Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kucak zor yaa..insan nasıl yapar yemeğini temizliğinii...vur totosuna vurrr...ısır onuuu...

evet hem de nasıl zor babası saolsun alıştrdı kucağa ceremesını annesı .çekıor olsun sağlıklı olsun daa ama bu mama sandalyesı ıyı olacak alırsak eğerrr ısırırım tabı seve seve

kız bloguma baksana hangısını begenırsen onu yap kıs eheuehu
reklamımıda yapayımm
tavsiye ettıklerımı soraran tatlı orlk incirli tatlıalrdan tavsıye ederim
cezerye dediğinde sultan lokumu havuclu olan onu dıosn onun yerıen de
N**** (Siyahi) truff u tavsiye eddebılırım yanı ne bılımm aklıam böle gelıo sımdılık
sen ne tür düşününosn
salatra -tatlı- kurabıye çeşidi ve bi tuzlu yeter heralde
kısır - truff- un kurabiyesi-bide puf poğaça ımm daha ne olsun :) yada börek

bankaya gittim ayaklarıma kara kara sular indi anacımmmm o ne kalabalık yaaa ipini koparan çıkmış vallaaa bide ben nedense şirinevleri hiç sevmiom ya hödük çok fazla varrrrrrr

ben geldimmmmmmmmmm
bücürleri yıkadım bugün..onları yıkarken sırıl sıklam terlemişim bende.. banyodan sonra oynarlarken cuppp atlayıverdim duşa bende öykü mışıl mışıl uyuyor hala,diğerleri kalktı mamalarını yediler,şimdi keyif yapıyorlar ay alem bunlar yaa
bende nasıl yorulmuşum anlatamam..hemen uyandı sıpalar,azcık daha uyusalardı bende kestircektim birazcık..ama nerdeeeeuyurlarsa eğer yemek yapıcam çok işim var çoookkkk

ahannndaaa topigimizin en yetenekliside geldüüüüü
yavrummm nasıl yetişiyon yaaaa ayyy herşeyden 3 er taneeee tebrikkkk ediorumm senii veee kocaman öpüpppp özledimmm diorummmmmmmm sıpalarıda öpüom tabüüüüüüüüüüü

ayyy bidenem geçmişi okuyodummm kızzzz
hade yapalım valla dedikodu bu nesli varya beceriksiz heraldeeee ayşede yeteneksiz bi bebk yapamadııı hımmm başka kim varki yaauuuuuuuu

el yatkınlığı gerekıyo derler ya işte şey yatkınlıgı gerekıyo napcen

oh maşallah yavrulara yaa ne güzeel :)

gezmeye gideceğini anlayan Naz ve sabahın 5'inde kalkıp kahkaha krizine giren Tuna

Eklentiler

• $DSC01221.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 12
  • $DSC01222.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 14
ayşe kızzz
benim şu posta kodu olayını bi çözüversene
üye yap beni o siteyeee
uyuz oldum,sıpalardan tam dikkatimi verip,anlayamıyorum da yapmam gereken adımları..
üye olup,o cicileri almam lazımmmm

selamm kızlarrrr ben geldimm..
ayy benim bulantılar gecmiyoo deli olcemsabahları herzamanki gibi cıkartıyorum allahtan öğleden sonra olmuyor.annem toplamaya başladı evi ayın 15,den sonra eşim annemle beni memlekete bırakıcak sonre kendisi geri gelip ilişini kesmek için beklicek:97:işte böyle bizden sizler ne yaptınız görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…