düzelir canım o zaman daha 4 ay oldu vücut toparlanmamıştır daha düzelir yanüüü.
valla maşallah kız bana hele ki bekarken 8 sene falan hep 40 kiloydum ve neler yedigimi anlatıyım ki hala öyle yerim pilav makarna falan hep ekmekle yerim bi oturuşta bi ekmek yemeden kalkmam bekarkende margarini eritir ekmek batırıp batırıp yerdim düşün yanü manyaklıgıııı
ayy ordadamı yokkkkevet vucudum da hala ödem varmış dr da ole dedı zatııı
hadı bakalım gıoreceğiz kaç kılo vereceğiz bır ayda :26::26::26::26:
margarın olayı mıdemı bulandrdı yalnız ..ben eve margarın sokmam annem de hayatta sokmazdı.. annem her şeyı saf doğal zeytınyağı ıle yapardı izmir de oturan ark vardı ondan alırdı kılo kılo ...annem pasta böreği bıle zeytınyağı ıle yapar ve harıka d aolur yanıı... ben de annemın kızı olaraktan ole yapıorummm ama pılava tereyağı koyarım o da kayınvalıdem yapar kı çok gusel yapar onu koyarımmmm amann yemek konuşmasak yaaaaaburda da mc olsun burger olsun yok burda hıçbışey yokk
ne olmuş kim KUŞADASI dedi kim gidiyo benim memlektime çok özledim çokkkk doktor yol yok dedi hayyalerim yıkıldı gidemedim ama bi aksilik olmazsa seneye 3 ay yaz annemlerde kuşadasında kalıcam kızımla denize gidicem gezicem eşim o kadra kalamaz ama olsun
Kızzz size zahmet beni listeden indirinnn çünküü geldi benim kırmızııılarr:78:
Kızlar süpriz bır gelısme yasandı ..ablamlarla ortak kusadasında denıze sıfır bır yazlık tuttuk 15 gunlugune ...ay çok heycanlandım sımdı...
margarın ve ekmek mı ay yelızzzzz....ben margarınden nefret ederım ama tereyagı dersen olur..oooh tereyagında yumurtaya bayılırım....tereyagında pılav ve makarna da favorım annem tereyagında ızmır tulumlu makarna yapar acayıp agır olur ama ben cok severım...ama kız nasıl kılo almıyordum kurt mu ne var ıcınde...bu arada ünlülerin zayıflama yontemlerınden bırı de tenya yumurtası yutmakmıs... bölece yeseler de kılo alamıyorlarmıs
saol canım benim aynen sersem gibiyim bide ben okuyorum biliyosun finallerim var ders çalışmam gerek çalışamasamda üzerimde stresi ağırlığı var bende son üç haftaya kadar dayanmayı düşünüyorum ama bakalım dayana bilecekmiyimgeçmiş olsun canım sorma ya ben şimdiden gece uykusuzluğu çekiyorum ayaklarım midem bide su içiyorum ya sık sık wc ye gidiyorum sersem gibi uykularım fln daha izine de var herhalde bende çıkıcam son 3 haftaya kadar dayanamıycam gibi
canım ya ne güzel erken den izne ayrılcaksın eşinin yanında olacaksın geçen 7 ayın acısını çıkarcanımm kontrolde kesin tarih belli olur ama..büyük ihtimal önümüzdeki cuma sonn...32.hafta doluyo...
inşallahh kucağımıza aldığımız günlerde gelirr...
geçmiş olsun hayatım sanada..ne yedinn.ne dokundukkii..dikkat ett yediğine içtiğinee.son kullanma tarihinee...
saol canım benim şimdi yemekten geldim sabah iş çoktu fazla uğrayamadım şu hafta biran önce bitse yaaaaaaaa...
geçmiş olsun canım dıkkat et yedıklerıne dısarda tavuk tarzı syler yeme sakın
:
YAA ama yaaaa olmaz böyle bende istiyorum adapazarındaki otellere bakıyom şimdi en yakın orası oraya izin verdi
saol canım benim aynen sersem gibiyim bide ben okuyorum biliyosun finallerim var ders çalışmam gerek çalışamasamda üzerimde stresi ağırlığı var bende son üç haftaya kadar dayanmayı düşünüyorum ama bakalım dayana bilecekmiyim
canım ya ne güzel erken den izne ayrılcaksın eşinin yanında olacaksın geçen 7 ayın acısını çıkar
ben de sanırım fazla dayanamayacağım dün soğuk karpuz yemiştim ondan sanırım midemi üşüttüm
saol canım benim şimdi yemekten geldim sabah iş çoktu fazla uğrayamadım şu hafta biran önce bitse yaaaaaaaa
bana slm verme sen
saol canım benim aynen sersem gibiyim bide ben okuyorum biliyosun finallerim var ders çalışmam gerek çalışamasamda üzerimde stresi ağırlığı var bende son üç haftaya kadar dayanmayı düşünüyorum ama bakalım dayana bilecekmiyim
canım ya ne güzel erken den izne ayrılcaksın eşinin yanında olacaksın geçen 7 ayın acısını çıkar
ben de sanırım fazla dayanamayacağım dün soğuk karpuz yemiştim ondan sanırım midemi üşüttüm
saol canım benim şimdi yemekten geldim sabah iş çoktu fazla uğrayamadım şu hafta biran önce bitse yaaaaaaaa
ayyy deme yeliz içim gidiyo zati içimdeki deniz kum havuz özlemini anlatamam aş eriyorum resmen yaaaadapazarımı ıyyyyyyyyyyyyy kuşadası varıkennn dimi ama
oy oy yelizim de mi burdaymışyeliz ya bugün sınavım var çalışmadım daha konu başlıklarını bile bilmiyorum, çok ta hastayım benim yerime sen sınava girsene :85::85:
hayırlısı bakalım bende açıköğretim okuyorum dün sorulara baktımda galiba bütünlemeye kalıcam of offf çok kötü oldu bütünlemeye girp giremeyeceğim belli bile değil doğum yapmış olabilirim yada her an yapıcak olabilirim
allah hepimize kolaylık versin senin bölüm neydi canım?
ayyy deme yeliz içim gidiyo zati içimdeki deniz kum havuz özlemini anlatamam aş eriyorum resmen yaaa
oyy canım benimmgirerim kız nolcekkk
hayırlısı bakalım bende açıköğretim okuyorum dün sorulara baktımda galiba bütünlemeye kalıcam of offf çok kötü oldu bütünlemeye girp giremeyeceğim belli bile değil doğum yapmış olabilirim yada her an yapıcak olabilirim
allah hepimize kolaylık versin senin bölüm neydi canım?
ayyy deme yeliz içim gidiyo zati içimdeki deniz kum havuz özlemini anlatamam aş eriyorum resmen yaaa
Allahım yardımcımız olsun örgün öğretim elektrik bölümünde son sınıftayım
siz gitmiycekmisiniz bu sen yok mu tatil planı ya bizim ki yazlık yerde yaşıyan kişiler böyle uzak yerlere gelince kötü oluyo eşimi ikna edebilsem yerleşicem kuşadasına yada başka yazlık bi yerekız sen yine hamilesinde aş eriyom bide bana sorrr nasıl aş eriyom denize kuma güneşe havuza kaydıraklara o buz gibi kokteyllere malibularaaaa offfffffffffffffff offffffffffffffffffff
dersin adı tamamlayıcı elektrik servisi sistemleri iyi çalış bak ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?