- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
bende içiyorum arasıra napim kolasız hayat düşünemiyorumkız ben hamıle olsam da ıcsem vallahı ben arada ıcıyordum kola...napayım arada ıcmeyle bır sey olmaz hamılelıkte hem ayse derdı bellı bı mıktarı asmadıkca sorun degıl dıye...kolasz hayatı kınıyorum
Evet erkeklerım 2 tane..dun babası kıstırdı benı odada yerde uzanıyordum bı baktım ege emekleyerek geldı ve bana sarılıyo..paylaşılamıyorum ayolll
Ay kızlar ben sapık mıyım sizce.....utandım kendımden bırden
yani oy verirsen kadro vericezmi demek istiyolarrrrrrrrr....
uyanıklarrrr...
ay mervişim valla bende çok sevınclıyım yaa :) :) günaydın canım
aynen tinker nane,en olumsuz durumdan geldi buraya tam bir umut örneği
eşimin spermleri yokmus dediğinde nasıl üzüldüğümü hatırlıyorum
hep dua edıyordum nane için çokşükür Allah kabul etti dualarımızı sağlıkla nasib etti inşallah ikizdirde
amin canım ya işlerimi bi halledeyım de biz sağlıklı olalım bebiş gelir inşallahh
Eki Görüntüle 202929 kızlar ya kusura bakmayın ancak girebildim çünkü evde int yok eşimdeydi wınn onu bekledim:))
bugün sizlerinde destegiyle özellikle yavyumunnnn eve giderken test aldım hemen yaptım ve sonuççççç POZİTİFFFFFFFF
ilk defa çift çizgiyi gördüm ya o kadar güzel bir duyguymuşki çok şükür o duyguyu tatmakta nasip oldu
ewet kızlarr HAMİLEYİMMMMMMMMMinanamıyorum hala ya çok heyecanlıyım çok mutluyum tarifsiz bir his ya kelimelere aktaramıyorum...çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Eki Görüntüle 202929 kızlar ya kusura bakmayın ancak girebildim çünkü evde int yok eşimdeydi wınn onu bekledim:))
bugün sizlerinde destegiyle özellikle yavyumunnnn eve giderken test aldım hemen yaptım ve sonuççççç POZİTİFFFFFFFF
ilk defa çift çizgiyi gördüm ya o kadar güzel bir duyguymuşki çok şükür o duyguyu tatmakta nasip oldu
ewet kızlarr HAMİLEYİMMMMMMMMMinanamıyorum hala ya çok heyecanlıyım çok mutluyum tarifsiz bir his ya kelimelere aktaramıyorum...çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlarr günaydın ve kandiliniz mübarek olsunnnn
yok kız oynaşıyorduk sadece çocugun önünde yapamam ben günah...eheueheue paylaşılamıomusun kız :d
senınkıde ne öle odada felan ksıtırıyo
demekki bebiş olunca hatunu nerde bulursan orda oluyo bu işlerFastfood hesabı
Ege de noluyoki aceba orda ya du bi bakim dio çocuk bakıyokı annesi rapt -u zapt içinde
bütün kalelerine girilmiş bütün tersaneleri işgal edilmiş eheueheue
Ivit şekerim önemli olan oha sınırını aşmıycaksınCanın çektımı iç bi bardak tamam
hiçbişey olmaz ama ööle bi litreyi götüreyim olayı yok.kahve çay kola içebilrisin yanı
de mi yaaaaaa:98::98::98:haşin erkek kerimayy ne güzel yaa...allah bizede göstersin inşallhh o günlerii...
Ayy benimde canımı çektirdinizz.Kola içmeyeli çook zaman olduuuu...
Saçmalama yahu...bende çok kaptırırm kendimi böyle aşklaraa...
Kerimin o kıskançlıkları esip gürlemeleri benimde hoşuma gidiyooorrr...
bende içiyorum arasıra napim kolasız hayat düşünemiyorum
Sapık değilsin sen aşk kadınısın bence
eheueheue valla hee
günaydınnn şekerimm nabersinnnnn dün gece nanenin haberini duyunca msj atacaktım sanaaa o saatte ayıp olur diye msj atmadım artıkınn
günaydınnn şekerimm nabersinnnnn dün gece nanenin haberini duyunca msj atacaktım sanaaa o saatte ayıp olur diye msj atmadım artıkınn
günaydın hayatımm
Istedigin saatte msj atabilirsin kuzum ama olsunn zaten emindim tutacagındannSıra sende preeseedlii
günaydın hayatımm
istedigin saatte msj atabilirsin kuzum ama olsunn zaten emindim tutacagındannsıra sende preeseedlii
ay yelıze mı yazmıstınpardon miss
aahahhahahahha pressedli heee anammmm tutarmı bilemiyorum artık ama adet sancılarım başladı sanki tutmayacak gibiii adet olcak gibi hissediyorumm zaten bu seferde tutmazsa şansım biraz daha azalıyoo çünkü eşim işi sebebiylee artık evehaftada bir gelicekkkk :2::2::2:
kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize tek tek çok teşekkür ederimyaa nerelerden nereye geldik dimi
ben ne zaman umutsuzluga kapılsam alıp götürdünüz benden umutsuzlugumu hepberaber dualar ettik burda hiç vazgeçmedik hepimiz inandık, azıcık olumsuz düşünceler kafamda yer etse izin vermediniz buna, her zaman her zaman yanımdaydınız sizin desteklerinizle bu güne kadar geldik... hep umut oldunuz bana ne imkansızlıklar yaşadık ama maşallah hepsinin üzerinden geldik ve bende sizin dualarınızla bugüne geldim çok şükür ya
hepinizden Allah çok çok razı olsun..Allah gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin inş...anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş.hamile arkadaşlarımızında bebeklerini saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah...
ay hala çok heyecanlıyım dünden beri bir keyifliyim bir mutluyumki sormayın gitsin eşim bile sende bi farkklılık var noldu sana deyip durdu zaten
gelelim eşime ben gece 12yi bekleyemedim çünkü hem sölememeye dayanamadım hemde uykusuzluga
eşim şok oldu gerçekten böle bişey yapacagını hiç beklemiyordum dediben şimdi babamı oldum diyo şoktan çıkamadı bi türlü bide diyoki hatun yarın iş yerindekilere tatlı dagıtabilirmiyim nasıl olur diyo dedim ne için dagıtıcaksın:))) baba oldugumu öğrendim ya o yüzden dedi
bende tabiki tatlı alıp dagıtabilirsin iş yerindekilere dedim:))
çok sevindim varya görceksiniz halini sürekli kafası göbüşümdeydi bende diyorum daha duyamazsın onları fasulye kadar bile deiller diyorum yok hala kafası göbüşümde kızlarrr napıyosunuz diyodedim hiç heveslenme ikiside erkek dedim sonra göbüşümü seviyo okşuyo çocuk gibiydi resmen ve çok da şaşkındı bugün keyfi acayip yerindeydi işe giderken oyy kocişim benim çok seviyorum ben onu ya
böle işte kızlar ben hiç böyle bir duygu yaşamadım ya hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok farklı bişeymiş gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
artık ben sıramı savdım sıra ayşemm , mervem ve yelizimde sıra inşallah..
hepinizden alıntı yapmıştım ama msj uzunlugu çok olunca kabul etmedi o yüzden kusura bakmayın olurmu canlarım
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun....
kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize tek tek çok teşekkür ederimyaa nerelerden nereye geldik dimi
ben ne zaman umutsuzluga kapılsam alıp götürdünüz benden umutsuzlugumu hepberaber dualar ettik burda hiç vazgeçmedik hepimiz inandık, azıcık olumsuz düşünceler kafamda yer etse izin vermediniz buna, her zaman her zaman yanımdaydınız sizin desteklerinizle bu güne kadar geldik... hep umut oldunuz bana ne imkansızlıklar yaşadık ama maşallah hepsinin üzerinden geldik ve bende sizin dualarınızla bugüne geldim çok şükür ya
hepinizden Allah çok çok razı olsun..Allah gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin inş...anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş.hamile arkadaşlarımızında bebeklerini saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah...
ay hala çok heyecanlıyım dünden beri bir keyifliyim bir mutluyumki sormayın gitsin eşim bile sende bi farkklılık var noldu sana deyip durdu zaten
gelelim eşime ben gece 12yi bekleyemedim çünkü hem sölememeye dayanamadım hemde uykusuzluga
eşim şok oldu gerçekten böle bişey yapacagını hiç beklemiyordum dediben şimdi babamı oldum diyo şoktan çıkamadı bi türlü bide diyoki hatun yarın iş yerindekilere tatlı dagıtabilirmiyim nasıl olur diyo dedim ne için dagıtıcaksın:))) baba oldugumu öğrendim ya o yüzden dedi
bende tabiki tatlı alıp dagıtabilirsin iş yerindekilere dedim:))
çok sevindim varya görceksiniz halini sürekli kafası göbüşümdeydi bende diyorum daha duyamazsın onları fasulye kadar bile deiller diyorum yok hala kafası göbüşümde kızlarrr napıyosunuz diyodedim hiç heveslenme ikiside erkek dedim sonra göbüşümü seviyo okşuyo çocuk gibiydi resmen ve çok da şaşkındı bugün keyfi acayip yerindeydi işe giderken oyy kocişim benim çok seviyorum ben onu ya
böle işte kızlar ben hiç böyle bir duygu yaşamadım ya hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok farklı bişeymiş gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
hepinizden alıntı yapmıştım ama msj uzunlugu çok olunca kabul etmedi o yüzden kusura bakmayın olurmu canlarım
önemli dğeil şekerr anladım zatennn....Simit başına vurdu seninnnn kız bence fiziğin süper senin bırak şu diyetlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?