Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bana bı yardım edın ya...hamilelik belirtılerı neler bugunlerde adet olmam lazım ama içimde bır şüphe var....

çok sagol tatlımmm bide becerebilsem dikkat etmeyiii

canım benimmm hiç korkmaaa eminimki yerleşme tamamlandıgı için olmuştur akıntınnnn yaaa bişi dicemm evde testin yokmuuu yapsana onlardan çıkar benceeeeeeeeeeeeeeeee

GÜNAYDINN HERKEŞEEEEE..
nasılsınızzz kızlarr uzun zamandır gelemiyorum aslında giriyorum yazılarınızı takip ediyorum ama yazmaya zaman kalmıyo.:97:.annem geldiya evi topluyıruz gerci ben iş yapmıyorum ama nereye ne konucak onları söylüyorum baya yoğunuz yani sizin anlıcanız..

dün nanemin test yaptırıcanı okumuştum hemen girdim sonuc ney diye ama yaptırmamıştım.

NANEMM kuzumm lekenmem geldi demişsin hiçç korkma tüp bebeklerin %80 kanama ve lekenme oluyor benimde 5. haftada bildiğin bir pet dolusu kanamam geldi dedim olmadı bu iş ama kanamamın geldiği gün bebişin pıt pıtlarını görmüştük..sonra dr. aradım dr. dediki tüp bebeklerin %80 nerdeyse kanama oluyor şiddetli ağrı olmadığı sürece korkma demişti hatta 9. haftamda bile avuç içi kadar kanamam gelmişti yani düşünn..
hiç korma kuzum allahım izniyle bebişlerin seninlee..

canımm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benimmm hiç korkmaaa eminimki yerleşme tamamlandıgı için olmuştur akıntınnnn yaaa bişi dicemm evde testin yokmuuu yapsana onlardan çıkar benceeeeeeeeeeeeeeeee

bence yarını beklesin nanem....mübarek gün yapsın testini...dr u yapsın hem de aceleye gerk yok...

inşallah canım ya bende olumlu düşünmek istiyorummmmmmm :84: :84:
maalesef yok canım ya hem ben iş yerindeyim
yarın sabah öğrenicez inş hemen yazıcam size

ayyyyyyyyyyyyyyyy bencede yaaaaa yeliz katılıyorum test varsa yapsana..benimde test gününden 1 gün önce cok silik cıkmıştı hatta akşam idrarıyla yapmıştım.
hem 5. gün ebriyoları testte daha cabuk cıkıyo.

kız heycanlandırmayın bu yorgun kalbim dayanamayacak...

bence yarını beklesin nanem....mübarek gün yapsın testini...dr u yapsın hem de aceleye gerk yok...
ya evet mübarek gün ama nasıl çatlamazki insannnnnnnnnnnnn
inşallah canım ya bende olumlu düşünmek istiyorummmmmmm :84: :84:
maalesef yok canım ya hem ben iş yerindeyim
yarın sabah öğrenicez inş hemen yazıcam size
efet efet bana msj at nolurrr senin topige girmeni bekliyememmmmmmm kız bide ikiz beklerken tek embriyoda bölünüp üçüz oluomuşşş ne güsel yaaaaaaa
vallahi az yer kaplasın, bırde hıc haber alamadıklarımızı sildim...dıgerı daha renklıydı gercı ama bu da göz yormuyo
canım bende çok begendimmmm

aaaaaaaaaaaaaa bu arada 4. kareye gecmişimmmmmaşallahhh bizeeeee

maşallahhh sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sonerrr aşıklarııııııııııııııııııııııııııııııı adam gerçek hayatttaaa evleniomuşşşşşşşşşşşşşşşş

tinkerrrrrrrrrrr bana özet geçene izleyemedim yine bennnnnnnnnnn

canım hoşgeldinnnnn insaın annesinin yanına olmasından daha güzel ne olailirki ya ne güzel
kendini çok yorma bitanem sen yinede

varya iyice içimi heyecan kapladı olumsuz düşünceler uçup gittiiiiii valla
canım çok saol ya içime su serptin demek %80inde oluyor valla çok sevindim demek bendeki anormal bir durum deil ohhhh beee
inşallah yarın sabah öğrenicez sonucu
canım alttan muayene ediyormu doktor test yaptırmaya gittiğinde?

bencede bencede yarın en iyisi ama aklım kaymıyorda deil hani

vallahi az yer kaplasın, bırde hıc haber alamadıklarımızı sildim...dıgerı daha renklıydı gercı ama bu da göz yormuyo

bence gayet iyi canım ellerine sağlık

benide heyecanlandırıyonuz hee aklıma giriyonuz bak
akşam eve giderken test alıp yapsammıki ama ya tek çizgi çıkarsa anamm çok heyecanlandım hee

aaaaaaaaaaaaaa bu arada 4. kareye gecmişimmmmmaşallahhh bizeeeee

maşallah canım yaa koccaman oldunuz oh oh

yavrummmmmmm benimmm benide heyecanlandırıyor bu kızlar yaa

tamam öğrenir öğrenmez hepünüze msj atarım

soneri salla ya ...evlenıyorsa işim olmaz
bana meteyi verin ..ooof sübyancı gibi ama o çocugun aşık hallerıne fedakarlıgına oluyorum...ozet olarak carolın çirkefı ne yaptı ettı oğrendı cemılenın hamıle oldugunu ve mıllete ılan ederek rezıl ettı sonra alıden oldugu ortaya cıktı cocuklar cok uzuldu tecavuz ettıgını anladılar mete cıldırdı...ayrıyetten aylıne resmen ıskence edıyo sonerın kardesı manyak cocuk...inci hoca cok hasta sacları dokuldu tras oldu...mete hep destek falan da fılan da ama ıncı ve mete sahnesı gecenın en ıyısıydı bence

dur kız heyecan yapmaaaa allahım izniyle yarın cokk güzel haberler alıcaz..
maşallahhh sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
teşekkür ederiz teyzoşş..
valla süperdiii cok heyecanlı izledimm.

hoşbuldum canımmm...
ayy valla anne gibisi yokk sağolsun geldiğinden bu yana cok güzel besliyo bizi iyiki var annelerimiz keşke hep yanımızda olsalar...yok hayatım ben kendimi yormuyorumm annem sağolsun elimi bile sürdürmüyo sadece konacakların yerini söylüyom o kadarcık..

canımmm sen içini ferah tutt hiç bişeycik olmucak allahımın izniyle bebişlerin sana sıkı sıkı tutundu...
dr. test için gittiğinde alttan bakmıyo canım zaten o zaman hiç bişey belli olmuyor..iki gün sonra testini tekrarlar sağlıklı ilerliyomu diye birde değerinin artışına göre ikiz olup olmadığını söylüyo..
sonrasındada hesap yapıp kan değerinin 1500 artığı günü tahminen cağırıyo keseyi görmek için o zaman alttan bakıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…