Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende içiyorum arasıra napim kolasız hayat düşünemiyorum
Ay kızlar ben sapık mıyım sizce.....utandım kendımden bırden

sapık değilsin sen aşk kadınısın bence

günaydınnn ayşemmmmm bende çok üzülmüştümmm ama rabbim güldürdü yüzünü

nannneeeeeeee çok sevindiimm yaaaaa ama hiç tutmıycakmış gibi geçmemişti içimdeenn çok şükürrr bebiklerin seninleeee Allahh sağlıklı sıhhatliii bir hamilelik geçrirp dünyaya getirmeni nasip etsin inş....

Son düzenleme:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zaten emindikk ama tescillendiiiiiiiiiii
çok çok sevindim bitanemmmm allahım işallahhhh kucagına alma sevincinide yaşatır hayırlısıylaaaaa

yok kız oynaşıyorduk sadece çocugun önünde yapamam ben günah...ama dediğin gibi çocuk olunca ne araya kıstırrsan öle oluyor
de mi yaaaaaa:98::98::98:haşin erkek kerim
bende içiyorum arasıra napim kolasız hayat düşünemiyorum

Sapık değilsin sen aşk kadınısın bence
evet ama köreldim sankiiii bu aralar aşk nerde ben nerde....dün eşimle hoş muhabetten sonra( gayet güzel olmasına rağmen) beni bir ağlama tuttu ben de anlayamadım...eski günlerimizi özledim diye birden o durum hoşuma gıtmedı...ne bıleyım bazı şeyler geride kalıyor sex olunca ben ce...ya da anne oldugum ıcın bazen bu durumu yasamak suçluluk duygusu mu ne yaşatıyor bana anlayamadım bı anda aglamaya basladım..:2:
eheueheue valla hee

.........derdim ama demeyeyim...kusura kalmasın 10 yıl sozleşmelı kalsam da vermem yani

günaydın hayatımm
istedigin saatte msj atabilirsin kuzum ama olsunn zaten emindim tutacagındann sıra sende preeseedlii

Aahahhahahahha pressedli heee anammmm tutarmı bilemiyorum artık ama adet sancılarım başladı sanki tutmayacak gibiii adet olcak gibi hissediyorumm zaten bu seferde tutmazsa şansım biraz daha azalıyoo çünkü eşim işi sebebiylee artık evehaftada bir gelicekkkk :2::2::2:

kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize tek tek çok teşekkür ederim yaa nerelerden nereye geldik dimi
ben ne zaman umutsuzluga kapılsam alıp götürdünüz benden umutsuzlugumu hepberaber dualar ettik burda hiç vazgeçmedik hepimiz inandık, azıcık olumsuz düşünceler kafamda yer etse izin vermediniz buna, her zaman her zaman yanımdaydınız sizin desteklerinizle bu güne kadar geldik... hep umut oldunuz bana ne imkansızlıklar yaşadık ama maşallah hepsinin üzerinden geldik ve bende sizin dualarınızla bugüne geldim çok şükür ya
hepinizden Allah çok çok razı olsun..Allah gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin inş...anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş.hamile arkadaşlarımızında bebeklerini saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah...
ay hala çok heyecanlıyım dünden beri bir keyifliyim bir mutluyumki sormayın gitsin eşim bile sende bi farkklılık var noldu sana deyip durdu zaten

gelelim eşime ben gece 12yi bekleyemedim çünkü hem sölememeye dayanamadım hemde uykusuzluga
eşim şok oldu gerçekten böle bişey yapacagını hiç beklemiyordum dedi ben şimdi babamı oldum diyo şoktan çıkamadı bi türlü bide diyoki hatun yarın iş yerindekilere tatlı dagıtabilirmiyim nasıl olur diyo dedim ne için dagıtıcaksın:))) baba oldugumu öğrendim ya o yüzden dedi
bende tabiki tatlı alıp dagıtabilirsin iş yerindekilere dedim:))
çok sevindim varya görceksiniz halini sürekli kafası göbüşümdeydi bende diyorum daha duyamazsın onları fasulye kadar bile deiller diyorum yok hala kafası göbüşümde kızlarrr napıyosunuz diyo dedim hiç heveslenme ikiside erkek dedim sonra göbüşümü seviyo okşuyo çocuk gibiydi resmen ve çok da şaşkındı bugün keyfi acayip yerindeydi işe giderken oyy kocişim benim çok seviyorum ben onu ya

böle işte kızlar ben hiç böyle bir duygu yaşamadım ya hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok farklı bişeymiş gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
artık ben sıramı savdım sıra ayşemm , mervem ve yelizimde sıra inşallah..

hepinizden alıntı yapmıştım ama msj uzunlugu çok olunca kabul etmedi o yüzden kusura bakmayın olurmu canlarım
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun....

ciddi misin ya..ama o ilişki sıklığına bağlı ama bellı de olmaz canım ya...egeye hamıle kaldıgım ayda yaptıklaım suydu..bı kre adetten sonra her gun ılışkıye gırdık bır daha kı doneme kadar..daha oncesınde gun asırı yapıyordum 5-6 ay tutmadı..sonra arı sutu bal polen yedık karıkoca..sonra oncesınde sogan kuru yapmıstım...bunları uguladıgım ay hamıle kaldım nıhayet...hayırlısı olsun canım :26:

kuzummm benim yaa duygulandırdınn beniii anamm işyeirndede insan ağlayamıyokii kendimi tutmaktan başıma ağrı girer artıkk rabbimmm kucağınada almayı nasip etsin tatlımm..güzel dileklerin için Allah razı olsunn...

ALLAH BOZMASIN CANIM BAŞKA NE DENİR Kİ

eşinin o sevıncını görmek bile başlı başına bir mutluluk değil mi canım
Allah ım inşallah dahada güzel mutlulukları yaşamayı nasib etsin size
tekrar tekrar hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrucakalrın kocaman öpüyorum seni
taze anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…