Ay ay ay tosbağamla biz de geldik nane teyzemizin müjdesini bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuzzzzay totem mi yapsak napsak
ayyyyyy şimdi düşüp bayılacammmmmm..hadi naneeeeeeeeeeeeeee.....
Eki Görüntüle 202929 kızlar ya kusura bakmayın ancak girebildim çünkü evde int yok eşimdeydi wınn onu bekledim:))
bugün sizlerinde destegiyle özellikle yavyumunnnn eve giderken test aldım hemen yaptım ve sonuççççç POZİTİFFFFFFFF
ilk defa çift çizgiyi gördüm ya o kadar güzel bir duyguymuşki çok şükür o duyguyu tatmakta nasip oldu
ewet kızlarr HAMİLEYİMMMMMMMMMinanamıyorum hala ya çok heyecanlıyım çok mutluyum tarifsiz bir his ya kelimelere aktaramıyorum...çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşunun kırmızılığına baaaaaaaakkkkk maşallah kuzucuklara ikisi de tuttu eminim ben kurban olsun teyzeleri onları yaradana Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerlemeyi, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem benim hayatımda aldığım en güzel haberlerden biri oldu bu
Kocişe çoooooookkk büyük bi sürpriz yapmalısın çooooooookkkk
Eki Görüntüle 202929 kızlar ya kusura bakmayın ancak girebildim çünkü evde int yok eşimdeydi wınn onu bekledim:))
bugün sizlerinde destegiyle özellikle yavyumunnnn eve giderken test aldım hemen yaptım ve sonuççççç pozitiffffffff
Ilk defa çift çizgiyi gördüm ya o kadar güzel bir duyguymuşki çok şükür o duyguyu tatmakta nasip oldu
Ewet kızlarr hamileyimmmmmmmmmInanamıyorum hala ya çok heyecanlıyım çok mutluyum tarifsiz bir his ya kelimelere aktaramıyorum...çok şükür rabbime bu günleri gösterdi rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım benimmmmmmmmmm
inşallah ya inşallah
aminnnnnnnnnnnn canım hepimizin inş saglıklı bir şekilde hamilelik geçiriz kucagımızada alırız bebişlerimizi inşallahhh
hala ellerim titriyor inanırmısın yemegi zor yapıyorum az önce pilav yaparken su yerine çayı döktüm içine yadüşün halimi yani
valla erkenden sölerim bu gazla:)) azcık daha sabretsem bari:))))))))))
canım benimmmmmmmmmm
inşallah ya inşallah
aminnnnnnnnnnnn canım hepimizin inş saglıklı bir şekilde hamilelik geçiriz kucagımızada alırız bebişlerimizi inşallahhh
hala ellerim titriyor inanırmısın yemegi zor yapıyorum az önce pilav yaparken su yerine çayı döktüm içine yadüşün halimi yani
valla erkenden sölerim bu gazla:)) azcık daha sabretsem bari:))))))))))
ben şimdilik çıkıyorum balım benimmmm kociş çakmasın sofrayı hazırlayayım yine kaçamak gelirim kuzum bu arada çoooooooook tşk ederiz teyzesi çok mutlu olduk aramana
sırf senın için geldim inan ege deli gibi ısırıyor benı her yerım morardı onla ılgılenmıyom dıyeya nanemmm bu ne koyu bır kırmızı emınım kı senınkıler ıkız aallhım bozmasın..de de deeeee ege de de dıyor dıbımde o da tebrık edıyo teyzesı ...çooook öptum seni canım şükürler olsun allahıma...
ne demek kuzum benim ararım tabi her zaman ararım, sen benim bitanemsin
bugünleri de gördük ya bu topikte hamile kalmayan kalmayacak inşallah...çok mutlu oldum ben de ya
bugün sizlerinde destegiyle özellikle yavyumunnnn eve giderken test aldım hemen yaptım ve sonuççççç POZİTİFFFFFFFF
ilk defa çift çizgiyi gördüm ya o kadar güzel bir duyguymuşki çok şükür o duyguyu tatmakta nasip oldu
ewet kızlarr HAMİLEYİMMMMMMMMMinanamıyorum hala ya çok heyecanlıyım çok mutluyum tarifsiz bir his ya kelimelere aktaramıyorum...çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?