soneri salla ya ...evlenıyorsa işim olmaz
bana meteyi verin ..ooof sübyancı gibi ama o çocugun aşık hallerıne fedakarlıgına oluyorum...ozet olarak carolın çirkefı ne yaptı ettı oğrendı cemılenın hamıle oldugunu ve mıllete ılan ederek rezıl ettı sonra alıden oldugu ortaya cıktı cocuklar cok uzuldu tecavuz ettıgını anladılar mete cıldırdı...ayrıyetten aylıne resmen ıskence edıyo sonerın kardesı manyak cocuk...inci hoca cok hasta sacları dokuldu tras oldu...mete hep destek falan da fılan da ama ıncı ve mete sahnesı gecenın en ıyısıydı bence
herkese afiyet olsun kızlarrrr
bencedeeeeeee inci ve mete sahnesi müthişti.
Ama koralinin mort olması cok komiktiio sanıyo cemile balıkcıdan hamileden ama ali benden deyince surat ifadesii cok komikti
gıcık ya çok iğrenç bır kadı tam kazulet kürek gibi de ayakları bence cemıle daha guzel haaa bırde alının mete ıcın mırıldanarak soedıklerı de çok guzeldı ...aferın lan aferin sana oğlummm...dedi ya ben öldüm orda ya zavallı ali...tam bir kaçık ...ha bırde alı cemıleye sarılıp agladı ya ordada kötü oldum ben
ayyyyyyyyyyyyyyyy incinin saçları dökülürkenki sahne süpermiş yaaaaaaaaaaaaaaBi anda bütün tüylerim kalktı mete ona sarılıncaaaaaaaaaaa
hoşbuldum canımmm...
ayy valla anne gibisi yokk sağolsun geldiğinden bu yana cok güzel besliyo bizi iyiki var annelerimiz keşke hep yanımızda olsalar...yok hayatım ben kendimi yormuyorumm annem sağolsun elimi bile sürdürmüyo sadece konacakların yerini söylüyom o kadarcık..
canımmm sen içini ferah tutt hiç bişeycik olmucak allahımın izniyle bebişlerin sana sıkı sıkı tutundu...
dr. test için gittiğinde alttan bakmıyo canım zaten o zaman hiç bişey belli olmuyor..iki gün sonra testini tekrarlar sağlıklı ilerliyomu diye birde değerinin artışına göre ikiz olup olmadığını söylüyo..
sonrasındada hesap yapıp kan değerinin 1500 artığı günü tahminen cağırıyo keseyi görmek için o zaman alttan bakıyo...
ooof mete ooof çok tatlı çocuk ya...inci de aşık ona...vallahi aşkta yaş sınırı yokmuş onu anladım onları izleyince
yok tabi kızzz olurmuuuuuuuuuuuuuu yaş falan hikaye önemli olan anlaşmak uyum hepsiiiiiiiiii
Ayy muratada sinir oldum yaaa
pislik yalnız dizideki şarkıyı bulamadım kim söylüyor adı ne şarkının bayıldım
yeliz geçen noldu biliyomusun senin oje merakından benide merak sardı tamammı geçen eşimle markete gittik bi taraftada kozmetik bölümü var görceksin bir sepet dolusu ojeler var gittim tek tek bakıyorum sonra eşim geldi lütfen almayacagımız şeylere bakıp vakit harcamayalım dedi bende dedimki a a ne münasebet belki alıcam eşim garip garip suratıma baktı ve kolumdan çekti dogru kasaya alışveriş bitti dedi
ayy valla sizin yüzünüzden şu diziyi acayip merak ettim hee o ne öle herhafta öyle bir geçer zamankiyi özet geçiyonuz :)))
ben diziyi geç tv izlemem hiç aram yoktur...ama siz anlatıncada merak ediyorum ama tabi eve gidince unutuyorum:))
yeliz geçen noldu biliyomusun senin oje merakından benide merak sardı tamammı geçen eşimle markete gittik bi taraftada kozmetik bölümü var görceksin bir sepet dolusu ojeler var gittim tek tek bakıyorum sonra eşim geldi lütfen almayacagımız şeylere bakıp vakit harcamayalım dedi bende dedimki a a ne münasebet belki alıcam eşim garip garip suratıma baktı ve kolumdan çekti dogru kasaya alışveriş bitti dedi
soneri salla ya ...evlenıyorsa işim olmaz
bana meteyi verin ..ooof sübyancı gibi ama o çocugun aşık hallerıne fedakarlıgına oluyorum...ozet olarak carolın çirkefı ne yaptı ettı oğrendı cemılenın hamıle oldugunu ve mıllete ılan ederek rezıl ettı sonra alıden oldugu ortaya cıktı cocuklar cok uzuldu tecavuz ettıgını anladılar mete cıldırdı...ayrıyetten aylıne resmen ıskence edıyo sonerın kardesı manyak cocuk...inci hoca cok hasta sacları dokuldu tras oldu...mete hep destek falan da fılan da ama ıncı ve mete sahnesı gecenın en ıyısıydı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?