Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım olay ne biliyomusunn..herkes apartmanı boşaltıyorr.mütahit sadece büyüklere bedava ev verecek oturmaları içinn...son anda bizede 1+1 vermiş..şimdilikk..evler olana kadarr...
şimdi anneme söyledimm..otur kzıım otur nolcak diyoo..salon takımın sığsın yeter diyoo..benim kanaatkar annemm...başkası olsa senin çocuğun olcak onlar geçsin o eve..iki ikişiler derr...
canım annem yaa..eşya almaya gittiğimizde mobilyacıdaki kadın çok şaşırmıştı anneme..aay biz burda nelerini görüyoruz birbirlerine giriyolar.siz nekadar anlayışlısınız diyee...
canım annemm yaa..görgülü kadının hali başkaa...

ama bu yaz sarhoş olucam ya kesın çok özledim egeden bu yana ıcemıyom hamılelıkle bırlıkte baya oldu...bu yaz evlılık yıl donumumuzde ....ıçana kadar içeçem

kızzzzzzzzzzzzzzz bira içmeyi seviosannn kahveli limonlu biralar varrrrrrrrrr manyak bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama bence rakı abicim akmaz kokmazzzzzzz ohh direk küfeee

ayy ne tatlı annennnn......

ayyy tuttum ben bu fahriyii..süpermiş yaaaaaa...
hele sakarlık konusunda sana söyledikleriiii....koptummm...

merhabalr gusellerımmmmmmmmmmmmmm

herkeslere hayırlı cumalar dılıyorummmmmmmmmmmmmmm
yıne cozutmuşsunuz oku oku bıtıremedım kuzucuklarrrr

nasılsınızzz

IDILIŞKOMMMM HOŞGELDIN CANIMM YENI EVINIZ SIZE SAĞLIK MUTLULUK HUZUR GETRSIN INŞ. HAYATIMMM

hoşgeldinn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmm

sessız sınemamı oynuyoruz huuuuuuuuuuuu
enerjık bayanlarrr hade eller havaya bakayım nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

neslicim ben fatıh urek e gtmiştim bodrumda dedıkoduluya gelmiştiiii gece 23te grdık sabah 5te çıktık manyak bır eglenceydı ama anlatamammm her masayla kanka olmuştu fatıhhhh herkesın elınde def zıl ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... olsa da gıtsek yıneeee ..ben dıorum eşime otur dıyo sen artık anne oldun dıo banane bananeeeee :84::84::84: alkol kullanmam ama gusel eğlenırım benn clubing dance

kızzzzzzzzzzzzzzz bira içmeyi seviosannn kahveli limonlu biralar varrrrrrrrrr manyak bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama bence rakı abicim akmaz kokmazzzzzzz ohh direk küfeee
rakı balık roka olursa okey diğer türlü içemem çok acıııı
tinker ve sen cuma cuma cozuttunuz en iyisi ben yemeğe kaçam
kız demekkı ıcımızde kalan patlamaya hazır bır enerjı kutlesı var..ama patlatamıyoz işte..ne bozuyon yavvv..bırak icraat yok lafını edelım sadece
ayy ne tatlı annennnn......

ayyy tuttum ben bu fahriyii..süpermiş yaaaaaa...
hele sakarlık konusunda sana söyledikleriiii....koptummm...
öledir ya...annelerıyle dertlesemeyen arkadaslarım anneme herseylerını anlatırlardı...rahat buyuttu bızı belkı o rahatlıgından cozurtturmadık hıc laf getırmdık onlara...babamda oledır..kızım sıgara ıcıyorsnız gecın karsımda ıcın saklı iş yapmayın sıgaradan saygı olmaz derdi..ama ben kullanmam ablamda ıctıgı zamanlar da babamın annemın yanında ıcerdı...sadece ıcme kızım be yazık derdı o kadar zaten bıraktı o da...ben baskıya karsıyım baskı kotu seyler dogurabılıyor cunku..ama esım de babasının yanında ıckı ıcmez..benım babamın yanında ıcer ...karsılıklı...onlarda farklı durum bız de farklı ama damatlar acayıp rahatlar bızde..kımısı var damadına karsımda sıgara ıcme dıyebılıyor eee ne oluyo damat o eve gıtmek ıstemıyor yani...ben de rahatımdır..oğlumla herseyı konusurum buyuyunce bana herseyını anlatsın ısterım ..yanlısı varsada bırlıkte duzeltırız demı

fahrıye gelınce vallahı öledır....bana adamınkini kırma dedi ya...ben şok tabii..güleyimm mi ağlayım mii rezıllıgıme...
hoşbulduk bıdenem nasılsın napıosunnn
hanı ocelerın bugunkııı hımmmmmmmmmmmmmmm

hosgeldın canım yelızz aynı takılıyor bugun degıstırememıs

ıdılişkommmm canm hoşgeldınnnnnnnnnnnnn

yazmıştım ama gormemişsindır dıye yazıorum yıne
yenı evınız başta sağlık mutluluk huzur getrsın sıze .. gule gule oturun canımmm

ben her türlü içerim rakıyııı ama tabiki balık roka rakının şanındandırrrrrrrrrrrr

hoşbulduk canmmmm
hımmmmmmmmmmm olsun yıne gusel dun de begenmiştim yıne begeneyım barimmmmmmmmmmm

:118::118::118::118::118:kız alkole ne luzüm var ınsanın gonlu sarhoş olsun yeterkı o benım gıbı tutuklara lazım içmeden guzel oynayamam ben ya...ay ne guzel bır de dıger hayalım....fedona gıtmek sirtaki yapmak.....
ben baba tarafından giritliyim kızlar ....yunan mutfağı kültürü var baba tarafımda..o nedenle aksamını rakısız kapamaz erkekler....yemeklerinde zeytınyagı olmazsa olmaz..her turlu yabani ot kaynatılır ve limonlu zeytınyaglı salatası yapılır....giritli mutfağı çok meşhurdur ege de....
bir de belki sölesem inanmazsınız..babannem salyangoz yapardı ....deli gibi salyangoz yemeği yerler giritliler...çok iğrenç gelebilir ama çok da lezzetlidir...ben küçükken bayılırdım..annem babamdan ötürü yapardı ....ama artık salyangoz toplayan adam ölmüş sökede...kimse yiyemiyoben de zaten olsa da artık yiyemem gibi geliyo çok uzun zaman oldu tiksinebılırım..ama müthiş bir sosu vardır........

vuuuuuuuuuuuuuuuu salyangoz yemegi heeeeeeeeee enteresannnnnn bende yiyiemem çünkü et yemiorumkii

vuuuuuuuuuuuuuuuu salyangoz yemegi heeeeeeeeee enteresannnnnn bende yiyiemem çünkü et yemiorumkii

vallahi küçükken yerdim canım zaten evde ne pişse yemek zorundaydık..babamda ababsından onlarda gırıtte öğrenmiş..adamlar tutturunca zavallı babannem ve annemde mecbur kalıp öğrenmişler çok faydasının olugu söylenıyor ama su an olsa yemeyebılırım yada gırıtlı kanım kabarırsa yıyedebılırım :90:

oooooooooooooo ben super oynarımmmm hele muzık olsun ama clubıng musık olacakk ve son ses olacak şuan hala arabayı kullanırken son ses kullanırım oğrencıler yolda ışıklarda durduğumda çok takılır hocam açmışsınız yın eson ses hayrdr derlerr sevıorum sesı muzığıııı ben yaaaaaaaaa evde de oyleee mert alıştı seseeeeee

salyangoz muuu böğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ mıdem kalktıııı

kesinlikle çok yararlıdır çünkü bilindigi gibi salyangozun kabugu için salgıladıgı madde çok çok yararlı bi madde aslında kanserde bile kullanılabşlşr bence ya sonuçta vücut içinde yaralar oluyo onların tedavisinde yeniliyici görevi görebilirrr ne kadarr zekiyim yaaaaaaa

selam kızlar daha doğuramadım ben Sağ böbrek şişme yapmış idrar yolları enfeksiyonu falan derken sancım ondanmış bu böbrek beni rahat bırakmadı hamileliğim boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…