Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seastar
ParadiesAngel
Yildiz10
Yavyum
şurda duran kızlarr noldu eşşek arısımı soktu parnaklarınızı yazamıyonuzzz

seastar
ParadiesAngel
Yildiz10
Yavyum
şurda duran kızlarr noldu eşşek arısımı soktu parnaklarınızı yazamıyonuzzz

ya sorma bi yandan müşterilere laf yetişri burayı okuyorum kaıyorum bazen öyle
bireyse emeklilik hedefim var ayın 15 ne kadar 4 tane yapmak zorundayım çok geriyo bu da beni her önüme gelen müşteriye anlatıyorum bende

ben çıkıyorum kızlarrrr hepünüz öpüldünüzzz
yarın görüşmek üzere bu gece bol bol dua edelim inş birbirimize
hoşçakalınnnn teyzoşlar

canım ben çıkmıştımm.aşağıda var gibimi gözüküyorumkii.. :26:müdür geldiide.kaçıverdimmm...

bazen öyle oluyo canmm çıkmış oluyorsun ama aşağıda görünüyorsunn

yelizzz kısımm sen bişeden çekinmezsin ki bunu neden söylemiyon aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

offfffffffffffff ne kadan knşmuşsunuz yıneeeeeeeeeeeeeee
benm canm çıktı akşama eşimın bırkaç dr arkadaşı ve eşlerı gelecekk otrmya amanın canm çıktı allahtan evı temızlemiştimm. browni yaptım,börek yaptım peynırlı maydanozlu,fındıklı ponçik yaptım,patates salatası veee havuçları tuzla yağda kavurup ustune sarmısaklı yoğurtlu salata yaptımmmm ama anam ağladı aslında daha yapardım da yemeğimde yoktu bır de zeytınyağlı çarlistonbıberlı bol domateslı soğanlı bır karışım yaptım yayla çorbası eşime de sulu köfte yaptımmm ama şuan belımı sırtımı hıssetmıorum çnku mert çoğu zaman kucağımdaydı anacım kucağa alıştııı daha dun chıcco dan aldım anakucaklarından ı feel mı ne ondan mp3lu hem de ama benmkı ııle de anamın göğsü dıoooo bıraz once de benm yatağın ustune koydumm playskool u da koydum onunla oynarken uykuya daldı sıpacımmmmmm ben de azcık belımı dınlendırıyorummmm çok yoruldum yaa hem de çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…