- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
ciddi misin ya..ama o ilişki sıklığına bağlı ama bellı de olmaz canım ya...egeye hamıle kaldıgım ayda yaptıklaım suydu..bı kre adetten sonra her gun ılışkıye gırdık bır daha kı doneme kadar..daha oncesınde gun asırı yapıyordum 5-6 ay tutmadı..sonra arı sutu bal polen yedık karıkoca..sonra oncesınde sogan kuru yapmıstım...bunları uguladıgım ay hamıle kaldım nıhayet...hayırlısı olsun canım :26:
tinker eski günleri özlemen çok normal ikiniz aynı üniversitede beraber güzel günler geçirmişsiniz..şimdi çoluk çocuğa karıştın eski günler gelmez ama o günleri hatırlamak için bişeyler yapabilirsiniz mesela okuduğunz şehre gidin tatile..üni.okulun bahçesine girin elele göz göze dolaşın.eskiden yaptığınız şeyleri yapmaya çalışın.ama her ne yaparsak yapalım bizler artık evlendik ve çoluk çocuğa karıştık hiçbirşekilde eski günler geri dönmeyecek ve sanırım bunuda böyle kabullenmek lazım.ama işe güzel ve olumlu tarafından bak o eski günleri özlediğin insanla evlisin şu an
yok kız oynaşıyorduk sadece çocugun önünde yapamam ben günah...ama dediğin gibi çocuk olunca ne araya kıstırrsan öle oluyor
de mi yaaaaaa:98::98::98:haşin erkek kerim
evet ama köreldim sankiiii bu aralar aşk nerde ben nerde.... dün eşimle hoş muhabetten sonra ( gayet güzel olmasına rağmen) beni bir ağlama tuttu ben de anlayamadım...eski günlerimizi özledim diye birden o durum hoşuma gıtmedı...ne bıleyım bazı şeyler geride kalıyor sex olunca ben ce...ya da anne oldugum ıcın bazen bu durumu yasamak suçluluk duygusu mu ne yaşatıyor bana anlayamadım bı anda aglamaya basladım..:2:
.........derdim ama demeyeyim...kusura kalmasın 10 yıl sozleşmelı kalsam da vermem yani
kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize tek tek çok teşekkür ederimyaa nerelerden nereye geldik dimi
ben ne zaman umutsuzluga kapılsam alıp götürdünüz benden umutsuzlugumu hepberaber dualar ettik burda hiç vazgeçmedik hepimiz inandık, azıcık olumsuz düşünceler kafamda yer etse izin vermediniz buna, her zaman her zaman yanımdaydınız sizin desteklerinizle bu güne kadar geldik... hep umut oldunuz bana ne imkansızlıklar yaşadık ama maşallah hepsinin üzerinden geldik ve bende sizin dualarınızla bugüne geldim çok şükür ya
hepinizden Allah çok çok razı olsun..Allah gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin inş...anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş.hamile arkadaşlarımızında bebeklerini saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah...
ay hala çok heyecanlıyım dünden beri bir keyifliyim bir mutluyumki sormayın gitsin eşim bile sende bi farkklılık var noldu sana deyip durdu zaten
gelelim eşime ben gece 12yi bekleyemedim çünkü hem sölememeye dayanamadım hemde uykusuzluga
eşim şok oldu gerçekten böle bişey yapacagını hiç beklemiyordum dediben şimdi babamı oldum diyo şoktan çıkamadı bi türlü bide diyoki hatun yarın iş yerindekilere tatlı dagıtabilirmiyim nasıl olur diyo dedim ne için dagıtıcaksın:))) baba oldugumu öğrendim ya o yüzden dedi
bende tabiki tatlı alıp dagıtabilirsin iş yerindekilere dedim:))
çok sevindim varya görceksiniz halini sürekli kafası göbüşümdeydi bende diyorum daha duyamazsın onları fasulye kadar bile deiller diyorum yok hala kafası göbüşümde kızlarrr napıyosunuz diyodedim hiç heveslenme ikiside erkek dedim sonra göbüşümü seviyo okşuyo çocuk gibiydi resmen ve çok da şaşkındı bugün keyfi acayip yerindeydi işe giderken oyy kocişim benim çok seviyorum ben onu ya
böle işte kızlar ben hiç böyle bir duygu yaşamadım ya hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok farklı bişeymiş gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
artık ben sıramı savdım sıra ayşemm , mervem ve yelizimde sıra inşallah..
hepinizden alıntı yapmıştım ama msj uzunlugu çok olunca kabul etmedi o yüzden kusura bakmayın olurmu canlarım
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun....
yaa canmm adetten sonra başlıyorduk ilişkiyeee bizde.. Ama olmayacağı varsa olmuyor işte... Bakalım bu ay sadece 4 defa girdik 3 ü için tam yumurtlama zamanımdı çünkü ovulasyon testi yaptım koyu çizgiyi gördüm artı spreseed i kullandım bakalım hayırlısıı bu ay da tutmazsa tekrar dr a gitmeyi düşnüüyorum..
kuzummm benim yaa duygulandırdınn beniii anamm işyeirndede insan ağlayamıyokii kendimi tutmaktan başıma ağrı girer artıkkrabbimmm kucağınada almayı nasip etsin tatlımm..güzel dileklerin için Allah razı olsunn...
ALLAH BOZMASIN CANIM BAŞKA NE DENİR Kİ
eşinin o sevıncını görmek bile başlı başına bir mutluluk değil mi canım
Allah ım inşallah dahada güzel mutlulukları yaşamayı nasib etsin size
tekrar tekrar hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrucakalrın kocaman öpüyorum seni
taze anne
kızlarrrrrrrrrrrrrr hepinize tek tek çok teşekkür ederimyaa nerelerden nereye geldik dimi
ben ne zaman umutsuzluga kapılsam alıp götürdünüz benden umutsuzlugumu hepberaber dualar ettik burda hiç vazgeçmedik hepimiz inandık, azıcık olumsuz düşünceler kafamda yer etse izin vermediniz buna, her zaman her zaman yanımdaydınız sizin desteklerinizle bu güne kadar geldik... hep umut oldunuz bana ne imkansızlıklar yaşadık ama maşallah hepsinin üzerinden geldik ve bende sizin dualarınızla bugüne geldim çok şükür ya
hepinizden Allah çok çok razı olsun..Allah gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin inş...anne olmak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş.hamile arkadaşlarımızında bebeklerini saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah...
ay hala çok heyecanlıyım dünden beri bir keyifliyim bir mutluyumki sormayın gitsin eşim bile sende bi farkklılık var noldu sana deyip durdu zaten
gelelim eşime ben gece 12yi bekleyemedim çünkü hem sölememeye dayanamadım hemde uykusuzluga
eşim şok oldu gerçekten böle bişey yapacagını hiç beklemiyordum dediben şimdi babamı oldum diyo şoktan çıkamadı bi türlü bide diyoki hatun yarın iş yerindekilere tatlı dagıtabilirmiyim nasıl olur diyo dedim ne için dagıtıcaksın:))) baba oldugumu öğrendim ya o yüzden dedi
çok sevindim varya görceksiniz halini sürekli kafası göbüşümdeydi bende diyorum daha duyamazsın onları fasulye kadar bile deiller diyorum yok hala kafası göbüşümde kızlarrr napıyosunuz diyodedim hiç heveslenme ikiside erkek dedim sonra göbüşümü seviyo okşuyo çocuk gibiydi resmen ve çok da şaşkındı bugün keyfi acayip yerindeydi işe giderken oyy kocişim benim çok seviyorum ben onu ya
böle işte kızlar ben hiç böyle bir duygu yaşamadım ya hiç bu kadar mutlu olmamıştım çok farklı bişeymiş gerçekten Allahım isteyen herkese nasip etsin inş
hepinizden alıntı yapmıştım ama msj uzunlugu çok olunca kabul etmedi o yüzden kusura bakmayın olurmu canlarım
Aahahhahahahha pressedli heee anammmm tutarmı bilemiyorum artık ama adet sancılarım başladı sanki tutmayacak gibiii adet olcak gibi hissediyorumm zaten bu seferde tutmazsa şansım biraz daha azalıyoo çünkü eşim işi sebebiylee artık evehaftada bir gelicekkkk :2::2::2:
hayırlısı olsun canım benim..aslında ben kendıme cok kızıyorum zamanında tutturamayınca dunya basıma yıkılıyordu..ama gerek yok ınan...zamanı gelınce oluyor hepsı bu...hersey allaha kalmıs..tevekkul edecegız elımızden gelenı yapıp ama ..hayatı kendımıze zehır etmek gercekten anlamsızmıs..
tinker eski günleri özlemen çok normal ikiniz aynı üniversitede beraber güzel günler geçirmişsiniz..şimdi çoluk çocuğa karıştın eski günler gelmez ama o günleri hatırlamak için bişeyler yapabilirsiniz mesela okuduğunz şehre gidin tatile..üni.okulun bahçesine girin elele göz göze dolaşın.eskiden yaptığınız şeyleri yapmaya çalışın.ama her ne yaparsak yapalım bizler artık evlendik ve çoluk çocuğa karıştık hiçbirşekilde eski günler geri dönmeyecek ve sanırım bunuda böyle kabullenmek lazım.ama işe güzel ve olumlu tarafından bak o eski günleri özlediğin insanla evlisin şu anve ondan bir çocuğun var
Seninde kandilin mübarek olsun canım.bundan daha güzel bir zamanlama olamaz nanem hem kandil hem eşinin doğum günü...çok güzel demi yaa allahım herkese yaşatsın inş...babası çok sevinmiş tabikide kaçzamandır beklio bu küçük sıpaları.nanem biranönce kanda baktır ikizmi değilmi anlayalımm
kesinlikle canım bakışlarındaki o heyecanı mutlugu görmek aynı heyecanı paylaşmak ayrı bir mutluluk
saol canım benimmmm ben şimdi taze anne oldum dimi
canım işallahhh tuttmuştur biliosunn hamileykende insan adet agrısı yaşıyooooo.
aaa kocan didiomuu niekiii yaaa:26::26:
tinker eski günleri özlemen çok normal ikiniz aynı üniversitede beraber güzel günler geçirmişsiniz..şimdi çoluk çocuğa karıştın eski günler gelmez ama o günleri hatırlamak için bişeyler yapabilirsiniz mesela okuduğunz şehre gidin tatile..üni.okulun bahçesine girin elele göz göze dolaşın.eskiden yaptığınız şeyleri yapmaya çalışın.ama her ne yaparsak yapalım bizler artık evlendik ve çoluk çocuğa karıştık hiçbirşekilde eski günler geri dönmeyecek ve sanırım bunuda böyle kabullenmek lazım.ama işe güzel ve olumlu tarafından bak o eski günleri özlediğin insanla evlisin şu anve ondan bir çocuğun var
seninde kandilin mübarek olsun canım.bundan daha güzel bir zamanlama olamaz nanem hem kandil hem eşinin doğum günü...çok güzel demi yaa Allahım herkese yaşatsın inş...babası çok sevinmiş tabikide kaçzamandır beklio bu küçük sıpaları.nanem biranönce kanda baktır ikizmi değilmi anlayalımm
bende selize katılıyorum tinkerimmm bu konuda...ne yaparsak yapalım eski günlerdeki gibi olmuyor hiçbişey buluşmalar bekleyişler ele ele tutuşmalar hepsinin hepimizde bir anısı bir yeri vardır bırakalım öyle kalsınlarDerler ya her yaşın ayrı bi güzelliği var diye gerçektende öle..zaman zaman hepimiz yaşıyoruzdur eminim ama geçen zamanın en güzel hediyesi ege oldu senin için Onun varlıgı bile yeter
Saol canım benim kesinlikle öyle bir zamanda olduki gerçekten rabbim ne zaman neyi verecegini bizden daha iyi biliyor
Bu sabah doktoruma gittim canım kan testi yaptılar öğlen 1.30-2 gibi arıcaklarmış ona görede muayeneye çağıracakmış bakalım belli olur inş en kısa zamanda canım benim
hayırlısı olsun canım benim..aslında ben kendıme cok kızıyorum zamanında tutturamayınca dunya basıma yıkılıyordu..ama gerek yok ınan...zamanı gelınce oluyor hepsı bu...hersey allaha kalmıs..tevekkul edecegız elımızden gelenı yapıp ama ..hayatı kendımıze zehır etmek gercekten anlamsızmıs..
ay her tarafım ağrıyo bi de başım dönüyo yaa
Bi ağrı kesici alayım bari
canım benim yaaa ne güzel anlatmışsınnnnn
ee ailelere söledinzmi bakim yoksa beklicekmisinizzzzzzzzzzzzzz
evet ilk başlarda olmuyo diye çok üzülürdüm eşim teselli ederdi daha dur bakalım yeni başladık diye ama sonradan alıştım artıkk olmadıgınada çok üzülmüyorum her ay olmayınca vardır bi hikmeti diyorum bundada vardır bi hayır vaktinini zamanını bilen rabbim var herzaman hayırlısını diledim dileyeceğimde...bak en umutsuz vakamızda bile hamile kalınabiliyorsa RAbbim burada gösteriyor kendi kulumm umutsuzluğa kapılma bak ol dedimoldu diyor... yanii önce ince düşünmek lazım o yüzden yıpratmamak lazım...
inşallah öyledir canım yaaa...
canm benim koca yangın işçisi burada yangın sezonu başladımı ormanda kalıyorlar haftalık izninde eve geliyor..umarım yangınsız bir sezon geçirirler... geçen yıll orman yangın çıkmıştı burda az kalsın kül oluyorduk diyooo yangının ortasında kalmışlarrr 10-15 kişi zor kurtulmuşlarr allahım kolaylık versin...
ınanır mısın evlılıgı 3-4 yılı dodurmus arkadaslarla ablamla onusuyorum ama cocukları olanlarla tabı..hepsındede ay nı dusunceler aynı hısler herhalde kadınlar evlılıkte bellı bır donem bunalım yasıyorlar hayat yıpratıyor ınsanı..esler de özensız oldukları zaman kadınlar tamamıyle kopuorlar..eskı gunlerı ozlemeye gelınce evlılıkle ılıskı yurutmek cok farklıymıs ..belkıde bunun bunalımı yada ıstemedıgım bır sehırde ıstemedıgım bır ortamın verdıgı bunalımla sureklı esıme baglı yasamak ta benı sıkmıs olabılır yoksa esımde ada ılışkımızde herhangı bır sorun yok allaha sukur o kadar ıyı ve merhametlı kı..anlayıslı bır ınsan ayrıyetten...ama ben herhalde onu özlemek ıstıyorum...velhasız anasının gözünü istiyorumkadınlar nankör anacım ...
Bılmıyorum işin şakası bır yana tatılde ayrı kalalım ozleyelım bırbırımızı dıyorum o da bırakmam dıyorama benım tek basıma takılmaya ıhtıyacım var bıraz...kafamı dagıtcak arkadasım da yok böle samımı burda ...zaten olanları da goremıyorum egeden dolayı...ama allah sukur yıne de ben genelde yılın bu vakıtlerı bunalım oluyorum artık ıyıce bunaldıgımdan...dag basında durmaktan hormonlarımın dengesı bozuluyor...bu arada degısıklık dedın de aklımızda zaten canakkale taraflarına gıtmek ama egeyle rezıl oluruz hıcbırsey anlamayız romantızmın r sini bile yasayamadan donerız seneye yaz bıraz byusunde gıdecegız..ayvalık çanakkale bozcaada ıstıyoruz yani...
dedim ya sadece o da degıl...yasadıgım ortam aılemden uzak olmam benı cok bunalttı...okulda arkadasım yok ya aylnız çalışmak ıgrenc bırsey ..öğretmenler odası muhabbetı nrde ben tenefuste sızlerle laflıyom ıste... ...napalım bu da bır sınav umarım bır sekılde yakınlara gelırım bu ıgrenç yerden kurtylurum
NANEMM Rabbim tamamına erdirsin inşallahh.insanın sevdiği adamın böyle sevindiğini görmekkte ayrı mutlu ediyor dimi insana...
Rabbim kucağınıza aldığınız günleri göstersinn....
sağlıklı huzurlu ömrünüz olsunn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?