Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım hooşşşgeldinnn maşallahhh yaaaa 13 haftalık olmuşsunuzzzzzzz

çiğdemmmm maşallah bebeklerın çok ama çok tatlı yeerrım ben onları maşallah yaaa

mert uyurken vereyım dedımm bıberonu yok almadı yaaaa offffffff ağlıcam artık dayanamıorummmm yemıooooooo bıberonu sevmıoooo kaşıkla mıde bulandırıoooo :2::2::2:

bulansın kız bulansınnnn nolcekkkkkk hamiş oldugunu insan ööle anlıyo benceeeeee

ehh orası öyle ama bulantı olunca halsizlikte yapıyo bu defa ayağa kalkamıyorum akşama kadar uyuşuk uyuşuk yatıyorum..neyse az kaldı 4. ayı tamamlayınca geccek inş. ondan sonrada sıpanın haraketleriyle anlıcaz hamişliği

ayy burda cok güzel şeyler var..peki üye olduktan sonra ödeme işi nasıl oluyor kredi kartımı yoksa paypal,mı birde tr gönderiyolarmı..:44:
canım bu ürünler kipa marketlerde satılıyor.. bi üye olabilsem anlıcam nasıl ödeme yapılacağını ama beceremedik..du bakalım ayşe halletcek galiba..paypal ne kız:26:

canım bu ürünler kipa marketlerde satılıyor.. bi üye olabilsem anlıcam nasıl ödeme yapılacağını ama beceremedik..du bakalım ayşe halletcek galiba..paypal ne kız:26:

canım bak kenarda ne yazıyo If you do not know your postcode please use the Royal Mail Postcode Finder.

eger diyo postakodunuzu bılmıyosanız burdan öğrenın dıo lnk var oraya tıklıosn
apartman no şehır bılmem ne secıosn ordan alıosn postcodunu
ama sadece amerika için sanırırm ya arastırıyorum ama türkiye namına bişi bulamadım

paypal da şey kredi kartından para yukluosn oraya yanı kredi kartını fln
riske atmıyosun paypal guvenlı bıyer cunku canım ınternettekı cüzdanın dıyeyım yanı

hoşgeldın meloşum nasılsın :)

hoşbuldum iyim hastaneden geldik şimdi elifi kontrole götürdüm ciğerleri iyileşmeye başlamış 3 gün daha kullan ırıltısı kesilince bırak ilaçları dediii ölee işte

sen nasılsın napıosn ?? msn de yoksun ?

anladım canımm ama cok şeker şeyler var yaaa bayıldımm kipada grdüm birkacını ama hepsi yok..

paypalı ayşem anlatmış sağolsun..

ayşem sağolsın bilgilendirdiğin için ama cok şahane şeyler var bayıldım valla ama tr şipariş yokmuş ona üzüldüm..
neyse sağlık olsunn..

kızlar böyle güzel cicişler varmı bildiğiniz siteler tr gönderen..
cünki yabancıların ürünleri daha hoş oluyor..

hoşgeldin melojj gecmiş olsun canımm elifcik hastamı oldu..havalardan sanırım herkez hasta bu dönemlerde..

hoşgeldin melojj gecmiş olsun canımm elifcik hastamı oldu..havalardan sanırım herkez hasta bu dönemlerde..

hoşbuldum canımm evt hasta olmuştu çarş götürdmde ilaç vermişti dr. kullandık bugüne yine çağırmıştı gittikk hırıltısı azalmışş iileşmee başlamış 2-3 gün daha kullanalım ilaçları duruma göre bırakıcazz
sen nasılsın pıtırcığın nasılll kocamn oldu maşallahh

Canım babam vefakar cefakar babam...
elleri kocaman kocaman başımı okşayan babam
başımı okşarken hissettiğim elleri nasırlı babam..
evlatları için inşaatlarda gece gündüz yazda kışta yağmurda ayazda
bıkmadan usanmadan çalışan babamm
bir varmış bir yokmuş benim babammm ..........

kızlar ben babamı kaybettim 19 mayıs sabah 9.30 da...............

hakkımı helal ediyorum diyemedim helallik alamadımm
18 mayıs gecesi gördüm en son onu..
helallik istemek aklıma gelmediki
yoramadım herhalde ne biliyim
ölümü ona yakıştıramadım belkide ondan....
haber vermek istedim çok üzgünüm çook ama çookk
başka kelime bulamıyorum acımı ifade edecekk....
tek istediğim onun ruhu için fatiha suresini okumanız...
herkese selamlar

diyeceğim tek kelıme yok
başın saolsun ablacım alllahım ruhunu şad etsın gunahlarını affeylesın gerıde kalanlara sabırlar versın
ben ruhuna okudumm allahım kabul etsın

tesellisi olmayan en buyuk acılardan bırı herhalde anne baba acısı..allahım yerini cennet eylesın çok zor çok..hayal bıle edemıyorum acını canım ama her bırımız bunu yasayacagız bır gun...allah sabır versın helallık konusuna gelınce sızler babanız ıcın koşturup durdunuz babanızın da hayırlı evlatlarına cevabı helal olsun olurdu zaten...allah kalanlara sabır versın

başın sağolsun ablacımm.ne denirkiii..hiçbişeyy...okudum ben fatihaa..Allah kabul etsin inşş...dikkat et kendinee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…