benziyo benziyo bana benziyoooo
yaaa naneee sendemiiiii yine 4 kişi oldu babaya benzeten
hadi innşAllaaahhh güzel sonuçlar alırsınızzz
kız ben olmazsam burda msj atarmısın bana malum sabahları kaymış oluyom beeennn
nesli aslında kızım sarı ama ben anlamadım onu yaaa güneşe çıkınca sararıyoflashlı resimlerde kararıyooo yanar dönerr
bende çok seviyom o halini yaaa
banyoda öle güzel oluyoki bide artık tek yıkıyoruz eşimle bayagı zevkli oluyo
kız video nasıl yüklenir buraya bilmiyom aç faceyi iki dakka izle kapa
yaaa annem yakın ama hep yanlız kalıom bençalıştıgı için annem bir çıksaydı işte hayırlısı ile işte o zmn ben rahatlıcam
tamam canım msj atarım sana fırsat bulunca okursun msjımı
hee hemen açar kaparım şimdi
telefonla yolla
yawww fatoşummmm alla kızıyon ama dudak benziyo evet sana ama göz kafa yapısı aynı babasııııııııııı vallaaaaaaa sonradan degişir tabi ama şu anda kesinlikle baba
bılmemm mi ya
yok hayatım sınava gıremedım ki...hamılelık vardı
evet canım aslında kesinlikle yetiştirilme tarzından ama bu konuda ailelerin cahil olmasıda ekleniyo sen kapalıysan kapalı ol gelinine veya kızına neden karışıyosun ne diye laf ediyosun anlamıyorum hiççç
benim annem açık babamda karışmaz zaten ama eşimin ailesi daha dogrusu babası bu konuda iyi görümceme hayatta açık giydirmez karışır adam ama ben açık giyinirim agzını açıp ne bana ne ceme hayatta bişi demez.bikere kaynanam söylemeye kalktı bende susturdum cemde beni destekledi sagolsun .şimdi hayatta agzını açmaz giyimim konusunda.ama işte her erkek ööle olmuyo malesef aileden çok çekinenler varrr
benziyo benziyo bana benziyoooo
yaaa naneee sendemiiiii yine 4 kişi oldu babaya benzeten
aaa canım işin var desene benimki hiç karışmaz zaten buranın çizgisinin dışına çıkamadığımı biliyor,hatta benim almaya çekindiğim bi elbiseyi al diye ısrar eder şaşırırım, oceme rujumada karışmaz ama ben tembelim oje sürmem,
mesela gelinliğim çok dekolteliydi söz konusu bile etmedi ama babam kızmıştı
gülme ama ben bilmiyom ıphone kullanıyom ama net paketide almadım zaten eşim ve kardeşlerim hep dalga geçiyo benle ıphone kullanıp sadece alo diyen sen varsın die
dövcem seni bakkkk heee
ben çıkıyorum kızlar anca çantasını falan hazırlarım 17:30 dada randevusu var hanımın o arada karnımı doyirim bareee öptüm hepiniziii
her insanın karakteri farklı işte...kocamı çok seviyorum belkide o yüzden çok büyük bir problem olmuyor...bazen çok bunalsamda yinede kızamıyorum ona
demekki eşin seni kırmadan sölüyor buda güzel bişi
bide sevince insan gerçekten bazı eksiklerini görmüyor
ewet canım öle gerçektende... muhabbetimiz güzel olsun gerisin önemli deil bence
ve ben şuna inanmaya başladım evlilikte istediğin kadar haklı ol ama huzurun olmadıktan sonra neye yarar
çok şükür huzurumuz var bazı konulardada illa ben haklıyım diye diretmenin alemi yok dimi ama.
ewet canım çok haklısın...zaten ben haklıyım sen haksızsın olayına girersen huzuruda mutluluguda bulamazsın... evlilikte her zaman ortak noktayı bulmak çok önemli...
ben bazen haklı olduğum konularda dolduruşa gelip eşime yüklenip huzurumuzu bozduğum oluyor halbuki uygun şekilde dile getirsem en ufak tartışmalarımız bile olmayacak zamnla akıllanacam
demekki eşin seni kırmadan sölüyor buda güzel bişi
bide sevince insan gerçekten bazı eksiklerini görmüyor
ewet canım öle gerçektende... muhabbetimiz güzel olsun gerisin önemli deil bence
ve ben şuna inanmaya başladım evlilikte istediğin kadar haklı ol ama huzurun olmadıktan sonra neye yarar
çok şükür huzurumuz var bazı konulardada illa ben haklıyım diye diretmenin alemi yok dimi ama.
umarım umarımmben bazen haklı olduğum konularda dolduruşa gelip eşime yüklenip huzurumuzu bozduğum oluyor halbuki uygun şekilde dile getirsem en ufak tartışmalarımız bile olmayacak zamnla akıllanacam
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın dua edin bana yarın güzel haberlerle döneyim inşallahhh
hoşçakalın
iyi akşamlar canlar kaçtı ben
amaniiiinnn kızlar listeyi niye böyle yaptınızkimin hangi ayda hamile kaldığı belli değil karışmış.doğum sırası kime geldi o bile belli değil
kız bu lıste hep boleydıkı degısmedı yani..su bana yap bakalım bı dedıde daha yapmadım...ama çok uzun zaten ya...ayları boşver bence yenı adaylara yer açılsın bız doguranlar da sadece bebeklerımızle olalım dıyorum...
sucum kısaltayım dedim ama olmadı bencehiç de kısalmadı yani maşallah ne listeymiş...tebrik ediyorum bizi çok bereketli bi topiğiz..değişen bir şey olmadı eskisi gibi kalsın bence
bence bu daha güzel oldubencede doğuranları alta yazdığınız için hamile kaldıkları ayın bir önemi yok.ama yani biz daha doğurmadığımız için doğum sırası kime gelmiş belli değil ondan dedim yoksa bu halide güzel oldu.nasıl derseniz kızlar bana farketmez zaten sıra yavyuma geldi galiba..daha sonrada pembe var..
sucum kısaltayım dedim ama olmadı bencehiç de kısalmadı yani maşallah ne listeymiş...tebrik ediyorum bizi çok bereketli bi topiğiz..değişen bir şey olmadı eskisi gibi kalsın bence
yok kızz baya kısaltmışsın böyle iyi oldu boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?