oh ne güel dün akşam keyif yapmışsınız...
geçmiş olsun tatlım ayaklarını üşüttün tabi okdr halı yıkarsan...senin şimdi çok dikkat etmen lazım..
olsun kız koy yinede bende koyayım akşama..ben ençok eşimin hissetmesini istiyorum geçen akşam tekmelediğini hissetti birkere ama başka tık yok 2 saat eli göbüşümde bekledi yazık...benden 3 hafta önde bi arkdşm var o eşimle dışardan görüyoruz oyadığını dio şok oldumm ama kızın karnı kocaman 9 aylık gibi belki ondandır dedik
tabiki orası öyle.ben zaten çıtı pıtı hamile olmayı seviyorum bizim aile hep öyleydi ablam var 6.aydan sonra şiştilerbenimde şimdi 5,5 ay oldu biraz dışardan hamiş gibi durmak istiyorum zorla göbeğimi şişiriyorum itiyorum bazen göbeğim şiş duruyor bazen değil.çok ilginç 3 gün önce göbüşüm varken bugün yok mesela yediğimle içtiğimle alakalı sanırım...bide genelde akşamları daha çok çıkıyor sabahları daha az..anne çok kilo almış ya 35 kiloo kaç kilo doğdun kızzz
bazen çok yoğun hissediyorum bazende tvnin sesi bile kısılıo elim karnımda bekliyorum..neyse bundan sonraa eşimde yavaş yavaş hisseder heralde.sen naptın nezaman izne ayrılıyosun???
soganı kaynatıp suyunumu içtin canım nasıl yaptınkii:26::26:
evet yaaa deliyim ben zaten kendimeeee böööööööö
canım benimmm hiç korkmaaa eminimki yerleşme tamamlandıgı için olmuştur akıntınnnn yaaa bişi dicemm evde testin yokmuuu yapsana onlardan çıkar benceeeeeeeeeeeeeeeeegünaydın kızlarrr nabersiniz?
ay bugün hiç iyi deilim ben ya moralim çok bozuldu...dün akşam acayip karnım agrıdı yattım hep sabahda biraz akıntı gelmiş nasıl korktum nasıl :18: :18: eşime söledim telaşlanma dedi yarın test yaptırmaya kendi doktorumuza gideriz hemde bi bakar dedi neyin nesi diye... o yüzden bugün test yaptırmaya gitmedimönemli bişey yoktur dimi kızlar inş devamı gelmez akıntının
bide açıköğretim cvp anahtarını yayınlamış bende cvpları almıştım hep ve 2 dersten büte kalıyorum ya offf hiç büte kalmamıştım ilk olucak bubugün hep akslilik yaşıyorum hayırdır inş..neyse çok uzattım...
çiğdoşum canım benim çok geçmiş olsun inş testlerin iyi çıkarda fıtık deilsindir canım
yelizcim sanada çok geçmiş olsun tatlım ya iyikide gitmişsin doktora kafanada çok takma ilaçlarla düzelir inş canım
ayşecim ne zaman ne olacagını bilemiyoruz işte canını sıkma inş hakkımızda hayırlı olur bu yaşadıklarımızbu kadar sabrın mükafatını alırsın bebegim merak etme inş.
pembedanammmm nerelerdesin kız sen özledim seniiiiibüyütmüşsün sıpayı artık tekmeleriyle uyutmuyor seni he olsun saglıgı sıhhati yerinde olsun yeter dimi maşallah kuzucuguna
GÜNAYDINN HERKEŞEEEEE..
nasılsınızzz kızlarr uzun zamandır gelemiyorum aslında giriyorum yazılarınızı takip ediyorum ama yazmaya zaman kalmıyo.:97:.annem geldiya evi topluyıruz gerci ben iş yapmıyorum ama nereye ne konucak onları söylüyorum baya yoğunuz yani sizin anlıcanız..
dün nanemin test yaptırıcanı okumuştum hemen girdim sonuc ney diye ama yaptırmamıştım.
NANEMM kuzumm lekenmem geldi demişsin hiçç korkma tüp bebeklerin %80 kanama ve lekenme oluyor benimde 5. haftada bildiğin bir pet dolusu kanamam geldi dedim olmadı bu işama kanamamın geldiği gün bebişin pıt pıtlarını görmüştük. .sonra dr. aradım dr. dediki tüp bebeklerin %80 nerdeyse kanama oluyor şiddetli ağrı olmadığı sürece korkma demişti hatta 9. haftamda bile avuç içi kadar kanamam gelmişti yani düşünn..
hiç korma kuzum allahım izniyle bebişlerin seninlee..
canım benimmm hiç korkmaaa eminimki yerleşme tamamlandıgı için olmuştur akıntınnnn yaaa bişi dicemm evde testin yokmuuu yapsana onlardan çıkar benceeeeeeeeeeeeeeeee
canım benimmm hiç korkmaaa eminimki yerleşme tamamlandıgı için olmuştur akıntınnnn yaaa bişi dicemm evde testin yokmuuu yapsana onlardan çıkar benceeeeeeeeeeeeeeeee
bende begendim canım güzel olmuş gerçektende
ayyyyyyyyyyyyyyyy bencede yaaaaa yeliz katılıyorum test varsa yapsana..benimde test gününden 1 gün önce cok silik cıkmıştı hatta akşam idrarıyla yapmıştım.
hem 5. gün ebriyoları testte daha cabuk cıkıyo.
ya evet mübarek gün ama nasıl çatlamazki insannnnnnnnnnnnnbence yarını beklesin nanem....mübarek gün yapsın testini...dr u yapsın hem de aceleye gerk yok...
efet efet bana msj at nolurrr senin topige girmeni bekliyememmmmmmm kız bide ikiz beklerken tek embriyoda bölünüp üçüz oluomuşşş ne güsel yaaaaaaainşallah canım ya bende olumlu düşünmek istiyorummmmmmm :84: :84:
maalesef yok canım ya hem ben iş yerindeyim
yarın sabah öğrenicez inş hemen yazıcam size
canım bende çok begendimmmmvallahi az yer kaplasın, bırde hıc haber alamadıklarımızı sildim...dıgerı daha renklıydı gercı ama bu da göz yormuyo
ayyyyyyyyyyyyyyyy bencede yaaaaa yeliz katılıyorum test varsa yapsana..benimde test gününden 1 gün önce cok silik cıkmıştı hatta akşam idrarıyla yapmıştım.
aaaaaaaaaaaaaa bu arada 4. kareye gecmişimmmm maşallahhh bizeeeee
GÜNAYDINN HERKEŞEEEEE..
nasılsınızzz kızlarr uzun zamandır gelemiyorum aslında giriyorum yazılarınızı takip ediyorum ama yazmaya zaman kalmıyo.:97:.annem geldiya evi topluyıruz gerci ben iş yapmıyorum ama nereye ne konucak onları söylüyorum baya yoğunuz yani sizin anlıcanız..
dün nanemin test yaptırıcanı okumuştum hemen girdim sonuc ney diye ama yaptırmamıştım.
NANEMM kuzumm lekenmem geldi demişsin hiçç korkma tüp bebeklerin %80 kanama ve lekenme oluyor benimde 5. haftada bildiğin bir pet dolusu kanamam geldi dedim olmadı bu işama kanamamın geldiği gün bebişin pıt pıtlarını görmüştük. .sonra dr. aradım dr. dediki tüp bebeklerin %80 nerdeyse kanama oluyor şiddetli ağrı olmadığı sürece korkma demişti hatta 9. haftamda bile avuç içi kadar kanamam gelmişti yani düşünn..
hiç korma kuzum allahım izniyle bebişlerin seninlee..
bence yarını beklesin nanem....mübarek gün yapsın testini...dr u yapsın hem de aceleye gerk yok...
vallahi az yer kaplasın, bırde hıc haber alamadıklarımızı sildim...dıgerı daha renklıydı gercı ama bu da göz yormuyo
aaaaaaaaaaaaaa bu arada 4. kareye gecmişimmmm maşallahhh bizeeeee
kız heycanlandırmayın bu yorgun kalbim dayanamayacak...
canımm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya evet mübarek gün ama nasıl çatlamazki insannnnnnnnnnnnn
efet efet bana msj at nolurrr senin topige girmeni bekliyememmmmmmm kız bide ikiz beklerken tek embriyoda bölünüp üçüz oluomuşşş ne güsel yaaaaaaa
canım bende çok begendimmmm
maşallahhh sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonerrr aşıklarııııııııııııııııııııııııııııııı adam gerçek hayatttaaa evleniomuşşşşşşşşşşşşşşşş
tinkerrrrrrrrrrr bana özet geçene izleyemedim yine bennnnnnnnnnn
dur kız heyecan yapmaaaa allahım izniyle yarın cokk güzel haberler alıcaz..kız heycanlandırmayın bu yorgun kalbim dayanamayacak...
teşekkür ederiz teyzoşş..maşallahhh sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla süperdiii cok heyecanlı izledimm.sonerrr aşıklarııııııııııııııııııııııııııııııı adam gerçek hayatttaaa evleniomuşşşşşşşşşşşşşşşş
tinkerrrrrrrrrrr bana özet geçene izleyemedim yine bennnnnnnnnnn
canım hoşgeldinnnnninsaın annesinin yanına olmasından daha güzel ne olailirki ya ne güzel
kendini çok yorma bitanem sen yinede
varya iyice içimi heyecan kapladı olumsuz düşünceler uçup gittiiiiii valla
canım çok saol ya içime su serptin demek %80inde oluyor valla çok sevindim demek bendeki anormal bir durum deil ohhhh beee
inşallah yarın sabah öğrenicez sonucu
canım alttan muayene ediyormu doktor test yaptırmaya gittiğinde?
benide heyecanlandırıyonuz hee aklıma giriyonuz bak
akşam eve giderken test alıp yapsammıki ama ya tek çizgi çıkarsa anamm çok heyecanlandım hee
maşallah canım yaakoccaman oldunuz oh oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?