vallahi her iki taraf memnunsa sorun yok tabi...ama ben de böle bir durumda memnun olmazdım..benımkı yerıne gore karısıyor..mesela tokatta dıkkat cekmemı ıstemıyor..sadece kıyafette o da yoksa makyajıma ve ojeme karısmaz...zaten bende sınırı aşmam hıcbır zaman..ama kendı memleketı denızlıde bazı elbıselerıme karısıyor..ama sokede takmaz...sokede tek derdım babam ya..gecen bayram dız ustu elbıse gıymıstım ama guzel de durdu..babam kızdı hem ablama hem banaablamda mını etek gıymıstı...halbukı genc kızken babam asla karısmazdı evlenınce karıstı..ama kocalarımız memnun yanı... babama arada gelırler zaten ...gelelım makyaj ve ojeye..ben esımle tanıstıgım zaman yalan degıl ya okulun en dıkkat ceken kızlarındandım..beyfendı de zaten kendınce hırs yapmıs..benı olebegenmısken kıyafetımı yada yasam tarzımı degıstırmeye sevgılıyken bıle cesaret edemedı cunku tavız vermeyecegımı ve onu şutlayacağımı biliyordu..o nedenle başta böle bır durum olmadı sımdıde olmuyor...sımdı bu yaz dugun var ve benımkı bana çok guzel ol dıyıp duruyor ...ne yap et en guzel sen ol dıyor deli adam ya ben de ona karısmam o da bana yerı geldımı karısır o da tatlılıkla solerkı ..zaten o kibarlığına ben dayanamam tamam hayatım der çıkarırım...inatlaşma hiç olmaz yani...sadece gecen yıl hamıleyken kavga etmıstık denızlıde..bende suslenıp evden cıkmıstım onunda gıcık oldugu tek omzu acık bluzum vardı saclarımı da cok hos cıcı bır model yapmıstım...ama hıc tınlamadan cıktım içi gıtmıstı..fellık fellık benı arıyordu sokaklarda
o kadar saf işte benım metem
de mi ya çok tatlı kadın
ben de iddialı ruju sevmem çok çok açık pembe yada parlatıcı tonları tercıhımdır..gözlere odaklanırım ben makyajda
anaaa adamın içi gıcıklanıyo demekkı beyazda herkesı ole sanıyoolbılır canım sende evde gıyy
fatoş gelıyo yazmadan geri çıkıyo kızı rahat vermıyo herhalde kız sarı degıl ki o ördek...
selam şekerlerimmmm
yorgun uykusuz ama mutlu fatoş geldiiii
ayy ben bu gazdan bıktım vallaaa yaa sabah 5:30da kurulmuş saat gibi kızım kalkıyor akşama kadar kuş uykusu ile ne ben uyuyabiliom ne evi toplayabiliom öle onun başında bekliyom...
uykusuzluktan 60 kg ye düştüm valla :26:
bügünde kalça ultrasyonu var ona gitcez şimdide anneme gidip karnımı doyirim
nanemmm lekeden korkma umutlandırmak gibi olmayim ama her hamilede genelde olur o bendede de olmuştu inşAllah tutmuştur sen üzülmee
fatoş gelıyo yazmadan geri çıkıyo kızı rahat vermıyo herhalde kız sarı degıl ki o ördek...
aşıyo yavaş yavaş ablası...geçen krem rengi tişört aldık beraberr...yavaş yavaş beyaza dönecek...
selam şekerlerimmmm
ayy ben bu gazdan bıktım vallaaa yaa sabah 5:30da kurulmuş saat gibi kızım kalkıyor akşama kadar kuş uykusu ile ne ben uyuyabiliom ne evi toplayabiliom öle onun başında bekliyom...
nanemmm lekeden korkma umutlandırmak gibi olmayim ama her hamilede genelde olur o bendede de olmuştu inşAllah tutmuştur sen üzülmee
tinkerrr canım sen bu atamalarda tercih yapmışmıydın?yada yapabiliyomuydun?
benim kardeşim aynı senin gibi sınıf ögrt köyde 9 öğrencisi var ama karma sınıf 1.2.3.4.5.sınıfın hepsi mevcut hemde sözleşmeli hemde okulunun müdürüydü tekti çünkü...şimdi tercih yaptı kadroluya geçti çok şükür antep merkeze çıkmış atama yeri...
ay yerim ben o kızııı...videodaki hali geliyo hep gözümün önünee.masum masum dururken işemesii sanaaa..bide ellerini yumaklıyo yaaa....
maşallahhh...
ayyy ne güzel yaa..çok mutlu oluyorum ben böyle haberlereee....
darısı tınkeraaaaaa....
selam şekerlerimmmm
hoşgeldin tatlımmmmm
yaramaz kızı uyutmuyor annesini sıpa yaa:))
ohh ohh yarasınnn şimdiden canım
inşallah canım ya yarın sabah saat 8,30'a randevu aldık öğlende sonuçlar çıkacakmış hadi hayırlısı bakalım
:))bilmem benim aklımda sarı ördek diye kalmış yanlışmı hatırladım yoksa hem niye çaktırıyon kızz
ay yerim ben o kızııı...videodaki hali geliyo hep gözümün önünee.masum masum dururken işemesii sanaaa..bide ellerini yumaklıyo yaaa....
maşallahhh...
ayyy ne güzel yaa..çok mutlu oluyorum ben böyle haberlereee....
darısı tınkeraaaaaa....
anaaa ben görmedim öle bi video yaa amann face'in gözü kör olsun ya off(
bende görmek istiyorum fatoşşşş bananee :84: :84:
saol canım benim inşallahhhh darısı tinkere ve diger sözleşmelilere inşallah
canım ilk aylar öle zamanla alışıyorsun mor halkalarınla yaşamayaoooh annen yanında tabi faydalan nimetlerinden ooof annemın yemekleını özledım ya
bılmemm mi yakız diom ya sabah 5:30 da kalkıyo akşam 5-6 ya kadar kuş uykusu uyuyo gazdan dolayı uykuda bir bagırıyo aklın durur bende mecbur çıkıom
anaaa ben görmedim öle bi video yaa amann face'in gözü kör olsun ya off(
bende görmek istiyorum fatoşşşş bananee :84: :84:
saol canım benim inşallahhhh darısı tinkere ve diger sözleşmelilere inşallah
sanırım herkesin yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor...eşimin ailesi çok muhafazakar bir aile ama mesela benim ailemde kapalıdır ama hiçbirimizi kısıtlamadılar giyim konusunda olsun tercihlerimiz konusunda olsun benim ablam kardeşim kapalıdır ama ben açıgımdır ve ailem bu konuda hiçbir baskı yapmadı ve istedigim gibide giyinirdim...
hatta eşimin ailesi açık oldugum için bana karşı tepkililer hala kabullenemediler beni...mesela ben dar bişey giysem eşim buna başta kızmamışsa ve sonra o kıyafeti giymeme kızıyorsa o zaman anlıyorum kesin ailesi bişi söledi sen eşini nasıl öyle giydiriyorsun diye sanırım onlardan çekiniyormu ne anlamıyorum...
vallahı sen dudaklar aynı ...maşallah maşallah çok kibar kız buuu
oyyyy yerim ben bu sıpayı yaa maşallah
anneyi kandırıyor resmen ya çok ugrastıracak seni çokkkk
bu arada canım kızma ama sanki biraz babaya benzettim ben
sanırım herkesin yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor...eşimin ailesi çok muhafazakar bir aile ama mesela benim ailemde kapalıdır ama hiçbirimizi kısıtlamadılar giyim konusunda olsun tercihlerimiz konusunda olsun benim ablam kardeşim kapalıdır ama ben açıgımdır ve ailem bu konuda hiçbir baskı yapmadı ve istedigim gibide giyinirdim...
hatta eşimin ailesi açık oldugum için bana karşı tepkililer hala kabullenemediler beni...mesela ben dar bişey giysem eşim buna başta kızmamışsa ve sonra o kıyafeti giymeme kızıyorsa o zaman anlıyorum kesin ailesi bişi söledi sen eşini nasıl öyle giydiriyorsun diye sanırım onlardan çekiniyormu ne anlamıyorum...
hadi innşAllaaahhh güzel sonuçlar alırsınızzz
kız ben olmazsam burda msj atarmısın bana malum sabahları kaymış oluyom beeennn
nesli aslında kızım sarı ama ben anlamadım onu yaaa güneşe çıkınca sararıyoflashlı resimlerde kararıyooo yanar dönerr
bende çok seviyom o halini yaaa
banyoda öle güzel oluyoki bide artık tek yıkıyoruz eşimle bayagı zevkli oluyo
kız video nasıl yüklenir buraya bilmiyom aç faceyi iki dakka izle kapa
yaaa annem yakın ama hep yanlız kalıom bençalıştıgı için annem bir çıksaydı işte hayırlısı ile işte o zmn ben rahatlıcam
aynen öyle malesefki öyle tipleri hiç ama hiç anlamıyorumevet kesinlikleee ayynenn öylee...eskiden çekerlermişş.babamın evine dönersem daha beter çekicemm.dulum diye bi yere çıkarmıycaklar..biriyle konuşsam adımı çıkarıcaklar falan hep susmuşlarrr...
amman konu nerden nereye geldi...
evet kızım olursa karışmamm..eşimde karışmazz...öyle yobaz değildirr...
ama tabiki onunda takıntıları varr.ve ben haklı buluyorumm..öyle öküzler varkii.en basit halinle bile laf atıyo hipnelerrrr....
kız diom ya sabah 5:30 da kalkıyo akşam 5-6 ya kadar kuş uykusu uyuyo gazdan dolayı uykuda bir bagırıyo aklın durur bende mecbur çıkıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?