- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
Sağol nanemmmm
Seliz canımmm ben 3-4 ay önce dr a gittim dr bende bi sorun omadıgı eşimdede sorun olmadıgı söyledi denemeye devam edin dedi bizim 1.5 yıldır olmuyoo tüp bebek için erkenn galiba... şimdi olmazsa yine başka bi dr düşünüyorum ama 4-5 sene olmazsa ozaman düşnüürm glaiba tüp bebeği
ya bugün pazar var gidip bişeyler alsammıkki:26:
pazar olamyınca sevmiyorum marketin sebzesini meyvesini...
cumartesi apartman bana gelecekk:84:
canım benım çok sevındım yaaaaaa çıft çızgıyı görmüşsünAllah ım saglıkla bebeklerını karnında büyümesını ve sonrada saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım çok tebrık edıyorum senı Allah ım gönlüne göre verdı güzel rabbım ınsallah saglıkla tamamlarsın hamılelıgını çok mutlu oldum okuyunca gerçekten
Sağol nanemmmm
Seliz canımmm ben 3-4 ay önce dr a gittim dr bende bi sorun omadıgı eşimdede sorun olmadıgı söyledi denemeye devam edin dedi bizim 1.5 yıldır olmuyoo tüp bebek için erkenn galiba... şimdi olmazsa yine başka bi dr düşünüyorum ama 4-5 sene olmazsa ozaman düşnüürm glaiba tüp bebeği
tansıyonmu dustu acaba rejım yapıyon mu sen ayse :26:
kızlar bugün dualarınızı eksik etmeyin neolur...
benim annemgil maddi zorluk çekiyorlar iş durumları biraz kritik neolur annemgil içinde bi dua edin bu günün yüzü suyu hürmetine bütün işleri düzelsin eskisi gibi olsun.bide eşimin teyzesi ev almak için altındaki eski evi sattı tüm parasını oraya yatırdı,kayınvaldeminde tüm bileziklerini borç aldı şimdi bina komple mahkemelik oldu evine taşınamıyor sattığı evde 6 aylığına kiracı olarak oturuyordu şimdi ev sahibi çık diyor kadın kendi evine taşınamadan başka kiraya çıkacak ve tüm parasını yaptırdığı eve yatırdı üstelik borçlu..çok üzülüyor bana hamilesin bugün benim için dua et dedi kızlar bi onun içinde Allah rızası için dua edermisiniz...Allah razı olsun kızlar şimdiden....
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar bugün dualarınızı eksik etmeyin neolur...
Benim annemgil maddi zorluk çekiyorlar iş durumları biraz kritik neolur annemgil içinde bi dua edin bu günün yüzü suyu hürmetine bütün işleri düzelsin eskisi gibi olsun.bide eşimin teyzesi ev almak için altındaki eski evi sattı tüm parasını oraya yatırdı,kayınvaldeminde tüm bileziklerini borç aldı şimdi bina komple mahkemelik oldu evine taşınamıyor sattığı evde 6 aylığına kiracı olarak oturuyordu şimdi ev sahibi çık diyor kadın kendi evine taşınamadan başka kiraya çıkacak ve tüm parasını yaptırdığı eve yatırdı üstelik borçlu..çok üzülüyor bana hamilesin bugün benim için dua et dedi kızlar bi onun içinde allah rızası için dua edermisiniz...allah razı olsun kızlar şimdiden....
sağol canımmmmmm.günaydın hatce :)
evet canım dr un söylemesine göre kist yok hatta bana şaşırdı dr adetlerin düzenlimi eminmisin diyo evet dedim bende rahim temiz dedi hatta özellikle sordum kist felan yok demi diyoo yok değil dedi yumurtamın da büyüklüğü gayet normalmiş neysemm anlıycan o dr denemeye devam edin oluryakında dedi en son işte kasım aralık gibi gitti dahada yok yani olmadı..canım bizimde 1 sene olmadı...biraz oluruna bırakmak gerek.ben olmuyor diye ne kürler yaptım soğan kürü,tarçın çörek bal,keçiboynuzu bilmem ne...belki faydasını görenler olmuştur nebilim mesela havuç suyu içirdim eşime o ay hamile kaldım ama o ay yeni amileyat olmuştum rahimim temizlenmişti oyüzden hamile kalma olasılığım daha yüksek..bende hiç kist yoktu ben tarçın çörek otu bal karışımını yedim o ay kasık ağrılarım patlayacak gibiydi adet ağrım dayanılmazdı o ay dr.gittiğimde kistimini oluşuğunu öğrendim kesinlikle o kür yüzünden oldu..bana burda demişlerdi yapma etme oluruna bırak diye ama kendim ettim kendim buldum sonrası 1 sene bekledim..amileyat olmak zorunda kaldım allahtan laparoskopi oldum..1 ay sonra hamile kaldım...oyüzden oluruna bırakmak eniyisi sen eniyisini yapıyosun geleceği gün geliyor meleğin zaten seninde daha yenii sorunda yokmuş bekleyin biraz daha.sende kist falan yok demi kesin??
dimi canım bende markettekileri hiç sevmiyorum hem dayanıksız tatsız tuzsuz oluyor ama pazardakiler ölemi cam gibi yeşillikleri hemde uzun süre dayanıyolar
Saol canım benimmmmmInşallah inşallah rabbim o günleride görmeyi nasip eder inş
Ah bide beni düşün dünden beri agzım kulaklarımda hiç kapanmadı
Bence biraz daha bekleyin canım tüpbebek için çünkü ikinizdede bir problem yok bence doktor değiştirmenizde fayda var belki diger doktordan daha farklı bişey söyleyebilir
günaydınn kıslarrr...
hepinizin kandiili mubarek olsun..hayırlı kandiller rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh..
nanemm eşinle yaşadığın mutluluk gözlerimi doldurdu dünyada yaşanması gereken en güzel duygulardan birisi bu olsa gerek.allahım bütün isteyenlere yaşatsın inşallahh.
evet canım dr un söylemesine göre kist yok hatta bana şaşırdı dr adetlerin düzenlimi eminmisin diyo evet dedim bende rahim temiz dedi hatta özellikle sordum kist felan yok demi diyoo yok değil dedi yumurtamın da büyüklüğü gayet normalmiş neysemm anlıycan o dr denemeye devam edin oluryakında dedi en son işte kasım aralık gibi gitti dahada yok yani olmadı..
evet canm kesinlikle katılıyorumm başka bi dr a görünmemde fayda var
buarada tüplere nasıl bakılıyo kızlar ben şimdi acaba tüplerim kapalımı diyorum dr gidip özeline tüplerime baktırmak istiyorummu dicem yoksa dr ona göre kendimi yönlendiriyoo.. özel muayehanesinde bakıyormu yoksa hastanelerde mi oluyo bu bilenler dökülün bakimmm:26::26:
e
buarada tüplere nasıl bakılıyo kızlar ben şimdi acaba tüplerim kapalımı diyorum dr gidip özeline tüplerime baktırmak istiyorummu dicem yoksa dr ona göre kendimi yönlendiriyoo.. özel muayehanesinde bakıyormu yoksa hastanelerde mi oluyo bu bilenler dökülün bakimmm:26::26:
tatlımmm rahimfilmi gerekio onun içinnn
canım ben genel muayene gittiğimde doktor alttan ultrasonla bakıyo işte ozaman diyo
yumurtalıklar güzel rahim güzel diyo sonra ışıkla alttan bakıyo iltihapta yok tamam güzel
diyo sonra test yazıo testleri yaptırıyorum genedle böle işliyo yani
özele de gitsem aynısı devletede gitsem aynısı farklısına rastlamadım :)
kızlar bugün dualarınızı eksik etmeyin neolur...
benim annemgil maddi zorluk çekiyorlar iş durumları biraz kritik neolur annemgil içinde bi dua edin bu günün yüzü suyu hürmetine bütün işleri düzelsin eskisi gibi olsun.bide eşimin teyzesi ev almak için altındaki eski evi sattı tüm parasını oraya yatırdı,kayınvaldeminde tüm bileziklerini borç aldı şimdi bina komple mahkemelik oldu evine taşınamıyor sattığı evde 6 aylığına kiracı olarak oturuyordu şimdi ev sahibi çık diyor kadın kendi evine taşınamadan başka kiraya çıkacak ve tüm parasını yaptırdığı eve yatırdı üstelik borçlu..çok üzülüyor bana hamilesin bugün benim için dua et dedi kızlar bi onun içinde Allah rızası için dua edermisiniz...Allah razı olsun kızlar şimdiden....
evet canım dr un söylemesine göre kist yok hatta bana şaşırdı dr adetlerin düzenlimi eminmisin diyo evet dedim bende rahim temiz dedi hatta özellikle sordum kist felan yok demi diyoo yok değil dedi yumurtamın da büyüklüğü gayet normalmiş neysemm anlıycan o dr denemeye devam edin oluryakında dedi en son işte kasım aralık gibi gitti dahada yok yani olmadı..
evet canm kesinlikle katılıyorumm başka bi dr a görünmemde fayda var
gunaydın kızlar hayırlı kandıllerrr herkese şimdı öğrendım kandıl olduğunu
ŞEKERIM NANEMMMMMMMMMMMMMM O KADAR ÇOK SEVINDIM KI ANLATAMAM RABBIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN INŞ. YHAAAAAA ..AYY INANAMIYORUM HALAAA ÇOK AMA ÇOK SEVINDIM CANM BENIMMMM
nerde çekiliyo bu filmm hemen başrolde oynamak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?