ay kızlarrrr canım ne istiyor bılıyormusunuz..böle bir eğlence klübüne kızkıza gıdıp ...hipne şarkıcıyla karşılıklı göbek ata ata eğlenmek...ay en buyuk hayallerımden bırı fatih üreği ,rober hatemoyu...yada onun gibim hipneleri dinlemek...sizin de öle hayalleriniz var mı....ablamın nıkahının gecesınde kusadasında adakule dıye bır otel var oranın roofunda bır hipne var yay gıbı kaşları hem de bır yakışıklıkı ayyy allahım nasıl eğlendırmıstı bızı ya
ay kızlarrrr canım ne istiyor bılıyormusunuz..böle bir eğlence klübüne kızkıza gıdıp ...hipne şarkıcıyla karşılıklı göbek ata ata eğlenmek...ay en buyuk hayallerımden bırı fatih üreği ,rober hatemoyu...yada onun gibim hipneleri dinlemek...sizin de öle hayalleriniz var mı....ablamın nıkahının gecesınde kusadasında adakule dıye bır otel var oranın roofunda bır hipne var yay gıbı kaşları hem de bır yakışıklıkı ayyy allahım nasıl eğlendırmıstı bızı ya
canım senle ne kötü olacak ki zaten oğlundan ayrısın şimdi asıl derdi başlicak yandın senyok bizimki o konularda hakkını yemem.iyidir..hatta şimdiye kadar bi lafını bi hareketini görmedim olumsuzz.ama bazen esiyolar heraldee..1-2 kere beni böyle gıck etmiştir.gerçi bende onu etmişimdirr..bal badem olacak halimiz yokk..dur bakalımm..anyayı konyayı taşınınca görücezz...bakalım nasıl insanlarrr...
oohohhhhhhhhhhhhhhhhoooo bizimkinin suratı hiç gülmediki bende artık inadına annemlere gidiyomohhh sefam olsun vallaaa yaaaaaaaaaa ben sinir olurum böle şeylere ve asla ama asla lafımıda esirgemiyorumm bazı durumlar hariç tabükkküüü ama genel anlamda kötü bi gelünüm babama çekmişim lafımı esirgememek konusunda
hiç unutmuyorum bi bayram babamlar burda neyse biz geç kalktık anca kahvaltı falan saat 12 de kaynanamlara gittik ama daha uyanır uyanmaz kahvaltı yapmadan önce gidelim annenlere dedim bayramlaşalım geliriz eve hazırlanır çıkarız ordanda onları alıp dedeye falan gidicez babamlar arabada bende çıktım yukarı hadi gelin demeeye hemde ayıp olmasın bayramlaşayım evlerinde dedim cemde arabada çıktım yukarıki bir surat kaynanamda aman yarabbiimm bi attı şartellerim dedim ne surat asıyosun bana sen yaaaa inde dedim sürekli savundugun ogluna as o suratı ben çekemem dedim ben ogluna söyledim önden gidelim biz bayramlaşalım diye o gelmedi deidm indim aşagıya sonra indiler bunlarda arabaya bindiler babamda dediki dünür sen ne surat asıyosuki bizimle bile bayramlaşmadılar daha çocuklar çalışıyo sonuçta anca böle tatillerde rahat rahat uyuyolar dedi kaynanam sus pus sonradan geldi özür diledi benden ben sana degil ogluma astım surat die ben de dedim o zaman bana belli etme git ogluna yap tavırını didim
ne kötüyüm gızzzzzzzzzzzzz
aman eyilik yapmasınlar sora başa kalkarlar anim alllah sen uzaklaştasağol tatlımmmm ege nasıl bu arada yaaaa özledimm keratayıı
çınlatın bakalım ben de gorumcemin kulağını çınlatıyım biraz taşınırken bize hiç yardımcı olmadııı.........kıçını kalddırmadı bi eşya taşımak vs için..........dün eşim bana ablam hiç aradı mı seni diyee soruyo.......kadın gitmemizi 4 gözle bekliyomuş :))))))))) sonra duydukkiiii arkadaşında yatıya kalmışşş 2 kızıylaaaa allah akıl fikir versinnnnn
evet ölede bula bula cuma gününü buldukefett dedikodu günüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
canım hoşgeldin evinede yerleşmişsin tekrardan güle güle oturun...artık gelirsin sık sıkFıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm daha doğrusu biz geldikkk uzun bir aradan sonra..sizi çok özledim yaa...geçmişi okuyayım dedim amanınnnn çok konuşmuşsunuz yaaaa.......
biz yeni evimize taşındıkkkk..çok mutluyuzzzzz.........baharım da çok iyi emeklemeye çalışıyo hiç rahat durmuyoooo .......
sizlerden ne haber????????? belle doğurmuşşşş nane hamileymişşş var mı bunun gibi güzel haberler????
evet canımm...masraf açısından taşınmak en mantıklısıı...düşünüyorum 1 tane daha odası olsa ne işime yarıycakki..bebeği zaten bizim odamıza alıcaz...her ay 500lira kiramı yoksa -1 odamıı.tabiki -1 odaa..neysee...
Ama yalan yokk..bunu düşünmemeleri üzer beni..çocuk olacak..gelen giden olacakk..siz bizimkine biz sizinkine geçelim demeleri lazımm...
Neysee...onların ayıbı...
canım senle ne kötü olacak ki zaten oğlundan ayrısın şimdi asıl derdi başlicak yandın sen
oohohhhhhhhhhhhhhhhhoooo bizimkinin suratı hiç gülmediki bende artık inadına annemlere gidiyom
aman eyilik yapmasınlar sora başa kalkarlar anim alllah sen uzaklaşta
evet ölede bula bula cuma gününü bulduk
valla ya milletin bütün günahını çekecezz heeeeeeeeeeee
ohhh sefam olsun vallaaa yaaaaaaaaaa ben sinir olurum böle şeylere ve asla ama asla lafımıda esirgemiyorumm bazı durumlar hariç tabükkküüü ama genel anlamda kötü bi gelünüm babama çekmişim lafımı esirgememek konusunda
hiç unutmuyorum bi bayram babamlar burda neyse biz geç kalktık anca kahvaltı falan saat 12 de kaynanamlara gittik ama daha uyanır uyanmaz kahvaltı yapmadan önce gidelim annenlere dedim bayramlaşalım geliriz eve hazırlanır çıkarız ordanda onları alıp dedeye falan gidicez babamlar arabada bende çıktım yukarı hadi gelin demeeye hemde ayıp olmasın bayramlaşayım evlerinde dedim cemde arabada çıktım yukarıki bir surat kaynanamda aman yarabbiimm bi attı şartellerim dedim ne surat asıyosun bana sen yaaaa inde dedim sürekli savundugun ogluna as o suratı ben çekemem dedim ben ogluna söyledim önden gidelim biz bayramlaşalım diye o gelmedi deidm indim aşagıya sonra indiler bunlarda arabaya bindiler babamda dediki dünür sen ne surat asıyosuki bizimle bile bayramlaşmadılar daha çocuklar çalışıyo sonuçta anca böle tatillerde rahat rahat uyuyolar dedi kaynanam sus pus sonradan geldi özür diledi benden ben sana degil ogluma astım surat die ben de dedim o zaman bana belli etme git ogluna yap tavırını didim
ayyy deli kızzzzzIpneden çok ne varrrrrr
yok kız kotuluk degıl bence anlayıs ıstemıssınız onlarda gostermemıs ama zaten hep kız tarafları anlayıslı erkek tarafı zorlayıcı olur o edenlede uzaklık gırıyo araya ıste adamı kasmasalar ole bır sorun kalmayacak...vallahı benım esım bızım evde daha rahat ınanın..ama ben ole olmam ya kasmayacagım cocugumu gelınımı..yıne de sevmezse artık bılemeyecegımohhh sefam olsun vallaaa yaaaaaaaaaa ben sinir olurum böle şeylere ve asla ama asla lafımıda esirgemiyorumm bazı durumlar hariç tabükkküüü ama genel anlamda kötü bi gelünüm babama çekmişim lafımı esirgememek konusunda
Hiç unutmuyorum bi bayram babamlar burda neyse biz geç kalktık anca kahvaltı falan saat 12 de kaynanamlara gittik ama daha uyanır uyanmaz kahvaltı yapmadan önce gidelim annenlere dedim bayramlaşalım geliriz eve hazırlanır çıkarız ordanda onları alıp dedeye falan gidicez babamlar arabada bende çıktım yukarı hadi gelin demeeye hemde ayıp olmasın bayramlaşayım evlerinde dedim cemde arabada çıktım yukarıki bir surat kaynanamda aman yarabbiimm bi attı şartellerim dedim ne surat asıyosun bana sen yaaaa inde dedim sürekli savundugun ogluna as o suratı ben çekemem dedim ben ogluna söyledim önden gidelim biz bayramlaşalım diye o gelmedi deidm indim aşagıya sonra indiler bunlarda arabaya bindiler babamda dediki dünür sen ne surat asıyosuki bizimle bile bayramlaşmadılar daha çocuklar çalışıyo sonuçta anca böle tatillerde rahat rahat uyuyolar dedi kaynanam sus pus sonradan geldi özür diledi benden ben sana degil ogluma astım surat die ben de dedim o zaman bana belli etme git ogluna yap tavırını didim
ege nasıl olsun dısler patlamıs mısır gıbı patlıyo vallahı 5 tane dıs gorunurde ama uzamadı daha..facede yenı resımlerı var hasret gıderebılırsın cıcımsağol tatlımmmm ege nasıl bu arada yaaaa özledimm keratayıı
çınlatın bakalım ben de gorumcemin kulağını çınlatıyım biraz taşınırken bize hiç yardımcı olmadııı.........kıçını kalddırmadı bi eşya taşımak vs için..........Dün eşim bana ablam hiç aradı mı seni diyee soruyo.......kadın gitmemizi 4 gözle bekliyomuş :))))))))) sonra duydukkiiii arkadaşında yatıya kalmışşş 2 kızıylaaaa allah akıl fikir versinnnnn
Bendeeeeeeeeeeeeeeee istiommmmmmmmmmmmmmmm ama tekila içmem lazım 4 shottt
kızlar yarın ki misafirim için tatlımı yapıyorum.yeşil salata yapıcam.bide yoğurlu salata lazım..gerisi hazır..bana bi yoğurtlu salata tarifi verirmisiniz??????????
canım senle ne kötü olacak ki zaten oğlundan ayrısın şimdi asıl derdi başlicak yandın sen
oohohhhhhhhhhhhhhhhhoooo bizimkinin suratı hiç gülmediki bende artık inadına annemlere gidiyom
aman eyilik yapmasınlar sora başa kalkarlar anim alllah sen uzaklaşta
evet ölede bula bula cuma gününü bulduk
kızlar yarın ki misafirim için tatlımı yapıyorum.yeşil salata yapıcam.bide yoğurlu salata lazım..gerisi hazır..bana bi yoğurtlu salata tarifi verirmisiniz??????????
orası öyle canımmmm iyilik yapmasınnn daaaaaa ne bilim annem bile bu yaştan sonra çalışıyoooo akşam 8'e kadarrr işten sonra geldi yardım etti bizeee ...amaaa hanfendi kıçını kaldırmadıııı aman neysee kurtuldum yaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhh :)))))))) darısı sizlere inşallah :))
kızlar ben çıkıyorummmmmmmmmmmmm yengemmm gelecekkkkk birazdannnn :) öptüm sizleri kuşlarımmmmmmmmmmmmmm kendinize iyi bakınnn
Manyaksın sen...
Fatih üreğe gitmeyi bende isterdimm...acayip eğlendirir....
yok kız kotuluk degıl bence anlayıs ıstemıssınız onlarda gostermemıs ama zaten hep kız tarafları anlayıslı erkek tarafı zorlayıcı olur o edenlede uzaklık gırıyo araya ıste adamı kasmasalar ole bır sorun kalmayacak...vallahı benım esım bızım evde daha rahat ınanın..ama ben ole olmam ya kasmayacagım cocugumu gelınımı..yıne de sevmezse artık bılemeyecegım
ege nasıl olsun dısler patlamıs mısır gıbı patlıyo vallahı 5 tane dıs gorunurde ama uzamadı daha..facede yenı resımlerı var hasret gıderebılırsın cıcım
ay ben hıc ıcmedım ondan çok merak edıyom ben bıra ve sarap ıcebılıyom ..sevıyorum ama bunyem kaldırmıyo...ama tekıla ıcecegım acayıp kafa yapıyormus dı mı lımonla tuzla ohhhh:89::89::89::89::89::89::89:ben bır bırada accık sarhos olurum da solemesi ayıppp:89::89::89::89::89:ay lısede unıversıte sınavından sonra annemler babamlar ızın verdı bızım evde kız arkadaslarımızla bıra ıctık sıgara ıctık hem de sıgara kullanmamama ragmen annemler stres atmamız ıcın ızın verdıler...ben arkadasım bır sarhos olduk anneme anlatmadıgımız sey kalmamıstı...arkadasım asık oldugu cocugu anneme anlatmıstı ayfer teyze cok sevıyom dıye aynı taktıgı ablama da uyguladı bızımkıler unıversıte sınavından sonra ablam arkadaslarıyla ıctı evde...hatıce vardı kızın aılesı baskıcı daha dogrusu annesı kızzz nasıl sarhos ama...anneme ayfoşşşşşş seni çok sevıyom ben demeye basladı...kustu evde ama ..sabahına nasıl ozur dılıyo annemden ama annem cok genıs ınsandır kanki gibi buyuduk hep onla...ayyy annem ya cok ozledım ...:89::89::89::89:
abooo...çatır çatır kavga etmişin kııı...
haydirililililililililiy yarrrrrrrrooooh ne guzel dagıtılır..ayolllll...kız ben hipneleri pek bı severim...allahım evlerden ırak ama muhabbetlerı pek hostur yuzne guler arkandan dedıkodunu eder...size komık bır sey anlatayım mı ...öhöhöhöhö...efem...
Sene 2007 bızım dugun oncesi fahri diye stilist mi desem makyöz mü desem ona göre sanırsın yıldırm mayruk....neyse aıleden tanıdık bızım...ablamı o hazırladı..benı de o hazırlayacakmıs tutturdu..neyse ben de guzel makyaj yapıyo dıye kabul ettım ...eşimle buluştuk fahricigımın evınde..Fahrı de boy desen boy deve gıbı bırsey benım esımde ole cok uzun degılır...neyse...sabah bulusştuk fahri eşimi gördü...hemen çekti beni kenara ...kııııııııı nerden buldun bunu ayolll dedi...kıı ne yakışıklı dedi..ama ben şok..eşimle tanıştılar...ama ne samimiyet anlatamam...eşim fahri bey diyordu..en sonunda dayanamadı fahricim kızdı ooooy ne o bey falan fahri abi de dedi...eşim yanında ama arabada nasıl tırsık bir durumda...korktu neyse senınkı bızı hazırladı ettı ..dugun gunu hakkettende baya ozendı..esım geldı damatlıgıyla o da cok hos olmustu...ben heycandan gelınlıgı her yere takıyordum ...en sonunda fahri dayanamadı herkesın içinde bana kız sen bu sakarlıkla akşam adamınkini de kırarsın dedi...ben nasıl kızardım..ama mıllet nasıl guluyooo fahri..milletin yuzune çok hoş olmussun haytım diyor bıze donuyo zevksız ayol bunlar dıye eleştırıyor...oooof o gun baya eglenmıstım fahrının dedıkodularıyla ...yanı eglencelı ınsanlar ...ınsanı da guzel eglendırıyorlarrr
evet evet kesinlikle sanki saygıyı bi onlar hakediyomuş gibi davranıyolarrr
benim takıldıgım bi konuda annemleri hal hatır sormak için yada bayramlarda falan hiç aramamaları mesela dün kndil ya babam hemen aramış kandil kutlamak için ama onlar hayatta aramazzz
görümcem nişanlandı kaynanam ameliyat oldu ki ben onların evindeydim annem benim cebimi aradı onlarda oldugumu bildigi halde dediki kaynananların ev numarasını verde arıyım dedim anne ben burdayım teli veriyim yok olmaz ayıp olur dediama babam fıtık oldu yattı kaç ay bırak aramayı anca bi kere sordularrr.
ayyyyyyyy tinkerrrrrrrrrrr sen alkolü bana sorrrrrrrrrrr bende acaip çabuk sarhoş olurum ama geride kalmam yaniiii
tekila ve baileys mutlaka içmen gerekkkkk hele baileyssss süperrr bak selizde bilir tadınıı
ben bu baileysi ilk tatilde keşfettimmm dedim bende şu kızın içtiginden içicem bi başladım içmeye anam bildigin çikolatalı süt nerdeyse 30 bardak içtim ama ufak bardaklar ve yarım dolduruyolar hiç sarhoş olmadım sanıyom ama ayaga bi kalktın dönüyom hafiften sonra diskoooya gittik orda arkadaşlar hadi abla tekila vurcaz didiler 7 shotta tekila vurduk sonra ben mortttt o gecei hatırlamıyom vallaaaaa hemde hiç bişiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?