Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benziyo benziyo bana benziyoooo

yaaa naneee sendemiiiii yine 4 kişi oldu babaya benzeten

yawww fatoşummmm alla kızıyon ama dudak benziyo evet sana ama göz kafa yapısı aynı babasııııııııııı vallaaaaaaa sonradan degişir tabi ama şu anda kesinlikle baba

canım sonrakı aylarda sararır ege de ılk oleydı sımdılrde baya sarardı gunese cıktıkça daha sararır

tamam canım msj atarım sana fırsat bulunca okursun msjımı

hee hemen açar kaparım şimdi
telefonla yolla

gülme ama ben bilmiyom ıphone kullanıyom ama net paketide almadım zaten eşim ve kardeşlerim hep dalga geçiyo benle ıphone kullanıp sadece alo diyen sen varsın die

yawww fatoşummmm alla kızıyon ama dudak benziyo evet sana ama göz kafa yapısı aynı babasııııııııııı vallaaaaaaa sonradan degişir tabi ama şu anda kesinlikle baba

dövcem seni bakkkk heee

ben çıkıyorum kızlar anca çantasını falan hazırlarım 17:30 dada randevusu var hanımın o arada karnımı doyirim bareee öptüm hepiniziii

bılmemm mi ya

yok hayatım sınava gıremedım ki...hamılelık vardı

anladım canım inş kadroluya geçebilirsin hakkında hayırlısı olur bitanem

eşimin ailesi yüzüme karşı hiçbişey sölemez bunu niye böle giyiyosun diye ama eşime söylüyor olabilirler tabi bu benim düşüncem gerçekte böle bişi varmı bilemem....
ewet canım aileden çekinen çok insan var yada millet ne der diyen insan çok var...
neyse yinede insanın bişeylerine karışılması hoş bişey deil resmen kişiliğne taciz diye düşünüyorum...
inş benim eşimde bu konuda fikirleri deişir hiç zannetmiyorum ama bakalım bazen ışık görüyorum onda

benziyo benziyo bana benziyoooo

yaaa naneee sendemiiiii yine 4 kişi oldu babaya benzeten

:26: :26: :26: büyüdükçe değişiyor canım simaları biraz daha büyüsün tam belli olur kime benzeyecegi

her insanın karakteri farklı işte...kocamı çok seviyorum belkide o yüzden çok büyük bir problem olmuyor...bazen çok bunalsamda yinede kızamıyorum ona

gülerim işte sana

tamam canım görüşürz inş herşeyi güzel çıkar asya kızımızın hadi öptüm balım ikinizide

her insanın karakteri farklı işte...kocamı çok seviyorum belkide o yüzden çok büyük bir problem olmuyor...bazen çok bunalsamda yinede kızamıyorum ona

demekki eşin seni kırmadan sölüyor buda güzel bişi
bide sevince insan gerçekten bazı eksiklerini görmüyor

ewet canım öle gerçektende... muhabbetimiz güzel olsun gerisin önemli deil bence

ve ben şuna inanmaya başladım evlilikte istediğin kadar haklı ol ama huzurun olmadıktan sonra neye yarar
çok şükür huzurumuz var bazı konulardada illa ben haklıyım diye diretmenin alemi yok dimi ama.

ve ben şuna inanmaya başladım evlilikte istediğin kadar haklı ol ama huzurun olmadıktan sonra neye yarar
çok şükür huzurumuz var bazı konulardada illa ben haklıyım diye diretmenin alemi yok dimi ama.

ewet canım çok haklısın...zaten ben haklıyım sen haksızsın olayına girersen huzuruda mutluluguda bulamazsın... evlilikte her zaman ortak noktayı bulmak çok önemli...

ewet canım çok haklısın...zaten ben haklıyım sen haksızsın olayına girersen huzuruda mutluluguda bulamazsın... evlilikte her zaman ortak noktayı bulmak çok önemli...

ben bazen haklı olduğum konularda dolduruşa gelip eşime yüklenip huzurumuzu bozduğum oluyor halbuki uygun şekilde dile getirsem en ufak tartışmalarımız bile olmayacak zamnla akıllanacam

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın dua edin bana yarın güzel haberlerle döneyim inşallahhh
hoşçakalın

ben bazen haklı olduğum konularda dolduruşa gelip eşime yüklenip huzurumuzu bozduğum oluyor halbuki uygun şekilde dile getirsem en ufak tartışmalarımız bile olmayacak zamnla akıllanacam

böyle şeyleri bazen bizlerde yaşıyoruz sonuçta kuluz helede biz kadınlar hemen dolduruşa geliyoruz bu konuda üstümüze yok kendi kendimizi bile dolduruşa getirebilirz öyle kabiliyetliyiz yani:)) ama önemli olan bunun farkında olmamız bence....Allah hiçbirimizin muhabbetini bozmasın inşallah...

demekki eşin seni kırmadan sölüyor buda güzel bişi
bide sevince insan gerçekten bazı eksiklerini görmüyor

ewet canım öle gerçektende... muhabbetimiz güzel olsun gerisin önemli deil bence

kızlarrr size evlilik dersi vermek istemezdim ama vercemmm heee şaka şaka allah agzınızın tadını bozmasın işallah kimseninnnn
aslında insanlar eşlerinin bazı eksikliklerini görmüyo degil mutlakaki görüyor ama işin burasında fedakarlık giriyor devreye bence ve kırmamak adına onun istedigi gibi davranıyosun.
ama hiç ama hiç katılmadıgım bişiy varki oda şu kadının fedakarlıgını görmezden gelerek davranan erkeklerrrrr bi tanıdıgımız var bizim adam o kadar acaipki düşünsenize bi gece arbalarıyla kına gecesine gidiyolar hiç bilmedikleri bi yere ertesi günde aynı yerden kız alıncak konvoya katılcaklar ama yolu bulamıyolar ve adam kadına yolu neden ezberlemedin diye kızıyooooki kadını görseniz 24 yaşında köyden gelmiş evlenip ortaokul terk bi kadın ve bu kadın evlendikleri yıl hamile kalıyo ama kafasına bi takmış dışardan ortaokul ve liseyi bitirmiş hamile haliyle yılmamış 4 senelişk açıkögretim okumuş ve şu anda hava harp okulunda memurrr ve 2 çocugu var evinin işini görür herşeyiyle sabah kahvaltı akşam yemek falan hepsini yapar ama adama yaranamaz adam hala pişirdigi yemege laf eder ona buna laf eder.akşam meyvesini çayını ister her akşam olmazsa kızar söylenir ööle bi tip yani.kadında garibim o kadar seviyoki herşeye tamam der öyle bi tip agzını açmaz.bigün kadına bişiy demiş adam kötü bişi ve kadın dioki bana gittim yanına bagırmadım çagırmadım sadece sakin bi şekilde dedimki sen bu saatten sonra beni degiştiremezsin ben böyleyim ve sen bunları görerek evlendinn eger hala beni degiştirmeye çalışacaksan ve begenmiyceksen beni ne istiyosan yap ben herşeye varım ve hazırım demiş.gitmiş yanından şimdi kocsını bi görün melek oldu kadına nasıl yardım ediyo bütün mahalle şaşkınlık içinde izliyoruz yanii

umarım umarımm
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın dua edin bana yarın güzel haberlerle döneyim inşallahhh
hoşçakalın

iyi akşamlar canlar kaçtı ben

canlarrr gülü gülüüüüü nanemmm yarın doktordan sonra haber bekliozz ama topige yazmayı beklemeden msj atttttttttttttttt işallahh geliooo 2 kuzucukkk

Ay ay ay tosbağamla biz de geldik nane teyzemizin müjdesini bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzzz ay totem mi yapsak napsak

amaniiiinnn kızlar listeyi niye böyle yaptınız kimin hangi ayda hamile kaldığı belli değil karışmış.doğum sırası kime geldi o bile belli değil
sucum kısaltayım dedim ama olmadı bencehiç de kısalmadı yani maşallah ne listeymiş...tebrik ediyorum bizi çok bereketli bi topiğiz..değişen bir şey olmadı eskisi gibi kalsın bence
sucum kısaltayım dedim ama olmadı bencehiç de kısalmadı yani maşallah ne listeymiş...tebrik ediyorum bizi çok bereketli bi topiğiz..değişen bir şey olmadı eskisi gibi kalsın bence
yok kızz baya kısaltmışsın böyle iyi oldu boşver..

selizcim listeyi kısaltalım diye öyle yaptım.ayları yanyana yazıp araya işaret
koydumki sırası anlaşılsın diye..benim için farketmez siz nasıl isterseniz öyle yaparız
tinkercim bence de böyle güzel olmuş..eline sağlık canım..

bu arada listede az düzenlemeler yaptım..destekçi anneleri sildim bikaç şekil düzenledim
ve mayıs ayını nisanın yanına aldım..haziranda inşallah hamişimiz olunca onlarıda yanyana yazarız..
gerçekten böyle çok güzel oldu..sağol canım tekrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…