Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn..
bende berat kandili deyip duruyorum..nihat hatipoğlunun programından duydum öylee..ikiside aynımı acaba????
herneysee...
kutlu olsunn hepimizee...Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn..
amiiinnn....
ben gecen sene bütlere girdigimde 8 aylık hamileydim.ve 3 e gecmiştim.ozaman çalışmak daha kolaydı.şimdi benim oglan benden önce kitaplara sarılıyo.benim alttan iktisat var onu versem baskada bişey istemiyomm

kız iktisatta ne varki benim herzaman en yüksek aldığım ders.sadece soru cevap şeklinde ezberle okadar..aynıları çıkıyor inan..beni 2.sınıfın ticaret hukuku çok zorladı yaa bukdr beklemiyordum.sen doğru diyosun ben bebeğim doğmadan bütün derslerimi vereyim 3.sınıfa hiç alttan ders bırakmayım..3.sınıfın en zor dersi ne??gerçi bnm bölüm maliye 3.sınıfta derslerimiz ayrılıyor..senin bölüm ne?

iyiyim canım çok şükürr..çalışıyorum iştee..sen nasılsınn.oğlun nasıl??

iyiyim cnm ya.. çok yogun çalısıyorum. Eve gidiyorum evdede öle.benim oğlanda iyi teyzesi. Baba demeye basladı . Eşim nasıl görsen havalarda. Merte diyorum anne de oğlum.... Ba ba diyo :)))
sende izine çıkacan sanırım. Eşine kavusacan kısmetse. Bol bol dinlen..isim düşündünmü cnm oğluna..

Nane'm bu mübarek gün mutlu haberlerini alırız inşallah heyecanla bekliyorum seniii
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun....bu sabah uyanamadık ege ben ve babamız üçlüsü yatakta karman çorman olmuşuz....ayaklar eler karışmış hep...zor uyandık ya..ağırlık var hala üstümde...nanemi merak ediyorum...eşine nasıl söledi acaba

Son düzenleme:

ooof hep baba dede bızım ki...iişine gelınce bırsey ısterse ya da aglarsa anne cıkıyo çıkarcı ege

nankör kedii..ilk baba dedi hee:))))
bende Allah nasip ederse önümüzdeki hafta Cuma izne ayrılıcamm...
bu hafta kontrolüm varr.konuşcaz işte dr.laa...
isim büyük ihtimalle Fevzi Ömer olacakk..:)))
inşallahhh....

benim böüm işletme canım. Ben iktisattan hiç anlamıyom. Zaten bu dersi vermeden 4 gecemiyorum. Ezber yapıyom sonra unutuyom :)) bendede o sorun varr :)))))

bende acayip merak ediyorum eşine nasıl söylediğiniii...
seninde kandilin mübarek olsunn hayatımmm...

ooof hep baba dede bızım ki...iişine gelınce bırsey ısterse ya da aglarsa anne cıkıyo çıkarcı ege
yerim onuuu...

bende acayip merak ediyorum eşine nasıl söylediğiniii...
seninde kandilin mübarek olsunn hayatımmm...

yerim onuuu...

demek izne ayrılıyorsun ha ..oooh ne güzel ya...ama dogum sonrası işe başlamak ne zor geliyor adama ya...alışıyorsun evde vakıt gecırmeye ..ben sabahtan baslardım seda sayan ..sonra yemekteyız...evlendırme programlarısımdı hıcbırınden haberım yok..aksam mort olup uyuyorum..canım dun gece ege agladı bırden onu uyutmaya gectım odaya esıme dedım 5 dk yazar mısın dıye ...sen de cıkmıssın zaten canım kusura bakma olur mu

Allahım şükürler olsun nanem hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biz burda tarifsiz mutluluk içindeyken eşinin halini düşünemiyorum bileeee Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah bu günün en güzel haberi

kızlar canım iskender ile kola çekiyor ya...bıktım şu rejımden ...yemek istiyorum ben ya yemek..tereyaglı yemeklerın suyuna taze ekmeklerle banmak ıstıyorum yagsız etten bıktım sımıtten bıktım ooofff...ondan mı mutsuzum bu aralar acaba...dun de canım baklava cektı esıme dedım de almadı hayindiyetteymısım sankı ben bılmıyorum

yok canım ne kusuru...ege rahat bırakmıyor senii.tahmin edebiliyorumm...
Izin dönüşleri herzaman zordurr..ben 1 hafta izin kullandığımda bile işe hemen adapte olamıyorumm..işkence gibi geliyorr...ozaman naparımm bilmiyorumm. Hayırlısıı...

bır de bebegını bırakaacaksın sen onun zorlugunu dusun..ooof nasıl kotuydum ya ılk zamanlar...ama sımdı kaplarına gelınce ege gulmeye baslıyo allahtan yani...onlarda evlatları gıbı sevıyor..arada ufak seyler oluyor ama ..yıne de sanslıyım kı burda verebılecegım en ıyı aıle...tokatlı degıller zaten o başlı başına guzel benım için..kendı sıvaslı esı konyalı..bu arada ge gercektende uyumak uzere oldugu ıcın hem sınırlıydı hem de oynamak ıstıyordu..nasıl ısırdı beni eşşek ya gece boyu...hep de ince deriyi seçiyo hayin..allahtan artık mememi ısırmıyor bi ara ona takmıştı...

günaydın kızlar maşallah topiğimize hepimizin kandili kutlu olsun

Günaydın canımm...seninde kandilin mübarek olsunn...

vay hainnn....
kaçamak ibr iki dilim atıverirdin ağzına..bozmazdı o rejimi nolcakk..
eşini kınıyorummmm....

ay kızlar dün müdür bey şiir dinletisine gitmişş...Şair ANNEM diye bi şiir okumuş ve şiirin hikayesini anlatmışş...
kimsesizler yurdunun önünden geçerkenn yurdun arka tarafında merdivende oturup anne anne diye ağlayan bi çocuk görmüşşş....ondan etkilenip yazmışşş...
ayy bittim yaaaa....çok üzüldümm...gözümün önüne geldi çocukk..
Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasınnnn....hele annesizzzzz....

Son düzenleme:

ay nane inanmıyorummm ben testi bugün yapıcaksın sanıyodum Allah ım sana şükürler olsun
hala ağlıyorum ya nedne ağlıyorum ki ay çok sevındım ya çzigide kıppppkırmızı maşallahh
ya çok duygulandım nanemm çok duygulandım anlatamam hayırlı olsun canım
önce göbüşünde sonra kollarında sağlıkla büyüt yavrunu

aradım ama telefonun kapalı canım olsun çok öpüyorummm

ömer ismini çok seviyorum.. Ismiyle uzun saglıklı bir ömür gecirir işallah.

Ben çıkyuorum kızlarr

neslicim senlede muhabbet edemedik kuşum çok öpüyorum seni. Nu sabahta bizde ne oldu anlatayım gülün biraz :))
sabah merti emdirmek için yatagında lamısıtm saat 4 gibiydi. Ben yaslanarak öle uyuya kalmısım.saate bir baktım 20 var :)) ama kaça 20 var olduguna bakmamısım tabi..
Neyse eşlimi kaldırdım apar topar hazırlandık. Diyorum hala 1 dakka kaldı sacımı bile tarıyamadık. Saate bir baktım 6:))))))
1 saat önceden hazırızzz.. Sonra tv izledükk esimle...

Ben kaçtım kızlar hepinizi öpüyorum .işlerimi halledeyim gelirim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…