Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bencedeeeeeee inci ve mete sahnesi müthişti.
ama koralinin mort olması cok komiktiio sanıyo cemile balıkcıdan hamileden ama ali benden deyince surat ifadesii cok komikti

bencedeeeeeee inci ve mete sahnesi müthişti.
Ama koralinin mort olması cok komiktiio sanıyo cemile balıkcıdan hamileden ama ali benden deyince surat ifadesii cok komikti

gıcık ya çok iğrenç bır kadı tam kazulet kürek gibi de ayakları bence cemıle daha guzel haaa bırde alının mete ıcın mırıldanarak soedıklerı de çok guzeldı ...aferın lan aferin sana oğlummm...dedi ya ben öldüm orda ya zavallı ali...tam bir kaçık ...ha bırde alı cemıleye sarılıp agladı ya ordada kötü oldum ben

evet alinin mete için söyledikleri güzeldi keşke birde bu söylediklerini cocukların yüzene söylese..
alinin cemilenin yanında ağlamsı benimde gözlerimi doldurdu
güzel bir dizi soluksuz izliyoruz valla.

ayyyyyyyyyyyyyyyy incinin saçları dökülürkenki sahne süpermiş yaaaaaaaaaaaaaa bi anda bütün tüylerim kalktı mete ona sarılıncaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyyyyy incinin saçları dökülürkenki sahne süpermiş yaaaaaaaaaaaaaa Bi anda bütün tüylerim kalktı mete ona sarılıncaaaaaaaaaaa

ooof mete ooof çok tatlı çocuk ya...inci de aşık ona...vallahi aşkta yaş sınırı yokmuş onu anladım onları izleyince

dimi ya evlenince insan daha çok iyi anlıyor annelerin kıymetini valla...Allah onlardan çok çok razı olsun gerçekten...

inşallah canım ya yarının benim için çok özel bir gün olmasını o kadar çok istiyorumkiii
ay çok sevindim alttan muayene yapmayacak olmasına inşallah yarın müjdelerle gelirim topiğe

herkesler yemek yemeyemi gitti
offf bugün bi yemişim sormayın ama menüm harikaydı yaa off yavaş yavaş yedim hemen bitmesin diye :)))

ayy valla sizin yüzünüzden şu diziyi acayip merak ettim hee o ne öle herhafta öyle bir geçer zamankiyi özet geçiyonuz :)))
ben diziyi geç tv izlemem hiç aram yoktur...ama siz anlatıncada merak ediyorum ama tabi eve gidince unutuyorum:))

yeliz geçen noldu biliyomusun senin oje merakından benide merak sardı tamammı geçen eşimle markete gittik bi taraftada kozmetik bölümü var görceksin bir sepet dolusu ojeler var gittim tek tek bakıyorum sonra eşim geldi lütfen almayacagımız şeylere bakıp vakit harcamayalım dedi bende dedimki a a ne münasebet belki alıcam eşim garip garip suratıma baktı ve kolumdan çekti dogru kasaya alışveriş bitti dedi

eşin oje sürmene kızıyormu canımm??:26:

ayyy bi tanemmm izleme zaten boşverrrrrr çok üzücü bi dizi güzel şeylerde oluyo ama üzülüyo çok insannn

ayyyy ama ne kadar sinir bi durum yaaaaaa nanemmm oje sürmene izin vermiyomukiii
benim kocişte karışıyo ama ben azıttım acaip para harcıyorum oje diye o para kısmına kızıyooo :)))))))))

evet kesinlikleee mete inci sahnesi güzeldii walla üzüldüm o sıra ağlayamadımm kendimi tuttuğum için başım ağrıdı walla off allahım kolaylık versin böyle hastalarımız var allah yardımcıları olsun.. gelmiş kocası bide şunların haline bak diyo suratına tüküresim geldii off bu dizi çok güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…