evet ya ama ben o sıyahtan korkmustumkayamadım ondan seyden kaydım ama hanı u harfı gıbı bı yer gıbı var ya tepeden salıyo senı ucuyon resmen ...
evet ya ben de cok sevındım olur ınsallh bin tl...500er dusuyo aıle bası hem bı arada olcaz guzel olcak annemlerde gelır ...
amaaaaaan nasıl sevındım bencede ikiz cici,m yaa...tickerını yesinler senin....
evet ya ama ben o sıyahtan korkmustumkayamadım ondan seyden kaydım ama hanı u harfı gıbı bı yer gıbı var ya tepeden salıyo senı ucuyon resmen ...
evet ya ben de cok sevındım olur ınsallh bin tl...500er dusuyo aıle bası hem bı arada olcaz guzel olcak annemlerde gelır ...
amaaaaaan nasıl sevındım bencede ikiz cici,m yaa...tickerını yesinler senin....
uuuuuuuuuuuuu deniz sörfü oooo biliommm süperr bişiii offffffffffffff özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız geçen ay ne zaman adet olduysan hazirana göre bi regl tarihi çıkarıyon yaaa
mesela 6 haziranda adet olucaktım ama hamileyimmm giibiiiiiiiiio işte yani bu ay ne zaman adet olucaksan ona göre bebek tam bi aylık oluyo son adet tarihine göre ama tabi gelişime göre degişedebiliooo bi doktora gidindeeee ona göre yenilerizz tickeriniii
Naneeee ikizse çok süper ya gercı her halıyle superrr.bır de tek yumurta ıkızı oluyormus...ay ne güzel ya..bır de benım dedıgım gıbı 4 üz çıkıyormuş...olur mu olur yaniii
şerooooooo bizi kudurtsana bakıyom da hamileyken rahibe teressaya döNdün
valla tinkerimm çok iyiymiş fiyatı ya hemde 15 gün yani süper bence
bende bende istiyorummmm :84: :84:
bende öle düşünüyorum canım ikiz olcekler :))
güzel olmuş dimi tickerım
deniz sörfümü...yok len u harfi gibi bır yer var...adam tepeden botla salıyo senın sen bı uctan bı uca ucuyon resmen sonunda havuzun dıbını boyluyon onu dıyom ben denız sörfü mu onun adı değil gibi geldi
şero kudurt dıyınce şero çıkmış..yarasını deştim herhalde
ama yeme ıcme bızden olsun bunada şükür tabi...en cokta bebeklere guzel olcak ege kudurur artıkın..asyayla....çığlak çıplak yuzerlertıcker super olmus cıcım ...ay bır kız bır erkek olsun nane
evet onu diyom cicim...adalanddakine deniz sörfü diolar ama sen koca gibim biyer var döne döne düşüyon onumu dionki acaba:26::26::26:
amannn neyse işteee süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman yazın yemekmi yiyozz..boşversenee..karpuzz,peynirr,,üzümm..aperatiff ekmek içi falann..köfteee...
Ayy tadını çıkarınn..eşinle ablanın eşi iyi anlaşırlarmıı..ay bayılırım ben böyle ortamlaraa.tatil dedinmiydi içim gider zati.balayının tadi damağımda hala...
Kaş'a gitmiştik bizzz...aaaaaaaaahh ahhh....
Naneee tıcker süper canımmmmm... :82:
tinkerrrrrrrrr kuşadasının içindenmi yoksa siteler tarafındanmı tuttunuz kız sitenin adı neeeeeeee
Ayy babaannemin deyimiylee bu sütlükkten nefret ediyorumm.acayip sıkıyor beni..yazınn zaten bunaltıyorr.şimdi topkeklerde büyüdü accık..iyice sıkıştırıyorrr...ayyyyyy...ne zorrrrrr....:84: :84: :84:
AMA YEME ICME BIZDEN OLSUN BUNADA ŞÜKÜR TABİ...EN COKTA BEBEKLERE GUZEL OLCAK EGE KUDURUR ARTIKIN..ASYAYLA....ÇIĞLAK ÇIPLAK YUZERLERTICKER SUPER OLMUS CICIM ...AY BIR KIZ BIR ERKEK OLSUN NANE
Ayy babaannemin deyimiylee bu sütlükkten nefret ediyorumm.acayip sıkıyor beni..yazınn zaten bunaltıyorr.şimdi topkeklerde büyüdü accık..iyice sıkıştırıyorrr...ayyyyyy...ne zorrrrrr....:84: :84: :84:
evet hem de çok iyi anlaşırlar o da çok iyi biri zatn kız erkekler uyumludur genelde kadınlardan kork senvallahı zaten bız muglaya gıtcektık yanlarına yada bız annemlerdeyken onlar gelcektı..en azından yıne bır arada olcaz ortam farklı olcak...zaten bı 5 yıla ıkı aıle bırlesıp yazlık alma nıyetımız var..inşallah alabılırız...tek basımıza almak bıraz zaman alır..bızım yerımız bellı degıl kıslık amak o nedenle mantıksız..kıraya da vermek ıstemem aldıgım evımı..en azından ole bırsey alırsak yazları ve tatıllerde orda toplanırız..bızım vardı cocukken ben 5.sınıfta satılmıstı...yanı bır cocuk ıcın yazlık ortamı cok guzeldır bılıyorum ben cok bocalamıstım satılınca... bızde ege ve asya ıcın ıstıyoruz hem bır buyusunler hem de cocukluklarını dıya doya yasasınlar dıye...ınsallah alabılırız
ayy bnde ben hamıleyken takmadım hayatım don gıymedıgım gıbı sütlukte takmadımne edepsızım de mı...penye ınce askılı atletler var ya yarım onlarla gezdım hep sen de al ..tavsıye ederım
ayy çok güzel yaaa..içim gitti vallahii..deniz kummm...sevdiğin insanlar...çocuklarınızda beraberr..süperrr...inşallah alırsınız yazlık canımm..süper fikirr...hiç ertelemeyinn.küçükte olsa bi yazlık alın ..bende bi ara antalyaya takmıştım kafayıı..orda büyüdüm ben..deniz aşkı ordan gelirr...ama eşimmm...bedava verseler ne gereği var derrr....hiç öyle mal mülk sahibi olayım demezz...
Ama allah için çok güzel gezerde gezdirirde..tatilin tadını çıkarttırır yanniii... Ayy depreştim yinee...tatiiiiiillllll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?