Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
2tane de mısafır varmış
kımmış acebeeee
çık çık çık çık çık çık çık ortaya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hıç saklanma orda burda sen ortaya çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aman desinler boşver yeterki güzel olayım...
füzelerle benim bi ilgim yok vallaa hiçtte sevmem zatennn
Ya füze diyincede benim aklıma memeden başka bişiler gelio heeeeeeeeee

manyakkkkk seni

ben sana bana mesaj attt demedimmmiiiiii

ya nasıl sevindim anlatamam sanaaa kızlar kızmayın ama aranızda ennnnnn çoooook naneme sevindim çok dua ettim rabbim kabul etti binlerce şükürrrr
valla aglıcam şimdi çok duygulandım kızı emziriyordum bıraktım meraktan bakim dedim msj da gelmeyince olmadı herhalde die korka korka açtım ama iyiki açmışımmmm
Tebrik ederim kuzucum Allahım saglıkla 8 ay nasip etsin al kuzularını kucagına inşAllahhhh

günaydın canlar...

topiğimizi bugün ilk ben actım sanrım.

yeni bir gün........ dün naneme çok sevindim. tüm arkadaslarımın allah gönlüne göre versin..

hepinizi çok seviyorumm.

kızlarr günaydınn..
bana bişey söylermisinizz??ben bugün memlekete gidicektim ya kontrolee.
bide taşınacağımız eve bakıp karar verecektim iyice...
ama gidip dönücem..malum ev toparlanacak...
kayınvalidem git gel yapmasınn demiş..yolculuk iyi değill...
benimde içime kurt düştü..
napıyım sizcee???
7 aydan sonra yolculuk zararlımı??3 saat bu arada yoll... :26:

canım 3 saat sorun olmaz ama otobusler nasılll...ben 16 saatı gıttım kız sen gıbıyken..bırde 9 aylıkken o yolu dondum bıraz belı agrıyor ınsanın..hafıf zorluyor ama otobus senı sarsabılır kaynanan haklı yani..ama konforlu dersen sorun olmaz:44:

günaydın canım kayınvaliden seni düşünmüş nolur ne olmaz sen kontrole bir hafta geç gitsende olur sanırım

günaydın fıstıklarrr.sabah sabah o kadar guzel şarkılar dinledim ki...ezginin günlüğü...aşşşşk hiç biter miii...bitmez di miii

yanlız dikkatimi demiş demen çekti seni arayıp sölemedimi :26::26::26::26:

tobüsler iyidee..yollarr sarsıyor birazz...jilet gibi değil yollar malesefff...tangur tungur ediyor bazenn... :26:

günaydın canım kayınvaliden seni düşünmüş nolur ne olmaz sen kontrole bir hafta geç gitsende olur sanırım

kontrol önemli değilde..taşınacapımız evi dışardan gördüm ben...kesin ok demedim yaniii....bi bakmam lazımm...

günaydın fıstıklarrr.sabah sabah o kadar guzel şarkılar dinledim ki...ezginin günlüğü...aşşşşk hiç biter miii...bitmez di miii

günaydınn...bayılırım ben ezginin günlüğünee...aşk aydınlık şarkısı varr..onumu dinledinn..süper bi şarkııı...

yanlız dikkatimi demiş demen çekti seni arayıp sölemedimi :26::26::26::26:

eşimle zırt pırt konuşuyoruz yaa..aramaya gerek duymamıştırr..yoksa aramız kötü değil canımm...

yok onu dinlemedim..ama sarsıyorsa canım zorlama kandını be...esın foto ceksın onemlı yerlerın mutfak banyo gıbı bence..sana yollasın ...tıkırtı zorlar senı

aman canım aranız kötü olmasında o zamn sen evini toparla bi güzel taşınırken sen başına gelmeyecek şekilde derle
şimdide kontrole ve eve bakmaya git beğenmezsen başka eve bakarsın
yok onu dinlemedim..ama sarsıyorsa canım zorlama kandını be...esın foto ceksın onemlı yerlerın mutfak banyo gıbı bence..sana yollasın ...tıkırtı zorlar senı

kesinlikle tıkırtılıysa gidecen gelecen geri gidecen 3+3+3 baya oluyo

off yaaa...görmeden nasıl karar vericemmm... ama foto olayı mantıklıı.gitmezsem söyliycem öyle yapsınn...
ben bu gece rüyamda doğum yapıyordumm...sezeryan ama doğum anını hiç hatırlamıyorumm...bebeğim çok güzeldii ama beni emmiyorduuuuuu...

dün fatmagul ne guzeldı ya...haşin kerim yine mahvetti herseyi ...ben gelınlıgı de çok begendım cok sade ve asil duruyordu

rüyan genel itibariyle güzel ,daha doğuma kadar senin rüyalarda düzene gireer emmeyi de öğrenir kuzucuk
nasıl da tabir ettim dimi

eveeeeet resmen başladı dogum rüyaların..ooof ya ben ne kabuslar goruyordum ..dogumla ılgılı...hep bılınçaltı canım..yıne de hayırdır de...

gitmiyim ozaman yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…