- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
Seliz, ne kadar güzel yazmışsın! Bu bir yerden alıntı mı bilmiyorum ama paylaşmak istiyorum arkadaşlarımla da izin verirsen. Özledim bunu okuyunca kocamı:)
Ay kızlar bır veli geldi kavga ettım adamla sınır oldum ya...oğlu dun bahcede kosarken dustu gozune kum kaçtı...geldı yanıma bende suyla yıkattım bol bol...eve gıtmıs ...benı dusurduler demıs..babası geldı yav hoca sen bu cocuklara hıc mı bakmıyorsun tenefuste demez mı benım kontak attı zaten...ne demek ıstıyorsun bakmıyormusun derken dedım..tabı ben cıkısınca tırstı...yav hocam gozune kum atmıslar faan fılan doktora goturcem dedı ıs cıktı dedı..oğluna soruyo kım attı dıye..sınıfa gırdık cocuklarda soledı kendı yuvarlandı kımse atmadı dıye...e bak goruyon kımse atmamıs dedım sen ılk once oğluna sole lafını dedım..oğluda pişkin yaramaz şımarığın tekı küfürbaz ve saygısız bır cocuk...sen öğretmen degılmısın dedı bana öğret dedi...gerızekalı..benden korkmalıymıs cocuklar döv diyom sana dıyo..benımkını döv dıyom dedı...bende kusura bakma da sızın koyun cocukları dayak manyagı olmus dayaktan da anlamıyorlar zaten dayakla adam olunsa eşşekler adam olurdu dedim...adam hönk diye kaldı ..nasıl sen öğretmensın nasıl korkutamıyon demez mı...ben de siz evde çocuga terbıye vermıyorsunuz okula gelınce öğretmen egıtsın dıyorsunuz..evde çocugunuz anasına babasına sövüyo...siz alkış tutupgülüyorsunuz..anaya babay saygıyı öğretmıyorsunuz evde okulda öğretmenı nasıl saysınlar dedım...eee bız öğretemıyorsak sen öğret okulda dedi..ben ıyıce çıldırdım...eğitim ilk olarak ailede başlar efendi dedim.. sen sal sokağa sonra öğretmen eğitsin olmuyo dedim..senın oğlun okulda hıc rahat durmuyor dedım..elinde tas heryere atıyor dedım..bı kere senın bu tavrın çok ayıp dedım sen bana işimi mi öğretiyorsun laflarına dıkkat et diye çıkıştım adama...çocuklarda şok oldu..bi zahmet gotur dr a gecmıs olsun dedım...ama sinir etti beni..tüm köy şikayetçi çocugundan o gelıyo bana çıkışıyo..ya çocuk bu oyun oynuyor ve düşüyor..ben ne yapabılırım kii..kendılerı okul sonrası bır salıyorlar sokaga aksam ezanında evde cocuk sonra ne ders ne odev yatıyo sabah okula gelıyo..evde bı halt edemıyo anaları bas edemeyınce sokaga salıyor sonra vay benım evladım...aman be nefret ettım resmen hepsınden....ama adam çok mort oldu ne cazgır demiştir...kendı karısı gıbı esıp gurleyecegını zannettı herhalde...nerde o bolluk ...demi ama
altta kalma canhım böle öküzlereAy kızlar bır veli geldi kavga ettım adamla sınır oldum ya...oğlu dun bahcede kosarken dustu gozune kum kaçtı...geldı yanıma bende suyla yıkattım bol bol...eve gıtmıs ...benı dusurduler demıs..babası geldı yav hoca sen bu cocuklara hıc mı bakmıyorsun tenefuste demez mı benım kontak attı zaten...ne demek ıstıyorsun bakmıyormusun derken dedım..tabı ben cıkısınca tırstı...yav hocam gozune kum atmıslar faan fılan doktora goturcem dedı ıs cıktı dedı..oğluna soruyo kım attı dıye..sınıfa gırdık cocuklarda soledı kendı yuvarlandı kımse atmadı dıye...e bak goruyon kımse atmamıs dedım sen ılk once oğluna sole lafını dedım..oğluda pişkin yaramaz şımarığın tekı küfürbaz ve saygısız bır cocuk...sen öğretmen degılmısın dedı bana öğret dedi...gerızekalı..benden korkmalıymıs cocuklar döv diyom sana dıyo..benımkını döv dıyom dedı...bende kusura bakma da sızın koyun cocukları dayak manyagı olmus dayaktan da anlamıyorlar zaten dayakla adam olunsa eşşekler adam olurdu dedim...adam hönk diye kaldı ..nasıl sen öğretmensın nasıl korkutamıyon demez mı...ben de siz evde çocuga terbıye vermıyorsunuz okula gelınce öğretmen egıtsın dıyorsunuz..evde çocugunuz anasına babasına sövüyo...siz alkış tutupgülüyorsunuz..anaya babay saygıyı öğretmıyorsunuz evde okulda öğretmenı nasıl saysınlar dedım...eee bız öğretemıyorsak sen öğret okulda dedi..ben ıyıce çıldırdım...eğitim ilk olarak ailede başlar efendi dedim.. sen sal sokağa sonra öğretmen eğitsin olmuyo dedim..senın oğlun okulda hıc rahat durmuyor dedım..elinde tas heryere atıyor dedım..bı kere senın bu tavrın çok ayıp dedım sen bana işimi mi öğretiyorsun laflarına dıkkat et diye çıkıştım adama...çocuklarda şok oldu..bi zahmet gotur dr a gecmıs olsun dedım...ama sinir etti beni..tüm köy şikayetçi çocugundan o gelıyo bana çıkışıyo..ya çocuk bu oyun oynuyor ve düşüyor..ben ne yapabılırım kii..kendılerı okul sonrası bır salıyorlar sokaga aksam ezanında evde cocuk sonra ne ders ne odev yatıyo sabah okula gelıyo..evde bı halt edemıyo anaları bas edemeyınce sokaga salıyor sonra vay benım evladım...aman be nefret ettım resmen hepsınden....ama adam çok mort oldu ne cazgır demiştir...kendı karısı gıbı esıp gurleyecegını zannettı herhalde...nerde o bolluk ...demi ama
canım yani kaynananın demesi lazım ama boşver o onun ayıbı sen takma kafana ama dedigin gibi 2 senede falan teslim edeceklerse evleri 1+1 olmaz zaten dogum yapınca belli bi sıkıntının içine giriceksin ev seni iyice bunaltırrr çok küçük çünkü bi odada yat bi odada otur falanki bırak eşyalarını nasıl sıgdırcaksın eger fazla eşyan varsa mecbur evi teslim alana kadar biyere istifliyceksin ve mahfolur eşyan
Fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldikkk uzun bir aradan sonra..sizi çok özledim yaa...geçmişi okuyayım dedim amanınnnn çok konuşmuşsunuz yaaaa.......
biz yeni evimize taşındıkkkk..çok mutluyuzzzzz.........baharım da çok iyi emeklemeye çalışıyo hiç rahat durmuyoooo .......
sizlerden ne haber????????? belle doğurmuşşşş nane hamileymişşş var mı bunun gibi güzel haberler????
yavyum ben senin yerinde olsam 1+1e taşınırdım sonuçta geçiçi süreliğine,bebek zaten 2 yıl yanında beşikte yatacak..hem bebeğin masrafı çok geniş bir eve taşınacağına o parayı biriktirmen daha mantıklı..hemde şöyle bişey var geniş eve taşınması kolaymı temizliği zor birkere ısıtması zor..bebek olacak bi dünya gaz yakacaksın yada her neyse..bence iyi düşün..kalabalık misafirin gellirsede bir zahmet kayınvalden ağrılar..seninde işine gelir..yalnız eşyalarınız sığarmı hani bilmiyorum ama ben olsam 1+1e giderdim...büyük evinde büyük derdi var benden sölemesii
ayyyy...aklıma geldikçe sinir oluyorumm...çok ayıp yaa..bide biz evlendik evleneli ayrıyız yaa.akrabalar hep ordaa..hem bebeğe hem bize diye gelen giden çok olurr..eşimede söyleyememki şimdii..ne güzel fırsat doğdu..ücretsiz izin kullanırsan zorlanmayız diycekk.ben fesatlık ediyomuş gb olcam...eşyalarımda yemek takımı koltuklar sığarmış salonada..çekyatlarr....
ay off yaa...iki ucu ......... deynekkkk...
hosgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
hadı bakalım yenı evınız hayırlı olsun güle güle oturun ınsallah canım
İDİLLLL hoşgeldin canımm..yeni eviniz hayırlı uğurlu olsunn..huzur ve sağlık içinde oturmak nasip etsin Allahhh....
Fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldikkk uzun bir aradan sonra..sizi çok özledim yaa...geçmişi okuyayım dedim amanınnnn çok konuşmuşsunuz yaaaa.......
biz yeni evimize taşındıkkkk..çok mutluyuzzzzz.........baharım da çok iyi emeklemeye çalışıyo hiç rahat durmuyoooo .......
sizlerden ne haber????????? belle doğurmuşşşş nane hamileymişşş var mı bunun gibi güzel haberler????
canım malesefki demiyolar iştee demezlerde hiç bekleme yaniibence sen bi kerede olsa git bi bakk eve ona göre karar verirsin canım çünkü öyle bakmadan görmeden karar verirsin sonradan begenmezsin yada eşinin dedigi gibi eşyalar sıgarda tıklım tıkış olur rhat edemessin falan git bi gör 3 saat yol diosun biletide kaliteli rahat bi firmadan all şimdi otobüsler bile uçak gibi sonuçtaaa allaaahh korusun bilşicik olmaz
sıkma canını be...ama kaynanana söle bız dogum sonrası gelen gıdenı burayamı agırlıyacagız dıye ..belkı bı onerısı olur...bencede yelızın dedıgı gıbı bak gor...kalbımı bozmayayım ama kaynanan belkı begenmezsın dıye gelmenı ıstemıyor da olabılır uyanıksa egerayy okurken bile sinir oldumm..sen çocuğunu eğitmee.sonra gel öğretmene biz öğretemiyoz sen öğret dee.onlar eğitimci sen öğretimci olcaksınn.....salak yaaa...ayy çakıcaksın yüzüne iki tanee.allahım cahillik işteee...cahil cahilll...
Salonu büyükmşş...koltuk tkımı sığarda.çekyatları napcaz bilmiyorumm..annemlere veririz artıkk..
oooh kızım ole ıste kaynana mılletıayyyy...aklıma geldikçe sinir oluyorumm...çok ayıp yaa..bide biz evlendik evleneli ayrıyız yaa.akrabalar hep ordaa..hem bebeğe hem bize diye gelen giden çok olurr..eşimede söyleyememki şimdii..ne güzel fırsat doğdu..ücretsiz izin kullanırsan zorlanmayız diycekk.ben fesatlık ediyomuş gb olcam...eşyalarımda yemek takımı koltuklar sığarmış salonada..çekyatlarr....
Ay off yaa...iki ucu ......... Deynekkkk...
fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldikkk uzun bir aradan sonra..sizi çok özledim yaa...geçmişi okuyayım dedim amanınnnn çok konuşmuşsunuz yaaaa.......
Biz yeni evimize taşındıkkkk..çok mutluyuzzzzz.........baharım da çok iyi emeklemeye çalışıyo hiç rahat durmuyoooo .......
Sizlerden ne haber????????? Belle doğurmuşşşş nane hamileymişşş var mı bunun gibi güzel haberler????
evet canımm...masraf açısından taşınmak en mantıklısıı...düşünüyorum 1 tane daha odası olsa ne işime yarıycakki..bebeği zaten bizim odamıza alıcaz...her ay 500lira kiramı yoksa -1 odamıı.tabiki -1 odaa..neysee...
Ama yalan yokk..bunu düşünmemeleri üzer beni..çocuk olacak..gelen giden olacakk..siz bizimkine biz sizinkine geçelim demeleri lazımm...
Neysee...onların ayıbı...
hoşbulduk tatlımmmmmm ne haberrr??? neler oluyorrrrr anlayamadım taşınıyor musun? eşinin yanına mı gidiyorsun nedir bu ev problemi anlamadım :86:
sıkma canını be...ama kaynanana söle bız dogum sonrası gelen gıdenı burayamı agırlıyacagız dıye ..belkı bı onerısı olur...bencede yelızın dedıgı gıbı bak gor...kalbımı bozmayayım ama kaynanan belkı begenmezsın dıye gelmenı ıstemıyor da olabılır uyanıksa egergıt gıt boşlama bırsey olmaz rahat seyler gıy...ayaklarını uzatabılecegın koltuk sec ve de arada ayaga kalk yuru..ok...
oooh kızım ole ıste kaynana mılletıneyse ıkı yıl sonra rahat etcen ınsallah sıkma canını
boşver caanım ya bana kalırsada ıdare et burda ama yıne de bak sen mutlaka
canım ya takma kafayı diyecem ama elde değil biliyorumayyyy...aklıma geldikçe sinir oluyorumm...çok ayıp yaa..bide biz evlendik evleneli ayrıyız yaa.akrabalar hep ordaa..hem bebeğe hem bize diye gelen giden çok olurr..eşimede söyleyememki şimdii..ne güzel fırsat doğdu..ücretsiz izin kullanırsan zorlanmayız diycekk.ben fesatlık ediyomuş gb olcam...eşyalarımda yemek takımı koltuklar sığarmış salonada..çekyatlarr....
ay off yaa...iki ucu ......... deynekkkk...
hoş geldin hemşom valla özletttin artık merak etmeye başlamıştık yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallahFıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldikkk uzun bir aradan sonra..sizi çok özledim yaa...geçmişi okuyayım dedim amanınnnn çok konuşmuşsunuz yaaaa.......
daha çok kırılacağın şeyler olacak canım hele bir iyice yakınlaşbende bundan sonra ona göre muamele yaparımm...kırıldım yanii...
ayy kızlarr çok kanaatkar bi insanımm aslında inanınn.ama böyle düşüncesizliklere gelemiyorumm.bitanecik oğullarıı yanii...
neyse çok uzadı bu konuu..düşünceleriniz içinn çook teşekkürrr...
daha çok kırılacağın şeyler olacak canım hele bir iyice yakınlaş
evet bacımm..çok doğru didinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?