Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gunaydın kızlar hayırlı kandıllerrr herkese şimdı öğrendım kandıl olduğunu
hoşgeldin gökcemmm..sağol seninde kandilin mubarek olsun..
günaydın canım benim hoşgeldinnn
seninde kandilin mübarek olsunnnnn aminn inş

saol canım benimmm kesinlikle canım kesinlikle Allahım herkese yaşatsın gerçektende inş
aminnnnnnnnnnn hayatımm inşallahhhhhhhhh...
tatlımmm rahimfilmi gerekio onun içinnn
kız yelizz senin tlf. numaran değiştimi nanemin haberini msj attım ama ulaşmadı sanırım ileti msj gelmedi.:44:
nerde çekiliyo bu filmm hemen başrolde oynamak istiyorumm

hayy allah seni emii

ay allahtan onlar yanımda degıl gercekten benı tımaranelık yaparlardı semıner donemı ıcın ıkı hafta kalcazorda onu dusundukce delırıyorum kayınpederım yıne egenın durdugu odada sıgara ıerse bu sefer kımse tutamayacak benı....gercekten bu zamana kadar sustum patlarım herhalde...adam 4 gun kaldık esım 4 gun boyunca kızıd ınat yapar gıbı de ıctı sonrada arkamızdan laf edıyo bı zevdırtmedıler cocugu dıye..işten gelıyo ustu pıs ne dus alıyo ne ustunu cıkarıyo bır de grıp ben cocuk vercekmısım onun kucagına...esımde baba bı zahmet sen de ısten gelınce elını yuzunu yıka ustunu gıyın o zaman sev dedı...ay adamı dusundukce midem bulanıyor kızlar kayınpederımden nefret edıyorum ben ya...o adamdan eşim gibi kibar bırı nasıl yetısmıs ben hala anlamıyorum

yorgunluktandır canım bende yorgun ve uykusuz oldugumda ol e hastalanıverırım sen rejımı bosver kosturuyorsun madmkı yemeye devam et...yoksa daha kotu olma ...zor olur sıcakta dısarda gezerken ac kalmak

evet canımmm aynen bu dediklerin oluyoorr... Rahim filmi için özelemi gitsem hastaneyemi??

canım devlet hastanesıne gıdersen...doktor gerekklı görürüse rahım fılmı ıcın yonlendırır
ama senın devlettekı doktorun bıraz daha deneyın dıyor değil mi demekkı şu an için
rahım fılmıne gerek görmuyor.

ama özel hastaneye gıdersen doktora bide rahım fılmı cekılse olmazmı acaba dersen
daha çabuk yonlendırır

diye düşünüyorum

hmmmmmmmm tamam canımmm artık ağrılı kısmına katlanıcazzz:)) peki nezaman gidiliyo adetin kaçıncı günü onu biliyormusunnn

ay allahtan onlar yanımda degıl gercekten benı tımaranelık yaparlardı semıner donemı ıcın ıkı hafta kalcazorda onu dusundukce delırıyorum kayınpederım yıne egenın durdugu odada sıgara ıerse bu sefer kımse tutamayacak benı....gercekten bu zamana kadar sustum patlarım herhalde...adam 4 gun kaldık esım 4 gun boyunca kızıd ınat yapar gıbı de ıctı sonrada arkamızdan laf edıyo bı zevdırtmedıler cocugu dıye..işten gelıyo ustu pıs ne dus alıyo ne ustunu cıkarıyo bır de grıp ben cocuk vercekmısım onun kucagına...esımde baba bı zahmet sen de ısten gelınce elını yuzunu yıka ustunu gıyın o zaman sev dedı...ay adamı dusundukce midem bulanıyor kızlar kayınpederımden nefret edıyorum ben ya...o adamdan eşim gibi kibar bırı nasıl yetısmıs ben hala anlamıyorum

yorgunluktandır canım bende yorgun ve uykusuz oldugumda ol e hastalanıverırım sen rejımı bosver kosturuyorsun madmkı yemeye devam et...yoksa daha kotu olma ...zor olur sıcakta dısarda gezerken ac kalmak

balım hoşşşgeldinnnnn yok tatlım degişmediii ama evet msj da gelmedii:26::26::26: msj atıcam sana ok

hımmmmmm anladımm canımmm peki bunun için ayrı bi ücret ödedinmi???

evet canmm devletteki dr a gittim ama pek bi ilgilenmediği için özeline gittim özelindede aslında pek ilgilenmedi diyebilirim çünkü bana açıklamayı sekreteri yaptı okadar hızlı konuştu ki bide artık buarada herkes bu dr a gidiyo adam yoğunluktan pek ilgilenemiyo..neysem dediğin gibi özel hastaneye gitmek lazımmmm araştırmam lazımmm off bir sürü iş yıllık iznimi alayım barii çünkü özel hastaneler merkezdeeee rahat rahat giderim bakalımmm eşimle bi konuşayımdaa

kızlar kusuruma bakmayın bu rahim filmi için hepinize ayrı ayrı okadarçok soru sordumki ee zaten başrol oyuncu olmakla bitmiyoo bi flimde kaç kişiler oynuyo demiii canlarımmm benimmm çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinnn

Allah sana sabır versin canım benim...sen anlattıça ben sinirleniyorum valla heralde elime geçseler bi kaşık suda bogarım :))
cahillik işte canım başka bişi deil öle görmüşler bide kişinin kendisiylede alakalı pis yada temiz olması ayy ben hayatta dayanamam pis kokan insana ıyyy

hmmmmmmmm tamam canımmm artık ağrılı kısmına katlanıcazzz:)) peki nezaman gidiliyo adetin kaçıncı günü onu biliyormusunnn

sanırım adet bitince gidiliyodu ben 6 ay önce yaptırmıştım..

canım ben rahim filmi çektirmedim sadece o ilk başta rahim agzını açmak için kullandıkları aletle baktı doktor da o alet acıtmıyo didim yani ama rahim filmi için ayrı bi ücret var cnm sanırım 200 civarı falandıı

olurmu tatlımm ne mutlu yardımcı olduysak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…