Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dün fatmagul ne guzeldı ya...haşin kerim yine mahvetti herseyi ...ben gelınlıgı de çok begendım cok sade ve asil duruyordu
ben uyumuşum ya ama gelinlik kutusu açılırken uyandım hakkaten güzel
eveeeeet resmen başladı dogum rüyaların..ooof ya ben ne kabuslar goruyordum ..dogumla ılgılı...hep bılınçaltı canım..yıne de hayırdır de...

rüyan genel itibariyle güzel ,daha doğuma kadar senin rüyalarda düzene gireer emmeyi de öğrenir kuzucuk
nasıl da tabir ettim dimi

iyi yorum datlımmm...öğrenir dimi teyzesiii...
eveeeeet resmen başladı dogum rüyaların..ooof ya ben ne kabuslar goruyordum ..dogumla ılgılı...hep bılınçaltı canım..yıne de hayırdır de...

hayırdır inşallahhh....kağan kocatepede okumuştumm..bu dönem insanın hayatında en sık rüya gördüğü dönemmişş...

canım 3 saatten bişey olmaz ben ankaraya gittim arabayla.ama samsuna 2 saat otobüsle gittim..yalnız ankara ve samsun yolları jilet gibi.sen nereye gideceksinki?tayyip amca o yollarıda yapmamışmı?

canımsın yaaa
bu arada kuzum kusura bakma ya unuttum heyecandan( ama dün gece aklıma geldi anaa dedim fatoşa haber vericektim kesin gebertcek beni dedim
çoooook teşekkür ederim balımmmmmm zaten sizin dualarınızla olduguna inanıyorum ben
inşallah o günleride görmek nasip olur canım benimmmm

günaydın canlar...

topiğimizi bugün ilk ben actım sanrım.

yeni bir gün........ dün naneme çok sevindim. tüm arkadaslarımın allah gönlüne göre versin..

hepinizi çok seviyorumm.

saol canımm benim...amnnn inşallahh göbüşü boş kimsecikler kalmasın

canım bencede arkadaşların dedigi gibi resimlerini göndersin eşin sana sende ona göre karar verirsin yoksa gerçekten git gel git gel eziyet olur sana o yüzdeeeen otur oturdugun yerde bakimmmm

rüyan hayırlara çıksın bitanemmm artık dogum yaklaştık ya sürekli dogurdugunu görürsün

bu arada herkese günaydınnn kızlarrr
bugün çok yogun olucam ya off bir sürü iş var :S
başlıyımda bitireyim en kısa sürede sonra sizinle muhabbete devam

7.ayımıza giriyoruz yarın ama sağ üst damağım şiş bir kaç gündür. Diş hekimine gitmedim. Antibiyotik kullanamam ki. Ne tavsiye edersiniz var mı yapabileceğim bişey yoksa beklemekten başka çarem yok mu?

bu arada herkese günaydınnn kızlarrr
bugün çok yogun olucam ya off bir sürü iş var :S
başlıyımda bitireyim en kısa sürede sonra sizinle muhabbete devam
günaydın topiğimizin en taze annesi yorma kendini hatta doktorunla konuş gerekirse rapor falan al

bilemeiyorum canım geçici bi durumdur birs sarmısak koysan iltihabı alır

Eşim DeğiL '' KARIM '' OLur Musun ????

Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “K...arı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler.
Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler?
Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik ediyor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür…
Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla.
Eşim olma, karım ol! Beni tamamla…

günaydınlaaarrr

günaydın ....

canım 3 saatten bişey olmaz ben ankaraya gittim arabayla.ama samsuna 2 saat otobüsle gittim..yalnız ankara ve samsun yolları jilet gibi.sen nereye gideceksinki?tayyip amca o yollarıda yapmamışmı?

yok yaa..yollar jilet gibi değill...hele ereğli-zong.arasıı...titretiyoor..

gitmiyorum tamammm.... asma biz pikmik yapıcaktıkk...

seliz bu bir teklifmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…