Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy kızlarr dün bende sinir oldumm kaynanamlara gittik kandil için yaaa neyse tam kalkıcaz görümcem dediki gülerek face im senin oje resimlerinle doldu bide şekil yapsan neyse düz oje sürüyoun falan dedi şaka yapıyo güyaaaa bende kötü gelin altta kalmadım tabükü dedimki kızım görmek istemiyosan gönderilerimi gizlersin yada silersin olur biter hergün soran arkadaşlarım var benim bugün ne sürdün diye onlar için yüklüyorum zaten senin için degil dedim

canım ya şu dakika itibariyle senin bebeğini düşünüp yola çıkmasın diyen bir kaynanan var ne kadar samimi çünkü oğluna demiş orası tartışılır ama benimki hayatta nasıl bebek doktora gittinmi canın bişi istiyomu hiçççççççççççççç sormazzz

iyi demişinnn.ohhh...

kim tutar yelizimi ilham alarak bundan sora bende kötü gelin moduna girecem vava

şurda kaynana lafı açtık herkes nere gitti ya bütün içimizdekileri boşaltalım ayol

Idil nabersin cnaım yeni eviniz hayırlı olsunnn huzur dolu günler geçirin inşallahhh:81::81::81:

ay kızlarrrr canım ne istiyor bılıyormusunuz..böle bir eğlence klübüne kızkıza gıdıp ...hipne şarkıcıyla karşılıklı göbek ata ata eğlenmek...ay en buyuk hayallerımden bırı fatih üreği ,rober hatemoyu...yada onun gibim hipneleri dinlemek...sizin de öle hayalleriniz var mı....ablamın nıkahının gecesınde kusadasında adakule dıye bır otel var oranın roofunda bır hipne var yay gıbı kaşları hem de bır yakışıklıkı ayyy allahım nasıl eğlendırmıstı bızı ya

yok bizimki o konularda hakkını yemem.iyidir..hatta şimdiye kadar bi lafını bi hareketini görmedim olumsuzz.ama bazen esiyolar heraldee.. 1-2 kere beni böyle gıck etmiştir.gerçi bende onu etmişimdirr..bal badem olacak halimiz yokk..dur bakalımm..anyayı konyayı taşınınca görücezz...bakalım nasıl insanlarrr...

iyiyim aşkitommmmm sen nasılsınnnn?? çok sağollll
bahar beni bırakmıyo illakiii yazdıklarımızı okuycakkkk beş dk durmuyo :)))

ayyy deli kızzzzz ipneden çok ne varrrrrr

iyi demişinnn.ohhh...

kim tutar yelizimi ilham alarak bundan sora bende kötü gelin moduna girecem vava

ohhh sefam olsun vallaaa yaaaaaaaaaa ben sinir olurum böle şeylere ve asla ama asla lafımıda esirgemiyorumm bazı durumlar hariç tabükkküüü ama genel anlamda kötü bi gelünüm babama çekmişim lafımı esirgememek konusunda
hiç unutmuyorum bi bayram babamlar burda neyse biz geç kalktık anca kahvaltı falan saat 12 de kaynanamlara gittik ama daha uyanır uyanmaz kahvaltı yapmadan önce gidelim annenlere dedim bayramlaşalım geliriz eve hazırlanır çıkarız ordanda onları alıp dedeye falan gidicez babamlar arabada bende çıktım yukarı hadi gelin demeeye hemde ayıp olmasın bayramlaşayım evlerinde dedim cemde arabada çıktım yukarıki bir surat kaynanamda aman yarabbiimm bi attı şartellerim dedim ne surat asıyosun bana sen yaaaa inde dedim sürekli savundugun ogluna as o suratı ben çekemem dedim ben ogluna söyledim önden gidelim biz bayramlaşalım diye o gelmedi deidm indim aşagıya sonra indiler bunlarda arabaya bindiler babamda dediki dünür sen ne surat asıyosuki bizimle bile bayramlaşmadılar daha çocuklar çalışıyo sonuçta anca böle tatillerde rahat rahat uyuyolar dedi kaynanam sus pus sonradan geldi özür diledi benden ben sana degil ogluma astım surat die ben de dedim o zaman bana belli etme git ogluna yap tavırını didim

ne kötüyüm gızzzzzzzzzzzzz

[sıze="3"]idil [/sıze]sana dedim di ama görmedin

sağol tatlımmmm ege nasıl bu arada yaaaa özledimm keratayıı

iyiyim kurban olduğum kaynanlarımızın kulağını çınlatıyoz yeni evin güzelmi tatlum bahar alıştımı

evet canım ya uzak olmak en iyisi

çınlatın bakalım ben de gorumcemin kulağını çınlatıyım biraz taşınırken bize hiç yardımcı olmadııı.........kıçını kalddırmadı bi eşya taşımak vs için.......... dün eşim bana ablam hiç aradı mı seni diyee soruyo.......kadın gitmemizi 4 gözle bekliyomuş :))))))))) sonra duydukkiiii arkadaşında yatıya kalmışşş 2 kızıylaaaa allah akıl fikir versinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…