afıyet olsun mert beye ..sen yıne yarım saat sonra falan ver ek gıdasını yavrunun
Bi tarif istedik kimseler yok ben de netten buldum ...bakalım ınsallah yapabılrım
sen oğlunla başbaşa tabiiiii..KIIIIIIIIII evlat gıbısı yok vallahı evladın olunca ınsanın gözü kocayı da görmuyor vallahı
saol teyzesııı bırazdan verırım olmazsaaaa
canm ben görmedımkı ne tarıfı ıstıosun sole bakımmm :26:
ayyy neslii inanamıyorumm hala içimde bi bebek olduğunaaa..Ben iki küçük kardeşime aşırı düşkünümm...bazen diyorumkii onlar kadar sevebilicemmi acaba bebeğimidee...saçma gelicek size ama yaşamadan bilinmiyo demekki evlat sevgisii... :26:
Güyaa temmuz sonu doğurupp ekimde yine çalışmalara başlıycamm...süperrrrr kadınım yaa bennnnn....
Takılıyom iştee...rabbimm sağlıklı versin tabi önce bunu dilerim ama bende ikincisini kız isterimm..nasip olursaa... :97:
Bi tarif istedik kimseler yok ben de netten buldum ...bakalım ınsallah yapabılrım
ikram ne yapcam bılemedım ama karar verdım gıbı
sutlu ırmık tatlısı
havuçlu top cezerye
kısır tarzı bırsey
börek
kanepe
nasıl olur mu kiii:44::44::44::44:
kız ne kardesı ondan oteye bır sevgı yok dusun......ben de dogunca anladım ama hatta buyudukce emek verdıkce daha da anladım...ege ılk dogdugunda şahin gibiydim o hasta halımle kım ne elledı ne yaptı takıp edıyordum..sureklı kucagımdaydı vermıyordum kımselere sımdı bana sarıldıkça sevgıme karsılık verdıkce evlat sevgım daha da buyuyor
insan öyle oluyormuşş..su da demişti hiç bişey bilmiyosun doğuma kadar ama doğduktan sonra herşey kendiliğinden gelişiyorr.sanki herşeyi bitek sen biliyorsunn..bakalım ben nasıl olucammm...inşalahh görürüz o günleriii....
Ayy ben en çok kaynanamı merak ediyorumm..çok müdahale edermii..annem gelip gider yanımaa...karışırmıı..siz hep anlattınız yaaa...ondan merak ediyorumm..heee bide neslinin kaynanası gibi ayy çok akıllı aynı babası gibi laflar edip moron muamelesi yaparmıııı banaaaaaa....
Ay ne güldüydümm o lafınaaa....
gayet hoş bence ama kanepe yı sevmedım bunların arasında bennn
3tane tatlıı oluyor ağır olur
bence bı poğaça yapabılırsın
yoksa tarıf verebılırım
artı sutlu ırmık tatlısının da tarıfını verebılırım yağsz olucak tabıkısı
ay olabılır evet kanepe kolayıma kaçar dedım dı...sen yolla yıne pohaça tarifini
Kızlar ablam egeye slip mayo almış açık mavi üzerindede tigger var winnie the poohtaki çok komik ya..yakışıklıma da ben kırmızı slip bulsam nuri alço yapıcam onu ben...
ayyy sen hamileyken konuşmuştuk bu konuyu...sen demiştin kırmızı slip alıcam nuri alço yapıcam egeyi diyee..şimdi 8 aylık oldu sıpaaa....
Hatta konuyu ben açmıştım sanırsamm..ailecek tatile gidip oğlunu denizde yüzdüren babalara bayılıyorum falan demiştimm...güzel rabbim nasip edecek inşallah o günlerriii...
Ayy egeye slip giydirirsen muhakkak foto isterizzzzzzz....tipsizzzdennnnn.... :81:
teyzesi yazın annemlerde net olcak zaten gırerım bu yaz sızlerı yalnız bırakmam tabi seksüüüüü pozlarımızı da koyarım slipli slipsiz farketmez
güzelmiş canım güle güle kullansın şimdiidennn...
koy koy....slipsiz koyma kızzz....abdestimiz kaçarrr.......
saol elıf teyzesiiiii
daha almadık ama bakalımm bunu begendık bız hem sallaıor hem beşik oluyorr hem otomatıkk gusele benzıorrr eşim zaten pek sever otomatık şeyleriiii en azından koyuarım ona yanıma alırım yemeğimı de rahat yaparımm yoksa hep kucak ıstıo bızımkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?