ay kucak zor yaa..insan nasıl yapar yemeğini temizliğinii...vur totosuna vurrr...ısır onuuu...
acıktım evettt yarın misafirim gelecek ikramlar yapacağım ama benım hıc becerım yok ıkram konusunda daha dogrusu pek yapmıyorum ...ban sole kolay ve lezetlı tarıflerınız varsa yollar mısınız 4 çeşit yeter herhalde ...börek yapıcam şamtatlı yapıcam geriye ıkı çeşit kalıyor ne yapayım
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız yelizzzz konuşsanaaa gelmişsinnnnn
hadı ıkı dedıkodu yapalım meert uyurken
ayyy bidenem geçmişi okuyodummm kızzzz
hade yapalım valla dedikodu bu nesli varya beceriksiz heraldeeee ayşede yeteneksiz bi bebk yapamadııı hımmm başka kim varki yaauuuuuuuu
ben geldimmmmmmmmmm
bücürleri yıkadım bugün..onları yıkarken sırıl sıklam terlemişim bende.. banyodan sonra oynarlarken cuppp atlayıverdim duşa bendeöykü mışıl mışıl uyuyor hala,diğerleri kalktı mamalarını yediler,şimdi keyif yapıyorlar ay alem bunlar yaa
bende nasıl yorulmuşum anlatamam..hemen uyandı sıpalar,azcık daha uyusalardı bende kestircektim birazcık..ama nerdeeeeuyurlarsa eğer yemek yapıcam çok işim var çoookkkk
ayyy bidenem geçmişi okuyodummm kızzzz
hade yapalım valla dedikodu bu nesli varya beceriksiz heraldeeee ayşede yeteneksiz bi bebk yapamadııı hımmm başka kim varki yaauuuuuuuu
ben geldimmmmmmmmmm
bücürleri yıkadım bugün..onları yıkarken sırıl sıklam terlemişim bende.. banyodan sonra oynarlarken cuppp atlayıverdim duşa bendeöykü mışıl mışıl uyuyor hala,diğerleri kalktı mamalarını yediler,şimdi keyif yapıyorlar ay alem bunlar yaa
bende nasıl yorulmuşum anlatamam..hemen uyandı sıpalar,azcık daha uyusalardı bende kestircektim birazcık..ama nerdeeeeuyurlarsa eğer yemek yapıcam çok işim var çoookkkk
el yatkınlığı gerekıyo derler ya işte şey yatkınlıgı gerekıyo napcen
oh maşallah yavrulara yaa ne güzeel :)
gezmeye gideceğini anlayan Naz ve sabahın 5'inde kalkıp kahkaha krizine giren Tuna
ayşe kızzz
benim şu posta kodu olayını bi çözüversene
üye yap beni o siteyeee
uyuz oldum,sıpalardan tam dikkatimi verip,anlayamıyorum da yapmam gereken adımları..
üye olup,o cicileri almam lazımmmm
bu da çirkin öyküüü
çiğdemmmm maşallahh nekadar güzell....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?