesem olur dimiiiiiiiiiiiii
protein alman lazım canım aksamları onun yerıne baska proteın ıceren seyler ye mesela balık yagsız ton balıgı kuzu pırzola yerıne ben de ole yapabılırım bakcaz artıkın
bu Makyaj Blog, Makyaj Örnekleri , Nasıl Makyaj Yapılır, Makyaj, Çatlayan Oje, Örnekler ne güzel bi site yaa :)

kadın ayrıntılı ayrıntılı yazmış helal olsun

ayyy ıste ben bu pembeye bıtıyom denızde süper oluyor...mora da bıttım beeee

afiyet olsun canım tişörtlerinizde hayırlı olsun amanda aman :)

aaaaa nerdesiniz bayanlar ...bu aralar böle mi ya kimsecik yok bizden başka

benım başım çok yoğun ya iş iş iş bitmıyo azalmıyo valla
ben beni kovacaklar sanıyordum adam beni genel yetkili yaptı yaa
burdakı kımseyı sevmıom ama evıme yakın meloşa yakın anneme yakın
kızlar kafa ohh :d

oooooo genel yetkili mi oldun kııssss vışş aneyy ehehehehe

çalışanı ayırt ediyor demekki sevinmelisin bencekolay gelsin...

|nick|b.kg|h.kg|1.h.kg||sonuç|
1|tinker|59|56||||
2|yeliz|54|46||||
3|ay_she|75|65|||:87:|
4|meloşş|??|??||||

hadi bakalım kızlarrr yok mu rejime başlamak isteyen listemiz de güncel kalsın...

gökçekız nerelere kayboldun yedırdın mı elmalarını oğlumuzun

slm herkesee..kızlar ya asgari ücretle çalışıyorum doğumdan sonra çalışsammı sizce..bebeğe halam bakacak 250 tl ye.bende 4 gibi filan çıkacağım iştn bebek olunca.otobisle gideceğim otobüsle 20-25 dk filan sürüyor..
eviimiz kira eşimde 900 tl maaş alıyor..
off karar veremiyorummm yaaa

kiranız ne kadar bilmiyorum ama şu yazdıgın tablo için mecburen çalışacaksınki kısaca özetliyim

900 maaş-350 kira = 550-bakıcı 250=300 tl kalıyo

ki olduda bebegin süt emmedi mama destegi vermek zorundasın bezi cartı curtu elinize 100 tl bi para kalır bununla dogalgazımı ödücen elektrigimi mutfak masrafınımııı :26::26::26:
çalışsan iyi olur gibi canım

selam kızlar topiğimizde diyet listesi uygulanmaya başlamış..zamanımı yanii biz şurda her geçen gün kilo alıyoruzmasusmu yapıosunuz ayyyben nişanlandığımda 46 evlendiğimde 48 kiloydum 1 yıl sonra 53 kiloydumhamile kaldığımda 58 kiloydum
bugün tartıldım 62 kilo olmuşum:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

| Nick | Baş. Kg | Hedef Kg | 1 Haf. Verilen ||
1|Tinker|59|56|||
2|Ay_she|75|65|||
3|Yelizcem|54|48|||

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…