engin tecrübelerim konuşuyor burda ben üç yıldır evliyim yaranamadım yavrum yaranamadım
amannn..kendileri bilirrr...
ayyy kızlarr dün bende sinir oldumm kaynanamlara gittik kandil için yaaa neyse tam kalkıcaz görümcem dediki gülerek face im senin oje resimlerinle doldu bide şekil yapsan neyse düz oje sürüyoun falan dedi şaka yapıyo güyaaaa bende kötü gelin altta kalmadım tabükü dedimki kızım görmek istemiyosan gönderilerimi gizlersin yada silersin olur biter hergün soran arkadaşlarım var benim bugün ne sürdün diye onlar için yüklüyorum zaten senin için degil dedim
ayyy kızlarr dün bende sinir oldumm kaynanamlara gittik kandil için yaaa neyse tam kalkıcaz görümcem dediki gülerek face im senin oje resimlerinle doldu bide şekil yapsan neyse düz oje sürüyoun falan dedi şaka yapıyo güyaaaa bende kötü gelin altta kalmadım tabükü dedimki kızım görmek istemiyosan gönderilerimi gizlersin yada silersin olur biter hergün soran arkadaşlarım var benim bugün ne sürdün diye onlar için yüklüyorum zaten senin için degil dedim
şurda kaynana lafı açtık herkes nere gitti ya bütün içimizdekileri boşaltalım ayol
canım ya şu dakika itibariyle senin bebeğini düşünüp yola çıkmasın diyen bir kaynanan var ne kadar samimi çünkü oğluna demiş orası tartışılır ama benimki hayatta nasıl bebek doktora gittinmi canın bişi istiyomu hiçççççççççççççç sormazzz
idilcim hosgeldın canım..evınız hayırlı olsun gulegule oturun
iyiyim kurban olduğum kaynanlarımızın kulağını çınlatıyozhemşommm nasılsın canım
boşalt canım boşalt ben takipteyimmm amannn nekadar uzaksan okadar iyisinnn hadi kaynanayı geçte görümceler çok uyuz oluyo yahuuuu
ay kızlarrrr canım ne istiyor bılıyormusunuz..böle bir eğlence klübüne kızkıza gıdıp ...hipne şarkıcıyla karşılıklı göbek ata ata eğlenmek...ay en buyuk hayallerımden bırı fatih üreği ,rober hatemoyu...yada onun gibim hipneleri dinlemek...sizin de öle hayalleriniz var mı....ablamın nıkahının gecesınde kusadasında adakule dıye bır otel var oranın roofunda bır hipne var yay gıbı kaşları hem de bır yakışıklıkı ayyy allahım nasıl eğlendırmıstı bızı ya
iyi demişinnn.ohhh...
kim tutar yelizimi ilham alarak bundan sora bende kötü gelin moduna girecem vava
[sıze="3"]idil [/sıze]sana dedim di ama görmedin
iyiyim kurban olduğum kaynanlarımızın kulağını çınlatıyozyeni evin güzelmi tatlum bahar alıştımı
evet canım ya uzak olmak en iyisi
şurda kaynana lafı açtık herkes nere gitti ya bütün içimizdekileri boşaltalım ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?