bizimkide duruldu artık garibimm..5 ay ayşeye fatmaya git diyorum onaa.5 aymıı...öyle birden söyleme fena oluyorum diyoo...aşkitom menimm...
haklısın olabılır zararı aman accık yapmayın nolcek sanki...
Oy oy oy anam o ne öyleeeeeeeeee
Aynenkociş uyuyo uyanıyo elini koynuma sokuyo
Daha da komik bişey söyliyimakşamları o bilgisayarının başında olur genelde, ben de kanepede yatarak tv izlerim, bazen durup dururken bilgisayarı bırakıp yanıma yanaşıyo, direk elini içeri daldırıyo ay okadar komik oluyo ki ama anlatamam karşıdan bakıp bakıp aşka geliyo adam
Kocişin işini bi şekilde hallediyoz zaten de ben nolacam böyle yaaarüyalarıma giriyo artıkın valla
ay hakketten de ya...kız pipisi doldurmazsa slipi aradan bellı olurmu acepayyyy yaaa..çok heycanlandım ..altın zıncır dııl hayatım anası deri kordonlu takılar takcak ona ciksss yapcam ben oğlumu....
Yazııııııııııııkkkkkk
aynı benimki...ege yokken yemek yerdık yemek sonrası tv ızlerken sofra daha kalkmadan ama benı onune oturturdu...ama benım sırtım onun gogsunde ...arkadan ellerını sokar mıncıklar dururdu...şimdi egeden fırsat dusmuyo..gecende ege korıdorda gezıyo bende dıger ucta actım memelerı gel annem dedım..nasıl koşuyo anlatamam...bı yapıştı memelere...esım de iç gecırdı onlar artık egenın dıyeeee bı kerede dusa gırdık egeyle bır ben oğlanı yıkıyom ege de açık memelerı buldu duşun ıcınde bı yapıştıkı sorma yani meme dıyınce aklıma hep ege gelıyo...esımle meme maceram kalmadı artık
ona göre miniş bişey bull..çocuğun karizmasını yerle bir etmee..pipisi görünmesinnn...
gül gülll..sizinki farklımı olcak sankii.koca göbeğinleee...
Ay çok hoş yaaaa
aynı benimki...ege yokken yemek yerdık yemek sonrası tv ızlerken sofra daha kalkmadan ama benı onune oturturdu...ama benım sırtım onun gogsunde ...arkadan ellerını sokar mıncıklar dururdu...şimdi egeden fırsat dusmuyo..gecende ege korıdorda gezıyo bende dıger ucta actım memelerı gel annem dedım..nasıl koşuyo anlatamam...bı yapıştı memelere...esım de iç gecırdı onlar artık egenın dıyeeee bı kerede dusa gırdık egeyle bır ben oğlanı yıkıyom ege de açık memelerı buldu duşun ıcınde bı yapıştıkı sorma yani meme dıyınce aklıma hep ege gelıyo...esımle meme maceram kalmadı artık
oy oy oy anam o ne öyleeeeeeeeee
aynenKociş uyuyo uyanıyo elini koynuma sokuyo
Daha da komik bişey söyliyimAkşamları o bilgisayarının başında olur genelde, ben de kanepede yatarak tv izlerim, bazen durup dururken bilgisayarı bırakıp yanıma yanaşıyo, direk elini içeri daldırıyo ay okadar komik oluyo ki ama anlatamam Karşıdan bakıp bakıp aşka geliyo adam
ya biz yasak dönemini geçtiğimiz için bizimki hiç çekinmiyo benide baştan çıkarıyo sorada bi kaçgün toparlanamıyorumne yazık ki
ay alemsiniz yaaa...
inşallahh topkeklerim sarkmaz benimm yaaa...hiç hoşlanmam büyük göğüs ve sarkık göbektenn...
ay evet ankaradan bakıcam ablamın kızına da ıplı boncuklu bıkını bakıcam guzel bırsey bulurum ınsallah ....ay ben daha egeye dugun ıcın şık bırseyler almam lazım ya..ole klasık bırsey gomlek kısa sort papyon falan ama orjınal bırsey olsun ıstıyorum anasına hayran kaldıkları gıbı oğlumada kalsınlar kızlar ben ne gıycem yaaa..samsunda ipekyol da guzel bır elbıse gormustum almadıgıma çok pişmanım...
hepümüz nanide sultanızzzzzay oku oku bitiremedim yazdıklarınızı bir yandanda iş yapıyorum ayy bunaldım(
ama çok güldüm yazdıklarınıza ya sizi gidi kuduruk hatunlar siziiiiii
şerommmm ya benimkilerde acayip şişti kocaman oldular nasıl agrıyolar taşımaktada zorlanıyorum sanırım sırf büyük olmalarından dolayı belim agrımaya başladı taşımak kolaymı öle kocaman şeyleri anammm
nadide sultan halt etmiş yani
ben deülümmm
olmucamm işteeeeeAllah söletiyo kızım yakında sende olacan şu ilaçların bitsin
nabeyyyy
canım bu konu üzerinden yarın sana baskı yaparım şimdi sınava yetişmm gerek hepinize iyi akşamlar:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:olmucamm işteeeee
canım bu konu üzerinden yarın sana baskı yaparım şimdi sınava yetişmm gerek hepinize iyi akşamlar:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
canım bu konu üzerinden yarın sana baskı yaparım şimdi sınava yetişmm gerek hepinize iyi akşamlar:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?