hu huuuuuuu
aydemet
yelızzzzzzzzz nerdesıız yauuuuu
kuzum urda oje bölümüne bakınıyodummmama şimcikte çıkıyorummm bu arada maşalllaaahh becerikli hatun neler yapmışınn ööleeee
öptüm canım senii paşayıda öpp yerimeee
aman desinler boşver yeterki güzel olayım...üzülme bacımm.bulursun bulursunn...kaynınmı evleniyordu senin...eğer öyleyse elti olarak acayip süzerler seniii..çok merak edilirrr...
Güzel olman lazımm.ama bu seferde çok şık olursann havalıı şımarığın teki demesinlerrr...
füzelerle benim bi ilgim yok vallaa hiçtte sevmem zatennn
Ya füze diyincede benim aklıma memeden başka bişiler gelio heeeeeeeeee
Eki Görüntüle 202929 kızlar ya kusura bakmayın ancak girebildim çünkü evde int yok eşimdeydi wınn onu bekledim:))
bugün sizlerinde destegiyle özellikle yavyumunnnn eve giderken test aldım hemen yaptım ve sonuççççç POZİTİFFFFFFFF
ilk defa çift çizgiyi gördüm ya o kadar güzel bir duyguymuşki çok şükür o duyguyu tatmakta nasip oldu
ewet kızlarr HAMİLEYİMMMMMMMMMinanamıyorum hala ya çok heyecanlıyım çok mutluyum tarifsiz bir his ya kelimelere aktaramıyorum...çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlarr günaydınn..
bana bişey söylermisinizz??ben bugün memlekete gidicektim ya kontrolee.
bide taşınacağımız eve bakıp karar verecektim iyice...
ama gidip dönücem..malum ev toparlanacak...
kayınvalidem git gel yapmasınn demiş..yolculuk iyi değill...
benimde içime kurt düştü..
napıyım sizcee???
7 aydan sonra yolculuk zararlımı??3 saat bu arada yoll... :26:
kızlarr günaydınn..
napıyım sizcee???
kızlarr günaydınn..
napıyım sizcee???
günaydın fıstıklarrr.sabah sabah o kadar guzel şarkılar dinledim ki...ezginin günlüğü...aşşşşk hiç biter miii...bitmez di miii
canım 3 saat sorun olmaz ama otobusler nasılll...ben 16 saatı gıttım kız sen gıbıyken..bırde 9 aylıkken o yolu dondum bıraz belı agrıyor ınsanın..hafıf zorluyor ama otobus senı sarsabılır kaynanan haklı yani..ama konforlu dersen sorun olmaz:44:
günaydın canım kayınvaliden seni düşünmüş nolur ne olmaz sen kontrole bir hafta geç gitsende olur sanırım
günaydın fıstıklarrr.sabah sabah o kadar guzel şarkılar dinledim ki...ezginin günlüğü...aşşşşk hiç biter miii...bitmez di miii
yanlız dikkatimi demiş demen çekti seni arayıp sölemedimi :26::26::26::26:
tobüsler iyidee..yollarr sarsıyor birazz...jilet gibi değil yollar malesefff...tangur tungur ediyor bazenn... :26:
kontrol önemli değilde..taşınacapımız evi dışardan gördüm ben...kesin ok demedim yaniii....bi bakmam lazımm...
günaydınn...bayılırım ben ezginin günlüğünee...aşk aydınlık şarkısı varr..onumu dinledinn..süper bi şarkııı...
eşimle zırt pırt konuşuyoruz yaa..aramaya gerek duymamıştırr..yoksa aramız kötü değil canımm...
aman canım aranız kötü olmasında o zamn sen evini toparla bi güzel taşınırken sen başına gelmeyecek şekilde derletobüsler iyidee..yollarr sarsıyor birazz...jilet gibi değil yollar malesefff...tangur tungur ediyor bazenn... :26:
kontrol önemli değilde..taşınacapımız evi dışardan gördüm ben...kesin ok demedim yaniii....bi bakmam lazımm...
günaydınn...bayılırım ben ezginin günlüğünee...aşk aydınlık şarkısı varr..onumu dinledinn..süper bi şarkııı...
eşimle zırt pırt konuşuyoruz yaa..aramaya gerek duymamıştırr..yoksa aramız kötü değil canımm...
yok onu dinlemedim..ama sarsıyorsa canım zorlama kandını be...esın foto ceksın onemlı yerlerın mutfak banyo gıbı bence..sana yollasın ...tıkırtı zorlar senı
yok onu dinlemedim..ama sarsıyorsa canım zorlama kandını be...esın foto ceksın onemlı yerlerın mutfak banyo gıbı bence..sana yollasın ...tıkırtı zorlar senı
tobüsler iyidee..yollarr sarsıyor birazz...jilet gibi değil yollar malesefff...tangur tungur ediyor bazenn... :26:
off yaaa...görmeden nasıl karar vericemmm...ama foto olayı mantıklıı.gitmezsem söyliycem öyle yapsınn...
ben bu gece rüyamda doğum yapıyordumm...sezeryan ama doğum anını hiç hatırlamıyorumm...bebeğim çok güzeldii ama beni emmiyorduuuuuu...
off yaaa...görmeden nasıl karar vericemmm...ama foto olayı mantıklıı.gitmezsem söyliycem öyle yapsınn...
ben bu gece rüyamda doğum yapıyordumm...sezeryan ama doğum anını hiç hatırlamıyorumm...bebeğim çok güzeldii ama beni emmiyorduuuuuu...
aman canım aranız kötü olmasında o zamn sen evini toparla bi güzel taşınırken sen başına gelmeyecek şekilde derle
şimdide kontrole ve eve bakmaya git beğenmezsen başka eve bakarsın
kesinlikle tıkırtılıysa gidecen gelecen geri gidecen 3+3+3 baya oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?