Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yaa canmm adetten sonra başlıyorduk ilişkiyeee bizde.. ama olmayacağı varsa olmuyor işte... bakalım bu ay sadece 4 defa girdik 3 ü için tam yumurtlama zamanımdı çünkü ovulasyon testi yaptım koyu çizgiyi gördüm artı spreseed i kullandım bakalım hayırlısıı bu ay da tutmazsa tekrar dr a gitmeyi düşnüüyorum..

tinker eski günleri özlemen çok normal ikiniz aynı üniversitede beraber güzel günler geçirmişsiniz..şimdi çoluk çocuğa karıştın eski günler gelmez ama o günleri hatırlamak için bişeyler yapabilirsiniz mesela okuduğunz şehre gidin tatile..üni.okulun bahçesine girin elele göz göze dolaşın.eskiden yaptığınız şeyleri yapmaya çalışın.ama her ne yaparsak yapalım bizler artık evlendik ve çoluk çocuğa karıştık hiçbirşekilde eski günler geri dönmeyecek ve sanırım bunuda böyle kabullenmek lazım.ama işe güzel ve olumlu tarafından bak o eski günleri özlediğin insanla evlisin şu anve ondan bir çocuğun var

seninde kandilin mübarek olsun canım.bundan daha güzel bir zamanlama olamaz nanem hem kandil hem eşinin doğum günü...çok güzel demi yaa Allahım herkese yaşatsın inş...babası çok sevinmiş tabikide kaçzamandır beklio bu küçük sıpaları.nanem biranönce kanda baktır ikizmi değilmi anlayalımm

hayırlısı olsun canım benim..aslında ben kendıme cok kızıyorum zamanında tutturamayınca dunya basıma yıkılıyordu..ama gerek yok ınan...zamanı gelınce oluyor hepsı bu...hersey allaha kalmıs..tevekkul edecegız elımızden gelenı yapıp ama ..hayatı kendımıze zehır etmek gercekten anlamsızmıs..

canım benim inşallah ağlama tatlım benim aglenelim gülelim oynayalım hepberaber
Allahım sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inş senden bu ay güzel haberleri bekliyoruz canım benim

ALLAH BOZMASIN CANIM BAŞKA NE DENİR Kİ

saol canım benim inşallah

kesinlikle canım bakışlarındaki o heyecanı mutlugu görmek aynı heyecanı paylaşmak ayrı bir mutluluk
saol canım benimmmm ben şimdi taze anne oldum dimi

canım benim yaaa ne güzel anlatmışsınnnnn

ee ailelere söledinzmi bakim yoksa beklicekmisinizzzzzzzzzzzzzz

canım işallahhh tuttmuştur biliosunn hamileykende insan adet agrısı yaşıyooooo.
aaa kocan didiomuu niekiii yaaa:26::26:

evet ilk başlarda olmuyo diye çok üzülürdüm eşim teselli ederdi daha dur bakalım yeni başladık diye ama sonradan alıştım artıkk olmadıgınada çok üzülmüyorum her ay olmayınca vardır bi hikmeti diyorum bundada vardır bi hayır vaktinini zamanını bilen rabbim var herzaman hayırlısını diledim dileyeceğimde...bak en umutsuz vakamızda bile hamile kalınabiliyorsa RAbbim burada gösteriyor kendi kulumm umutsuzluğa kapılma bak ol dedimoldu diyor... yanii önce ince düşünmek lazım o yüzden yıpratmamak lazım...

ınanır mısın evlılıgı 3-4 yılı dodurmus arkadaslarla ablamla onusuyorum ama cocukları olanlarla tabı..hepsındede ay nı dusunceler aynı hısler herhalde kadınlar evlılıkte bellı bır donem bunalım yasıyorlar hayat yıpratıyor ınsanı..esler de özensız oldukları zaman kadınlar tamamıyle kopuorlar..eskı gunlerı ozlemeye gelınce evlılıkle ılıskı yurutmek cok farklıymıs ..belkıde bunun bunalımı yada ıstemedıgım bır sehırde ıstemedıgım bır ortamın verdıgı bunalımla sureklı esıme baglı yasamak ta benı sıkmıs olabılır yoksa esımde ada ılışkımızde herhangı bır sorun yok allaha sukur o kadar ıyı ve merhametlı kı..anlayıslı bır ınsan ayrıyetten...ama ben herhalde onu özlemek ıstıyorum...velhasız anasının gözünü istiyorum kadınlar nankör anacım ...
Bılmıyorum işin şakası bır yana tatılde ayrı kalalım ozleyelım bırbırımızı dıyorum o da bırakmam dıyorama benım tek basıma takılmaya ıhtıyacım var bıraz...kafamı dagıtcak arkadasım da yok böle samımı burda ...zaten olanları da goremıyorum egeden dolayı...ama allah sukur yıne de ben genelde yılın bu vakıtlerı bunalım oluyorum artık ıyıce bunaldıgımdan...dag basında durmaktan hormonlarımın dengesı bozuluyor...bu arada degısıklık dedın de aklımızda zaten canakkale taraflarına gıtmek ama egeyle rezıl oluruz hıcbırsey anlamayız romantızmın r sini bile yasayamadan donerız seneye yaz bıraz byusunde gıdecegız..ayvalık çanakkale bozcaada ıstıyoruz yani...

canım işallahhh tuttmuştur biliosunn hamileykende insan adet agrısı yaşıyooooo.
aaa kocan didiomuu niekiii yaaa:26::26:

inşallah öyledir canım yaaa...

canm benim koca yangın işçisi burada yangın sezonu başladımı ormanda kalıyorlar haftalık izninde eve geliyor..umarım yangınsız bir sezon geçirirler... geçen yıll orman yangın çıkmıştı burda az kalsın kül oluyorduk diyooo yangının ortasında kalmışlarrr 10-15 kişi zor kurtulmuşlarr allahım kolaylık versin...

bende selize katılıyorum tinkerimmm bu konuda...ne yaparsak yapalım eski günlerdeki gibi olmuyor hiçbişey buluşmalar bekleyişler ele ele tutuşmalar hepsinin hepimizde bir anısı bir yeri vardır bırakalım öyle kalsınlar derler ya her yaşın ayrı bi güzelliği var diye gerçektende öle..zaman zaman hepimiz yaşıyoruzdur eminim ama geçen zamanın en güzel hediyesi ege oldu senin için onun varlıgı bile yeter

saol canım benim kesinlikle öyle bir zamanda olduki gerçekten Rabbim ne zaman neyi verecegini bizden daha iyi biliyor
bu sabah doktoruma gittim canım kan testi yaptılar öğlen 1.30-2 gibi arıcaklarmış ona görede muayeneye çağıracakmış bakalım belli olur inş en kısa zamanda canım benim

dedim ya sadece o da degıl...yasadıgım ortam aılemden uzak olmam benı cok bunalttı...okulda arkadasım yok ya aylnız çalışmak ıgrenc bırsey ..öğretmenler odası muhabbetı nrde ben tenefuste sızlerle laflıyom ıste......napalım bu da bır sınav umarım bır sekılde yakınlara gelırım bu ıgrenç yerden kurtylurum

NANEMM Rabbim tamamına erdirsin inşallahh.insanın sevdiği adamın böyle sevindiğini görmekkte ayrı mutlu ediyor dimi insana...
Rabbim kucağınıza aldığınız günleri göstersinn....
sağlıklı huzurlu ömrünüz olsunn....

evett..kesinlikle katılıyorumm..bendede prolaktin çıktı dr''ÇOK KÖTÜ!!'' dediii...nolduu.üç beş ilaç içmeme düştü çok şükürr...düşükten sonra toksoplazmamı var acaba dedimm...oda yokmuşşş...tüplerim tıkalımı acaba dedimm..çok şükür değilmişş...nolduuu bütüüüüüüünn bunları,,ve her duyduğumu kafama taktımda nolduuuu...
Rabbim ummadığımız bu ay olmaz geçti artık dediğimiz ayda verdi kuzucuğumuzu...
yani gerçektenn bu paranoyalarr insanı üzmekten başka bi halta yaramıyorrr...
tevekkül tevekkül tevekkülllll............ :97:

canım benim yaaa ne güzel anlatmışsınnnnn

ee ailelere söledinzmi bakim yoksa beklicekmisinizzzzzzzzzzzzzz

canım benimmm
yok daha sölemedik aslında kalp atışlarını duyalım öyle söyleyelim diyorum bi yandanda hemen sölesekmi diyorum kararsızım bakalım belkide kafamıza eser söleriz

canım benim gerçekten çok haklısın...Rabbim zamanı geldiginde veriyor artık çok çok eminim buna ve sizinde zamanınız gelince belkide gelmiştir vericek canım merak etme sakın
bak görüyorsun ne ümitsiz vakaydım ama bende karşılıgını aldım bu kadar bekleyişin
inş sende mükafatını alıcaksın canım sabrının

eşinin Allah yardımcısı olsun canım ya..Allah korusun yangında çalışanları...inş tekrar öle bişey yaşamazlar canım...

QUOTE=ParadiesAngel;19500761]evet ilk başlarda olmuyo diye çok üzülürdüm eşim teselli ederdi daha dur bakalım yeni başladık diye ama sonradan alıştım artıkk olmadıgınada çok üzülmüyorum her ay olmayınca vardır bi hikmeti diyorum bundada vardır bi hayır vaktinini zamanını bilen rabbim var herzaman hayırlısını diledim dileyeceğimde...bak en umutsuz vakamızda bile hamile kalınabiliyorsa RAbbim burada gösteriyor kendi kulumm umutsuzluğa kapılma bak ol dedimoldu diyor... yanii önce ince düşünmek lazım o yüzden yıpratmamak lazım...[/QUOTE]
merve ya sende tüp bebek yaptırsan nasıl olur??yaptırmasanda hamile kalacaksın biliyorum ama enazından bekleme sürecini kısaltmış olursunuz...

canım bazen bendede o bunalım oluyor herkeste oluyor dediğin gibi.ama bizim cicim zamanları daha geçmedi heralde çocuk olmadı ondan...flört dönemi acılı,uzun ve ayrı geçtiğinden dolayı hala doyamadık sanırım 2 yıl doyasıya çıkarttık tadını..mesela bende ablamlarla kuzenlerimle 3-5-6 yıllık evlilerle konuştuğum zaman bi anlatıyoalr şok oluyordum ablamın 2 tane çocuğu var yemin ederim eniştenin yüzünü görmeden yatıp uyuduğum oluyor diyor.eskiden eniştemi yanından ayırmazdı ilk çocukta yine bile iyidi anneme bırakıp geziyorlardı şimdi 2.çocuk gelince aralarındaki bağ tamamen koptu artık çocuklar var yorgunluktan ilgilenmiyorum diyor çok garip geliyor ama bunları yaşayıp görcez şimdi enişten işi bile çıksa takmıyorum diyor..diğerlerine bakıyorum çocuk olduktan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmuyor diyorlar.ben konuşunca anlatıncada daha çocuğunuz yok bi doğsun ozaman konuşturucaz seni diyorlar.gerçekten ben akşamı zor ediyorum eşim geleceği zaman hala heyecanlanıyorum yatak muhabbetmiz hoşuma gidiyor..onda bile romantik bişeyler bulabiliyorumama başbaşa olmaktan sıkıldım artık daha çok gezmek dolaşmak istiyorum.sanırım yavaş yavaş başka heyecan arıyor kadınlar.gerçekten nankörüz biz hep daha fazlasını istiyoruz...

bence sen doğru teşhisi bulmuşsun dağın başındasın kaç senedir insan sosyal olamayınca gezip dolaşıp değişik zevkler yaşamayınca sıkılıyor..mesela bende ilk zamanlar başbaşa olmak istiyordum şimdi arkadaş arıyoruz eğlence arıyoruz..bence yazın dediğin gibi ayrı biraz zaman geçirebilirsiniz..annenlere git biraz..ayrı kalmakta bazen iyi olabiliyor.dönüşü muhteşem oluyoregeyi annene bırakma imkanın olsa ordanda eşinle beraber çanakkale turu yapardınız.neyse seneye artık

insanın kendi ailesinden uzak olması gerçektende insanı bunalıma sokmaya yetiyor ama herşeye sabretttiğimiz gibi bunada sabrediyoruz..ben ne çok zorlandım ilk gelin geldigimde çok mutsuzdum ailemden ayrılmış yaban ellerde hissediyordum kendimi bide kendi ailen deilde eşinin ailesi yanında olunca ayy bunalım üstüne bunalım yaşıyorsun...
yinede şükret bence canım ya eşinin ailesi sürekli yanında olsaydı o zaman hiç çekilmez bir hal alırdı gerçekten...umarım canım daha iyi yerlerde öğretmenlerin kalabalık oldugu okullarda görev yaparsın hem dertleşecegin konusabilecegin arkadaslarında olmuş olur inş.canım dualarım seninle inş olur bitanem

inşallah balım benimmm
kesinlikle canım hemde nasıl mutluluk üstüne mutluluk yaşıyorsun
aminn canım aminn inş hepimiz bebeklerimizi saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagımza aldıgımız günleride görürüz bitanemm

ya bugün pazar var gidip bişeyler alsammıkki:26:
pazar olamyınca sevmiyorum marketin sebzesini meyvesini...
cumartesi apartman bana gelecekk:84:

canım benım çok sevındım yaaaaaa çıft çızgıyı görmüşsün Allah ım saglıkla bebeklerını karnında büyümesını ve sonrada saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım çok tebrık edıyorum senı Allah ım gönlüne göre verdı güzel rabbım ınsallah saglıkla tamamlarsın hamılelıgını çok mutlu oldum okuyunca gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…