Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

işte bu yaaaaaaaaaaaaaa....
bu topiğin kızları biliyor işiiiiiiii..hepimiz inanmıştık ilk seferde tutacağınaaaaaaaa...
allahımm ne kadar güzell..hem eşinin doğumgünü...hem berat kandiliii...
hemde minnaklarrrr............
kopkoyuuuuuuu bu testtttt.....

süperrr fikirrrrrrrrrrr....

ayyy şaşkınnnnnnnnn.. şimdiden aklını aldı bu minnaklarrrrrrrrrr.....

kuzummmm canım benim yaaaa ne kadar sevindim anlatamam
çok şükür Allah'a seninde müjdeli haberini aldık,darısı tüm bekleyenlere inşallah
çooooook tebrik ediyorum canım benim yaa minnakların sana sımsıkı tutundu,
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahh
Eşine de çok güzel bi doğum günü hediyesi olduu..ne mutlu size

Son düzenleme:

nanemmmmmmmmmmm canımm benim yaaaa çok sevindimmmm allahım sonunda yüzünü güldürdüüü inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririsin canımm inan eşimin spermleri yok dediğin gün kendimden çoksenin için dua etmiştimm allahımmm ne kadar güzel bi duyguu

GüNaYdInLaR ToPiĞiMiN gÜzEL bAyAnLaRı

bugünlerde neşe saçıyorum çünkü havalar artık sıcakgüneş tepemde

HERKESİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUNNN......

bugün hepimiz için dua edicem.sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin kızlar...

Son düzenleme:

canımmmmmmmmmmmmm rabbim sonunda yüzünü güldürdü,minnaklar tutundu anneciklerine..
hamile kalacağına inandığım gibi,ikisinide sağlıkla doğuracağına da inanıyorum..
ayyyyy çok mutluyumm çoookkk
eşine nasıl söyledin hemen anlat bize
tekrar tekrar tebrik ediyorum tatlım...darısı tüm isteyen başına..

nanesekerim çok sevindim canım senin ve eşin adına. tebrik ederim seni yeni annemiz.. allah yavrularını eline almayı nasip etsin.
allahım tüm istiyenlere bu duyguyu tattırsın işallahh..

bu topik çok kısa süre içinde,hamilelik belirtilerinin konuşulduğu değil,annelerin benimki emekledi,benimki de konuştu dedikleri bir yer olacak

amannnnnnnnnnnnnnn yeni gördüm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçok sevindimmmmmmmmmmmm kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzz artık sende hamişsin canım benim yaaaa okadar mutluyumkiii Rabbim yüzünü güldürdü çok şükür haydinnn halaya kızlarrrr

çigdemcim nasılsın. senin zıbıdıklar uyuyomu.. allah kolaylık verisn bitanem. ben biriyle basa çıkamıyom. gercekten cok zor..
bu arada belinde agrı oluyomus. gecmiş olsun canım. ama kolay değil 3 bebek tasıdı o beden.. 1 yılda bünyen anca toparlanır. bende bile agrı oluyo. doktor bir senede gecer dedi...

aynen öyle valla.....
şimdi ayşe,yeliz,paradies kaldı sanırım...darısı onların başına inşallah....

darısı onlara işallah.

selizcim sen nasılsın balım.sınavların nasıl gecti.
benim ikinci gün girdigim 2 sınav mafişş. sanırım 4 e gecemicem. ama bütlerde var bakalım..

darısı onlara işallah.

selizcim sen nasılsın balım.sınavların nasıl gecti.
benim ikinci gün girdigim 2 sınav mafişş. sanırım 4 e gecemicem. ama bütlerde var bakalım..

iyiyim canım valla sen nasılsın???canım bende muhasebe ve hukuktan zorlandım bu sene çıkmış sorulara ağırlık vermedilerdaha cevap anahtarına bakamadım şimdi bakıcam..kesin büte kaldım.ama matı verdiğim sürece zaten her halikarda 3'e geçiyorum ama alttan ders bırakmak istemiyorum seneye bebekte olacak çalışmam zor olur..

bugün regaib kandiliymiş kızlarr:26:

günaydınn..
bende berat kandili deyip duruyorum..nihat hatipoğlunun programından duydum öylee..ikiside aynımı acaba????
herneysee...
kutlu olsunn hepimizee...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn..

ben gecen sene bütlere girdigimde 8 aylık hamileydim.ve 3 e gecmiştim.ozaman çalışmak daha kolaydı.şimdi benim oglan benden önce kitaplara sarılıyo.benim alttan iktisat var onu versem baskada bişey istemiyomm

günaydınn..
Bende berat kandili deyip duruyorum..nihat hatipoğlunun programından duydum öylee..ikiside aynımı acaba????
Herneysee...
Kutlu olsunn hepimizee...rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn..

elifcim canım nasılsın.senin kandilin mubarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…