Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy bnde ben hamıleyken takmadım hayatım don gıymedıgım gıbı sütlukte takmadımne edepsızım de mı...penye ınce askılı atletler var ya yarım onlarla gezdım hep sen de al ..tavsıye ederım

e işyerinde mecbur takıyorummm... Evin içinde bende öyle geziyorumm.eşimin tişörtlerinden giyiyorumm.ohh misss..

Babaannenin tabirine bayıldım ya
Kıyamam canım sana yaaa

sen kışın doğuracaksın nasipsee..iyi iyi:)))))))

tinkercim aynı dertten bende muzdaribim bide benimkiler aşırı büyüdü bide üstüne üstün kaşınıyor yırtılıyor

çatlıyordur canım sarkıklık sorununuz yoksa takmayın yaaa.penyelerden alın pentının vardı...penye degılde naylonumsu viskonmu ole dıyorlar ya..hanı dıkıssız atler varya onların yarım olanları hem kavrıyor hem de rahat

Ha ha ha ha siz bi de benimkileri görün füze gibim oldular valla nanide sultan halt etmiş yanımda

oooo oralarınnn denizi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

ayy gideriz dimi nesliii..bende kırmızı bi slip alırımm kuzumaa....
Allah nasip eder inşallaaahhh...

He bu arada ne dedin anlamadımm...ev alınca bizedemi anahtar çıkarttırcaksınn. :78: Ayy nekadan iyisinnn...sağol canımmm....

Deşme yaramı yapamıyom kaç haftalardır 12. haftaya kadar yasaktı yapamadık, şimdi de acıyo yapamıyoz nolacak benim bu halim yaa

oooh kıyamam ben gecen yıl sız kudururken aynı seyı hıssederdımama olsun o ıyı olsun yeter manul takılın...canım zararı olur mu bılmıyom da bız de dogum sonrası kuruluk oldugundan okey in bi urunu cıkmıs onu kullanıyoz cok memnunum...bak bu

canım benimki biras sarktı sanki çünkü evde serbestlerben şu 10 haftayı sağsalim atlataydım gözümde büyümeye başladıııııııı

ben muhtemelen gidicemmmmmmmmmmm bana seneme bide sevtaba kaldın şekerimmm

beklerimmmmmmmmmm herzaman başımla beraberr..kız alma egenın kuculenını yollarım ben yenı nesil nurimizeeee

Ya doğum sonrası olsa rahatlıkla kullanırım da şimdi bebeğe bi zararı olabilir belki yaa korkarım

ha ha ha ha Siz bi de benimkileri görün Füze gibim oldular valla Nanide sultan halt etmiş yanımda
yane sexsü idin iyice sexsü oldun desene ama yasak işte
yasak demekte yasak
oy oy biz kudururken sen napidin anlamadı ben

beklerimmmmmmmmmm herzaman başımla beraberr..kız alma egenın kuculenını yollarım ben yenı nesil nurimizeeee

Kızzz..egeye foto çekçen ya inşş..slipli..bide altın zincir tak boynunaa..nolurrrrrrrr.... süper hatıra olurr.ama ilerde anne ne bu kepazelik dersee........

ayyy emzıklık donemınden sonra gorun o fuzeleri aynı böle oluyorlar bol bol emerse

Eki Görüntüle 203318

Oy oy oy anam o ne öyleeeeeeeeee

daha bi kışkırtıcı oldun yanii...

Aynen kociş uyuyo uyanıyo elini koynuma sokuyo
Daha da komik bişey söyliyim akşamları o bilgisayarının başında olur genelde, ben de kanepede yatarak tv izlerim, bazen durup dururken bilgisayarı bırakıp yanıma yanaşıyo, direk elini içeri daldırıyo ay okadar komik oluyo ki ama anlatamam karşıdan bakıp bakıp aşka geliyo adam

ben muhtemelen gidicemmmmmmmmmmm bana seneme bide sevtaba kaldın şekerimmm

%90 bu sene gidemem kuşadasına ama gene deplanlarda bir değişklik olursa burdan haberleşiriz zaten nasılsa izinli olucam ya belki soğukda bolu da durmam giderim annemin yanına doğumdan sonra belli olmaz benim sağım solum zaten bu sıralar eşimlede bayağı bir düşünüyoruz kızım biraz büyüsünde 2 yaşına fln gelsin öyle tekrar işe başayım diyoruz sonuçda işimde de çok memnun değilim hem ruhum hem vücudum dinlemiş olur ve kızımla doyasıya vakit geçirirm

bizimkide duruldu artık garibimm..5 ay ayşeye fatmaya git diyorum onaa.5 aymıı... öyle birden söyleme fena oluyorum diyoo...aşkitom menimm...

Ya doğum sonrası olsa rahatlıkla kullanırım da şimdi bebeğe bi zararı olabilir belki yaa korkarım
haklısın olabılır zararı aman accık yapmayın nolcek sanki...
yane sexsü idin iyice sexsü oldun desene ama yasak işte
yasak demekte yasak
oy oy biz kudururken sen napidin anlamadı ben
hamış hamiş gezıyordum cicim
Kızzz..egeye foto çekçen ya inşş..slipli..bide altın zincir tak boynunaa..nolurrrrrrrr.... süper hatıra olurr.ama ilerde anne ne bu kepazelik dersee........

ay hakketten de ya...kız pipisi doldurmazsa slipi aradan bellı olurmu acepayyyy yaaa..çok heycanlandım ..altın zıncır dııl hayatım anası deri kordonlu takılar takcak ona ciksss yapcam ben oğlumu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…