elifcim canım nasılsın.senin kandilin mubarek olsun.
amiiinnn....günaydınn..
bende berat kandili deyip duruyorum..nihat hatipoğlunun programından duydum öylee..ikiside aynımı acaba????
herneysee...
kutlu olsunn hepimizee...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn..
ben gecen sene bütlere girdigimde 8 aylık hamileydim.ve 3 e gecmiştim.ozaman çalışmak daha kolaydı.şimdi benim oglan benden önce kitaplara sarılıyo.benim alttan iktisat var onu versem baskada bişey istemiyomm
iyiyim canım çok şükürr..çalışıyorum iştee..sen nasılsınn.oğlun nasıl??
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun....bu sabah uyanamadık ege ben ve babamız üçlüsü yatakta karman çorman olmuşuz....ayaklar eler karışmış hep...zor uyandık ya..ağırlık var hala üstümde..Nane'm bu mübarek gün mutlu haberlerini alırız inşallah heyecanla bekliyorum seniii
iyiyim cnm ya.. çok yogun çalısıyorum. Eve gidiyorum evdede öle.benim oğlanda iyi teyzesi. Baba demeye basladı . Eşim nasıl görsen havalarda. Merte diyorum anne de oğlum.... Ba ba diyo :)))
sende izine çıkacan sanırım. Eşine kavusacan kısmetse. Bol bol dinlen..isim düşündünmü cnm oğluna..
iyiyim cnm ya.. çok yogun çalısıyorum. Eve gidiyorum evdede öle.benim oğlanda iyi teyzesi. Baba demeye basladı . Eşim nasıl görsen havalarda. Merte diyorum anne de oğlum.... Ba ba diyo :)))
sende izine çıkacan sanırım. Eşine kavusacan kısmetse. Bol bol dinlen..isim düşündünmü cnm oğluna..
amiiinnn....
Kız iktisatta ne varki benim herzaman en yüksek aldığım ders.sadece soru cevap şeklinde ezberle okadar..aynıları çıkıyor inan..beni 2.sınıfın ticaret hukuku çok zorladı yaa bukdr beklemiyordum.sen doğru diyosun ben bebeğim doğmadan bütün derslerimi vereyim 3.sınıfa hiç alttan ders bırakmayım..3.sınıfın en zor dersi ne??gerçi bnm bölüm maliye 3.sınıfta derslerimiz ayrılıyor..senin bölüm ne?
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun....bu sabah uyanamadık ege ben ve babamız üçlüsü yatakta karman çorman olmuşuz....ayaklar eler karışmış hep...zor uyandık ya..ağırlık var hala üstümde...nanemi merak ediyorum...eşine nasıl söledi acaba
ooof hep baba dede bızım ki...iişine gelınce bırsey ısterse ya da aglarsa anne cıkıyo çıkarcı ege
bende acayip merak ediyorum eşine nasıl söylediğiniii...
seninde kandilin mübarek olsunn hayatımmm...
yerim onuuu...
günaydın kızlar
nanem test mi yaptı ?????
demek izne ayrılıyorsun ha ..oooh ne güzel ya...ama dogum sonrası işe başlamak ne zor geliyor adama ya...alışıyorsun evde vakıt gecırmeye ..ben sabahtan baslardım seda sayan ..sonra yemekteyız...evlendırme programlarısımdı hıcbırınden haberım yok..aksam mort olup uyuyorum..canım dun gece ege agladı bırden onu uyutmaya gectım odaya esıme dedım 5 dk yazar mısın dıye ...sen de cıkmıssın zaten canım kusura bakma olur mu
günaydın kızlar maşallah topiğimize hepimizin kandili kutlu olsun
yok canım ne kusuru...ege rahat bırakmıyor senii.tahmin edebiliyorumm...
Izin dönüşleri herzaman zordurr..ben 1 hafta izin kullandığımda bile işe hemen adapte olamıyorumm..işkence gibi geliyorr...ozaman naparımm bilmiyorumm.Hayırlısıı...
günaydın kızlar maşallah topiğimize hepimizin kandili kutlu olsun
kızlar canım iskender ile kola çekiyor ya...bıktım şu rejımden ...yemek istiyorum ben ya yemek..tereyaglı yemeklerın suyuna taze ekmeklerle banmak ıstıyorum yagsız etten bıktım sımıtten bıktım ooofff...ondan mı mutsuzum bu aralar acaba...dun de canım baklava cektı esıme dedım de almadı hayindiyetteymısım sankı ben bılmıyorum
Eki Görüntüle 202929 kızlar ya kusura bakmayın ancak girebildim çünkü evde int yok eşimdeydi wınn onu bekledim:))
bugün sizlerinde destegiyle özellikle yavyumunnnn eve giderken test aldım hemen yaptım ve sonuççççç POZİTİFFFFFFFF
ilk defa çift çizgiyi gördüm ya o kadar güzel bir duyguymuşki çok şükür o duyguyu tatmakta nasip oldu
ewet kızlarr HAMİLEYİMMMMMMMMMinanamıyorum hala ya çok heyecanlıyım çok mutluyum tarifsiz bir his ya kelimelere aktaramıyorum...çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
nankör kedii..ilk baba dedi hee:))))
bende allah nasip ederse önümüzdeki hafta cuma izne ayrılıcamm...
Bu hafta kontrolüm varr.konuşcaz işte dr.laa...
Isim büyük ihtimalle fevzi ömer olacakk..:)))
inşallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?