Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızzz size zahmet beni listeden indirinnn çünküü geldi benim kırmızııılarr:78:

inşallah birdahaki ay güzel haberler verirsin canım benim umudunu hiç yitirme

Kızlar süpriz bır gelısme yasandı ..ablamlarla ortak kusadasında denıze sıfır bır yazlık tuttuk 15 gunlugune ...ay çok heycanlandım sımdı...

çok sevindim canım ya valla süper olucak senin için ohhh tatilin keyfini çıkar doya doya

kızlar bu arada doktor beni deilde eşimi aramış
degerim 297 çıkmış doktor haftasına göre degerimin yüksek oldugunu sölemiş ikiz olma ihtimali var pztesi tekrar test yapıcaklarmış
böyle işte kızlar kan testiylede tescillemiş olduk anne adaylıgımızı

Ben onlara bi elektrik veririm bütün herkez kül olur sınav falanda kalmazzz
ah canım sınıfcak komple kül olsalar nifret ediyom
süpper bi haber bu ya

oh oh ohhhh....

Anuuuuuuuuuuuummmm yerim ben o sıpaları yaaaa nane yaa ne güzel bi duygu ama dimi içinde bir , belki de iki can taşıyosun şu an , düşündükçe bi tuhaf oluyo insan yaa Allahım sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin inşallah bu akşam kandil, üç aylara da giriyoruz hazır, bol bol namaz kıl, dua et, şükret canım benim

Son düzenleme:

ye teyzesi ye onları
hemde nasıl canım ya varya içim kıpır kıpır kalbim sürekli hızlı atıyor mideme agrılar giriyor sanki aşık olmuşum gibi
aminn inşallah canım benim hepimizin inşallah
ewet bende akşamı güzel degerlendirmeyi düşünüyorum
ama önce kayınvalideye gidecekmişiz müjdeli haber vermeye güya kalp atışını duyunca vercektik ama bizimki hemen söyleyelim istiyor bende hevesi kaçmasın sölesin istiyorum
bakalım nasıl tepki vericekler acayip merak ediyorum:)))

saol canım benim düşünmen yeter benimkisi güzel olmamışmı
bide bir önceki adet tarihi yoksa beklenen adet tarihinimi baz alıyorduk ?

canım beklenen adet tarihini 6 haziran diye hatırladım ben ona göre yaptım beklenen tarihine 4 gün var bu durumdada bızdıklarrrr 3 hafta 2 günlük oluyo eger regl tarihin 6 haziransaaa

canım beklenen adet tarihini 6 haziran diye hatırladım ben ona göre yaptım beklenen tarihine 4 gün var bu durumdada bızdıklarrrr 3 hafta 2 günlük oluyo eger regl tarihin 6 haziransaaa

tamam canım anladım çok teşekkür ederimmmm
regl tarihimi o da ne? ben regl megl bilmiyorum 9 ay olmucamki

adapazarımı ıyyyyyyyyyyyyy kuşadası varıkennn dimi ama
evet ya ama ben o sıyahtan korkmustumkayamadım ondan seyden kaydım ama hanı u harfı gıbı bı yer gıbı var ya tepeden salıyo senı ucuyon resmen ...
inşallah birdahaki ay güzel haberler verirsin canım benim umudunu hiç yitirme

çok sevindim canım ya valla süper olucak senin için ohhh tatilin keyfini çıkar doya doya

ayy neslii resmen kıskandımmmmmmmm....
evet ya ben de cok sevındım olur ınsallh bin tl...500er dusuyo aıle bası hem bı arada olcaz guzel olcak annemlerde gelır ...

amaaaaaan nasıl sevındım bencede ikiz cici,m yaa...tickerını yesinler senin....

tamam canım anladım çok teşekkür ederimmmm
regl tarihimi o da ne? ben regl megl bilmiyorum 9 ay olmucamki

kız geçen ay ne zaman adet olduysan hazirana göre bi regl tarihi çıkarıyon yaaa
mesela 6 haziranda adet olucaktım ama hamileyimmm giibiiiiiiiii o işte yani bu ay ne zaman adet olucaksan ona göre bebek tam bi aylık oluyo son adet tarihine göre ama tabi gelişime göre degişedebiliooo bi doktora gidindeeee ona göre yenilerizz tickeriniii

Naneeee ikizse çok süper ya gercı her halıyle superrr.bır de tek yumurta ıkızı oluyormus...ay ne güzel ya..bır de benım dedıgım gıbı 4 üz çıkıyormuş...olur mu olur yaniii

şerooooooo bizi kudurtsana bakıyom da hamileyken rahibe teressaya döNdün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…