Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Seliz, ne kadar güzel yazmışsın! Bu bir yerden alıntı mı bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum arkadaşlarımla da izin verirsen. Özledim bunu okuyunca kocamı:)

kızlarrr...
sizi meselelerimle meşgul etmek istemiyorumm ama fikirlerinizi merak ediyorummm... :26:
şimdi eşimle konuştukk...
mütahitt sadece aidat ödeyinn 1+1 var oraya geçin demiş eşimee...
napıyımm...500 lira kira ödeyip biraz daha geniş bi evmii..evlerimiz yapılana kadarr 1+1 mi???
:26:

canım bencede kızların dedigi gibi sen gitme eşin foto göndersin hattaaaa sana tavsiye görüntülü konuşma varsa sizin tellerde yada bi arkadaşının falan telinde öyle göstersin daha iyi olurrrrr

canım bilmiyorum ama bence geniş bi ev daha iyi olur gerçi evler nezamana hazır olucakmış yani ne kadar kirada kalıcaksınız buda önemli çünkü bebek olucak geniş bi ev daha iyi olurrrr.eger evlerin yapılmazı uzun sürmüycekse 1+1 de iyi olur bebek olunca malum masraflarda artıcakk

yok kızzzçok hoşuma gitti de
benimde
günaydınnn bombilibili bomlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın aşkitom gerçekten çoğumuz bombili olduk sıra sende hadi baaam hadi geceler boş geçmesin

tınker canım nasılsın ege nasıl
ben bu sabah ılk defa ogluma uzun bır aradan sonra devam sütü içirmeyı denedım veeeee sonuç çok güzel içti hemde ıtırazsız 90lık bıtırdı masallah ogluma daha sonra aradan 1.5-2 saat geçtı ve peynırını falan yedırdım böyle daha ıyı oldu bugün yumurtası yoktu bende peynır devam sütü ve cicibe ıle karıstırdım verdım kahvaltısını sevdı oglum masallah sen ege ye sabah uyanınca kaç ml devam sütü içiriyorsun bende ona göre denerım yarın sabah sankı daha olsa içecektı oglumda ondan sordum yarın 120deneyeyım dıyorum bakalım

Son düzenleme:
benimde

günaydın aşkitom gerçekten çoğumuz bombili olduk sıra sende hadi baaam hadi geceler boş geçmesin

yaramı deşmesene şekerimmm
ayy valla zaten olmuyodu yine hiç olmaz sanırsam çünkü bugün badana boya işlerine giriyorumm yine bi manyaklık yaptım ve koridorum ve oturma odam için farklı renkler aldım biri mavi biri pembe olucakkkk renkleri bulursam ekliyimmm.

yaaaaaaaaa bide bugün çok sinir bişi yaptım ve ojemi degiştirmedimm çok yorgundum önce bahausa gittik boyaları aldık saat 11 di döndügümüzde kandildi ya kaynaananamlara didtttik 12 de geldik hemende yattım

yavyum canım günaydın nasılsın bakalım oglusun nasıl
tasınacakmısınız okudumda egerkı uzun süre kalmayacaksan kırada 1+1 olabılır tutugun ev ama uzun süre kalacaksan 1+1 de sıkılabılırsınız helekı bebek dogduktan sonra yanı ınsan ferahlık ıstıyor o yuzden ıyı düşün derım ben

canım bencede kızların dedigi gibi sen gitme eşin foto göndersin hattaaaa sana tavsiye görüntülü konuşma varsa sizin tellerde yada bi arkadaşının falan telinde öyle göstersin daha iyi olurrrrr

yok canımm yaa...GÖRÜNTÜLÜ KONUŞAMAYIZZ..VİDEOYAYA ALIRR...

AYYY SİNİR OLDUMM ASLINDAA.MÜTAHİT SADECE BÜYÜKLERE EV VERİYOR OTURMALARI İÇİNN...BİZİMKİ BİRAZ ÇORBADAN OLDUU.KONUŞMUŞLAR FALANN...KAYNANAMLAR NİYE DEMİYOR 1+1 DE BİZ OTURURUZ SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLACAK DİYEE.AYY SİNİR OLDUM YAAAAA...
HAKSIZMIYIMM..SAÇMAMI DÜŞÜNÜYORUMMM???

BU ARADA EVLERİ 2 YIL DA FALAN TESLİM EDECEK CANIMM...

Ay kızlar bır veli geldi kavga ettım adamla sınır oldum ya...oğlu dun bahcede kosarken dustu gozune kum kaçtı...geldı yanıma bende suyla yıkattım bol bol...eve gıtmıs ...benı dusurduler demıs..babası geldı yav hoca sen bu cocuklara hıc mı bakmıyorsun tenefuste demez mı benım kontak attı zaten...ne demek ıstıyorsun bakmıyormusun derken dedım..tabı ben cıkısınca tırstı...yav hocam gozune kum atmıslar faan fılan doktora goturcem dedı ıs cıktı dedı..oğluna soruyo kım attı dıye..sınıfa gırdık cocuklarda soledı kendı yuvarlandı kımse atmadı dıye...e bak goruyon kımse atmamıs dedım sen ılk once oğluna sole lafını dedım..oğluda pişkin yaramaz şımarığın tekı küfürbaz ve saygısız bır cocuk...sen öğretmen degılmısın dedı bana öğret dedi...gerızekalı..benden korkmalıymıs cocuklar döv diyom sana dıyo..benımkını döv dıyom dedı...bende kusura bakma da sızın koyun cocukları dayak manyagı olmus dayaktan da anlamıyorlar zaten dayakla adam olunsa eşşekler adam olurdu dedim...adam hönk diye kaldı ..nasıl sen öğretmensın nasıl korkutamıyon demez mı...ben de siz evde çocuga terbıye vermıyorsunuz okula gelınce öğretmen egıtsın dıyorsunuz..evde çocugunuz anasına babasına sövüyo...siz alkış tutupgülüyorsunuz..anaya babay saygıyı öğretmıyorsunuz evde okulda öğretmenı nasıl saysınlar dedım...eee bız öğretemıyorsak sen öğret okulda dedi..ben ıyıce çıldırdım...eğitim ilk olarak ailede başlar efendi dedim..sen sal sokağa sonra öğretmen eğitsin olmuyo dedim..senın oğlun okulda hıc rahat durmuyor dedım..elinde tas heryere atıyor dedım..bı kere senın bu tavrın çok ayıp dedım sen bana işimi mi öğretiyorsun laflarına dıkkat et diye çıkıştım adama...çocuklarda şok oldu..bi zahmet gotur dr a gecmıs olsun dedım...ama sinir etti beni..tüm köy şikayetçi çocugundan o gelıyo bana çıkışıyo..ya çocuk bu oyun oynuyor ve düşüyor..ben ne yapabılırım kii..kendılerı okul sonrası bır salıyorlar sokaga aksam ezanında evde cocuk sonra ne ders ne odev yatıyo sabah okula gelıyo..evde bı halt edemıyo anaları bas edemeyınce sokaga salıyor sonra vay benım evladım...aman be nefret ettım resmen hepsınden....ama adam çok mort oldu ne cazgır demiştir...kendı karısı gıbı esıp gurleyecegını zannettı herhalde...nerde o bolluk ...demi ama

aman idare edersiniz canım temıslık derdın olmaz en azından öle dusun am o kadar esyayı nereye tıkacan ben onu anlamadım
canım ege bu aralar maşallahı var doymuyor sutlerde azaldı ıyıce...mamaya agırlık verdık...vallahı sabah 4-5gıbı kalkıyo 100 cc ıcıyo yanı 3 olcu toplamı 100 edıyor ya..bırde 7 gıbı 100 alıyor..sonra bakıcısı kahvaltısına ıkı olcu koyuyor...ama 100 ıcıyo ege..aksamları sadece 4-5 ölçü alıyor..ama alcaksa 120 cc ver bakalım yarın hadı sevındım ya..bı donem oluyor canım o mamayı reddetme ..ek gıdadan oturu zannedersem sonra askla baglanıyorlar tekrardan ...bu arada cıcı bebe yerıne hıpp bıskuvısı var..daha aZ tatlı ve organık onu dene ege cok sevıyor ..

eee kızım kaynana bu gelıne mı verecek rahat etmezsenız bıze gelın kalın dıyecek ıste

Son düzenleme:

canım yaa..bide gelen giden çok olacak biliyorum..en az 2-2buçuk yıl sürecek evlerin teslim edilmesii..giriş katmışş bide...ama bitaraftanda diğer baktığımız ev 500dü..ben ücretsiz izne ayrılırsam zorlanmayız bu şekildee...offf. Yaa...

canım yani kaynananın demesi lazım ama boşver o onun ayıbı sen takma kafana ama dedigin gibi 2 senede falan teslim edeceklerse evleri 1+1 olmaz zaten dogum yapınca belli bi sıkıntının içine giriceksin ev seni iyice bunaltırrr çok küçük çünkü bi odada yat bi odada otur falanki bırak eşyalarını nasıl sıgdırcaksın eger fazla eşyan varsa mecbur evi teslim alana kadar biyere istifliyceksin ve mahfolur eşyan

canım benım oglum gece mama içmıyor hiçbırsekılde ama bu gece denıcem bakalım ne yapıcak içerse verırım sabah 7.15gıbı içtı devam sütünü 90lık saat 9da da kahvaltısını yedı böyle daha ıyı oldu yanı canım ınsallah hep içer artık çok sevındım mutlu oldum rahatladım vallahı bende sabah kalvaltısına 2 ölçü koydum yedı masallah evde cıcıbebe vardı onlar bıtsın madem hipp ın alırım yeterkı yesın yavrum zaten meyve pürelerınde de hipp kullanıyorum ben sevıyor organık çünkü

bence ıdare et canım...500 az paramı ya..ne olacak sankı..bebegınız sızınle aynı odada kalır bırde salon olur..en azından bu sayede mısafır sıkıntın olmaz kaynana yuklersın sende agırlama ısını..bosver canım sıkma canını sınle olduktan sonra her yer yuva degıl mı..ama dusuncesızlık etmısler yanı ...bız karsılayalım da demıyorlar degıl mı...derler mı hıc ...demezler...sadece bebegınız sızle aynı odada alısırsa odaya ayırman zor olur..ben sımdı egenın odasını ayırdım gece ılk orda uyuyor sadece sabaha dogru uyanınca alıyom aramıza..ama bebek oğrenmelı ayrı oda kavramını..gercı 2 yasında olcak cokta zorlanmazsın hem bebegının odasını da alırsın yenı evıne...bosver ıdare et bence 500 ıyı para cunku bebegın masrafı cok oluyor

ayy okurken bile sinir oldumm..sen çocuğunu eğitmee.sonra gel öğretmene biz öğretemiyoz sen öğret dee.onlar eğitimci sen öğretimci olcaksınn.....salak yaaa...ayy çakıcaksın yüzüne iki tanee.Allahım cahillik işteee...cahil cahilll...

aman idare edersiniz canım temıslık derdın olmaz en azından öle dusun am o kadar esyayı nereye tıkacan ben onu anlamadım

salonu büyükmşş...koltuk tkımı sığarda.çekyatları napcaz bilmiyorumm..annemlere veririz artıkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…