eşin oje sürmene kızıyormu canımm??:26:
ayyy bi tanemmm izleme zaten boşverrrrrr çok üzücü bi dizi güzel şeylerde oluyo ama üzülüyo çok insannn
ayyyy ama ne kadar sinir bi durum yaaaaaa nanemmm oje sürmene izin vermiyomukiii
benim kocişte karışıyo ama ben azıttım acaip para harcıyorum oje diye o para kısmına kızıyooo :)))))))))
ewet canım kızar gerçi kızmasada sürmem çünkü tırnaklarım oje için hiç uygun deil çok küçük tırnaklarım görsen minnacık onları uzatsamda hiçbişeye benzemez
oyyy kıyamam sanaa
canım yaa valla senin şu eşine kızıyorum ben yaaaa bide elbise muhabbeti vardııı gıcık olmuştum vallaaaa
zaten bu tip insanlara erkek kız çok kızıyorummm her kişi bi bireydir ve giyimi makyajı ojesi neyse bikinigiymesine falan karışamassın ne isterse onu yapar insan tamam evlilikte saygı duyulmalı ama saygıyla ölçülecek şeyler bunlar degilki bence zaten hiç bi kadın kocasını utandıracak yada ne biliyim kızdıraak laf getirtecek kadar açık giyinmezkiii.
ewet canım kızar gerçi kızmasada sürmem çünkü tırnaklarım oje için hiç uygun deil çok küçük tırnaklarım görsen minnacık onları uzatsamda hiçbişeye benzemez
yemeğimizi yedik geldik
geçmişi okudumda dizinin sonunu izleyememiştim yazmışsınız iyi oldu nasıl söyledi Ali benden diye ve mete kızlar balıkçı fln ne yaptı merak ettim şimdi
oje konusunda nişanlıyken eşim karşıcak gibi olmuştu koyu renk sürme dikkat çekişyo fln diye dedim ben hep sürüyorum ve sürücem dedim 1-2 defa onu dinleyip sürmedim ama evlendikten sonra hiç sorun olmadı
bu arad ben arada bi kavak yellerine bakıyordum lise yıllarından kalma bi merak işte o yayınlamıyor bileniniz var mı ne oldu
ve galiba beden 4. sınıfa geçemiycem bütünlemeye kalıcam bütünlemede ya doğum yapmış yada yaptı yapıcak durumda olucam çok canım sıkıldı
valla 25 yaşındayımm..25 kere oje sürmüşlüğüm yoktur...babam küçükkken kızardı..süremezdikk...öyle devam etti..şimdide hiiiiç merakım yok ojeye..eşimde hep doğallıktan yanadırr..ay bikere kuzenimin düğününne giderken ruj sürdümm...(rujudaa hiiiiiiiiçç sevmem:))))
eşim görünce o ne hal dedii...ben eski karımı istiyorum dediii...
düşünn sürdüğüm tek rujj...
ama ilerde Allah nasip ederde kızım olursa asla ve asla sürmesine karışmam..kız çocuklarının farkıda bu oluyor hraldee.süslerii..karışılmazkiii...
valla 25 yaşındayımm..25 kere oje sürmüşlüğüm yoktur...babam küçükkken kızardı..süremezdikk...öyle devam etti..şimdide hiiiiç merakım yok ojeye..eşimde hep doğallıktan yanadırr..ay bikere kuzenimin düğününne giderken ruj sürdümm...(rujudaa hiiiiiiiiçç sevmem:))))
düşünn sürdüğüm tek rujj...
ama ilerde Allah nasip ederde kızım olursa asla ve asla sürmesine karışmam..kız çocuklarının farkıda bu oluyor hraldee.süslerii..karışılmazkiii...
vallahi her iki taraf memnunsa sorun yok tabi...ama ben de böle bir durumda memnun olmazdım..benımkı yerıne gore karısıyor..mesela tokatta dıkkat cekmemı ıstemıyor..sadece kıyafette o da yoksa makyajıma ve ojeme karısmaz...zaten bende sınırı aşmam hıcbır zaman..ama kendı memleketı denızlıde bazı elbıselerıme karısıyor..ama sokede takmaz...sokede tek derdım babam ya..gecen bayram dız ustu elbıse gıymıstım ama guzel de durdu..babam kızdı hem ablama hem bana
Canım yaa valla senin şu eşine kızıyorum ben yaaaa bide elbise muhabbeti vardııı gıcık olmuştum vallaaaa
Zaten bu tip insanlara erkek kız çok kızıyorummm her kişi bi bireydir ve giyimi makyajı ojesi neyse bikinigiymesine falan karışamassın ne isterse onu yapar insan tamam evlilikte saygı duyulmalı ama saygıyla ölçülecek şeyler bunlar degilki bence zaten hiç bi kadın kocasını utandıracak yada ne biliyim kızdıraak laf getirtecek kadar açık giyinmezkiii.
o kadar saf işte benım metemayyyyyyyyyyyyyyyy mete bardagı kırdıgında inci dedi ya sen ne yaptıgını biliomusun dieee garibim isteyerek yapmadım dio yaaaaaaaaa
de mi ya çok tatlı kadıninci hoca bu haliyle bile çok tatlııııııııııııııııııı
Düşünn sürdüğüm tek rujj...
Ama ilerde allah nasip ederde kızım olursa asla ve asla sürmesine karışmam..kız çocuklarının farkıda bu oluyor hraldee.süslerii..karışılmazkiii...
canım yarama bastınki kesinlikle ilerde kızın olursa ne eşine karıştır nede kendin karışş.benim babam hiç öyle karışan bi tip olmadı makyajıma ojeme falan kıyafete bile karışmaz bakımlı kadını sever babamki annemde çok süslüdür yani.
ama bizim toplumumuz öyle acayipki oglan çocuguna aç bakıyım amcalara pipini göster diyen ama kızının oje sürmesini kısıtlayan ve çocugun içinde kalmasına sebebp olan bi toplum işte.
hatta sabah cemle konuştuk bi arkadaşı boşanmış evlenmişler kadının ailesi hiç evden çıkmıyomuşşş her allahın günü geliolarmış adam bi uyarmış 2 uyarmış 3.de dava açmış hakimede demişki ben 3 senelik evliyim daha evimde picamalarımla şortumla sereserpe yatıp tv izleyemedim hergün bizdeler eşime rahatsızlıgımı söledim ama dinlemedi demiş ve tek celsede boşanmışlar aslında konu burdan açıldı ama eskiden boşanma oranının azlıgına geldi falan aslında o zamanlarda az degildi boşanmalar ama işte aile etrafın yüzüne nasıl bakar babamın evine nasıl döneyim diye boşanamayıp mecbur çekiolarmış ama artık her kadının elinde ekonomik gücü var artık öyle kendine güvenen nesiller yetiştirmişki aileler kimse bişilerden korkmuyo tabi bunun zararlarıda var ama yinede eskiye nazaran daha iyi
vallahi her iki taraf memnunsa sorun yok tabi...ama ben de böle bir durumda memnun olmazdım..benımkı yerıne gore karısıyor..mesela tokatta dıkkat cekmemı ıstemıyor..sadece kıyafette o da yoksa makyajıma ve ojeme karısmaz...zaten bende sınırı aşmam hıcbır zaman..ama kendı memleketı denızlıde bazı elbıselerıme karısıyor..ama sokede takmaz...sokede tek derdım babam ya..gecen bayram dız ustu elbıse gıymıstım ama guzel de durdu..babam kızdı hem ablama hem banaablamda mını etek gıymıstı...halbukı genc kızken babam asla karısmazdı evlenınce karıstı..ama kocalarımız memnun yanı... babama arada gelırler zaten ...gelelım makyaj ve ojeye..ben esımle tanıstıgım zaman yalan degıl ya okulun en dıkkat ceken kızlarındandım..beyfendı de zaten kendınce hırs yapmıs..benı olebegenmısken kıyafetımı yada yasam tarzımı degıstırmeye sevgılıyken bıle cesaret edemedı cunku tavız vermeyecegımı ve onu şutlayacağımı biliyordu..o nedenle başta böle bır durum olmadı sımdıde olmuyor...sımdı bu yaz dugun var ve benımkı bana çok guzel ol dıyıp duruyor ...ne yap et en guzel sen ol dıyor deli adam ya ben de ona karısmam o da bana yerı geldımı karısır o da tatlılıkla solerkı ..zaten o kibarlığına ben dayanamam tamam hayatım der çıkarırım...inatlaşma hiç olmaz yani...sadece gecen yıl hamıleyken kavga etmıstık denızlıde..bende suslenıp evden cıkmıstım onunda gıcık oldugu tek omzu acık bluzum vardı saclarımı da cok hos cıcı bır model yapmıstım...ama hıc tınlamadan cıktım içi gıtmıstı..fellık fellık benı arıyordu sokaklarda
o kadar saf işte benım metem
de mi ya çok tatlı kadın
ben de iddialı ruju sevmem çok çok açık pembe yada parlatıcı tonları tercıhımdır..gözlere odaklanırım ben makyajda
vallahi her iki taraf memnunsa sorun yok tabi...ama ben de böle bir durumda memnun olmazdım..benımkı yerıne gore karısıyor..mesela tokatta dıkkat cekmemı ıstemıyor..sadece kıyafette o da yoksa makyajıma ve ojeme karısmaz...zaten bende sınırı aşmam hıcbır zaman..ama kendı memleketı denızlıde bazı elbıselerıme karısıyor..ama sokede takmaz...sokede tek derdım babam ya..gecen bayram dız ustu elbıse gıymıstım ama guzel de durdu..babam kızdı hem ablama hem banaablamda mını etek gıymıstı...halbukı genc kızken babam asla karısmazdı evlenınce karıstı..ama kocalarımız memnun yanı... babama arada gelırler zaten ...gelelım makyaj ve ojeye..ben esımle tanıstıgım zaman yalan degıl ya okulun en dıkkat ceken kızlarındandım..beyfendı de zaten kendınce hırs yapmıs..benı olebegenmısken kıyafetımı yada yasam tarzımı degıstırmeye sevgılıyken bıle cesaret edemedı cunku tavız vermeyecegımı ve onu şutlayacağımı biliyordu..o nedenle başta böle bır durum olmadı sımdıde olmuyor...sımdı bu yaz dugun var ve benımkı bana çok guzel ol dıyıp duruyor ...ne yap et en guzel sen ol dıyor deli adam ya ben de ona karısmam o da bana yerı geldımı karısır o da tatlılıkla solerkı ..zaten o kibarlığına ben dayanamam tamam hayatım der çıkarırım...inatlaşma hiç olmaz yani...sadece gecen yıl hamıleyken kavga etmıstık denızlıde..bende suslenıp evden cıkmıstım onunda gıcık oldugu tek omzu acık bluzum vardı saclarımı da cok hos cıcı bır model yapmıstım...ama hıc tınlamadan cıktım içi gıtmıstı..fellık fellık benı arıyordu sokaklarda
ben de iddialı ruju sevmem çok çok açık pembe yada parlatıcı tonları tercıhımdır..gözlere odaklanırım ben makyajda
ne güzel eşin dozunda karışıyorr..yani mantıklı olanda o bence..çünkü tokatta anladığım kadaryıla şalvar giysen bakıyolarr..ama sökede kim kime dum dumaa...
bak benim eşimde asla taviz vermezz...ama tatil yerlerinde asla karışmazz...çünkü orda kim bakacak sana...aklın yolu birrr....
ay benim eşimde bide beyaz takıntısı varr...
beyaz giyince için belli oluyor yaa..bi kere bekarken konsere gitmiştikk okulla..anammm ne kavga etmişti benleee...
dizlerine vura vura benle evleneceksen beyaz giymiyceksin demiştiii...
bende aksi gibi bayılırım beyaz tişörtlereee....
canım yarama bastınki kesinlikle ilerde kızın olursa ne eşine karıştır nede kendin karışş.benim babam hiç öyle karışan bi tip olmadı makyajıma ojeme falan kıyafete bile karışmaz bakımlı kadını sever babamki annemde çok süslüdür yani.
ama bizim toplumumuz öyle acayipki oglan çocuguna aç bakıyım amcalara pipini göster diyen ama kızının oje sürmesini kısıtlayan ve çocugun içinde kalmasına sebebp olan bi toplum işte.
hatta sabah cemle konuştuk bi arkadaşı boşanmış evlenmişler kadının ailesi hiç evden çıkmıyomuşşş her allahın günü geliolarmış adam bi uyarmış 2 uyarmış 3.de dava açmış hakimede demişki ben 3 senelik evliyim daha evimde picamalarımla şortumla sereserpe yatıp tv izleyemedim hergün bizdeler eşime rahatsızlıgımı söledim ama dinlemedi demiş ve tek celsede boşanmışlar aslında konu burdan açıldı ama eskiden boşanma oranının azlıgına geldi falan aslında o zamanlarda az degildi boşanmalar ama işte aile etrafın yüzüne nasıl bakar babamın evine nasıl döneyim diye boşanamayıp mecbur çekiolarmış ama artık her kadının elinde ekonomik gücü var artık öyle kendine güvenen nesiller yetiştirmişki aileler kimse bişilerden korkmuyo tabi bunun zararlarıda var ama yinede eskiye nazaran daha iyi
fatoşşşş kuzummmm nerelerdesin yavrum sen yaa napıyo sarı ördeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?