valla canım kimsede öyle düşünmez emin ol.ama ben anlayamadım sen kayınvaldengilin şimdi oturduğu ev içinmi diyosun ben oraya geçeyim onlar 1+1e diye.eğer öyleyse evini bırakıpta oraya geçmez heralde.taşınmak kolay işmi?benim kayınvaldem olsa inan oda bırakıp geçmez siz buraya gelin biz oraya taşınalım diye..ama şöyle yapar doğum yapınca birkaç ay bizde kalın misafirlerinizi burda ağarlayalım derdi.eğer kayınvalden böyle bir şey düşünemiyorsa sen sölersin evim küçük orda misafir ağırlanmaz sizde ağarlayalım diye.eğer kabul etmezse sende büyük eve taşın...hatta geçiçi süre kiranızı kayınvaldengilin bile ödemesi lazım sonuçta çocuk geliyor masrafınız çoğalacak yardımcı olmaları lazım..
ama bu yaz sarhoş olucam ya kesın çok özledim egeden bu yana ıcemıyom hamılelıkle bırlıkte baya oldu...bu yaz evlılık yıl donumumuzde ....ıçana kadar içeçem
kızzzzzzzzzzzzzzz bira içmeyi seviosannn kahveli limonlu biralar varrrrrrrrrr manyak bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama bence rakı abicim akmaz kokmazzzzzzz ohh direk küfeee
ayy ne tatlı annennnn......
yok kız kotuluk degıl bence anlayıs ıstemıssınız onlarda gostermemıs ama zaten hep kız tarafları anlayıslı erkek tarafı zorlayıcı olur o edenlede uzaklık gırıyo araya ıste adamı kasmasalar ole bır sorun kalmayacak...vallahı benım esım bızım evde daha rahat ınanın..ama ben ole olmam ya kasmayacagım cocugumu gelınımı..yıne de sevmezse artık bılemeyecegım
ege nasıl olsun dısler patlamıs mısır gıbı patlıyo vallahı 5 tane dıs gorunurde ama uzamadı daha..facede yenı resımlerı var hasret gıderebılırsın cıcım
ay ben hıc ıcmedım ondan çok merak edıyom ben bıra ve sarap ıcebılıyom ..sevıyorum ama bunyem kaldırmıyo...ama tekıla ıcecegım acayıp kafa yapıyormus dı mı lımonla tuzla ohhhh:89::89::89::89::89::89::89:ben bır bırada accık sarhos olurum da solemesi ayıppp:89::89::89::89::89:ay lısede unıversıte sınavından sonra annemler babamlar ızın verdı bızım evde kız arkadaslarımızla bıra ıctık sıgara ıctık hem de sıgara kullanmamama ragmen annemler stres atmamız ıcın ızın verdıler...ben arkadasım bır sarhos olduk anneme anlatmadıgımız sey kalmamıstı...arkadasım asık oldugu cocugu anneme anlatmıstı ayfer teyze cok sevıyom dıye aynı taktıgı ablama da uyguladı bızımkıler unıversıte sınavından sonra ablam arkadaslarıyla ıctı evde...hatıce vardı kızın aılesı baskıcı daha dogrusu annesı kızzz nasıl sarhos ama...anneme ayfoşşşşşş seni çok sevıyom ben demeye basladı...kustu evde ama ..sabahına nasıl ozur dılıyo annemden ama annem cok genıs ınsandır kanki gibi buyuduk hep onla...ayyy annem ya cok ozledım ...:89::89::89::89:
haydirililililililililiy yarrrrrrrrooooh ne guzel dagıtılır..ayolllll...kız ben hipneleri pek bı severim...allahım evlerden ırak ama muhabbetlerı pek hostur yuzne guler arkandan dedıkodunu eder...size komık bır sey anlatayım mı ...öhöhöhöhö...efem...
Sene 2007 bızım dugun oncesi fahri diye stilist mi desem makyöz mü desem ona göre sanırsın yıldırm mayruk....neyse aıleden tanıdık bızım...ablamı o hazırladı..benı de o hazırlayacakmıs tutturdu..neyse ben de guzel makyaj yapıyo dıye kabul ettım ...eşimle buluştuk fahricigımın evınde..Fahrı de boy desen boy deve gıbı bırsey benım esımde ole cok uzun degılır...neyse...sabah bulusştuk fahri eşimi gördü...hemen çekti beni kenara ...kııııııııı nerden buldun bunu ayolll dedi...kıı ne yakışıklı dedi..ama ben şok..eşimle tanıştılar...ama ne samimiyet anlatamam...eşim fahri bey diyordu..en sonunda dayanamadı fahricim kızdı ooooy ne o bey falan fahri abi de dedi...eşim yanında ama arabada nasıl tırsık bir durumda...korktu neyse senınkı bızı hazırladı ettı ..dugun gunu hakkettende baya ozendı..esım geldı damatlıgıyla o da cok hos olmustu...ben heycandan gelınlıgı her yere takıyordum ...en sonunda fahri dayanamadı herkesın içinde bana kız sen bu sakarlıkla akşam adamınkini de kırarsın dedi...ben nasıl kızardım..ama mıllet nasıl guluyooo fahri..milletin yuzune çok hoş olmussun haytım diyor bıze donuyo zevksız ayol bunlar dıye eleştırıyor...oooof o gun baya eglenmıstım fahrının dedıkodularıyla ...yanı eglencelı ınsanlar ...ınsanı da guzel eglendırıyorlarrr
tinker ve sen cuma cuma cozuttunuz en iyisi ben yemeğe kaçam
hoşgeldinn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmerhabalr gusellerımmmmmmmmmmmmmm
herkeslere hayırlı cumalar dılıyorummmmmmmmmmmmmmm
yıne cozutmuşsunuz oku oku bıtıremedım kuzucuklarrrr
nasılsınızzz
IDILIŞKOMMMM HOŞGELDIN CANIMM YENI EVINIZ SIZE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR GETRSIN INŞ. HAYATIMMM
hoşgeldinn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
rakı balık roka olursa okey diğer türlü içemem çok acııııkızzzzzzzzzzzzzzz bira içmeyi seviosannn kahveli limonlu biralar varrrrrrrrrr manyak bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama bence rakı abicim akmaz kokmazzzzzzz ohh direk küfeee
tinker ve sen cuma cuma cozuttunuz en iyisi ben yemeğe kaçam
öledir ya...annelerıyle dertlesemeyen arkadaslarım anneme herseylerını anlatırlardı...rahat buyuttu bızı belkı o rahatlıgından cozurtturmadık hıc laf getırmdık onlara...babamda oledır..kızım sıgara ıcıyorsnız gecın karsımda ıcın saklı iş yapmayın sıgaradan saygı olmaz derdi..ama ben kullanmam ablamda ıctıgı zamanlar da babamın annemın yanında ıcerdı...sadece ıcme kızım be yazık derdı o kadar zaten bıraktı o da...ben baskıya karsıyım baskı kotu seyler dogurabılıyor cunku..ama esım de babasının yanında ıckı ıcmez..benım babamın yanında ıcer ...karsılıklı...onlarda farklı durum bız de farklı ama damatlar acayıp rahatlar bızde..kımısı var damadına karsımda sıgara ıcme dıyebılıyor eee ne oluyo damat o eve gıtmek ıstemıyor yani...ben de rahatımdır..oğlumla herseyı konusurum buyuyunce bana herseyını anlatsın ısterım ..yanlısı varsada bırlıkte duzeltırız demıayy ne tatlı annennnn......
ayyy tuttum ben bu fahriyii..süpermiş yaaaaaa...
hele sakarlık konusunda sana söyledikleriiii....koptummm...
hoşbulduk bıdenem nasılsın napıosunnn
hanı ocelerın bugunkııı hımmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk bıdenem nasılsın napıosunnn
hanı ocelerın bugunkııı hımmmmmmmmmmmmmmm
rakı balık roka olursa okey diğer türlü içemem çok acıııı
kız demekkı ıcımızde kalan patlamaya hazır bır enerjı kutlesı var..ama patlatamıyoz işte..ne bozuyon yavvv..bırak icraat yok lafını edelım sadece
öledir ya...annelerıyle dertlesemeyen arkadaslarım anneme herseylerını anlatırlardı...rahat buyuttu bızı belkı o rahatlıgından cozurtturmadık hıc laf getırmdık onlara...babamda oledır..kızım sıgara ıcıyorsnız gecın karsımda ıcın saklı iş yapmayın sıgaradan saygı olmaz derdi..ama ben kullanmam ablamda ıctıgı zamanlar da babamın annemın yanında ıcerdı...sadece ıcme kızım be yazık derdı o kadar zaten bıraktı o da...ben baskıya karsıyım baskı kotu seyler dogurabılıyor cunku..ama esım de babasının yanında ıckı ıcmez..benım babamın yanında ıcer ...karsılıklı...onlarda farklı durum bız de farklı ama damatlar acayıp rahatlar bızde..kımısı var damadına karsımda sıgara ıcme dıyebılıyor eee ne oluyo damat o eve gıtmek ıstemıyor yani...ben de rahatımdır..oğlumla herseyı konusurum buyuyunce bana herseyını anlatsın ısterım ..yanlısı varsada bırlıkte duzeltırız demı
fahrıye gelınce vallahı öledır....bana adamınkini kırma dedi ya...ben şok tabii..güleyimm mi ağlayım mii rezıllıgıme...
hosgeldın canım yelızz aynı takılıyor bugun degıstırememıs
rakı balık roka olursa okey diğer türlü içemem çok acıııı
kız demekkı ıcımızde kalan patlamaya hazır bır enerjı kutlesı var..ama patlatamıyoz işte..ne bozuyon yavvv..bırak icraat yok lafını edelım sadece
öledir ya...annelerıyle dertlesemeyen arkadaslarım anneme herseylerını anlatırlardı...rahat buyuttu bızı belkı o rahatlıgından cozurtturmadık hıc laf getırmdık onlara...babamda oledır..kızım sıgara ıcıyorsnız gecın karsımda ıcın saklı iş yapmayın sıgaradan saygı olmaz derdi..ama ben kullanmam ablamda ıctıgı zamanlar da babamın annemın yanında ıcerdı...sadece ıcme kızım be yazık derdı o kadar zaten bıraktı o da...ben baskıya karsıyım baskı kotu seyler dogurabılıyor cunku..ama esım de babasının yanında ıckı ıcmez..benım babamın yanında ıcer ...karsılıklı...onlarda farklı durum bız de farklı ama damatlar acayıp rahatlar bızde..kımısı var damadına karsımda sıgara ıcme dıyebılıyor eee ne oluyo damat o eve gıtmek ıstemıyor yani...ben de rahatımdır..oğlumla herseyı konusurum buyuyunce bana herseyını anlatsın ısterım ..yanlısı varsada bırlıkte duzeltırız demı
fahrıye gelınce vallahı öledır....bana adamınkini kırma dedi ya...ben şok tabii..güleyimm mi ağlayım mii rezıllıgıme...
hosgeldın canım yelızz aynı takılıyor bugun degıstırememıs
sessız sınemamı oynuyoruz huuuuuuuuuuuu
enerjık bayanlarrr hade eller havaya bakayım nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neslicim ben fatıh urek e gtmiştim bodrumda dedıkoduluya gelmiştiiii gece 23te grdık sabah 5te çıktık manyak bır eglenceydı ama anlatamammm her masayla kanka olmuştu fatıhhhh herkesın elınde def zıl ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... olsa da gıtsek yıneeee ..ben dıorum eşime otur dıyo sen artık anne oldun dıo banane bananeeeee :84::84::84: alkol kullanmam ama gusel eğlenırım bennclubing dance
:118::118::118::118::118:kız alkole ne luzüm var ınsanın gonlu sarhoş olsun yeterkı o benım gıbı tutuklara lazım içmeden guzel oynayamam ben ya...ay ne guzel bır de dıger hayalım....fedona gıtmek sirtaki yapmak.....
ben baba tarafından giritliyim kızlar ....yunan mutfağı kültürü var baba tarafımda..o nedenle aksamını rakısız kapamaz erkekler....yemeklerinde zeytınyagı olmazsa olmaz..her turlu yabani ot kaynatılır ve limonlu zeytınyaglı salatası yapılır....giritli mutfağı çok meşhurdur ege de....
bir de belki sölesem inanmazsınız..babannem salyangoz yapardı ....deli gibi salyangoz yemeği yerler giritliler...çok iğrenç gelebilir ama çok da lezzetlidir...ben küçükken bayılırdım..annem babamdan ötürü yapardı ....ama artık salyangoz toplayan adam ölmüş sökede...kimse yiyemiyoben de zaten olsa da artık yiyemem gibi geliyo çok uzun zaman oldu tiksinebılırım..ama müthiş bir sosu vardır........
vuuuuuuuuuuuuuuuu salyangoz yemegi heeeeeeeeee enteresannnnnn bende yiyiemem çünkü et yemiorumkii
:118::118::118::118::118:kız alkole ne luzüm var ınsanın gonlu sarhoş olsun yeterkı o benım gıbı tutuklara lazım içmeden guzel oynayamam ben ya...ay ne guzel bır de dıger hayalım....fedona gıtmek sirtaki yapmak.....
ben baba tarafından giritliyim kızlar ....yunan mutfağı kültürü var baba tarafımda..o nedenle aksamını rakısız kapamaz erkekler....yemeklerinde zeytınyagı olmazsa olmaz..her turlu yabani ot kaynatılır ve limonlu zeytınyaglı salatası yapılır....giritli mutfağı çok meşhurdur ege de....
bir de belki sölesem inanmazsınız..babannem salyangoz yapardı ....deli gibi salyangoz yemeği yerler giritliler...çok iğrenç gelebilir ama çok da lezzetlidir...ben küçükken bayılırdım..annem babamdan ötürü yapardı ....ama artık salyangoz toplayan adam ölmüş sökede...kimse yiyemiyoben de zaten olsa da artık yiyemem gibi geliyo çok uzun zaman oldu tiksinebılırım..ama müthiş bir sosu vardır........
vallahi küçükken yerdim canım zaten evde ne pişse yemek zorundaydık..babamda ababsından onlarda gırıtte öğrenmiş..adamlar tutturunca zavallı babannem ve annemde mecbur kalıp öğrenmişler çok faydasının olugu söylenıyor ama su an olsa yemeyebılırım yada gırıtlı kanım kabarırsa yıyedebılırım :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?