Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tinkerrr canım sen bu atamalarda tercih yapmışmıydın?yada yapabiliyomuydun?

benim kardeşim aynı senin gibi sınıf ögrt köyde 9 öğrencisi var ama karma sınıf 1.2.3.4.5.sınıfın hepsi mevcut hemde sözleşmeli hemde okulunun müdürüydü tekti çünkü...şimdi tercih yaptı kadroluya geçti çok şükür antep merkeze çıkmış atama yeri...

benimkide karışmaz makyajıma giyimime ojeme falan dedigim gibi onun olayı para tarafında
şu anda bile üzerimde mini bi elbise var çok mini degil ama mini işteeee

bende makyajda genelde göze odaklanırım özelliklede rimellllll çok çok iyi olmalı .rujdada genelde bordo tercihimdir pembe yakışmıo zaten banaaaa

ayyyyyyyyyyy tinker yaaaa süper bi bölümmüşş bitti şimdiiiiiiiiiii.inci ve mete aşkı öldürüyo beni sonerle aylin zatennnn ama o murat salagına delirdimmmm

hoşgeldin tatlımmmmm
yaramaz kızı uyutmuyor annesini sıpa yaa:))
ohh ohh yarasınnn şimdiden canım

inşallah canım ya yarın sabah saat 8,30'a randevu aldık öğlende sonuçlar çıkacakmış hadi hayırlısı bakalım

fatoş gelıyo yazmadan geri çıkıyo kızı rahat vermıyo herhalde kız sarı degıl ki o ördek...

:))bilmem benim aklımda sarı ördek diye kalmış yanlışmı hatırladım yoksa hem niye çaktırıyon kızz

ay yerim ben o kızııı...videodaki hali geliyo hep gözümün önünee.masum masum dururken işemesii sanaaa..bide ellerini yumaklıyo yaaa....
maşallahhh...

ayyy ne güzel yaa..çok mutlu oluyorum ben böyle haberlereee....
darısı tınkeraaaaaa....

anaaa ben görmedim öle bi video yaa amann face'in gözü kör olsun ya off(
bende görmek istiyorum fatoşşşş bananee :84: :84:

saol canım benim inşallahhhh darısı tinkere ve diger sözleşmelilere inşallah

canım ilk aylar öle zamanla alışıyorsun mor halkalarınla yaşamayaoooh annen yanında tabi faydalan nimetlerinden ooof annemın yemekleını özledım ya

hadi innşAllaaahhh güzel sonuçlar alırsınızzz
kız ben olmazsam burda msj atarmısın bana malum sabahları kaymış oluyom beeennn

nesli aslında kızım sarı ama ben anlamadım onu yaaa güneşe çıkınca sararıyo flashlı resimlerde kararıyooo yanar dönerr

bende çok seviyom o halini yaaa
banyoda öle güzel oluyoki bide artık tek yıkıyoruz eşimle bayagı zevkli oluyo

kız video nasıl yüklenir buraya bilmiyom aç faceyi iki dakka izle kapa

canım ilk aylar öle zamanla alışıyorsun mor halkalarınla yaşamayaoooh annen yanında tabi faydalan nimetlerinden ooof annemın yemekleını özledım ya

yaaa annem yakın ama hep yanlız kalıom ben çalıştıgı için annem bir çıksaydı işte hayırlısı ile işte o zmn ben rahatlıcam

kız diom ya sabah 5:30 da kalkıyo akşam 5-6 ya kadar kuş uykusu uyuyo gazdan dolayı uykuda bir bagırıyo aklın durur bende mecbur çıkıom
bılmemm mi ya

yok hayatım sınava gıremedım ki...hamılelık vardı

evet canım aslında kesinlikle yetiştirilme tarzından ama bu konuda ailelerin cahil olmasıda ekleniyo sen kapalıysan kapalı ol gelinine veya kızına neden karışıyosun ne diye laf ediyosun anlamıyorum hiççç
benim annem açık babamda karışmaz zaten ama eşimin ailesi daha dogrusu babası bu konuda iyi görümceme hayatta açık giydirmez karışır adam ama ben açık giyinirim agzını açıp ne bana ne ceme hayatta bişi demez.bikere kaynanam söylemeye kalktı bende susturdum cemde beni destekledi sagolsun .şimdi hayatta agzını açmaz giyimim konusunda.ama işte her erkek ööle olmuyo malesef aileden çok çekinenler varrr

aaa canım işin var desene benimki hiç karışmaz zaten buranın çizgisinin dışına çıkamadığımı biliyor,hatta benim almaya çekindiğim bi elbiseyi al diye ısrar eder şaşırırım, oceme rujumada karışmaz ama ben tembelim oje sürmem,
mesela gelinliğim çok dekolteliydi söz konusu bile etmedi ama babam kızmıştı

tamam canım msj atarım sana fırsat bulunca okursun msjımı

hee hemen açar kaparım şimdi
telefonla yolla

aynen öyle malesefki öyle tipleri hiç ama hiç anlamıyorum
istanbul büyük şehir dersin ama öyle ama öytle insanlar varki sıfır kol giyiyosun bakıyolar yaaaa gidipp kellelerini koparasım gelio.bırak giyimi kuşamı akşam üzeri sahilde tek başına bile yürüyemiyo insan yaaaa ama izmir tarafı ne giyersen giy kaçta olursa olsun kimse dönüp bakmıyo baksa bile bi elin parmaklarını geçmiycek kadar öküz bakıyo yada laf atıyo.o yüzden istanbulda çok paran varsa yaşanırrr gidiceksin istinyeye ne biliyim beşiktaşa falan orda yaşıycaksınki kadın degil insan muamelesi görr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…