Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben de dıyetısyene gıttım dun
pek begenmedım aslında ama bakalım
77kılo çıktım
ama kas yapım azmıymış ne bşey dedı o yuzden metabolızma hızım 34 yaşındakıler gbıymış yavaşmış yanı /(eeeee hıç hareket yokkı )
60a kadar düşeceğim babaklımmmm
ama netten bakınıorumm ılk gıttığım dıyetısyen çok ıyıydı yaaa bunu pek tutmadım sankı pek suskun bı adamm

alalalla neden gelmediki. yaww neyse balım çok sagol düşündügün içinnnnnnnnn gel bi sarılıyımm

kızz hoşgeldinnn metobolizma yavaşlıgı çok kötü yauuuu benimkide hızlıdır acaip çok yerim bennn ööle böle degil yani bi görsenizz hönk der kalırsınızzzz.ama yedikten beş dakika sonrada hemen wcccc

hiçç sormuyonuz bugün ne sürdün dieee

kendi kendime ekliim barimmm

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 21

ben de

Kızlar süpriz bır gelısme yasandı ..ablamlarla ortak kusadasında denıze sıfır bır yazlık tuttuk 15 gunlugune ...ay çok heycanlandım sımdı...

ayyy burger king den sipariş veriorum şimdiiideee bekletme müzigi ateş seni çagırıyor diyip duruyo yaaaa tırstım vallaaaa

ayy ne gusel maşallah

canm benm metabolızmam bole değildıı doğumdan snra bole oldu yanııı
dur bakalımm duzelır ınş.

ayy ne gusel maşallah

canm benm metabolızmam bole değildıı doğumdan snra bole oldu yanııı
dur bakalımm duzelır ınş.

düzelir canım o zaman daha 4 ay oldu vücut toparlanmamıştır daha düzelir yanüüü.

valla maşallah kız bana hele ki bekarken 8 sene falan hep 40 kiloydum ve neler yedigimi anlatıyım ki hala öyle yerim pilav makarna falan hep ekmekle yerim bi oturuşta bi ekmek yemeden kalkmam bekarkende margarini eritir ekmek batırıp batırıp yerdim düşün yanü manyaklıgıııı

ayyy burger king den sipariş veriorum şimdiiideee bekletme müzigi ateş seni çagırıyor diyip duruyo yaaaa tırstım vallaaaa
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84 ates benı de cagırsa ya..burda yok ne mg donalds ne de burger ..benım favorım de burgerkıng vallahıooooh afıyet olsun ya
Süperrrrrrrrrrrrrr benim yerime adalanda veya aqua fantasye gidin timammııı

aqua fantazi diyince aklım geldı evenmeden once flört donmınde esım yanıma geldı bızde oraya gıttık ...allahım çılgınlar gıbı eğlendık ama ben kaykaydan kayıyorum benım memeler ortada ...ooof her seferınde oleydı ıplı bıkınıyle gıdersen olcagı o mıllet bozuna tshırtlerle kaymıyormus...esım kardesıyle bota bındı kaydıraktan kaycaklar ben asagıda beklıyorum...ılk once sesler geldı sonra bot sonra kaykaydan yuruyerek ınen saftırık kocamla kardesı..kardesı botu sallamıs uyuzluguna tabı o hızla kayarken devrılıyorlar bot bunlardan once gelmıstı ya...

margarın ve ekmek mı ay yelızzzzz....ben margarınden nefret ederım ama tereyagı dersen olur..oooh tereyagında yumurtaya bayılırım....tereyagında pılav ve makarna da favorım annem tereyagında ızmır tulumlu makarna yapar acayıp agır olur ama ben cok severım...ama kız nasıl kılo almıyordum kurt mu ne var ıcınde...bu arada ünlülerin zayıflama yontemlerınden bırı de tenya yumurtası yutmakmıs...bölece yeseler de kılo alamıyorlarmıs

ayyyy çok komikkkkk bendeeee bayılıyorum oraya yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl eglenceli bi yer dimi hele o kocaman siyahtan kaymaya ve en dik olanlar varya 3 kaydırak yanyana üstü açık ona bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız şimdi bende agzıma sürmem ama ozaman yiyodum valla
tenya yumurtasımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…