Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Seliz, ne kadar güzel yazmışsın! Bu bir yerden alıntı mı bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum arkadaşlarımla da izin verirsen. Özledim bunu okuyunca kocamı:)

tabiki nedemek..

tinker o ne salak adammış öyle cahil işte yaa kendi veremediği eğitimi senin vermeni beklio çokta iyi yapmışsın ohh ağzına sağlıkkk

yavyum ben senin yerinde olsam 1+1e taşınırdım sonuçta geçiçi süreliğine,bebek zaten 2 yıl yanında beşikte yatacak..hem bebeğin masrafı çok geniş bir eve taşınacağına o parayı biriktirmen daha mantıklı..hemde şöyle bişey var geniş eve taşınması kolaymı temizliği zor birkere ısıtması zor..bebek olacak bi dünya gaz yakacaksın yada her neyse..bence iyi düşün..kalabalık misafirin gellirsede bir zahmet kayınvalden ağrılar..seninde işine gelir..yalnız eşyalarınız sığarmı hani bilmiyorum ama ben olsam 1+1e giderdim...büyük evinde büyük derdi var benden sölemesii

altta kalma canhım böle öküzlere

ayyyy...aklıma geldikçe sinir oluyorumm...çok ayıp yaa..bide biz evlendik evleneli ayrıyız yaa.akrabalar hep ordaa..hem bebeğe hem bize diye gelen giden çok olurr..eşimede söyleyememki şimdii..ne güzel fırsat doğdu..ücretsiz izin kullanırsan zorlanmayız diycekk.ben fesatlık ediyomuş gb olcam...eşyalarımda yemek takımı koltuklar sığarmış salonada..çekyatlarr....
ay off yaa...iki ucu ......... deynekkkk...

Fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldikkk uzun bir aradan sonra..sizi çok özledim yaa...geçmişi okuyayım dedim amanınnnn çok konuşmuşsunuz yaaaa.......
biz yeni evimize taşındıkkkk..çok mutluyuzzzzz.........baharım da çok iyi emeklemeye çalışıyo hiç rahat durmuyoooo .......
sizlerden ne haber????????? belle doğurmuşşşş nane hamileymişşş var mı bunun gibi güzel haberler????

hosgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
hadı bakalım yenı evınız hayırlı olsun güle güle oturun ınsallah canım

evet canımm...masraf açısından taşınmak en mantıklısıı...düşünüyorum 1 tane daha odası olsa ne işime yarıycakki..bebeği zaten bizim odamıza alıcaz...her ay 500lira kiramı yoksa -1 odamıı.tabiki -1 odaa..neysee...
Ama yalan yokk..bunu düşünmemeleri üzer beni..çocuk olacak..gelen giden olacakk..siz bizimkine biz sizinkine geçelim demeleri lazımm...
Neysee...onların ayıbı...

canım malesefki demiyolar iştee demezlerde hiç bekleme yanii bence sen bi kerede olsa git bi bakk eve ona göre karar verirsin canım çünkü öyle bakmadan görmeden karar verirsin sonradan begenmezsin yada eşinin dedigi gibi eşyalar sıgarda tıklım tıkış olur rhat edemessin falan git bi gör 3 saat yol diosun biletide kaliteli rahat bi firmadan all şimdi otobüsler bile uçak gibi sonuçtaaa allaaahh korusun bilşicik olmaz

İDİLLLL hoşgeldin canımm..yeni eviniz hayırlı uğurlu olsunn..huzur ve sağlık içinde oturmak nasip etsin Allahhh....

hosgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
hadı bakalım yenı evınız hayırlı olsun güle güle oturun ınsallah canım

sağol canımmmm nasılsınız rüzgar nasılllll

İDİLLLL hoşgeldin canımm..yeni eviniz hayırlı uğurlu olsunn..huzur ve sağlık içinde oturmak nasip etsin Allahhh....

hoşbulduk tatlımmmmmm ne haberrr??? neler oluyorrrrr anlayamadım taşınıyor musun? eşinin yanına mı gidiyorsun nedir bu ev problemi anlamadım :86:

canımm hoşgeldinizzzzz ohh maşallahhh evinizede yerleştinizzz baharcıkta emeklemeye ugraşıyomuşşş ama yeni fotolar isteriz hem bahardan hemde evindenn

bende bundan sonra ona göre muamele yaparımm... kırıldım yanii...
ayy kızlarr çok kanaatkar bi insanımm aslında inanınn.ama böyle düşüncesizliklere gelemiyorumm.bitanecik oğullarıı yanii...
neyse çok uzadı bu konuu.. düşünceleriniz içinn çook teşekkürrr...

sıkma canını be...ama kaynanana söle bız dogum sonrası gelen gıdenı burayamı agırlıyacagız dıye ..belkı bı onerısı olur...bencede yelızın dedıgı gıbı bak gor...kalbımı bozmayayım ama kaynanan belkı begenmezsın dıye gelmenı ıstemıyor da olabılır uyanıksa egergıt gıt boşlama bırsey olmaz rahat seyler gıy...ayaklarını uzatabılecegın koltuk sec ve de arada ayaga kalk yuru..ok...

oooh kızım ole ıste kaynana mılletıneyse ıkı yıl sonra rahat etcen ınsallah sıkma canını

boşver caanım ya bana kalırsada ıdare et burda ama yıne de bak sen mutlaka

hoşbulduk tatlımmmmmm ne haberrr??? neler oluyorrrrr anlayamadım taşınıyor musun? eşinin yanına mı gidiyorsun nedir bu ev problemi anlamadım :86:

canım taşınıcam evett..yani inşallaahh...ama ev sorunu vardı..bizim evleri mütahite veriyolar şu ara.ve mütahit sadece büyüklere yani kaynanamlara büyük amcalara evler yapılana kadar oturmaları oturmaları için ev verdii...dün mütahitle konuşmuşlarr..bizede 1+1 bi ev göstermişş...bende kızlara onu soruyodumm..siz olsanız 500lira kira ödeyip geniş bi evdemi otururdunuz yoksa kira ödemeden 1+1 e bi süre için katlanırmıydınız diyee...sanırım katlanmak en mantıklısı... :26:

kız bizdemi böyle oluruzkii.malum kaynana adaylarıı...
dur bakalımm.eserse atlar giderimm..belli olmaz bana...

canım ya takma kafayı diyecem ama elde değil biliyorum

hoş geldin hemşom valla özletttin artık merak etmeye başlamıştık yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah

daha çok kırılacağın şeyler olacak canım hele bir iyice yakınlaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…