senın de canım kandılın mübarek olsun....
günaydın canım Allahım kolaylık versinGünaydın kızlar baktım naneyle ilgili bişiler yazmışsınız ay dedim kesin hamıle direk mesajı
aradım valla :)
naıslsınız bakalım :) ben iş arıyorum halen ayakalrım ağrıdı gezmekten bugun evde takılıcam
dinlenicem.
Bu arada tickerim bitmiş bide başa sarmış değiştireyim şunu :)
evet canım hem de kopkoyu bır kırmızıyla cıktı test...bence ıkız dıyorum kızlar ...
amin canım
yavyum izne ne zaman çıkıyosun tatlım
benimde artık dayanacak halim kalmadı dün gece uyandım ateşim vardı istiğfar ettim, sabah sırf işler yoğun diye geldim, galiba yediğim bişey dokundu :26::26::26:
günaydın canım Allahım kolaylık versin
amin canım
benimde artık dayanacak halim kalmadı dün gece uyandım ateşim vardı istiğfar ettim, sabah sırf işler yoğun diye geldim, galiba yediğim bişey dokundu :26::26::26:
Günaydın canımm...seninde kandilin mübarek olsunn...
vay hainnn....
kaçamak ibr iki dilim atıverirdin ağzına..bozmazdı o rejimi nolcakk..
eşini kınıyorummmm....
ay kızlar dün müdür bey şiir dinletisine gitmişş...Şair ANNEM diye bi şiir okumuş ve şiirin hikayesini anlatmışş...
kimsesizler yurdunun önünden geçerkenn yurdun arka tarafında merdivende oturup anne anne diye ağlayan bi çocuk görmüşşş....ondan etkilenip yazmışşş...
ayy bittim yaaaa....çok üzüldümm...gözümün önüne geldi çocukk..
Rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasınnnn....hele annesizzzzz....
geçmiş olsun canım dıkkat et yedıklerıne dısarda tavuk tarzı syler yeme sakınamin canım
Günaydın kızlar baktım naneyle ilgili bişiler yazmışsınız ay dedim kesin hamıle direk mesajı
aradım valla :)
naıslsınız bakalım :) ben iş arıyorum halen ayakalrım ağrıdı gezmekten bugun evde takılıcam
dinlenicem.
Bu arada tickerim bitmiş bide başa sarmış değiştireyim şunu :)
günaydın canım hoşgeldin...aynı yatakta 2 erkekle ne şanslısıngünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun....bu sabah uyanamadık ege ben ve babamız üçlüsü yatakta karman çorman olmuşuz....ayaklar eler karışmış hep...zor uyandık ya..ağırlık var hala üstümde...nanemi merak ediyorum...eşine nasıl söledi acaba
canım Allahtan ezberim kuvvetli..ezberleyemezsen zor zaten bu işler hakikaten zor..Allah yardımcımız olsun...benim böüm işletme canım. Ben iktisattan hiç anlamıyom. Zaten bu dersi vermeden 4 gecemiyorum. Ezber yapıyom sonra unutuyom :)) bendede o sorun varr :)))))
kızlar canım iskender ile kola çekiyor ya...bıktım şu rejımden ...yemek istiyorum ben ya yemek..tereyaglı yemeklerın suyuna taze ekmeklerle banmak ıstıyorum yagsız etten bıktım sımıtten bıktım ooofff...ondan mı mutsuzum bu aralar acaba...dun de canım baklava cektı esıme dedım de almadı hayindiyetteymısım sankı ben bılmıyorum
Bugün fatmagül var....ay bu aralar kerimin aşkı da ben de favori meteden sonra kerim diyorum ben
Bugün fatmagül var....ay bu aralar kerimin aşkı da ben de favori meteden sonra kerim diyorum ben
günaydın canım hoşgeldin...aynı yatakta 2 erkekle ne şanslısın
Canım allahtan ezberim kuvvetli..ezberleyemezsen zor zaten bu işler hakikaten zor..allah yardımcımız olsun...
Ayyyyyyyyyy ne kolasıııııııııı tinker yapılırmı bu bana.kolaaa istiyorum bennnnnnn:84::84::84::84::84::84:
Yeni gelen kızlar hoşgelmişsiniz....ayy kızlar aöf cevap anahtarına bakıyorumda sanırım 3.sınıfa geçmişimmmmmm
evettt yaaaa kerime çok üzülüyorum fatmafül bazen uyuz ediyoo çok tersliyordu ama şu aralar yakın davranıyoo yeni fragmanında elinden öpüyorduuuu
ne yalan söyeleyim keremin aşkıda beni etkiliyor...bu bölümünde fatmagülün elini öperken bir sahnesi var yaa çok güzel kesin izle...bence eski salak nişanlısından bin kat daha çok sevio kerem.bence gerçek aşk onunkisi
günaydınnn kıslarrrrrrrrrr
bugun nekadar güzel bi gün...nanem için çok sevinçliyimm... buarada kandilimiz mübarek olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin....
off çok sıcakkkkk yahuuuu deniz sezonunu açmak lazım..
allahım ne zor annesızlık ruyamda ben de annemı gordum dun sen dıyınce aklıma geldı annem durup durup bayılıyormus da hastaneye goturcekmısız aoooof allah korusun ya ...
geçmiş olsun canım dıkkat et yedıklerıne dısarda tavuk tarzı syler yeme sakın
bız de cok duygulandık en cok sevındıgım kısı nane ...en olumsuz durumdan naSIL DA GELDI BURALARA ...KALBI GIBI TERTEMIZ BIR HAYAT SURSUNLER INSALLAH YAVRULARIYLA...CANIM SU IS ISINI HALLET DE EN YAKIN ZAMANDA ALLAHIM SANA DA BIR TANE NASIP ETSIN...
Başbakan kadromuzu seçim sonrası verecekmiş kızlar 3 yılını dolduranlara aynı yerde..ama ben 5.yılım doluyor..iyi de il dısı tayın cıkarda yenı yere gıdersem orda 3 yılımı doldurmamıs olacagım..baya bı kafam karıstı ali cengiz oyunu var ama çözemedim daha...allah sonumuzu hayır etsın...ne ka köfte o ka ekmek diyor kendisi
kız ben hamıle olsam da ıcsem vallahı ben arada ıcıyordum kola...napayım arada ıcmeyle bır sey olmaz hamılelıkte hem ayse derdı bellı bı mıktarı asmadıkca sorun degıl dıye...kolasz hayatı kınıyorum
Evet erkeklerım 2 tane..dun babası kıstırdı benı odada yerde uzanıyordum bı baktım ege emekleyerek geldı ve bana sarılıyo..paylaşılamıyorum ayolll
kız ben hamıle olsam da ıcsem vallahı ben arada ıcıyordum kola...napayım arada ıcmeyle bır sey olmaz hamılelıkte hem ayse derdı bellı bı mıktarı asmadıkca sorun degıl dıye...kolasz hayatı kınıyorum
Evet erkeklerım 2 tane..dun babası kıstırdı benı odada yerde uzanıyordum bı baktım ege emekleyerek geldı ve bana sarılıyo..paylaşılamıyorum ayolll
Ay kızlar ben sapık mıyım sizce.....utandım kendımden bırden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?