Kızzz size zahmet beni listeden indirinnn çünküü geldi benim kırmızııılarr:78:
Kızlar süpriz bır gelısme yasandı ..ablamlarla ortak kusadasında denıze sıfır bır yazlık tuttuk 15 gunlugune ...ay çok heycanlandım sımdı...
kızlar bu arada doktor beni deilde eşimi aramış
degerim 297 çıkmış doktor haftasına göre degerimin yüksek oldugunu sölemiş ikiz olma ihtimali var pztesi tekrar test yapıcaklarmış
böyle işte kızlar kan testiylede tescillemiş olduk anne adaylıgımızı
ah canım sınıfcak komple kül olsalar nifret ediyomBen onlara bi elektrik veririm bütün herkez kül olur sınav falanda kalmazzz
Degerim 297 çıkmış doktor haftasına göre degerimin yüksek oldugunu sölemiş ikiz olma ihtimali var pztesi tekrar test yapıcaklarmış
Böyle işte kızlar kan testiylede tescillemiş olduk anne adaylıgımızı
kızlar süpriz bır gelısme yasandı ..ablamlarla ortak kusadasında denıze sıfır bır yazlık tuttuk 15 gunlugune ...ay çok heycanlandım sımdı...
Degerim 297 çıkmış doktor haftasına göre degerimin yüksek oldugunu sölemiş ikiz olma ihtimali var pztesi tekrar test yapıcaklarmış
Böyle işte kızlar kan testiylede tescillemiş olduk anne adaylıgımızı
degerim 297 çıkmış doktor haftasına göre degerimin yüksek oldugunu sölemiş ikiz olma ihtimali var pztesi tekrar test yapıcaklarmış
böyle işte kızlar kan testiylede tescillemiş olduk anne adaylıgımızı
Anuuuuuuuuuuuummmm yerim ben o sıpaları yaaaanane yaa ne güzel bi duygu ama dimi içinde bir , belki de iki can taşıyosun şu an , düşündükçe bi tuhaf oluyo insan yaa Allahım sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin inşallah bu akşam kandil, üç aylara da giriyoruz hazır, bol bol namaz kıl, dua et, şükret canım benim
saol canım benim düşünmen yeterbenimkisi güzel olmamışmı
bide bir önceki adet tarihi yoksa beklenen adet tarihinimi baz alıyorduk ?
bunu daha çok begendim canım saolasın eline saglık
ben tek yapmışım:))
canım beklenen adet tarihini 6 haziran diye hatırladım ben ona göre yaptım beklenen tarihine 4 gün var bu durumdada bızdıklarrrr 3 hafta 2 günlük oluyo eger regl tarihin 6 haziransaaa
Ayyyy çok komikkkkk bendeeee bayılıyorum oraya yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl eglenceli bi yer dimi hele o kocaman siyahtan kaymaya ve en dik olanlar varya 3 kaydırak yanyana üstü açık ona bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kız şimdi bende agzıma sürmem ama ozaman yiyodum valla
Tenya yumurtasımııı
evet ya ama ben o sıyahtan korkmustumadapazarımı ıyyyyyyyyyyyyy kuşadası varıkennn dimi ama
inşallah birdahaki ay güzel haberler verirsin canım benim umudunu hiç yitirme
çok sevindim canım ya valla süper olucak senin için ohhh tatilin keyfini çıkar doya doya
evet ya ben de cok sevındım olur ınsallh bin tl...500er dusuyo aıle bası hem bı arada olcaz guzel olcak annemlerde gelır ...ayy neslii resmen kıskandımmmmmmmm....
ye teyzesi ye onları
Hemde nasıl canım ya varya içim kıpır kıpır kalbim sürekli hızlı atıyor mideme agrılar giriyor sanki aşık olmuşum gibi
Aminn inşallah canım benim hepimizin inşallah
Ewet bende akşamı güzel degerlendirmeyi düşünüyorum
Ama önce kayınvalideye gidecekmişiz müjdeli haber vermeye güya kalp atışını duyunca vercektik ama bizimki hemen söyleyelim istiyor bende hevesi kaçmasın sölesin istiyorum
Bakalım nasıl tepki vericekler acayip merak ediyorum:)))
rica ederimm ikiz anasııı :)))))))))) bu ismide sevdim hee deniz anasuııı gibiii
tamam canım anladım çok teşekkür ederimmmm
regl tarihimi o da ne? ben regl megl bilmiyorum 9 ay olmucamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?