hoşgeldin gökcemmm..sağol seninde kandilin mubarek olsun..gunaydın kızlar hayırlı kandıllerrr herkese şimdı öğrendım kandıl olduğunu
aminnnnnnnnnnn hayatımm inşallahhhhhhhhh...günaydın canım benim hoşgeldinnn
seninde kandilin mübarek olsunnnnn aminn inş
saol canım benimmmkesinlikle canım kesinlikle Allahım herkese yaşatsın gerçektende inş
kız yelizz senin tlf. numaran değiştimi nanemin haberini msj attım ama ulaşmadı sanırım ileti msj gelmedi.:44:tatlımmm rahimfilmi gerekio onun içinnn
nerde çekiliyo bu filmm hemen başrolde oynamak istiyorumm
ay allahtan onlar yanımda degıl gercekten benı tımaranelık yaparlardı semıner donemı ıcın ıkı hafta kalcazorda onu dusundukce delırıyorum kayınpederım yıne egenın durdugu odada sıgara ıerse bu sefer kımse tutamayacak benı....gercekten bu zamana kadar sustum patlarım herhalde...adam 4 gun kaldık esım 4 gun boyunca kızıd ınat yapar gıbı de ıctı sonrada arkamızdan laf edıyo bı zevdırtmedıler cocugu dıye..işten gelıyo ustu pıs ne dus alıyo ne ustunu cıkarıyo bır de grıp ben cocuk vercekmısım onun kucagına...esımde baba bı zahmet sen de ısten gelınce elını yuzunu yıka ustunu gıyın o zaman sev dedı...ay adamı dusundukce midem bulanıyor kızlar kayınpederımden nefret edıyorum ben ya...o adamdan eşim gibi kibar bırı nasıl yetısmıs ben hala anlamıyoruminsanın kendi ailesinden uzak olması gerçektende insanı bunalıma sokmaya yetiyor ama herşeye sabretttiğimiz gibi bunada sabrediyoruz..ben ne çok zorlandım ilk gelin geldigimde çok mutsuzdum ailemden ayrılmış yaban ellerde hissediyordum kendimi bide kendi ailen deilde eşinin ailesi yanında olunca ayy bunalım üstüne bunalım yaşıyorsun...
Yinede şükret bence canım ya eşinin ailesi sürekli yanında olsaydı o zaman hiç çekilmez bir hal alırdı gerçekten...umarım canım daha iyi yerlerde öğretmenlerin kalabalık oldugu okullarda görev yaparsın hem dertleşecegin konusabilecegin arkadaslarında olmuş olur inş.canım dualarım seninle inş olur bitanem
Inşallah balım benimmm
Kesinlikle canım hemde nasıl mutluluk üstüne mutluluk yaşıyorsun
Aminn canım aminn inş hepimiz bebeklerimizi saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagımza aldıgımız günleride görürüz bitanemm
bı kaç gundur devamlı dısardayım ya ondan sanırırm çok yorgunum :s
tansıyonumda düşüyo ıkıde bır açım az bcuk bısey yedım ama canım bısey ıstemıyo
midem bulanıyo ay dun bıseyım yoktu bırden böle oldum yaa
evet canımmm aynen bu dediklerin oluyoorr... Rahim filmi için özelemi gitsem hastaneyemi??
canım benim dularım ailenle inş..en kısa zamanda dertlerinden kurtulur rahata ererler...rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın inş...
Canım hsg diye bir film var rahim filmi onu çektirmen lazım onuda hastanelerde çekiyolar biraz agrılı bir işlem ama korkma 10 dk sürmüyor
Günaydın canım benim sanada hayırlı kandiller
Saol canım benimmmmm inşallahhhhhSaol canım benim bende hala şoklardayım ve çok mutluyum ya
ay allahtan onlar yanımda degıl gercekten benı tımaranelık yaparlardı semıner donemı ıcın ıkı hafta kalcazorda onu dusundukce delırıyorum kayınpederım yıne egenın durdugu odada sıgara ıerse bu sefer kımse tutamayacak benı....gercekten bu zamana kadar sustum patlarım herhalde...adam 4 gun kaldık esım 4 gun boyunca kızıd ınat yapar gıbı de ıctı sonrada arkamızdan laf edıyo bı zevdırtmedıler cocugu dıye..işten gelıyo ustu pıs ne dus alıyo ne ustunu cıkarıyo bır de grıp ben cocuk vercekmısım onun kucagına...esımde baba bı zahmet sen de ısten gelınce elını yuzunu yıka ustunu gıyın o zaman sev dedı...ay adamı dusundukce midem bulanıyor kızlar kayınpederımden nefret edıyorum ben ya...o adamdan eşim gibi kibar bırı nasıl yetısmıs ben hala anlamıyoruminsanın kendi ailesinden uzak olması gerçektende insanı bunalıma sokmaya yetiyor ama herşeye sabretttiğimiz gibi bunada sabrediyoruz..ben ne çok zorlandım ilk gelin geldigimde çok mutsuzdum ailemden ayrılmış yaban ellerde hissediyordum kendimi bide kendi ailen deilde eşinin ailesi yanında olunca ayy bunalım üstüne bunalım yaşıyorsun...
Yinede şükret bence canım ya eşinin ailesi sürekli yanında olsaydı o zaman hiç çekilmez bir hal alırdı gerçekten...umarım canım daha iyi yerlerde öğretmenlerin kalabalık oldugu okullarda görev yaparsın hem dertleşecegin konusabilecegin arkadaslarında olmuş olur inş.canım dualarım seninle inş olur bitanem
Inşallah balım benimmm
Kesinlikle canım hemde nasıl mutluluk üstüne mutluluk yaşıyorsun
Aminn canım aminn inş hepimiz bebeklerimizi saglıklı sıhhatli bir şekilde kucagımza aldıgımız günleride görürüz bitanemm
bı kaç gundur devamlı dısardayım ya ondan sanırırm çok yorgunum :s
tansıyonumda düşüyo ıkıde bır açım az bcuk bısey yedım ama canım bısey ıstemıyo
midem bulanıyo ay dun bıseyım yoktu bırden böle oldum yaa
hoşgeldin gökcemmm..sağol seninde kandilin mubarek olsun..
aminnnnnnnnnnn hayatımm inşallahhhhhhhhh...
kız yelizz senin tlf. numaran değiştimi nanemin haberini msj attım ama ulaşmadı sanırım ileti msj gelmedi.:44:
hayy allah seni emii
:)))))))) canım araştırman lazım bulundugun yerde çogu hastanede yapmıyolar çünkü nasıl çekildiginide anlatıyım hemen seni yatırıyolar sonra spelektum denen bi alet var adıda böle bişidi iştee
onunla rahim agzını açıyolar ama korkma hiç acımıyo bana yaptılar çünkü en son gittigimde daha sonra bi hortum sokup bi sıvı enjekte ediolar rahim içine ve kamerayl izliolar sıvı tüplerden akıp geçince açık oluyo tüplerrr
canım devlet hastanesıne gıdersen...doktor gerekklı görürüse rahım fılmı ıcın yonlendırır
ama senın devlettekı doktorun bıraz daha deneyın dıyor değil mi demekkı şu an için
rahım fılmıne gerek görmuyor.
Ama özel hastaneye gıdersen doktora bide rahım fılmı cekılse olmazmı acaba dersen
daha çabuk yonlendırır
diye düşünüyorum
balım hoşşşgeldinnnnnyok tatlım degişmediii ama evet msj da gelmedii:26::26::26: msj atıcam sana ok
ay allahtan onlar yanımda degıl gercekten benı tımaranelık yaparlardı semıner donemı ıcın ıkı hafta kalcazorda onu dusundukce delırıyorum kayınpederım yıne egenın durdugu odada sıgara ıerse bu sefer kımse tutamayacak benı....gercekten bu zamana kadar sustum patlarım herhalde...adam 4 gun kaldık esım 4 gun boyunca kızıd ınat yapar gıbı de ıctı sonrada arkamızdan laf edıyo bı zevdırtmedıler cocugu dıye..işten gelıyo ustu pıs ne dus alıyo ne ustunu cıkarıyo bır de grıp ben cocuk vercekmısım onun kucagına...esımde baba bı zahmet sen de ısten gelınce elını yuzunu yıka ustunu gıyın o zaman sev dedı...ay adamı dusundukce midem bulanıyor kızlar kayınpederımden nefret edıyorum ben ya...o adamdan eşim gibi kibar bırı nasıl yetısmıs ben hala anlamıyorum
hmmmmmmmm tamam canımmm artık ağrılı kısmına katlanıcazzz:)) peki nezaman gidiliyo adetin kaçıncı günü onu biliyormusunnn
hımmmmmm anladımm canımmm peki bunun için ayrı bi ücret ödedinmi???
evet canmm devletteki dr a gittim ama pek bi ilgilenmediği için özeline gittim özelindede aslında pek ilgilenmedi diyebilirim çünkü bana açıklamayı sekreteri yaptı okadar hızlı konuştu ki bide artık buarada herkes bu dr a gidiyo adam yoğunluktan pek ilgilenemiyo..neysem dediğin gibi özel hastaneye gitmek lazımmmm araştırmam lazımmm off bir sürü iş yıllık iznimi alayım barii çünkü özel hastaneler merkezdeeee rahat rahat giderim bakalımmm eşimle bi konuşayımdaa
allahh allahh cok ilginç..neyse at bakalım gelicekmi..:26:
kızlar kusuruma bakmayın bu rahim filmi için hepinize ayrı ayrı okadarçok soru sordumkiee zaten başrol oyuncu olmakla bitmiyoo bi flimde kaç kişiler oynuyo demiii canlarımmm benimmm çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinnn
Ay öğlen simitle ayran var mönüde uzun zamandır yemedın ooh ooohh
ben çıkıyorum kızlar hepinize afiyet olsunnnnnnnnnnn
geldi cnım msj..attımm balımmmmmmmmmmmmmm
ben çıkıyorum kızlar hepinize afiyet olsunnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?