Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bendeeeeeeeeeeeeeeee istiommmmmmmmmmmmmmmm ama tekila içmem lazım 4 shottt

manyaksın sen...
fatih üreğe gitmeyi bende isterdimm...acayip eğlendirir....

canım senle ne kötü olacak ki zaten oğlundan ayrısın şimdi asıl derdi başlicak yandın sen
oohohhhhhhhhhhhhhhhhoooo bizimkinin suratı hiç gülmediki bende artık inadına annemlere gidiyom
aman eyilik yapmasınlar sora başa kalkarlar anim alllah sen uzaklaşta
efett dedikodu günüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
evet ölede bula bula cuma gününü bulduk

canım hoşgeldin evinede yerleşmişsin tekrardan güle güle oturun...artık gelirsin sık sık

valla canım kimsede öyle düşünmez emin ol.ama ben anlayamadım sen kayınvaldengilin şimdi oturduğu ev içinmi diyosun ben oraya geçeyim onlar 1+1e diye.eğer öyleyse evini bırakıpta oraya geçmez heralde.taşınmak kolay işmi?benim kayınvaldem olsa inan oda bırakıp geçmez siz buraya gelin biz oraya taşınalım diye..ama şöyle yapar doğum yapınca birkaç ay bizde kalın misafirlerinizi burda ağarlayalım derdi.eğer kayınvalden böyle bir şey düşünemiyorsa sen sölersin evim küçük orda misafir ağırlanmaz sizde ağarlayalım diye.eğer kabul etmezse sende büyük eve taşın...hatta geçiçi süre kiranızı kayınvaldengilin bile ödemesi lazım sonuçta çocuk geliyor masrafınız çoğalacak yardımcı olmaları lazım..

valla ya milletin bütün günahını çekecezz heeeeeeeeeeee

kızlar yarın ki misafirim için tatlımı yapıyorum.yeşil salata yapıcam.bide yoğurlu salata lazım..gerisi hazır..bana bi yoğurtlu salata tarifi verirmisiniz??????????

abooo...çatır çatır kavga etmişin kııı...

ayyy deli kızzzzz Ipneden çok ne varrrrrr

yok kız kotuluk degıl bence anlayıs ıstemıssınız onlarda gostermemıs ama zaten hep kız tarafları anlayıslı erkek tarafı zorlayıcı olur o edenlede uzaklık gırıyo araya ıste adamı kasmasalar ole bır sorun kalmayacak...vallahı benım esım bızım evde daha rahat ınanın..ama ben ole olmam ya kasmayacagım cocugumu gelınımı..yıne de sevmezse artık bılemeyecegım
ege nasıl olsun dısler patlamıs mısır gıbı patlıyo vallahı 5 tane dıs gorunurde ama uzamadı daha..facede yenı resımlerı var hasret gıderebılırsın cıcım
Bendeeeeeeeeeeeeeeee istiommmmmmmmmmmmmmmm ama tekila içmem lazım 4 shottt

ay ben hıc ıcmedım ondan çok merak edıyom ben bıra ve sarap ıcebılıyom ..sevıyorum ama bunyem kaldırmıyo...ama tekıla ıcecegım acayıp kafa yapıyormus dı mı lımonla tuzla ohhhh:89::89::89::89::89::89::89:ben bır bırada accık sarhos olurum da solemesi ayıppp:89::89::89::89::89:ay lısede unıversıte sınavından sonra annemler babamlar ızın verdı bızım evde kız arkadaslarımızla bıra ıctık sıgara ıctık hem de sıgara kullanmamama ragmen annemler stres atmamız ıcın ızın verdıler...ben arkadasım bır sarhos olduk anneme anlatmadıgımız sey kalmamıstı...arkadasım asık oldugu cocugu anneme anlatmıstı ayfer teyze cok sevıyom dıyeaynı taktıgı ablama da uyguladı bızımkıler unıversıte sınavından sonra ablam arkadaslarıyla ıctı evde...hatıce vardı kızın aılesı baskıcı daha dogrusu annesı kızzz nasıl sarhos ama...anneme ayfoşşşşşş seni çok sevıyom ben demeye basladı...kustu evde ama ..sabahına nasıl ozur dılıyo annemden ama annem cok genıs ınsandır kanki gibi buyuduk hep onla...ayyy annem ya cok ozledım ...:89::89::89::89:

kızlar yarın ki misafirim için tatlımı yapıyorum.yeşil salata yapıcam.bide yoğurlu salata lazım..gerisi hazır..bana bi yoğurtlu salata tarifi verirmisiniz??????????

seliz sende hı biz şurda kaynanalarımızı kesmekle meşgulüz

orası öyle canımmmm iyilik yapmasınnn daaaaaa ne bilim annem bile bu yaştan sonra çalışıyoooo akşam 8'e kadarrr işten sonra geldi yardım etti bizeee ...amaaa hanfendi kıçını kaldırmadıııı aman neysee kurtuldum yaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhh :)))))))) darısı sizlere inşallah :))

kızlar ben çıkıyorummmmmmmmmmmmm yengemmm gelecekkkkk birazdannnn :) öptüm sizleri kuşlarımmmmmmmmmmmmmm kendinize iyi bakınnn

ayyyyyyyyyy ben yogurtlu tavuk salatası seviommmm

tavugu kesiceksünnnn haşlıycaksınnnn canlı canlı haşlama ama yazıkk sonrada meme kısmından ince ince ayıracaksın yogurtla karıştırcan sonra incecik taze soganı dohgruycaksınnnn içine atucaksınnnn bide ceviz ve tuzzzzzzzzz ımhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ben çıkıyorummmmmmmmmmmmm yengemmm gelecekkkkk birazdannnn :) öptüm sizleri kuşlarımmmmmmmmmmmmmm kendinize iyi bakınnn

güle güle tatlum

Manyaksın sen...
Fatih üreğe gitmeyi bende isterdimm...acayip eğlendirir....

haydirililililililililiy yarrrrrrrrooooh ne guzel dagıtılır..ayolllll...kız ben hipneleri pek bı severim...allahım evlerden ırak ama muhabbetlerı pek hostur yuzne guler arkandan dedıkodunu eder...size komık bır sey anlatayım mı ...öhöhöhöhö...efem...

Sene 2007 bızım dugun oncesi fahri diye stilist mi desem makyöz mü desem ona göre sanırsın yıldırm mayruk....neyse aıleden tanıdık bızım...ablamı o hazırladı..benı de o hazırlayacakmıs tutturdu..neyse ben de guzel makyaj yapıyo dıye kabul ettım ...eşimle buluştuk fahricigımın evınde..Fahrı de boy desen boy deve gıbı bırsey benım esımde ole cok uzun degılır...neyse...sabah bulusştuk fahri eşimi gördü...hemen çekti beni kenara ...kııııııııı nerden buldun bunu ayolll dedi...kıı ne yakışıklı dedi..ama ben şok..eşimle tanıştılar...ama ne samimiyet anlatamam...eşim fahri bey diyordu..en sonunda dayanamadı fahricim kızdı ooooy ne o bey falan fahri abi de dedi...eşim yanında ama arabada nasıl tırsık bir durumda...korktuneyse senınkı bızı hazırladı ettı ..dugun gunu hakkettende baya ozendı..esım geldı damatlıgıyla o da cok hos olmustu...ben heycandan gelınlıgı her yere takıyordum ...en sonunda fahri dayanamadı herkesın içinde bana kız sen bu sakarlıkla akşam adamınkini de kırarsın dedi...ben nasıl kızardım..ama mıllet nasıl guluyooofahri..milletin yuzune çok hoş olmussun haytım diyor bıze donuyo zevksız ayol bunlar dıye eleştırıyor...oooof o gun baya eglenmıstım fahrının dedıkodularıyla ...yanı eglencelı ınsanlar ...ınsanı da guzel eglendırıyorlarrr

Son düzenleme:
Kızlar ya acayıp bır enerjı var ıcımde ...neden böle oldum ben ...birsey de içmedim kiii:89::89:

evet evet kesinlikle sanki saygıyı bi onlar hakediyomuş gibi davranıyolarrr
benim takıldıgım bi konuda annemleri hal hatır sormak için yada bayramlarda falan hiç aramamaları mesela dün kndil ya babam hemen aramış kandil kutlamak için ama onlar hayatta aramazzz
görümcem nişanlandı kaynanam ameliyat oldu ki ben onların evindeydim annem benim cebimi aradı onlarda oldugumu bildigi halde dediki kaynananların ev numarasını verde arıyım dedim anne ben burdayım teli veriyim yok olmaz ayıp olur dedi ama babam fıtık oldu yattı kaç ay bırak aramayı anca bi kere sordularrr.

ayyyyyyyy tinkerrrrrrrrrrr sen alkolü bana sorrrrrrrrrrr bende acaip çabuk sarhoş olurum ama geride kalmam yaniiii
tekila ve baileys mutlaka içmen gerekkkkk hele baileyssss süperrr bak selizde bilir tadınıı

ben bu baileysi ilk tatilde keşfettimmm dedim bende şu kızın içtiginden içicem bi başladım içmeye anam bildigin çikolatalı süt nerdeyse 30 bardak içtim ama ufak bardaklar ve yarım dolduruyolar hiç sarhoş olmadım sanıyom ama ayaga bi kalktın dönüyom hafiften sonra diskoooya gittik orda arkadaşlar hadi abla tekila vurcaz didiler 7 shotta tekila vurduk sonra ben mortttt o gecei hatırlamıyom vallaaaaa hemde hiç bişiiiiiiiiiiiiiiiii

süperlerrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama bu yaz sarhoş olucam ya kesın çok özledim egeden bu yana ıcemıyom hamılelıkle bırlıkte baya oldu...bu yaz evlılık yıl donumumuzde ....ıçana kadar içeçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…