Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet vucudum da hala ödem varmış dr da ole dedı zatııı
hadı bakalım gıoreceğiz kaç kılo vereceğiz bır ayda :26::26::26::26:
margarın olayı mıdemı bulandrdı yalnız ..ben eve margarın sokmam annem de hayatta sokmazdı.. annem her şeyı saf doğal zeytınyağı ıle yapardı izmir de oturan ark vardı ondan alırdı kılo kılo ...annem pasta böreği bıle zeytınyağı ıle yapar ve harıka d aolur yanıı... ben de annemın kızı olaraktan ole yapıorummm ama pılava tereyağı koyarım o da kayınvalıdem yapar kı çok gusel yapar onu koyarımmmm amann yemek konuşmasak yaaaaa burda da mc olsun burger olsun yok burda hıçbışey yokk

ne olmuş kim KUŞADASI dedi kim gidiyo benim memlektime çok özledim çokkkk doktor yol yok dedi hayyalerim yıkıldı gidemedim ama bi aksilik olmazsa seneye 3 ay yaz annemlerde kuşadasında kalıcam kızımla denize gidicem gezicem eşim o kadra kalamaz ama olsun

ayy ordadamı yokkkk
valla benim favorim arbys ama sadece patatesiii kıvırcık kıvırcıkk ımhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kızzz size zahmet beni listeden indirinnn çünküü geldi benim kırmızııılarr:78:

hadi yaaa

Kızlar süpriz bır gelısme yasandı ..ablamlarla ortak kusadasında denıze sıfır bır yazlık tuttuk 15 gunlugune ...ay çok heycanlandım sımdı...

aaa ne kadar güzelll çok sevındım canım senın adına

tenya yumurtasımı öğğ bildiğin kurt yutuolar yanı ıyy

saol canım benim aynen sersem gibiyim bide ben okuyorum biliyosun finallerim var ders çalışmam gerek çalışamasamda üzerimde stresi ağırlığı var bende son üç haftaya kadar dayanmayı düşünüyorum ama bakalım dayana bilecekmiyim
canım ya ne güzel erken den izne ayrılcaksın eşinin yanında olacaksın geçen 7 ayın acısını çıkar
ben de sanırım fazla dayanamayacağım dün soğuk karpuz yemiştim ondan sanırım midemi üşüttüm
...

geçmiş olsun canım dıkkat et yedıklerıne dısarda tavuk tarzı syler yeme sakın

:
saol canım benim şimdi yemekten geldim sabah iş çoktu fazla uğrayamadım şu hafta biran önce bitse yaaaaaaaa

bana slm verme sen

hayırlısı bakalım bende açıköğretim okuyorum dün sorulara baktımda galiba bütünlemeye kalıcam of offf çok kötü oldu bütünlemeye girp giremeyeceğim belli bile değil doğum yapmış olabilirim yada her an yapıcak olabilirim
allah hepimize kolaylık versin senin bölüm neydi canım?

adapazarımı ıyyyyyyyyyyyyy kuşadası varıkennn dimi ama
ayyy deme yeliz içim gidiyo zati içimdeki deniz kum havuz özlemini anlatamam aş eriyorum resmen yaaa

Allahım yardımcımız olsun örgün öğretim elektrik bölümünde son sınıftayım

kız sen yine hamilesinde aş eriyom bide bana sorrr nasıl aş eriyom denize kuma güneşe havuza kaydıraklara o buz gibi kokteyllere malibularaaaa offfffffffffffffff offffffffffffffffffff

Allahım yardımcımız olsun örgün öğretim elektrik bölümünde son sınıftayım

anladım canım kolay gelsin

kız sen yine hamilesinde aş eriyom bide bana sorrr nasıl aş eriyom denize kuma güneşe havuza kaydıraklara o buz gibi kokteyllere malibularaaaa offfffffffffffffff offffffffffffffffffff
siz gitmiycekmisiniz bu sen yok mu tatil planı ya bizim ki yazlık yerde yaşıyan kişiler böyle uzak yerlere gelince kötü oluyo eşimi ikna edebilsem yerleşicem kuşadasına yada başka yazlık bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…