ayy bnde ben hamıleyken takmadım hayatım don gıymedıgım gıbı sütlukte takmadımne edepsızım de mı...penye ınce askılı atletler var ya yarım onlarla gezdım hep sen de al ..tavsıye ederım
Babaannenin tabirine bayıldım ya
Kıyamam canım sana yaaa
tinkercim aynı dertten bende muzdaribim bide benimkiler aşırı büyüdü bide üstüne üstün kaşınıyor yırtılıyor
tinkercim aynı dertten bende muzdaribim bide benimkiler aşırı büyüdü bide üstüne üstün kaşınıyor yırtılıyor BİDE BİDE BİDE B,İDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SIYIRDIM İYİCE YAAAAAAAAA
BİRİİLERİ TATİL Mİ DEDİİİ
oooo oralarınnn denizi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:canım adını bılmıyom ablamlar kosturuyorda ..davutlarda sevgi yolu varya sahıl boyunca..o sevgi yoluna sıfırmıs ev..evın onu hemen denızmıs yanı..bızden once 1 ay teyzemler kalcak sonra 15 gun de bız tutcaz bakalım tam kesınlessın de...adını da oğrenırım...
sıkma canını canım seney sen de zıbıdıgınla gıdersın...vallahı kusadası taraflarına gelen olursa buluşalım kızlar soke cok yakın yarım saat arası ben sevtapla bulusayım dıyordum ya ..bakalım kısmet oda hıc gelmıyo artık de mi...:26:
Deşme yaramı yapamıyom kaç haftalardır12. haftaya kadar yasaktı yapamadık, şimdi de acıyo yapamıyoz nolacak benim bu halim yaa
çatlıyordur canım sarkıklık sorununuz yoksa takmayın yaaa.penyelerden alın pentının vardı...penye degılde naylonumsu viskonmu ole dıyorlar ya..hanı dıkıssız atler varya onların yarım olanları hem kavrıyor hem de rahat
sıkma canını canım seney sen de zıbıdıgınla gıdersın...vallahı kusadası taraflarına gelen olursa buluşalım kızlar soke cok yakın yarım saat arası ben sevtapla bulusayım dıyordum ya ..bakalım kısmet oda hıc gelmıyo artık de mi...:26:
ayy gideriz dimi nesliii..bende kırmızı bi slip alırımm kuzumaa....
Allah nasip eder inşallaaahhh...
He bu arada ne dedin anlamadımm...ev alınca bizedemi anahtar çıkarttırcaksınn. :78: Ayy nekadan iyisinnn...sağol canımmm....
ha ha ha haSiz bi de benimkileri görün Füze gibim oldular valla Nanide sultan halt etmiş yanımda
oooh kıyamam ben gecen yıl sız kudururken aynı seyı hıssederdımama olsun o ıyı olsun yeter manul takılın ...canım zararı olur mu bılmıyom da bız de dogum sonrası kuruluk oldugundan okey in bi urunu cıkmıs onu kullanıyoz cok memnunum...bak bu
Eki Görüntüle 203317
yane sexsü idin iyice sexsü oldun desene ama yasak işteha ha ha haSiz bi de benimkileri görün Füze gibim oldular valla Nanide sultan halt etmiş yanımda
oy oy biz kudururken sen napidinoooh kıyamam ben gecen yıl sız kudururken aynı seyı hıssederdımama olsun o ıyı olsun yeter manul takılın ...canım zararı olur mu bılmıyom da bız de dogum sonrası kuruluk oldugundan okey in bi urunu cıkmıs onu kullanıyoz cok memnunum...bak bu
Eki Görüntüle 203317
beklerimmmmmmmmmm herzaman başımla beraberr..kız alma egenın kuculenını yollarım ben yenı nesil nurimizeeee
ayyy emzıklık donemınden sonra gorun o fuzeleri aynı böle oluyorlar bol bol emerse
Eki Görüntüle 203318
daha bi kışkırtıcı oldun yanii...
ben muhtemelen gidicemmmmmmmmmmm bana seneme bide sevtaba kaldın şekerimmm
yane sexsü idin iyice sexsü oldun desene ama yasak işte
yasak demekte yasak
ben muhtemelen gidicemmmmmmmmmmm bana seneme bide sevtaba kaldın şekerimmm
Oy oy oy anam o ne öyleeeeeeeeee
Aynenkociş uyuyo uyanıyo elini koynuma sokuyo
Daha da komik bişey söyliyimakşamları o bilgisayarının başında olur genelde, ben de kanepede yatarak tv izlerim, bazen durup dururken bilgisayarı bırakıp yanıma yanaşıyo, direk elini içeri daldırıyo ay okadar komik oluyo ki ama anlatamam karşıdan bakıp bakıp aşka geliyo adam
haklısın olabılır zararı aman accık yapmayın nolcek sanki...Ya doğum sonrası olsa rahatlıkla kullanırım da şimdi bebeğe bi zararı olabilir belki yaa korkarım
hamış hamiş gezıyordum cicimyane sexsü idin iyice sexsü oldun desene ama yasak işte
yasak demekte yasak
oy oy biz kudururken sen napidinanlamadı ben
Kızzz..egeye foto çekçen ya inşş..slipli..bide altın zincir tak boynunaa..nolurrrrrrrr.... süper hatıra olurr.ama ilerde anne ne bu kepazelik dersee........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?