Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

uuuuuuuuuuuuu deniz sörfü oooo biliommm süperr bişiii offffffffffffff özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla tinkerimm çok iyiymiş fiyatı ya hemde 15 gün yani süper bence
bende bende istiyorummmm :84: :84:

bende öle düşünüyorum canım ikiz olcekler :))
güzel olmuş dimi tickerım

uuuuuuuuuuuuu deniz sörfü oooo biliommm süperr bişiii offffffffffffff özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

deniz sörfümü...yok len u harfi gibi bır yer var...adam tepeden botla salıyo senın sen bı uctan bı uca ucuyon resmen sonunda havuzun dıbını boyluyon onu dıyom ben denız sörfü mu onun adı değil gibi geldi

tamam ya tamam bilmiyodum sanki hep ticker yapıyodum

Naneeee ikizse çok süper ya gercı her halıyle superrr.bır de tek yumurta ıkızı oluyormus...ay ne güzel ya..bır de benım dedıgım gıbı 4 üz çıkıyormuş...olur mu olur yaniii

kızzz sus 4 dene olursa naparım ben anammm artık tımarhanedemi bulursunuz beni bilemem
2 dene yeter
ayy benim karnımda şimdi 2 tane yavrumu var

şerooooooo bizi kudurtsana bakıyom da hamileyken rahibe teressaya döNdün

valla tinkerimm çok iyiymiş fiyatı ya hemde 15 gün yani süper bence
bende bende istiyorummmm :84: :84:

bende öle düşünüyorum canım ikiz olcekler :))
güzel olmuş dimi tickerım

AMA YEME ICME BIZDEN OLSUN BUNADA ŞÜKÜR TABİ...EN COKTA BEBEKLERE GUZEL OLCAK EGE KUDURUR ARTIKIN..ASYAYLA....ÇIĞLAK ÇIPLAK YUZERLERTICKER SUPER OLMUS CICIM ...AY BIR KIZ BIR ERKEK OLSUN NANE

adalanddakine deniz sörfü diolar ama sen koca gibim biyer var döne döne düşüyon onumu dionki acaba:26::26::26:

amannn neyse işteee süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama yeme ıcme bızden olsun bunada şükür tabi...en cokta bebeklere guzel olcak ege kudurur artıkın..asyayla....çığlak çıplak yuzerlertıcker super olmus cıcım ...ay bır kız bır erkek olsun nane

aman yazın yemekmi yiyozz..boşversenee..karpuzz,peynirr,,üzümm..aperatiff ekmek içi falann..köfteee...
Ayy tadını çıkarınn..eşinle ablanın eşi iyi anlaşırlarmıı..ay bayılırım ben böyle ortamlaraa.tatil dedinmiydi içim gider zati.balayının tadi damağımda hala...
Kaş'a gitmiştik bizzz...aaaaaaaaahh ahhh....

Naneee tıcker süper canımmmmm... :82:

tinkerrrrrrrrr kuşadasının içindenmi yoksa siteler tarafındanmı tuttunuz kız sitenin adı neeeeeeee

adalanddakine deniz sörfü diolar ama sen koca gibim biyer var döne döne düşüyon onumu dionki acaba:26::26::26:

amannn neyse işteee süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet onu diyom cicim...

evet hem de çok iyi anlaşırlar o da çok iyi biri zatn kız erkekler uyumludur genelde kadınlardan kork senvallahı zaten bız muglaya gıtcektık yanlarına yada bız annemlerdeyken onlar gelcektı..en azından yıne bır arada olcaz ortam farklı olcak...zaten bı 5 yıla ıkı aıle bırlesıp yazlık alma nıyetımız var..inşallah alabılırız...tek basımıza almak bıraz zaman alır..bızım yerımız bellı degıl kıslık amak o nedenle mantıksız..kıraya da vermek ıstemem aldıgım evımı..en azından ole bırsey alırsak yazları ve tatıllerde orda toplanırız..bızım vardı cocukken ben 5.sınıfta satılmıstı...yanı bır cocuk ıcın yazlık ortamı cok guzeldır bılıyorum ben cok bocalamıstım satılınca...bızde ege ve asya ıcın ıstıyoruz hem bır buyusunler hem de cocukluklarını dıya doya yasasınlar dıye...ınsallah alabılırız

Ayy babaannemin deyimiylee bu sütlükkten nefret ediyorumm.acayip sıkıyor beni..yazınn zaten bunaltıyorr.şimdi topkeklerde büyüdü accık..iyice sıkıştırıyorrr...ayyyyyy...ne zorrrrrr....:84: :84: :84:

tinkerrrrrrrrr kuşadasının içindenmi yoksa siteler tarafındanmı tuttunuz kız sitenin adı neeeeeeee

canım adını bılmıyom ablamlar kosturuyorda ..davutlarda sevgi yolu varya sahıl boyunca..o sevgi yoluna sıfırmıs ev..evın onu hemen denızmıs yanı..bızden once 1 ay teyzemler kalcak sonra 15 gun de bız tutcaz bakalım tam kesınlessın de...adını da oğrenırım...

Ayy babaannemin deyimiylee bu sütlükkten nefret ediyorumm.acayip sıkıyor beni..yazınn zaten bunaltıyorr.şimdi topkeklerde büyüdü accık..iyice sıkıştırıyorrr...ayyyyyy...ne zorrrrrr....:84: :84: :84:

ayy bnde ben hamıleyken takmadım hayatım don gıymedıgım gıbı sütlukte takmadımne edepsızım de mı...penye ınce askılı atletler var ya yarım onlarla gezdım hep sen de al ..tavsıye ederım

AMA YEME ICME BIZDEN OLSUN BUNADA ŞÜKÜR TABİ...EN COKTA BEBEKLERE GUZEL OLCAK EGE KUDURUR ARTIKIN..ASYAYLA....ÇIĞLAK ÇIPLAK YUZERLERTICKER SUPER OLMUS CICIM ...AY BIR KIZ BIR ERKEK OLSUN NANE

tabi canım sanki insan yazın yemekmi arıyor öle çok fazla şeyede ihtiyaç yok bence valla eglence olsun yeter:))
oyyy yerim kız ben onları
resimlerini koymayı unutma hee helede egenin silipli halini merak ediyorum

saol canım benim inşallah Rabbim saglıklı sıhhatli versinde önemli deil cinsiyeti

şero kudurt dıyınce şero çıkmış..yarasını deştim herhalde

tinker çok fenasın kızzzz

babaannenin tabirine bayıldım ya
kıyamam canım sana yaaa

ayy çok güzel yaaa..içim gitti vallahii..deniz kummm...sevdiğin insanlar...çocuklarınızda beraberr..süperrr...inşallah alırsınız yazlık canımm..süper fikirr...hiç ertelemeyinn.küçükte olsa bi yazlık alın ..bende bi ara antalyaya takmıştım kafayıı..orda büyüdüm ben..deniz aşkı ordan gelirr...ama eşimmm...bedava verseler ne gereği var derrr.... hiç öyle mal mülk sahibi olayım demezz...
Ama allah için çok güzel gezerde gezdirirde..tatilin tadını çıkarttırır yanniii... Ayy depreştim yinee...tatiiiiiillllll...

ayy bnde ben hamıleyken takmadım hayatım don gıymedıgım gıbı sütlukte takmadımne edepsızım de mı...penye ınce askılı atletler var ya yarım onlarla gezdım hep sen de al ..tavsıye ederım

tinkercim aynı dertten bende muzdaribim bide benimkiler aşırı büyüdü bide üstüne üstün kaşınıyor yırtılıyor BİDE BİDE BİDE B,İDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SIYIRDIM İYİCE YAAAAAAAAA
BİRİİLERİ TATİL Mİ DEDİİİ

Son düzenleme:

sıkma canını canım seney sen de zıbıdıgınla gıdersın...vallahı kusadası taraflarına gelen olursa buluşalım kızlar soke cok yakın yarım saat arası ben sevtapla bulusayım dıyordum ya ..bakalım kısmet oda hıc gelmıyo artık de mi...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…